A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Nagyon boldog hófordulót Pankának, Szelinek, Ádinak, Zétinek, Beatricenek, Zsófinak, Albertnek és Lillának!!
Emmácskának boldog névnapot!

Kép

Gratulálok Zsófinak, VikDaninak az újabb fogacskákhoz!

Meryke, köszi az érdeklődést: miután kibújt a 4. fog, a rákövetkező éjszakák már jól teltek, nem riadt fel Dorka.
Nagyon tetszik a lakásotok! Én is szeretném lecserélni a bútorokat fenyőre valamikor.

Nagyon jók a fotók Szeliről, Marciról! Albert milyen profin ül már! Hörcsög, nagyon jó képeket csináltatok! (a Karcsikáról készült tényleg olyan, mint egy "reklámfotó")

Viranka salátát, sóskát nyugodtan adhatsz már Bálintnak. Főleg, hogy házi termesztésű :D

Regi: a fotók alapján nagyon jó lett a felújítás! Ügyes a párod nagyon! Tök jó színű a fal a nappaliban!
És az új avatar is nagyon szupi!
A felmosóvízbe én is kb fél-1dl ecetet öntök, mint Dettyk.

Irina: egy ideig én is a felengedett, turmixolt meggyet átpasszíroztam szűrőn, így szabadítottam meg a héjtól.
De aztán meguntam, hogy a meggy húsának java is a szűrőben marad, úgyhogy most már csak nagyon alaposan összeturmixolom a meggyet, és nem pepecselek a szűréssel. Semmi baja nincs attól a kis rostanyagtól Dorkának.

Mesi, nagyon édi sapija van Zsófinak! Látom, készültetek a jó időre :D

Kép
dotildi

Kaqk nem aggódj ez miatt, tiszta hülye vagyok, hogy egyáltalán leirtam :? kezdek már tiszta falusi lenni :? :oops:

Emese ezt az öltöztetős dolgot is túllihegem állandóan, annyira féltem a gyereket, pedig magamból kiindulva nem kellene. Engem is anyu óvott még a széltől is, aztán minden héten beteg voltam :?

Most akkor lesz Győzinek Viktorka vagy sem?
Hogy ezek milyen hülyék!

Heni
KépKép
heni81

Heni: nekem van Viktorkám! Ez a lényeg!!! Meg itt mindenkinek van csak más a neve! :lol:

VikDan felriadt, most sikerült visszaaltatni. Most vagy baja van, vagy a vihar kavarta meg! :shock:

Jó éjt!

Kép
Kép
timi26

Szombaton kimentem a Babaruhabörzére, és feltankoltam Dorkának nyári rucikból. Jó sokan voltak kint most is, elég hamar besokalltam a tömegből! De azért jó volt, tök jó rucikat találtam.

Szombat délután meg Anyósomékhoz mentünk, és ott is aludtunk, a vasárnapot is ott töltöttük. Húsvét óta nem voltunk náluk (nem véletlenül nem forszíroztam a dolgot).
Persze megint jól kiakadtam egy csomó mindenen. Elkezdtem ide leírni, hogy miken, de úgy döntöttem, inkább nem rombolom a hangulatot :wink:

Jó éjt mindenkinek!

Kép
dotildi

Jó reggelt :D !

Irina, nagyon boldog névnapot kínánunk!!!! Kép

Heni, szülinapod alkalmából sok boldogságot kívánunk!!!! Kép
dettyk

Heni boldog szülinapot :)

Jó reggelt!

Regi!
Jó az avatarod :)

Hörcsög!
képek fantasztikusak :)

Mesi!
kalapos Zsófi új harisnyában tünemény :)
Míra bepisilése meg szerintem nem figyelemfelhívás volt,hanem segített apának fürdetni és bejött h. kapcsoljam fel neki a villanyt,de nem jött össze :) ezért lesz az ha elköltözünk apuéktól akkor a villanykpcsolokat alacsonyra fogom rakatni :)

Heni!
olyan jókat szoktam mosolyogni ezeken a babonákon :) ezt a hajasat hallottam sógornőmet kérdeztem is róla,de azt mondta ők is levágták a fiúk haját :) s szerintem nem lesz erősebb,ha levágod,genetika az egész.

Kaqk!
Mírának is uúgy állt a haja mint emmának aleírásod alapján :) Pár tincstől én is megszabadítottam akkor :) pedig azok voltak ahullámosak :) azóta is tök egyenes a haja :(

Dotildi!
köszönöm a választ :) A főzelékből pár kanállal evett,kicsit fintorgott,de tátotta a száját :)
Anyóst meg írd meg gmail-re :)

Hajni!
Kezed?Gyerekek?

Dettyk!
A brokkoli az egyik nagy kedvencem :) egyik meg nem maradt terheségemnél folyamatosan azt kívántam :) naponta főztem :)

S áruljátok már nekem el,h. honnan tudjátok mennyi főzeléket evett a baba?Direkt leméritek,vagy olyan tányérba adjátok amiba jelölve vannak a ml-ek?

KépKép
viranka

Irina boldog névnapot :)

Dettyk de jó h. megelőztél :)

KépKép
viranka

Kaqk, én hallottam erről a babonáról, de biztosan csak babona. Bencének már fél évesen levágtam egy hosszú tincset a feje tetejéről, mert nagyon hülyén nézett ki szegénykém, és Panka haja is olyan, hogy a feje tetején 10 centis tincs van, oldalt-hátul kis pihe, növőfélben lévő új haj :lol: . Még nem szántam rá magam, hogy levágjam, de lehet, hogy hamarosan :roll: .
Bár én abban sem hiszek, hogy a hajvágástól erősödik a haj, saját tapasztalat :oops: ...az én hajam pl. semmitől nem erősödik :roll: .

