A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok csajok Kép

Hú, de jó sokat termeltetek éjszaka.

Gaia Kép Gratula. Fú, de irigy vagyok Kép

Virág Kép Köszi az inszemes infot. Akkor nem készítem magam a fájdalomra csak az unalomra. Majd viszek valami romantikus könyvet olvasgatni Kép

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit Kép
Nem is tudtam, hogy már inszemre mentek. A petevezetés átjárhatóságot megnézték előtte?

Virág Kép
Én jelentkeznék a talira.

Alena
alena

SZÖSZI:ez szuper!
ALENA:ez naggyon jó!!Én mennék hozzáKép!
Talis lista:
VICA
LEONE
SZÖSZI
ALENA
CAT (múltkor nem voltál, most muszáj jönnöd)
EGCSI
ORSI???
VIRÁG
virag

Alena Kép
Még nem megyünk, csak sötét árnyként egyre erősebben lebeg a fejünk felett.
Sajnos nagyon-nagyon-nagyon rossz lett az immunológia vizsgálatunk, ami azt jelenti, hogy mind apa, mind az én szervezetem baromi sok spermaölő ellenanyagot termel és emiatt a kisfickók, nemhogy 48-72 órát élnek de szinte alig marad 1-2 életben, mire eljut a petéig.
Szóval a fiúkák hosszú, küzdelmes útját gondolják az orvosok kiiktatni és egyenesen a petének adagolni őket.
Még jövő hónap átjárhatósági és utána felkészülés inszemre. Azt mondták felesleges sokat várni vele, de még párom is értekezik az andrológusával, meg lehet, hogy bár fizetős, de inkább a Kaáli intézetbe mennék szivesen inszeminációra. Szerintem január körül, ha minden ezt támasztja alá.
Addig azért aktívan spontán nyomatjuk a témát, végülis egyetlen kisfickó is elég, hogy összejöjjön Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

SzösziKép
Mit néztetek meg a moziban? Jó, hogy szóltál, ma megnézem a műsort. Végre tudsz jönni talira! Már nagyon kiváncsi vagyok rád!Kép

VirágKép
Természetesen én ki sem maradhatok a taliból és ha valaki előbb tud jönni, mondjuk 16:30 körül, szóljon mert a buszom hamarabb beér és én már előbb ott tudok lenni.

AlenaKép
Tök jó!Kép Szegény, miért nem változtat nevet!Kép Ehhez a névhez csak egy hótt laza palit tudok elképzelni. Lehetne akár andrológus is.Kép

Valamelyik este volt a TV-ben, hogy kicsiny hazánk milyen jó eredményeket ér el a művér kifejlesztésében, állítólag jobbat mint a svédek. 15 millió Ft kellene nekik ahhoz, hogy befejezzék a kísérletek mostani szakaszát. Mit csinálnak az illetékes hatóságok? Röhögnek rajtuk, hogy micsoda hülyeség. Hát ezért nem jutunk ötről a hatra, mert a "legokosabbak" ülnek az ilyen posztokon. Nagyon felhúztam magam, belegondoltam, miért is él a magyar tudósvilág 90%-a külföldön. Ez igazán a nemzeti szürkeállomány pazarlása. Bocs, hogy kicsit OFF voltam.

Egcsi
egcsi

Edit Kép
Sajnálom, hogy ilyen rosszak lettek az eredmények.
Nekünk most 3 hónapot adott a doktornő, mivel a múlt hónap végi hormonvérvétel szerint már jók lettek a hormonjaim. Azt mondta, 3 hónap így gyógyszerrel, aztán HSG.
Azért lehet, hogy nekünk sem ártana közben egy immunológia vizsgálat. Ahhoz mi kell? Hamar megvan?

Alena
alena

Egcsi!Kép
A jo eredmenyrol jut eszembe,hogy en meg azt hallottam reggel a radioban,hogy M.o-on a legnagyobb a ferfiak "aktivitasa",azaz egy honapban atlagosan 11-szer !!!! szeretkeznek!Kepzeljetek,ha ez atlag,amibe beletartoznak az 50 eves,25 eve hazasok is!
Na,mindegy,szoval arra gondoltam,hogy jo-jo,de ehhez ugye no is kell.Es ki az aki hetente 3X szeretkezik?Pontosan 2 naponta?Hat,a babavarok.Szoval gratulaltam magunknak,ime megint egy eredmeny,amit mi csinalunk es a ferfiak kaszaljak le baberokat!Kép
Na,szep kis eszmefuttatas???

