Köszi az útólagos köszöntéseket is!
Kumpibogár!
Hát nem tudom, nekem akkor is szimpatikusabb a bugyi alatti vágás, akármekkora. Legalább valszín nem fog látszani, a függőleges meg…hát ne is beszéljünk róla. Nem kell olyan. Modjuk semmilyen sem, ha már lehet választani.

És itt nincs beöntés, nem kérdezik, hogy kérsz-e vagy sem.
Akíra!
Már 23 vagyok, a táblában még egy évvel fiatalabb.

Remélem Kyra jobban van már!!! Durva lehet a nagyid!
Zsé!
Gratula a picúrhoz! Remélemúgy szülhetsz majd, hogy nem tesz kárt egyikőtökben sem. Ez annyira hülyeség egyébként, hogy nem engedik otthon a császárt. Létezik szüléstől való pánikos félelem is, meg igaz, nem értek egyet vele, de ha valaki ezt szeretné, akkor miért nem teheti meg? Az ő és a saját gyereke életéről van szó. Itt simán mehet kívánság szerint, csak az orvossal kell konzultálni….ami annyiból áll, hogy elmondja, h mik a kockázatok, aztán ennyi…
Melcsi!
Itt 100fontért (kb 35e ft) van ennél egyel okosabb fajta is…az előre-hára, és oldalra is tudja himbálni a gyereket, ahogy szeretnéd…de ugyanez az esőerdős téma a ficher price-tól.
Judit!
Hát szép ez a kálvária az uh-val. Csak tudnám minek mennek az ilyenek orvosnak??? Én jól megmondtam volna neki a magamét….itt ilyen emberek elő nem fordulnak. Nem tehetik meg, hogy ilyenek legyenek, de nem is akarják. Remélem azóta sikerült meglesni a picúrt, és minden rendben van…és miért ne lenne?! Érdekes ez az időbeli eltolódás is, szakmailag sem lehet a topon az emberke
Katica!
Örülök, hogy nálatok is minden ok! Gratula!
Sonny!
Sok sikert csütörtökre! Én az elején csak sósat kívántam, pedig édes szájú vagyok nagyon…de mostmár ez elmúlt, jöhet minden.

Úgy külön dolog nincs, de ha valamit megkívánok, akkor az nagyon kell, és azonnal.
Izsuzsi!
Szép ez a védőnő mondhatom. Én is kb ennyi vagyok, de én a maximálisat próbálom hozni a munkámban, és bárki és bármi legyen az, legalább hülyének nem kéne lennie. Bár nem csodálkozom, az én évfolyamtársaim közül is elég süsü csajok mentek védőnőnek. Más téma, de az óvónőkkel, tanítónőkkel ugyanígy vagyok…olyan lányok „el merik kötelezni” magukat ezen szakmáknak, hogy a hajam égnek áll. A kezébe nem adnám a gyerekemet, nem hogy még tőle tanuljon…na mind1.
Nati!
A tarkóredő 3mm alatt jó. Oké, majd szólj, ha kell valami. Majd segítek. Annyit tudok, hogy meg tudom venni, és fel tudom hívni daddy öccsét a fuvar miatt. És köszi a gratulációt. De ugye ma meg megtudtam, hogy szinte már 13 hetesnek látszik. :p
Hangolka!
Üdvözlet közöttünk! További gondtalan hónapokat kívánok! Huhh, nem semmi, hogy ennyire beteg vagy…én szerencsére még csak orrdugulásnál, ritka köhögésnél és torokfájásnál tartok…na és ez miatt az álmatlan éjszakáknál. Bemnetem a gyógyszertárba, és azt mondta a gyógyszerész, hogy az egyetlen, amit szedhetek, az a parecatemol. Mondom köszi, mit kezdjek egy fájdalomcsillapítóval, marhára el fogja múlasztani a gyulladást a torkomban, meg az orromban a cuccost. :s Én egyébként is mindig megszenvedtem a nátha elmúlasztásával, és alapból is sokat dugul az orrom, mert annó allergia miatt orrcseppezéssel kikészítettem az orrnyálkahártyámat, ami manapság már szinte nem is létezik. Na mind1, szal most szenvedek, és nemtom mikor fog elmúlni.
Örülök, hogy tetszenek a cuccok…ha kell esetleg innen vm, akkor neked is tudok segíteni. Na ja, a wick vaporub amivel még próbálkozom, de ugye ilyen szinten már ez sem ér túl sokat. Mondjuk inhalálni még nem inhaláltam vele…lehet megérné.
Na asszem megvagyok mindenkivel.

Minden jót nektek, vigyázzatok magatokra!