Mesi :lol: :lol: .
Panka tényleg elég nyugis baba, de az utóbbi napokban elég nyűgi volt, szerintem alvásilag alakulunk...a nappali alvás tekintetében rossz irányba :roll: .

Timi26, nálam leadhatod a maradékot :wink: :lol: ! Nem semmi kitartó csaj vagy :D , Vikdan meg milyen édes pasi!! Időben rá kell szoktatni, hogy segítsen a házimunkában, és a csajok álma lesz belőle méginkább :wink: :lol: .

Regi, szuper az új avatarod :D !!

Hörcsög, nagyon jók a képek!! Kösz az infót a börzéről, olvastam én is a honlapon, szerintem megyünk. Aznap újra összefuthatnánk, nem? Timi?
Ildike milyen ügyesen ül :shock: :D !!

Dotildi, lehet, hogy igazad van a meggyel kapcsolatban, és kár vele vacakolni :roll: . Ki fogom próbálni, és ha nincs baja tőle, dehogy fogok többé passzírozni :wink: .
Én meg a piacon szoktam turizni, Bencének is és Pankusznak is tuti rucikat :D . Mindig megfogadom, hogy nem megyek ki, aztán 2 szatyor gyerekruhával jövök haza :oops: . De nem lehet őket otthagyni annyi pénzért 8) :lol: .
Szerintem nyugodtan írj, ha nem ide, akkor g-mailre! Mi szívesen elolvassuk, nem hiszem, hogy rombolsz vele bármit, sokan járunk hasonló cipőben, és tudod, milyen nyugtatólag hat már az is, ha leírod :roll: !! Nyugi, most egy darabig megint nem kell menni :wink: .
dettyk

Viranka, igen :D ! Én egy Aventes pohárban kutyulom neki össze, ami kb. 200 ml-es, onnan tudok viszonyítani...de nem direkt, csak így szoktam meg. Én sosem mértem, míg csak szopizott sem :oops: .
dettyk

Irina boldog névnapot!

Henikém! Boldog szülinapot!!!!

Kaqk! Virankának igaza van! A hajvágás egyáltalán nem befolyásolja a haj sűrűségét, ez genetikailag van kódolva bennünk! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt csajok!

Köszönöm a korai köszöntéseket:-)

Kisfiam úgy köszöntött, hogy 7ig aludt reggel ( éjszaka 4ig, igy tudtam 5 órát egyhúzomban aludni:-) )

Szerintem se a hajvágástól függ a haj erőssége ( én nem igazán voltam soha rövid hajú gyerek, alapból annyi hajam van, meg annyira drótszáló az egész :shock: ) Vasárnap szétenegedtem, erre apa azt mondja, hogy akkor még csináljak a hajammmal valamit és mehetünk :shock: mondom már kész, erre ő: úgy nézel ki mint egy oroszlán :oops: maradt a lófarok.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Irina Boldog Születésnapot!
Heni Boldog Névnapot!
Kép

Detti!
Nagyon jó az újavatar és a vonlzó képek is. :D
Szerintem ne vágd le Panka haját annyira aranyos
a coffival. :D

Köszönjük a kép dicsiket

Hajni!
Hogy van a kezed?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Dettyk!
te avatarod is jó :) no akkor kipróbálom majd én is :) bár Míráé mindkettő,de lenyúlom,ha nem látja :)

Sense!
tejfölös,jogurtos pohárba is fagyaszthatod a főzelékeket szerintem

Heni!
s göndör/hullámos is a hajad? mert akkor göndörjítő hab és akkor nagyon tuti hajad lesz :wink: nekem mikor hosszú sokszor volt úgy :) mert enyém haj drótos száraz,hulllámos :roll: 8)

KépKép
viranka

Míra ovis képe :) naon komoly rajta 8)
Kép

KépKép
viranka

Viranka igen van benne hullám is, de nem szoktam használni göndöritő habot, mert másnap meg nem tudom megfésülni :? te milyet használtál?
Tényleg nagyon komoly Mira, kész kishölgy!

Heni
KépKép
heni81

sziasztok!
gyors bekukk!
torkom még mindig nem oké. de legalább lázam már nincs. botond napok óta extra nyüszi, éjjel-nappal. éjszaka többször ébred fel, mint újszülött korában. :shock: van, hogy visszaalszik magától, van, hogy kell cumi, van hogy cici, van, hogy semmi sem segít egy órán keresztül... kissé ki vagyok merülve.
nappal meg sem áll. mindenhová bemászik, átmászik, rámászik. nincs olyan felület, amin már nem tud felállni. iszonyúan élvezi, de eléggé fárasztó egész álló nap a sarkában lenni. tegnap csak kezet mosni mentem ki a fürdőbe, és a fikusz földjét ette, mikor visszajöttem. :shock:
meg volt az első sérülés is. tegnap délután mászás közben megcsúszott a parkettán, és beverte a szemét és az orrát!!!!!! most olyan, mint akinek behúztak egyet. :shock: azt hittem megáll a szívem. szegény, annyira megjedt, és sztem fájt is neki. csak nehezen sikerült megvgasztalni.

heni!
én loreal göndörítő habot használtam, amikor volt még hajam. ugyanis nekem is hullámos.

megyek, mert éhen halok.
puszi

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!!!!

Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket!!!! :D :D
Annyira aranyosak vagytok,hogy az ilyen földönfutókat is számon tartjátok!!!! :D
Nekem meg ég a pofám hogy senkit nem köszöntök!!! :oops: :oops: :oops:

Mi még mindig náthásan!! :( :(
Mollinak még mindig nincs egy foga se!!! :? :?
És még mindig kel éjszaka 2-3-szor!!! :? :?
És most kezd kicsit anyás lenni!!!
Soroljam még???? :lol: :lol: :lol:

Mi valószinűleg kiköltözünk anyukámékhoz egy kis időre,ugyanis itt ma kezdődött a panelprogram!!!! :?
Hááát reggel még javában aludtunk,mikor elkezdték verni alattunk az erkélyt...azt hittem kiugrok az ágyból!!!!! :evil: :evil:
És azóta is folyamatosan kalapálnak,flexelnek...."csak" 66 erkély van!!!! :twisted: :twisted:

Nagyon szupi képeket láttam!!!!! :D :wink:

Délután vendég...lakás szalad!!!! :?

ancsi26

Sziasztok!

Irina! Boldog névnapot!
Heni! Boldog szülinapot!

Képzeljétek, Szeli is elkezdte, hogy bábábá, meg dejdej (utobbit már régóta)! Olyan édes!!! :D

Mesi! Zsófi tündéri abban a kalapban! :D

Heni! Tegnap én is rádöbbentem, hogy túlöltöztettem Szelit a délutáni sétánál… (harisnya + nadrág, póló + pulcsi… :shock: ) Dög meleg volt! :oops:
Ez engem is érdekelne, hogy hogy szól pontosan ez a babona a hajvágásról? :roll: Én is vágtam Szeli hajából, mert a babahajából megmaradt pár szál a szemébe lógott, azt muszáj volt rövidebbre vágni.
(Szerintem se erősödik a vágástól.)
Apa beszólása: :lol: (Én hajszárítás után vagyok oroszlán, utána gyorsan összegumizom még kicsit vizesen, és úgy lesz jó hullámos! És én nem is fésülöm, csak hajmosás után.)

Ildike is egy tündér! :D

Ja! Éjszakánk nagyon gáz volt, óránkénti ébredéssel :( , szóval kell a Chamomilla esténként! De örülök, hogy leteszteltem, mert így legalább tudom, hogy nem hiába adom. 8)

Míra ovis képe tuti! :D Dehogy szög egyenes!!! :shock: 8)

Sense! Jobbulást! :cry: Hát igen, ez a balesetek időszaka. :( Szeli is úgy elesett tegnap, hogy néhány másodpercig, csak némán ordított (tudjátok, milyen az, csak ordításra állt a szája, de hang nem jött)… :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
regcsiken14

Ancsi! Nektek is jobbulást!
Erkély szétverés: :evil: Hát jobban jártok anyudnál!

Kép

Kép
regcsiken14

Dotildi! Csak éjszakai fogcsikorgatásra találtam (nem emlékeztem pontosan)... nem tudom, hogy az Nektek jó lesz-e: CINA 15 CH 1x5 golyó este.

Kép

Kép
regcsiken14

Heni!
L 'oreal :) én mindig hajmosás után kifésültem,majd behaboztam megszárítottam és pár napig nem is fésülködtem ma. csattot tettem a hajamba :) Sunsilket ne vegyél mert naon rossz,mást meg nem próbáltam,mert ez jött be nekem és mind2 tesómnak is :)

Sense!
tantum verde és hársfatea mézzel!!!!!!!!!!!!!! nekem ez segített anno tavasz elején(előtte 2 héttel ab kúra s nyelni alig tudtam :( )
Botit meg nem tudom megnézni :(

L oviba :) pusz

KépKép
viranka

Az erkély csak a kezdet!!! :roll:
Lesz még nyilászáró csere...nálunk hálistennek az már régen megvolt....meg radiátor csere,meg plusz csőbeépitések... :roll: :roll: :?
A konyhabútorunkat szét kell szedni,mert nem férnek a csőhöz és a radiátorhoz!!! :evil: :evil:

Lányok!!!!

Akik csinálnak már sajtos,tejszines,joghurtos kajcsikat megtennétek hogy felteszitek a recepteket a g-mailre??? :roll: :oops:
Lassan elakarom kezdeni,csak nem tudom hogy mit mivel.... :oops:

Köszi!!!

ancsi26

Sziasztok!

Eloszor is: Zsofi es Ildike abban a sapiban!!!!Meg kell oket zabalni!! :D
Mi is vettunk mar kettot a nyarra, de attol tartok, hogy itt nem fog napszurast kapni Rania! :twisted:

Mira egy gyonyoru komoly holgy! Milyen szep a haja!!

Ha mar a hajnal tartunk: Oruljon, akinek hullamos, gondor; nekem szogegyenes, vekonyszalu...ennel rosszabb nem letezhet! :twisted:

Szerencsere Rania "kapuciner" babank ugy tunik apuka hajat orokolte:
:lol:

Kép Kép

Nemsokara jon egy holgy, aki leellenorzi a hazunkat, hogy biztonsagos-e gyerekfelugyeletre. Regebben irtam, hogy akarok par gyerekre vigyazni, hogy itthon tudjak maradni a Raniaval. (Mivel itt csak fel ev a gyes, nagy igeny van ra)
Hat, beadtam az igenylesemet a regisztraciora, el kellett vegeznem 2 tanfolyamot, ellenorzik a hazat, meg erkolcsi bizonyitvanyt kell benyujtani, +referenciakat, orvosi vizsgalat....nem adjak konnyen.
Szoval vuduzzatok, hogy mindent rendben talaljon ez az ellenor...allitolag eleg szigoruak.

Kesobb jovok meg! Szep delutant!

Puszi
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsba, mert nagyon nyügi napunk van, most Apa játszik Mátéval.
Lehet, hogy a fronttól ilyen? Az utóbbi egy órában kézben volt, mert ha letettem egyből nyüszizett. :(

Dettyk: Nagyon édesek a gyerekek biztos jó lehetett a kirándulás! Nagyon szupik az új vonalzók is és az avatar! :D

Dmaggie: Albert egy igazi kis szívtipró, az a nézés :oops:

Regi: Szupi az új avatar és vonalzó! Édi lehet Szeli, ahogy dumál! :D

Ivás: Máté sem iszik pár korty víznél többet, pedig már csak reggel és este kap tápszert. Délelőtt gyümi, ebéd főzelék, uzsonna gyümi vagy tejpép. Mindig megkínálom, szerintem ha szomjas akkor inni fog. :roll:

Niki: Azt hiszem mi sem „találkoztunk” még, de a kislányodat mindig megcsodáltam, amíg csak olvasgattam a fórumot. Rania gyönyörű kis angyalka! Akkor lesz egy kis bölcsödéd :wink: ? Ez nagyon szupi lenne, így sokat lehetsz Raniával és még gyerektársasága is lesz. Persze mindemellett ez azért nagy felelősség is, más gyerekére vigyázni. Kívánom, hogy összejöjjön és ne legyen túl szigorú az ellenőr!

Horcsog: Nagyon szépek vagytok a képeken. A háttér meg.. mintha mögétek festették volna :shock: !

Mesi: Nagyon jók a sapis Zsófis képek!

Viranka: Nagyon helyes Míra a képen! Vajon hogy vették rá, hogy ne ugráljon :wink: ?

KépKépKépKép
meryke

Irina boldog névnapot!
Kép

Heni Isten éltessen születésnapodon!

Kép

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok :D !

Heni nagyon boldog szülinapot!!!!!!!

Kép

Ildike és Zsófika tündériek :D !!!!!!!!!

Rania nem kevésbé!!!!!!!Niki megy a vudu!!!!!!!!!!!!!Majd írd meg,hogy mi volt!Remélem sikerül jó benyomást kelteni és akkor te is otthon maradhatsz a kis kapucinereddel!!Egyébként úgy emlékszem méreteket nem írtál,mekkora Rania??????

Regi,Dettyk!Szupi jók az új avatarok!!!!És a vonalzók!!!!!!!!

Míra nagyon komoly de gyönyörű kis hölgy!!

Éljenek a göndör hajúak!!!!!Szeretném ha Bertus az lenne,az apjának az lenne ha hagyná megnőni de akkor neki is bazi nagy sörénye lenne ami nála elég gázos :lol:

Holnap jön a gőztisztítóm juhéjjjjjjjjj,körbe gőzölöm az egész kéglit vele!!!!!!!!

Na lépek mert apa focizni mert Bertus meg türelmetlen :cry:

Sense!Jobbulást!!!!A hársfatea tényleg jóóóóóóóóó,próbáld ki!

KépKép
juba

Csajok!

gmail-en garázdálkodtam,csináltam címkéket s elkezdtem válogatni a leveleket :oops: így legalább a receptek s egyéb jó dolgokat nem kell keresgélni :lol: 8)

Meryke!
nem mondta neki a fotós :) az álló képe meg érdekes:) csípőre tett kézzel néz mereven előre,még komolyabban :roll:
s tuti front mert B. aludt és csak most kelt fel...

Irina!
majd írd meg milyen csokit szeretsz,kicsifiamnak elkezdte áttörni az ínyét a foga :) fogadást vesztettem 8)

nyugodalmas szép estét/éjszakát/hajnalt :)

KépKép
viranka

Irinám!Nagyon boldog névnapot!!!!!!!!!!!
Kép

KépKép
juba

Sziasztok!!!

Heni: BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT!!!

Irina: ISTEN ÉLTESSEN NÉVNAPOD ALKALMÁBÓL!!!

Regi: nyugodtan kiválthatod az uzsit is!!!

Mi ma csavargós-pénzköltős napot tartottunk!!! :lol:
Vettem egy pár üveges gyümülcsöt meg desszertet, óriáscsomagos Liberót, autósülést, babakocsit, jó nagy cumisüveget (mert mindig kifogy a kicsi teás idő előtt), bodyt, cipőt, Rebekának pólókat, kisszoknyát, és beruháztam magamnak is egy topánkára!!! :D :D :D

Asszem az idén már nem költhetek semmire... :roll: :oops: :lol:

Kép
Kép
timi26

Szép jó estét!

Irina nagyon sok boldog névnapot

[b]Heni nagyon sok boldog születésnapot[/b]

Niki remélem minden rendben ment és semmibe se kötött bele az ellenőr.

Sense jobbulást++++++

Mesi szép az új harisnya :lol: :lol: csudajól áll Zsófikának a nyári kalap :lol: :lol:

Mira így komolyan is nagyon szép kislány (Virankát akartam írni aztán Mira lett belőle :oops: :roll: előrébb járt a kezem mint a gondolatom)

Irina megkóstólta Ádó a meggyet? Hogy ízlik neki? Grétike is a héten fog először kapni belőle :roll:

Hörcsög nagyon jó képek. Ildike nagyon cuki :lol: :lol:

Regi, Dettyk Jó az új avatarotok :lol: :lol:

Ma lábon kihordtam egy kisebb szívrohamot :? :? Ablakot pucoltam, függönyt mostam. Amikor tettem fel a függönyt a karnis fogta magát és leszakadt. Ami nem nagy baj, viszont az igen, hogy fél perccel előtte Grétike még ott játszott a létra alatt :shock: :shock: Egy elguruló labdájának köszönhetem, hogy elmászott onnan és így nem esett rá a karnis. Nagyon-nagyon megijedtem, szinte leugrottam a létráról és felkaptam, hogy összepuszilgassam. Lányok én nem tudom mit csináltam volna ha ráesik az a rohadt karnis. Szegénykém nem értette, hogy anya miért ölelgeti Őt könnyes szemmel. Még most is kiráz a hideg ha visszagondolok a mai napra :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Drágák vagytok mind, nagyon köszönöm a kedves szavakat!

Heni, Isten éltessen sokáig!!!
Kép

Gremese: Zsófikád mint egy hercegnő olyan abban a kalapban és piros harisban! Egy úrihölgy!

Hörcsög: csodaszépek vagytok, az első kép Ildikéről egyszerűen gyönyörű, nagyon tetszik (a gmailesek meg főleg!)!

Niki: Rania, Istenem, a kis gyönyörűség! Viszont ő már tök stabilan ül a képek tanúsága szerint (mi még nem)!!! Nagyon szorítok, hogy összejöjjön a családi napközi, szuper terv! Pont ma olvastam róla egy cikket, idehaza max. 5 gyereket lehet vállalni egy "csa-na"-ban (a sajáton kívül). Te mennyit szeretnél?

Viranka: hát szívből gratulálok a fogacskához (és minden csokit szeretek -- na jó, a kedvencek: Milka, Cadbury's, de bőven jó egy virtuális csokker is ;-))

Csók mindenkinek!

Kép
Kép
irina

l. móni: az őrangyalaitok vigyáznak Rátok! Nyugodj meg!
Puszi! :D

Kép
Kép
irina

L.Móni! Nekem is ez volt az első gondolatom, mint Irinának! Az őrangyalok nagyon jó munkát szoktak végezni!!! :wink: De elhiszem, hogy megijedtél... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Ujra itt!

Hihetetlen, hogy milyen aranyosak vagytok, en meg mar azt hittem, el is felejtettek! :)

Azok is, akikkel nem "talalkoztam" elotte....nagyon jol esik!

Juba, kerdezted a mereteket, haaaaat.....itt hosszt nem mernek, de a sulya........9800..... :? :shock:

Ilyen dagik vagyunk:

Kép Kép

Itt kor szerint vannak meretezve a ruhak, nekunk 9-12, vagy 12-18 honaposra valokat kell vennunk... :D :shock:

Koszonom a drukkokat, az ellenor sokkal kedvesebb es lazabb volt, mint amire szamitottam, teteszett neki minden, ugyhogy mar csak burokracia..

Szep estet, most kicsit unneplunk, apa jelentkezett egy uj allasra, es ma mondtak, hogy megkapta.. :D

Jo ejt!

Niki, Rania
Vendég

Niki! Hát akkor van mit ünnepelnetek! Rania tündéri!!!
Miben fürdik? Fürdetőkarika? Fennmarad benne a víz tetején???

Kép

Kép
regcsiken14

Dettyk! Nagyon jó az új avatarod! Nekem tetszik! :D

Timi26! Ahogy olvastam, hogy miket vettél, egyre inkább gúvadt a szemem... A topánkánál már kocsányon lógott..... :lol:
Babakocsiról képet dobni!

Láttam a teszveszen a babakocsitokat. Csináljatok róla jó fotót (ne telefonnal), és szerintem hamar el fog menni, mert nagyon jó áron adjátok!

Irina! Az bizony! Egy Úrihölgy! Ha látnád.... Nem lehet csak úgy bekötni a babakocsiba, csak a derekát lehet rögzíteni, mert felül (a hátát nem támasztja semmi), kapaszkodik, és így utazik. Én meg csak a nagy kalapját látom.
HA holnap is jó idő lesz, viszek fényképezőt, és megörökítem!
Az ember azt gondolná, mikor felfelé tolom (Zsófi előre néz), kényelmesen hátradől, mert ugye nagyon nehéz ülésben megtartania magát. De Ő húzza magát százezerrel, és nem dől hátra! Tiszta bicó a Kiscsaj! :lol:

Niki! Egy mini ovid lesz! Jaj, de jó! Majd futkorászhatsz össze-vissza! :twisted:
Rania annyira édes! Az a haj... Meg azok a hurkák.... A tesói odavannak érte mi? :wink:

Hajrá ünneplés!!!!!! :twisted:

lmóni! Mikor olvastam a sztorit, mosolyogva gyűlt a könny a szememben.
Mosolyogtam, mert átéltem az érzéseidet, és majdnem sírtam, mert átéltem az érzéseidet...
Gréti Őrangyala jól végezte a munkáját! :wink:

Nem gondoltam volna, hogy Mira tud egyhelyben is lenni.... És ráadásul ilyen komolyan... Tiszta kamasz.... :shock: :lol:

Viranka! A déditek meg nem semmi a netezéssel! Csak vigyázzatok, nehogy beállítson valami fószerrel! :lol:
Már hallom is a dumát: "Csak cseteltünk :oops: " Ja! :lol: :lol: :lol:
És jön a fogacska? Jessz! :D

Ma Zsófinak túródesszertet gyártottam: túró, fagyasztott meggy, és párolt alma. Ezt összeöntöttem, és az egészet botmixerrel pépesítettem. Megette. :D

És képzeljétek, néha olyanokat csinál, mint kb. egy hároméves. Ha valami nem tetszik neki, akkor hátraveti magát (ívben megfeszül), és úgy sír. De egyszer azt csinálta, hogy sikított egyet az ölemben, és elkezdett rúgkapálózni, mert valami nem tetszett. :shock: Nagyon komoly! Mi lesz még itt? :shock: Apjával próbáljuk kordában tartan.

Kép
Kép
Kép
gremese

Niki: remélem rendben találnak mindentés akkor jöhet a családi bölcsi!!! :lol: :lol: :lol:
Leírnád fonatikusan a lánykád nevét? vagy úgy kell ejteni ahogy írják?
Amúgy meg hogy a fenébe felejtettünk volna el?

Gremese: túródesszert! Te megkóstoltad? Én nem győzöm gyártani a családnak! :shock:
Képeket majd dobok, még a telefonomban vannak. (de azt csiripelik a verebek, hogy a szülinapomra fényképezőt kapok, és akkor nem menekültök! Minden rezdülésünket lefényképezem és felrakom nektek!!! :lol: )

I.Móni: szegénykéim!!! Én meg totál átérzem amit éreztél, ugyanis ma reggel nálunk a nappaliban leszakadt a csillár!!! Rebeka meg épp alatta állt! A szerencse az volt, hogy egyetlenegy kis vezeték még tartotta az egészet! :shock:
Gyorsan odaugrottam, Rebekával hozattam magam alá egy széket, és kb fél óráig filóztam, hogy most mi a fenét csináljak! Aztán sikeresen leszereltem a búrát, de a kezem a végére már nem éreztem! :shock:

Na jól van, jó éjszakát mindenkinek!!!

Kép
Kép
timi26

Jó reggelt :D !

Viranka, Míra tényleg nagyon komoly kis hölgy- a képen :wink: :D . Micsoda precíz csaj vagy :shock: . Szuper ötlet volt rendet rakni a g-mailen, köszönjük :D !!
Kép

Sense, torkodnak jobbulást!!
Szegény Boti :cry: . Sajnos ez biztosan nem az utolsó alkalom volt :roll: ...

Ancsi26, nektek is jobbulást, kúráljátok gyorsan ki magatokat :wink: :roll: .
Panelprogram? Nagyon gáz, jó sokáig tarthat :evil: , de utána milyen szép lesz a házatok :roll: .

Mi a konyha-projektet is elhalasztottuk nyár elejére, és valszínűleg én is lépni fogok a gyerekekkel, míg tart :? . Pedig már úúúúúgy szeretném, hogy készen legyen :cry: :roll: ...

Niki72, hú, de bátor vagy, hogy bevállalsz egy mini-bölcsit :D . Még jó, hogy van ez a lehetőség...
Egyébként én hajam is szögegyenes, vékony szálú és kevés :cry: . Nyolcadikban felvételi előtt rakattunk bele habdauert: másnapra egy fél hullám sem volt benne :shock: .
Aki sokallja a haját, szívesen átvállalom egy részét :wink: :lol: .

És úgy tűnik, Bence apja haját örökölte, ami erős és dús :D , már csak attól félek, nehogy szegény Panka az enyémet örökölje :evil: .

Juba, gőztisztítóról majd informálj :D ! Szőnyeg foltokat lehet vele, mert akkor lehet, én is beruházok :oops: .

Timi26 , :shock: :shock: , húúú, de jó neked :wink: :D . Ülést és babakocsit milyet vettetek?
Topánilag sz...ban vagyok, nagyobb a lában min. fél számmal, mint tavaly volt :shock: . Nekem is újítanom kell :roll: .

LMóni, :cry: :roll: :D .

Meryke Mátéjának boldog hófordulót!!!
Kép

Tegnap voltunk tanácsadáson: 7700 gr és 67,5 cm. Na ugye, hogy múlt hónapban nem lehetett 62 cm :twisted: . Viszont esküdni mertem volna, hogy van már 8 kg, olyan nehéz a popó, és az orvos és a védőnő szerint is szép kis duci :lol: . Hízott fél kilót, az nem rossz :roll: .
A múltkor írtátok, hogy harcolnak az elalvás ellen...Panka már két napja csinálja :evil: . Tegnapelőtt hiába sétáltunk 3! órát, 20 percet aludt...tegnap 1. alvás 15 perc, 2. alvás 10 perc (mindezek előtt 1 órás műsor a kiságyban állandó forgolódással és játékkal), 3. alvás babakocsiban folyamatos menetelés közben, 40 perc :roll: . 3/4 4-kor ébredt a 3. alvásból, 6-kor már hulla fáradt volt, sikerült 7-ig húznom, akkor pancsi, 1/2 8 alvás. Tény, hogy egy szavam nem lehet, mert éjjel bepótolja, rekordokat alszik újabban, de nappal nyűgös, és szenved, és kínlódik, ha nem alussza ki magát :evil: . Remélem, ez csak valami front következménye, és hamar elmúlik...
dettyk

Sziasztok, jó reggelt!

Nem kell nekem akciófilmeket néznem, elég ide járnom olvasni! Na de kora reggel ilyeneket olvasni!

Heni, utólag is boldog születésnapot!

Kép

Irina, neked pedig nagyon boldog névnapot kívánok!
Kép

És a mai ünnepelt: Meryke, Mátét isten éltesse hét hónaposága alkalmából!
Kép

KépKépKép
bongyi

L.Móni, sikerült megvenni az anyagot?

Hörcsög, tényleg nagyon jók a képek, Ildike is édes, és hát Karcsika a virágok között.....nagyon tetszik!

Dettyk, tetszik az új avatar és képek, de meg kell mondjam a régi avatarodat mégis sajnálom picit, nekem az nagyon tetszett, olyan szépek voltatok, ahogy összebújtatok!

Regi, nálad meg tisztára érezni a tavaszt a vonalzón! Eddig is ez a fehér virágos volt a háttér?

Juba, tudod, hogy egyik szemem sír, a másik nevet, ha látom a nevedet? (örülök neked, de szomorú vagyok, ha nem leszel). Neked is új a vonalzód!
Most az jutott eszembe, hogy legyetek sokat levegőn, hátha az rendezi kicsit a nyűgösséget, jobban elfárad Bertus. De aztán eszembe jutott, hogy a babakocsizás se egyszerű....akkó meg most nincs ötletem.

Mesi, Zsófika kész hölgy! Nagyon imádtam a fiaimat is meg persze most is imádom őket, de azért egy csajszit mennyivel jobban lehet öltöztetni! Nagyon élvezem a csajos cuccok vásárlását!

Milyen jó, hogy nektek már ennyi tapasztalatatok van meggyel, én eddig halogattam az adását, de most egyből tudok -nektek hála- a legegyszerűbb módszerrel dolgozni!

haj - babona: én nagyon bírom ezeket a babonákat, még akkor is, ha csak mosolygok rajta. Amúgy én valami komolyabb hozzáértőtől mintha azt olvastam volna régebben, hogy a sűrű vágás meg a rövidre vágás nem segít, ha több hajat szeretnénk, illetve erősebbet, viszont a tar kopaszra vágás igen! Még nem próbáltam....

Viranka! MIra így is nagyon édes, vághat akármilyen képet! Bálint bőre? Bár a talin úgy láttam, hogy szépen javul!

Ahogy így írtok a mindenhova kúszó-mászó-felálló-rámászó-turkáló-pakoló babákról, hááát, nem bánom, hogy Zita még nem közlekedik ennyire..... majd a jó időben kint a kertben!

Niki, de jó, hogy az ellenőr ilyen volt! Tök jó lehet (és jó fárasztó) sok pici gyerekkel!

Megyek, az aprónép teljes erőbedobással dolgozza meg a lakást!

KépKépKép
bongyi

Jó reggelt!

Máténak boldog hófordulót!

Dettyk! Jó az új avatar és a vonalzók! :D Hát a 7700 g már majdnem 8 kiló! :wink: :lol: Gratu! :D
Szeli abbahagyta az aludni nem akarásos hisztit. 8) Mostanában könnyen elalszik!!! Szerintem elfárad a sok mászásban, és felállásban! :lol: :lol:

Bongyi! :D Jól látod, nem ez volt a háttér! Eltaláltad, tavasziasítottam! :D Általában a fotó színösszhangjához választom a hátteret! :wink:

Imádom ezeket a közös képes avatarokat!!! Viranka! Te nem cserélsz? :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Bongyi, én sem vagyok oda az új avataromért, amint lehet, csinálok egy olyat, mint a régi, kint az udvaron, napfényben, mindkét gyerkőccel :D .
dettyk

Szép jó reggelt, Lányok!

Meryke, Mátédat Isten éltesse sokáig!
Kép

Remekek az új avatarok!!!!!!!!!!4

Niki: gyönyörű méret az a csaknem 10 kiló! Lehet étvágya a kis hölgynek!

Viranka: Mírának ezer arca van, de a huncutság ezen a komolyabb fotón is azért látszik! :lol: Köszi a rendrakást!

Timi26: csillárzuhanás, jó ég! Örülök, hogy Rátok is vigyáznak fentről!

Haj: csatlakoznék a kevés, vékony szálú, seszínű hajúak táborához... Nézhető formában egyáltalán úgy tudom hozni, hogy mosás után megy rá kevés zselé, majd hajlakk is szárítás után -- egyébként süthetem. Meg szerencsére a hajfesték rétege is vastagítja kicsit.

Kép
Kép
irina

Jo reggelt! :D

Kislanyom most ebredt, de mielott irigykedtek: itt 1 oraval korabban jarunk! :)

Meryke! Matenak boldog hofordulot!!

Regi, ez egy kis ules, ami a kadban van, tapadokoronggal lehet fixalni a kadhoz. Szerintem jo kis talalmany, amig nem teljes biztonsaggal ul. Mar eleg regota a nagykadban furdunk, mert a hurkak nem fertek el a kicsiben :D Akkor meg egyertelmuen kellett az uloke.

Emese! Zsofi :lol: :lol: Elkepzeltem magam elott, ahogy peckesen ul a kocsiban a kalapjaval!!! :lol: :lol: Naggggyon edes lehet!! :lol:

Timi! Rania nevet ugyanugy ejtjuk, ahogy irva van. Bar itt az a-t inkabb a-nak ejtik, es az R-t angolos R-nek, otthon magyaros r-rel, es az a-t á-nak. Egyebkent a jordan kiralyno utan neveztuk el, amikor ott nyaraltam nagyon megtetszett a neve, raadasul egy gyonyoru no. Pont tegnap mutattam a honlapjat egy baratnomnek, aki mondta, hogy meg sosem hallotta ezt a nevet. Hat, mondom, itt van, es nem is akarki, egy kiralyno!! :D De a nev is egyebkent kiralynot jelent.

Mini-bolcsi: Hat, tudom, hogy nem lesz konnyu, de ez az egy valasztasom, van, hogy itthon tudjak maradni a picinyemmel. Amugy meg nem olyan rossz, mert eleg jo penz is, es alkalmazhatok asszisztenst is, akkor azert konnyebb lesz. Itt 6 gyereket vallalhatok, beleertve az enyemet is, de abbol 1 lehet egy ev alatti, (aki most Rania), 3 lehet 5 ev alatti, 2 meg 5 ev feletti. De mivel itt betoltott 4 ev utan mar suliba mennek, 5 ev feletti nemigazan tolt itt egesz napot, csak suli utan, amig a szulok vegeznek. De elsore csak 2 gyereket akarok, max 6 oraban, aztan fokozatosan tobbet, de ha tobb lesz, szerzek egy asszisztenst, azert nem akarok megorulni!! :lol:

Irina! Hat, szeret enni Rania, az igaz! Viszont eleg edes-szaju! A zoldsegekkel bajlodunk egy kicsit, csak az edesebb fajtakat akarja megenni! A tobbinel olyanokat fintorog, hogy halalra rohogjuk magunkat! :lol:
Vendég

Olvasgattam vissza… :roll:

Motiot! De sajnálom én is, hogy pont itthon voltatok, és nem jöttetek a talira… Ezt a pechet… :cry:

Juba! Sógornőddel minden rendben? Extra nyűgösség rendeződött Bertusnál?
Még azért próbálkozz azzal a főzivel. Szeli többször nem ette meg a Kecskeméti paradicsomos krumplit (csak az Univerest), tegnap meg bevágott majdnem egy egész üveggel… :shock: :wink:

Látom, Anikónak is új vonalzó!!! De jó!!! :D Közös avatar kép? :wink:

Az összes baba imádnivaló a képeken!!! :D

Mesitől kérdeztétek, de én is válaszolok: Szeli mióta áll, azóta SEM ül stabilan, sőt tulajdonképpen nem is nagyon ül… :roll: Én ritkán teszem le ülve, de akkor is hamar eldől, és támaszkodik a kezével a lábain. Mostanában egyedül fürdik (mert nagyon tekergett a kádban), és ott ülni szokott. Mutatok fotót:

Timi26! Barátnődnek gratula a kislányához!!! :D
De aranyos VikDan, hogy elnevezte Rebekát!!! :D

Éjszakai mozgások: Nekünk bevált a hálózsák. Szeli tök jókat alszik benne, csak nagyon ritkán fordul meg éjjel, és nem mászkál el a kiságy másik végébe sem. És van rajta még egy takaró, mert szerintem hűvös van éjjel... :oops:

Irina! Igen, Szelinek volt ilyen kaja közbeni üvöltése, de asszem túl éhes volt már a kanalazáshoz. :oops: (Persze az is lehet, hogy szomjas volt, ahogy írtátok, nem tudom. :roll: ) Most már odafigyelek, hogy ne csússzunk a kajával, és így nyugodtan eszik! Gyümiből általában egész üveggel, főziből meg fél – 3/4 üveggel. :D

Kép

Kép
regcsiken14

a kép lemaradt...
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Tényleg Niki! Mivel vega vagy, így Raniának sem fogsz husit adni? :roll:
Jó kis találmány, tényleg! :D Lefotózod nekem, hogy egészében láthassam (ha nem nagy gond)? Köszi!

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! Eljenek a kozos avatar-fotok!!! :D
Vendég

Regi! De edes Szeli! O is hurkas am!! Es milyen eros, suru haja van!Ime az uloke:

Kép Kép

Es radasul forgatni is lehet, igy konnyebben furdeted. Azt hiszem, lattam tesz-veszen...de lehet, hogy az e-bay-en, nem vagyok benne biztos... :?

Az osszes gyerekunk vegetarianus, szerintem, aki nem eszik hust, az nemigen szeretne adni a gyerekenek sem...legalabbis az en agyam teljesen at van "kodolodva". Halott test... :shock: :? hulye vagyok?? :D
Vendég

Mialatt en itt jatszadodozok a laptopon, kislanyom elfoglalja magat:

Hatul parna, mert tegnap hatravetodott, es jol bevagta a fejecskejet.. :? Tv-ben Postman Pat, a kedvenc, kezben taviranyito... :D

Kép Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: