Sziszike
Hangus nagyon édes nagy kislány
Nagyon ügyi vagy a szakdoga miatt.
Kert nagyon szép
Mi hétvégén szinte állandóan hármasban vagyunk Atival egész álló nap, és nekem ez a legjobb.

A hétközben eltöltött egy-két közös órácska este az semmi, és olyankor már Ati is fáradt. Szerencsés vagy, hogy ez nálatok nem így van - már ami a hétközbeni időszakot illeti.
Mamiblue
A ház szuper!!! De nem mondod, hogy nálatok hét ágra süt a nap?! Nálunk olyan ködös szürke idő van, hogy a szomszéd házig sem látok
Fű - akkor a zsír új fűnyíró lassan bevethető
Mona
Háncs alá elvileg nem kell geotextilia, viszont a rétegnek 5-7 cm vastagnak kell lenni. Minél nagyobb méret, annál később rohad el. Ktgtakarékos megoldás: alulra az apróbb - és rendszerint olcsóbb - méretet, felülre pedig a nagyobbat. A m3-es kiszerelés olcsóbb, mint a bezsákolt.
Panniéké egy nagyon-nagyon fullos, többszörösen bebiztosístott verzió
Fejszűkítő - nemtom. Szerintem alvásnál kényelmesebb.
Ja, és beraktam az ülést a Clioba. Akkora ez az ülés, hogy művészet bevarázsolni a gyereket a fennmaradt helyre
Panni, Ildi
Na ne vagánykodjatok itt nekünk azzal a pár évecskével
Megjegyzem, az október tényleg szuper hónap, én is ....
Arborétum
Naggyon jó ötlet!!!! Panni család jól fest a bébikonvojjal
Tejtermék
Én még egyáltalán nem adtam, apának gondja van a tejjel......várok még egy kicsit.
Dincus
Nagggyon helyesek vagytok!!!! Keresztelő? Képeket kérünk!!
Mi is a Maxi Cosira esküszünk. Tobi?
Ági
Szerintem egy évig elég őrizgetni őket. Nálam évenként van egy dosszié, és hát lustaságomnak köszönhetően természetes, hogy megvan még a 2003-as is

De most már betelt a szekrény. Most, hogy írtad, ideje kihajítanom őket.
Úgy látom Eszterke apát igencsak levette a lábáról
Csoki
Saját magad megnyugtatására vidd el gyógytornászhoz. Körzetitől kérsz beutalót, és így ingyen lesz....
Viki
Fanni olyan helyes a hintában ülve, fülig érő vigyorral az arcán
Noémi
Pocós kép, de jó nosztalgiászni
Csajok, éjszaka horror volt. Ati sírt - ő nem szokott. Hiába csináltunk bármit. Ami bejött neki, az a játék a tvkapcsolóval - apa ötlete volt

Mondtam, hogy ezt felejtse el, mert éjjel nincs játék. Eddig sem volt, és ezután sem lesz. Most megint alszik, én viszont mosogatórongy vagyok.
Tegnap voltunk bölcsi nézőben. Kis családias bölcsi, helyes kis udvar, nagyon kedves dadusok, viszont ahogy láttam a sarkallatos pont az orrtörlés kérdése. Azt hiszem erre Atit valahogy meg kell addigra tanítanom.
Tegnap voltam utoljára dokinál. Tudjátok, még depi miatt. Igaz, hogy 2 hét kimaradt, viszont gyógyultnak nyilvánítottak