Rekacs!Kép
Merre vagy?Ugy eltuntel...csak nem valami jo hirt tartasz vissza?Nem jossz talira Te is?
-szoszi-
szoszi

Alena Kép
Hát nagyon sok rosszat lehet hallani az immunológia vizsgálatokról.
Nekünk is azt mondták, (itt a babanetről is többen más topikokban), hogy tök felesleges megcsinálni, mert ott szinte mindenkinek jók lesznek a leletei és nem mutat semmit. Ehhez képest a mi nagyon szar leleteink gondolhatod, hogy mellbevágtak.
Mi sima meddőségi klinikán voltunk, párom andrológusa + én nőgyógyászom ajánlásával, mert spermaanalízis+hormonok jók voltak, gondolták mögé kellene nézni a dolognak, hogyha külön-külön okésak vagyunk, hátha azért van gubanc, mert ketten együtt nem frankó a dolog Kép
Így lett immunológia+PCT, amihez hozzá sem fognak, míg:
-férfi spermaanalízis + HIV, Hepatitis
-nő: hormonok (3.21. napi ciklusfüggően), HIV, Hepatitis
Szóval a vizsgálat maga csak vérvétel és maszturbáció Kép .
Eredmény nekünk 2-3 hét volt.

Edit
Kép

Kép
reditke

SzösziKép
Hát mi a párommal tuti nem javítjuk a statisztikát, elvégre havonta csak néhány napra látom! Azért egy hét alatt, mégsem lehet "ledolgozni" egy egész havi lemaradást!Kép

Egcsi
egcsi

Én ezekben a statisztikákban nem hiszek.
Melyik férfi mondaná azt, hogy ő csak 4-5 ször egy hónapban?
Irtózatosan sérülne a férfiúi önbecsülése. Főleg, ha egy dögös bige a kérdezőbiztos Kép Kép

Deha mégis igaz, a szeretőket ne felejtsük ki a 11-ből Kép

Persze, nem a mi embereink Kép Kép Kép A jelenlévők mindig kivételek Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok Kép

Alena Kép ez a kép haláli KépKép

Edit Kép azt elmondták az orvosok, hogy mitol keletkezik ez a spermaölo ellenanyag? Vagy ez csak úgy van és kész, bele kell nyugodni?

Cat Kép kedvem nagyon néha nekem is lenne, aztán belegondoltam pont ebbe... tusolni ne menjek, mert kifolynak, fekudjek min. fél órát (reggel hogyan?) háááát....marad az este vagy a hétvégi reggel Kép
Miért volt a párod ma BMC-ben? Van valami fejlemény?

Szöszi, jó a hod!! Mondtam, hogy a csoda excel-el babásodni kell :-)) Vagy minimum egy jó görbét produkálni :-)

Egcsi Kép Gondolom azért az az 1 hét elég intenzív Kép

Soraya
soraya

Sziasztok LányokKép

Na hogy ityeg a fityegKép képzeljétek dolgoznom kellettKépKépKép
Lassan nállunk is indul a középidős SexKép igaz engem mostmár nemzavar az sem ha kétnaponta megy a kamatyKép
Mostmár megpróbálok én is elszaladni a talira olyan jó lenne már egy kicsit dumcsizni élőben is veletek.
Én is hoztam mára egy tök aranyos viccet.

Két csecsemő beszélget az újszülött osztályon:
Te lány vagy, vagy fiú?
-Fiú.
-Honnan tudod?
-Ha kimegy a nővérke megmutatom.
Kimegy a nővérke, mire a kisfiú felrántja a takarójat:
-Nézd meg, kék a zoknim! KépKépKépKép

Alice
malice

AliceKép
Kép

SorayaKép
Hát, megteszünk minden tőlünk telhetőt.Kép

Egcsi
egcsi

Huuuu,Lanyok!Kép
Ezt a torok not hallottatok? 6.-ik alkalommal var 3-as ikreket.Azaz eddig 15 gyereke van es most varja a 16.17.18.-at!!!!!!
Mar a masodik tobbes-iker terhesseg is olyan ritka mint a feher hollo!Es mindez hormonkezelesek nelkul!Nem is orulnek neki!Kép

En utanaszamoltam valoszinusegszamitassal,de ez annyira ritka,hogy ez a no tulajdonkeppen nem is letezhet!!!!Kép
Ez aztan a bo gyermekaldas!Ezek ha lefekszenek 3-at teremnek automatikusan!Kép
-szoszi-
Megvan az ifju Paul McCartney 4.-ik gyermeke...
szoszi

Szöszi Kép
"En utanaszamoltam valoszinusegszamitassal,de ez annyira ritka,hogy ez a no tulajdonkeppen nem is letezhet!!!!"
KépKépKépKépKépKép

Vajon mindegyik iker egypetéju lehet? Érdekes! Jó lenne fotót látni róluk Kép
soraya

Soraya

SZOSZI:egészen véletlenül nem rossz egy kicsit a májadKép?
EDIT:szerintem a jó oldalát kell néznetek:egészségesek vagytok, az összeférhetetlenséget pedig egyszerűen ki tudják küszöbölni - hipp-hopp össze fog jönni most már a babus, és nem a levegőbe próbálkoztok!
ALICE:fantasztikus lenne, ha Te is fel tudnál jönniKép
Virág
virag

VirágKép

Nekem nem fel kell mennem mert én itt lakom PestenKépKépKép

Alice
malice

Szöszi Kép Ez a 18 gyerek téma nagyon komoly. Mindig nagy családra vágytam, de remélem ennyire azért nem hallgattatnak meg imáim Kép

Alice Kép Kis kék zokni ? Kép Vizuális vagyok, úgyhogy mosolyogtam, elképzeltem, ahogy a kis szarosok mutogatják egymásnak...

Virág Kép Igen. Van benne pozitív oldal és egyáltalán nem vagyunk elkenődve. De valahogy, amióta megtudtam, hogy ez a szitu, sokkal jobban azt gondolom, hogy mégis spontán baba lesz az első Kép

Soraya Kép Sajnos nem tudom mitől termelünk ennyire nagy mennyiségű ellenanyagot. És ráadásul mindketten. Épp ez a bajom a medőségi klinikás dokival, hogy harapófogóval sem tudok kihúzni belőle egy informatív kerek mondatos választ, csak az inszeminációt hajtogatja..
A saját nőgyogyóm, meg korrektül megmondta, hogy ő nem ért a meddőségi kérdésekhez.
Itt a babanetről tudtam meg egy lánytól, akiknek ennél sokkal jobb lett az eredménye, hogy az övék is elég rossznak számít Kép Kép
Na, majd az andrológust is megpróbálja párom szóra bírni jövő héten.

Aztán, ha kell, megyünk könyvvel a kézben romantikázni Kép
Inszem után együtt lehet az ember a párjával szexuálisan, ugye? Mert az tök jó lenne, hogy ha összejön, akkor akár még azt is képzelhetnénk, hogy nem az orvosi székben történt Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

VirágKép
Nem hagyhatom ki a talit, ha ilyen szívélyesen invitálsz! Kép

AlenaKép
Ez szuper ez a kép. Éppen ide passzol!

Szerintem neked nem kell összeférhetetlenségi vizsgálat, ha voltál már babás, ráadásul nem is régen. Ezért nem értem a HSG-t sem. ????

SzösziKép
A török nő vagy 2-t ide is lökhetne nekemKép

EditKép
Legalább megvan az oka nálatok, hogy mi hátráltatja a babásodást. Az inszem Nektek tökéletes megoldás lesz.

EditKép
Én is egyetértek veled a "kamaty-statisztika" okában. Ki vallaná be, hogy havonta csak 1x vagy 2x prütyköl. Még barátok előtt sem vállalják fel az emberek. De mi értelme is lenne az örömtelen szexnek ? A nagy szám meg sokszor a minőség rovására megy.

Hallottátok tegnap a pécsi nőgyógyászt, aki nyomtalanul felszívódott a börtön elől ? Ilyen dilettáns bandát még nem láttam. Egy q*rva fénykép sem maradt az ürgéről a rendőrségi nyílvántartásokban, és az ingatlanjait is simán eladta. Azért szar lehet arra ébredni, hogy meztelenül liheg a nőgyógyász rajtad !

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

EditKép
Ajánlják is az inszem utáni esti szexet, mert növeli az esélyeket. Kötelező házi feladatKép
Ez a PCT vizsgálatotok nem volt ? Amikor a méhnyakról vesznek kenetet közösülés után néhány órával ?

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Igen elég szar lenne. Nő a nőgyógyászom Kép

De komolyra fordítva tényleg felháborító és női szemmel persze undorító is a dolog.
A rendőrségről meg inkább ne beszéljünk Kép

Inszemináció előtt mindig adnak clostit? Akkor is ha van normális peteérése és repedése az embernek?

Edit
Kép

Kép
reditke

Cat Kép
PCT jövő hónapban lesz, mert most a 4 napos ünnepre esett az LH csúcs, de azt mondta az orvos, hogy ilyen immunológia eredmény mellett ő lenne a legjobban meglepődve, ha 12 órával az együttlét után találnának élő spermiumot.

Edit
Kép

Kép
reditke

EDIT:úgy tudom igen, azért, hogy pontosan be lehessen lőni a tüszőrepit, meg hát növeli az esélyeket (ráhajthattok az ikrekre!).Kép
CAT:Kép Kép
ALICE:ez esetben neked is muszály jönnöd. Távolmaradás esetén csak orvosi igazolást fogadunk el!(de nem ám a pécsi "nőgyógyásztól"Kép)
Na lesz ott nagy röhögés a Vistában, kiborítjuk az összes pincért!KépKépKép
Szuper-tali-listánk:
VICA
LEONE
EGCSI
CAT
ALENA
SZÖSZI
ALICE
ORSI???
VIRÁG
Virág
virag

Cat Kép
Igen, nekem is ez volt az első kérdésem, amikor a HSG-t említette. Hogy minek, ha nem olyan rég volt egy terhességem. A válasz: elzáródhatott. De mivel most volt az első hónap, amikor jó lett a hormoneredményem, ezért azt javasolta, 3 hónapig ezzel a gyógyszeres beállítással próbálkozzunk.
De egyébként nagyon optimista volt az orvosom, még Béta HCG vérvételre is adott rögtön egy beutalót, hogy ha esetleg kell, akkor ne kelljen beszaladnom érte. Kép

Edit Kép
Te nem jössz talizni?

Alena
alena

Virág
KépKépKép

Pontosan hol is található a Vista? a Deák térnél ? de hol? olyan kis izé vagyokKép

Alice
malice

Virág Kép
Ikreknek örülnék nagyon, de nem a 6. 3-mas ikernek.

Alena Kép
Én ilyen kis szemét vagyok, maradok a háttérben arctalanul Kép , de azért majd gondolok rátok Kép
Tudjátok, a Juga Veronikák és Farkasházi Rékák is megbújnak köztünk Kép Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

ViragKép
Nagyon kedves vagy, hogy kineveztel VIP vendegnekKép de meg nem tudom mivel erdemeltem ezt ki? Lenne egy keresem. Lehetne egy kicsit elobb? Ugyanis kozben kiderult, hogy az en draga zUram pont aznap estere vett szinhazjegyet, igy csak 1/2 7-ig tudok maradni. Ja es meg egy keres, legyszi ird meg, hogy pontosan hol van, mert oda is kellene talaniKép
Ha jol emlekszem a galeriaba szoktatok talalkozni ugye? Nem emlekeztek hogy a bejaratnal van-e lepcso? A parom toloszekes, es arra gondoltam, hogy amig mi ott fent elcsevegunk, addig O meg lent a barataival eldumcsizikKép

CatKép
Csaladi haz lesz egy ici-pici hatso udvarral es jo sok faval. A leendo gyerekszoba mostmeg dolgozoszoba lesz, de nagyon gyorsan at tudom alakitani, ha kellKép

EgcsiKép
Egy kicsit azert szenvedtemKép Kikaptam egy nagggyon finom gyokerkezelest, aminke az eredmenye most meglatszik az arcomon. Mint egy telire keszulodo horcsog, ugy nezek kiKép

Na rohanok dolgozniKép este meg jelentkezem

Vica
vica72

ALICE:ne is próbálkozz a nem találtam oda-dumávalKép A Paulay Ede utcában van, ami az Andrássyra párhuzamos első utcácska - a sarkon van a Vista utazási iroda, onnan kb. 20 métert sétálsz és a jobb oldalon lesz(sárga, nagy portál). A kisföldalatti Bajcsy-Zs úti megállójához van a legközelebb, de a Deák tértől is csak pár perc séta.
EDIT:na most aztán találgathatunk, ki lehetsz! Melyik sztár is szeretne babukát?? Megvan: Borbás Marcsi!!Eltaláltam?Kép
Virág
virag

Jujjjj!Kép
Na,most nem birok magammal,hogy ki lehet Edit?????Lanyok!KépUgye,kideritjuk!?!?!?KépEn beleosszemeghalok ha nem tudhatom meg melyik hiresseget kaptuk ki magunknak!Kép
-szoszi-
szoszi

HörcsögVICA:1 v.2 lépcsőfok van az utcáról. Sajna az utóbbi időben már nem volt kiszolgálás a galérián, mert nem volt annyi vendég, de ha sokan leszünk, talán sikerül kibulizni.
Azért kezdődik későn, mert a legtöbben dolgozunk és nem érünk oda előbb. Persze aki vidékről jön, talán hamarabb is odaér - mint pl. Egcsi.
Micsoda pech, hogy pont aznapra van színházjegyetek!
Virág
virag

Nyugi lányok Kép Kép

Edit vagyok, és nem vagyok híresség. De tényleg!!!!
Csak vicc volt Kép Kép Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Virág
Kép

Mi az az Andrássy út ? KépKépKépKépKép
ez is vicc volt

Alice
malice

Jaj lányok csak most nézemKép

Miért nem talizunk 10-én RÉKA napjánKépKépKépKépKépKép

Alice
malice

EDIT:akkor eljönnél a talira. Szóval nem hisszük el. Igaz csajok??Kép
Virág
virag

Alena Kép

Egyébként van egy barátőm, akinek mind a 3 babája HSG után fogant meg szinte azonnal (1-2 nap).
A harmadiknál már ő követelte a beavatkozást Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

VirágKép

Én sem hiszem el ámKép

Alice
malice

VicaKép
Mit néztek meg a színházban ? Én nagy színházbubus vagyokKép

AlenaKép
Úgy legyen, hogy már ne kerüljön sor a HSG-re! Nikie-nél bejöttKép

EditKép
Csak nem Erős Antónia vagy ?KépKépKép Ő is babát szeretne!

Egyébként az inszemnél is stimulálnak, hiába van spontán peteérésed!

Cat

Cat
Kép
cateye

Na jó Kép Kép Kép
Kép
Figyelem vicc volt !!!!!!!!!

Lányok 2 kérdés, így arctalanul, lehet?

1.) Béta HCG-t hányadik napon lehet kimutatni vérből? 4 nappal mensi előtt?

2.) 24. napon van értelme hormonvizsgálatnak vagy teljesen felesleges elmenni?

Edit
Kép

Kép
reditke

EDIT:akkor Szulák Andrea vagy!Kép
virag

Miért ő is szeretne babát?

Milyen kis cseles gyanútlan kérdés volt, mi ?! Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit
AHAAAAA

Kép

KépKépKép
malice

Edit,

A peteéréstől számított 7. nap a legjobb hormonnézés szempontjából.Ha neked pl a 17. napon volt az OV akkor simán lehet nézni labort.

puszi
Zsebi

EditKép
A 24. napon már el lehet menni HCG-re, mert kim utatja, ha nagyjából a 13-14. nap körül ovulálsz. Bár vannak kivételek. Azért progit lehet nézni, és ha az jó magas akkor lehet, hogy baba van a dologban, érdemes tovább kutakodniKép

Lehet, hogy Liptai Claudia vagy ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Zsebi Kép
14. napon volt ov, de a 21. napon nincs vérvétel, 22-23 az hétvége, akkor sincs vérvétel.
20. napon (ma) elfelejtettem elmenni.
Azért elmegyek a 24.-en.

Edit
Kép

Kép
reditke

Cat Kép

Ez egy jó régi beutalóm, de gondoltam önállósodok egy picit és elmegyek vérvételre, megnézzük, hogy 1 hónapon belül (mert a meddőségiben volt múlt hónapban lecsapolás) mit változott.
Itt úgyis a kezembe adják a leletet és majd veletek okosítok.
Kezdek hipohonder lenni ? Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit,

Szerintem abból is lehet azért következtetni ,csak szólj a dokinak hogy később mentél egy kicsit.
Zsebi

EditKép
Nem vagy hypo-honder, csak kíváncsi FáncsiKép, mint itt mindenki.

Cat
Kép
cateye

Cat Kép Kössz. Ez simogatja a lelkemet. Nem vagyok, nem vagyok Kép Kép

Na csók csajok, megyek mert vár a stáb Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

EditKép
Nagyon kiváncsi lettem, és kicsit utanadnyomoztam Kép Mar értem miért vagy reditke... Nagyon aranyos Kép)
Remélem nem haragszol... Egyébként elég szomorú megdöbbentő, hogy az Interneten mennyi mindennek utána lehet nézni...

Mandula
mandula

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: