A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

Monácska: tegnap voltam, a kórházban. Az új módi, hogy időpontot kell kérni a 3251159-es számon
linocs

Áááááááááááááá!!!!!!!!! Írtam egy hosszút, és elszállt!!!!!! :cry: :cry:

Kép
pété

Monácska, Pumperka, köszi a nyugtató szavakat.
Az a gáz, hogy tegnap rohadtul el is fáradtam, egy barátnőm jött 2 órára, én meg egész délelőtt takarítottam....majdnem kipurcantam. AZtán a csakszi sokáig itt volt, már alig láttam a fáradságtól. NEm is az aggaszt, hogy kevés lett a tej, hanem hogy alig akar szopni, 1-2 perc szívás után egyszerűen kiköpi!!!!! Írtam a múltkori szopitanácsadónak, remélem tud vmi okosat mondani, bemásolom, ebben minden benne van, tápot nem vagyok hajlandó adni, így kűzdeni fogok, remélem sikerrel. Mondjuk ma jön a gyerekdoki is, remélem tud vmi okosat mondani!

Kedves Kati,
Megint Önhöz kell fordulnom segítségért! Az olívaolaj megtette hatását és szépen helyrejött a mellem. Az érgörcs sem olyan vészes már.

Ami sokkal jobban aggaszt: egyik napról a másikra szinte elapadt a tejem! Szombaton még 120-140-ket szopott átlagosan (a jobb mellemben max 100-110 g volt, a balban akár 160 is). Vasárnap délután kezdődtek a problémák, 2 perc után kiköpte a cicit, alig tudtam újrakínálni. De azért 90-et szopizott. Majd a tegnapi, hétfői nap katasztrófa volt már, 2 mellből 40-50-et evett, estére szinte 10 percenként szoptattam 2 órán keresztül, váltogattam folyamatosan a mellem, aztán elaludt.Tápszert semmiképp nem akarok adni. Éjjel 4szer kelt fel, átlagosan két mellből 70-et sikerült szopnia, utána még fejni is próbáltam, sikertelenül. 1-2 perc után kiköpdöste a cicit, fél órából 5 percet volt mellen, közben csak nézett, mosolygott, vagy elaludt. Próbáltam még kínálgatni, de nem fogadta el, hiába pelenkáztam be mellváltás között. Hogy csökkenhetett a felére az étvágya? És hogy csökkenhetett le harmadára a tejem szinte másfél nap alatt? Semmit nem csináltam másképp, ugyanannyit iszom (4 litert naponta), kicsit kevesebbet eszem. (előtte sokat nasiztam, azt most kihagyom). AZ igaz, fáradt voltam tegnap, de volt már ilyen és mégsem volt ilyen kevés tejcsi. No meg eddig alig lehetett leszedni a ciciről, most meg folyamatosan kiköpi pár szívás után.
Várom válaszát, köszönettel: Hédi
Vendég

Hogy én milyen idióta módon tudok fogalmazni!!!! Bocsi, de ez az éjjeli 2 óra alvás 5 részletben...kissé megviselt az arcom.
Vendég

Jim!
Kiváncsi vagyok milyen választ kapsz!
Addig is kitartás, hallgass a megérzéseidre.
Lehet, hogy nem kéne mérned, de tudom téged az nyugtat meg. :wink:

Pété!
Azért egy rövidet legalább mégegyszer. Légysz-légyszi....

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jim!

És ebben az időszakban csak olyanokat fogadj aki miatt nem kell nagytakarítás. :wink:
Tudom elküldeni se lehet senkit. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Lányok, nyugi a tej miatt. Én mindig arra gondoltam, hogy afgán világban, kemény körülmények, se táp, se hahmicsodavétek tehéntej, anya sem eszik rendesen, na akkor mi? És asszem az marad, hadd szíjon... Nem?

Jim, pihenni azért kell. Az tuti. És a Te fiad még hat hetes sincs, akkor ez még vastagon a gyermekágy időszaka lenne. Amúgy az anyatej igazodik a baba mindenkori igényeihez, tehát lehet, ha kevesebb, mondjuk fehérjében gazdagabb (vagy bármi más hasonló, én nem vagyok vegyész). De szokták javasolni, hogy avokádó, tejszín hasonlók szerepeljenek, ha nem hízik a gyerek a mama étrendjében.-

Na meg mérés helyett esetleg a napi nemtomhány pisis pelust nézzétek, és hátha. Én drukkolok. :lol: (és perpill igen könnyen beszélek).-

potyka

Sziasztok!

Bocsi, hogy eltűntem. Mostanában annyira gyorsan mennek a napok, hogy este sopánkodok, hogy már megint nem tudtam nektek írni. Pár napja olvasom vissza a termést, remélem egyszer a végére érek. Dóri napközben sokat fent van, már ritkán alszik egyhuzamban 4 órát, inkább 2-3-mat jó esetben. Meg itt van a jó idő és nagyokat sétálunk. De azért minden nap olvaslak Titeket, csak reagálni nem tudtam.
Rólunk pár szó: Dóri már nagyon nézelődik, mosolyog és néha kacagásszerű hangot ad. Fejét is tartja, de még nem rendesen, mert van, hogy előre bukik. Meg tegnap vettem észre először, hogy rugózik a lábával, ahogy ülök és az ülemben van, közben meg bólogat a fejével, aranyos. Rakok fel majd friss képet is róla.
Ma megyek délután a 6 hetes kontrollra a dokihoz, remélem minden oké.

Mindenkinek sok puszi, olvasok vissza folyamatosan és majd reagálgatok.

Melinda

Kép
melinda80

Szép az idő, itthon minden cillog-villog, kivéve engem, jöhetnek a vendégek :lol: :lol: Hurrááá :lol: Csak a purgyék ne aludna ennyit, mert majd jön még a feketeleves, mire ideérnek a lyányok.
Linocs, Judit: nem fórumozni, ülni be a kocsiba oszt jönni idefele. Én úgy tudom a Fanetta is jön, legalább is eddig nem szólt, hogy nem.
Pumperka: te mindig csak napközben tudsz jönni netezni, ugye?
Jim:én is kíváncsi vagyok, hogy mit fog válaszolni, mert nekem is tök változó, hogy éppen mennyi van, de igaza van Pumperkának, ne mérj. Én mostanában nem teszem és így sokkal nyugodtabb vagyok. A gyerek is szépen elvan, pisispelus is van, akkor meg nem szabad stresszelni. Én is leálltam egyébként a nasival, de olyan lassan mennek le ezek a kilók.
Monácska: hát igen, rajtam 5 kiló van még, de a hasam az mindenre rábuggyan és ezért én sokkal többnek érzem és vicces, de én is férfipolót is hordok. Csak sajnos pluszban nekem még ki is repedt a hasam alja. Na amikor azt megláttam, elbőgtem magam. Kútvölgyibe tényleg be kell jelentkezni, nekem csütörtök 9.30-ra van időpontom.
Beuska: jaj ki ne hagyjalak mán, hát nagyon gratulálok neked, nem semmi teljesítmény!
Kecskeméti Judit, veled mi újság van? Régen jártál erre...

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Potyka: nekem nem ilyen karikás van, amit átküldtél, hanem egy sima eccerű anyagdarab. Na de majd most kikérdem a lányokat, hátha ők tudják, hogyan kell felkötni. Egyszer már beletettem Marcipánt, de majdnem kifordult belőle szegénykém menet közben.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

mingyá megyek.
nyuszkó még alszik, most én is azon parázok, hogy olyan szupin bealudt fél10 óra, hogy majd délután fog kukorékolni.
na az nem is baj ha ébren lesz, nézi a sok izgi dolgot a rómain csak ne nyűgölődjön....
várom, hogy ébredjen, akkor kajesz és megyünk

Melinda, Pété, jó hogy előkerültetek, pont gondoltam rátok tegnap...hogy mi a helyzet

Pété, hajrá úrjaírni ! :)
nagyon kíváncsi vagyok nálatok hogyan alakultak a közös problémáink!!
judit18

Beuska, nagyon ügyes vagy, gratulálok!!!

Jim, rájöttem, hogy nálam azért csappant meg a mennyiség, mert valamiért Laura étvágya is kisebb, plusz átrendeződnek a szopik, ugyanis az utóbbi napokban egyre többet alszik egyhuzamban éjszaka, nappal is alszik egy nagyot, így egy-két szopi kimaradt minden nap. Ma éjjel például 7 órát aludt egyben!!!! :) (Eddig ez volt a csúcs.) Általában napközben is alszik 3,5-5 órát egyhuzamban, így az etetések között 4,5-6 óra telt el. Tegnap sűrűbben szopiztattam, ma is ezt teszem, mert a maradék időbe 5-6 etetés fér bele, amivel nem is tud eleget enni "hivatalosan", mert 90-120 körül eszik akkor, ha éppen jó étvágya van.

Mondjuk eddig hízott folyamatosan, úgyhogy nem is mértem a szopi mennyiségét, csak pár naponta egyszer-kétszer.

A leveleddel nincs semmi gond, teljesen érthető :).

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!!!

Linocs, nekem gyógyszert kell szednem, mert különben dől a lé, most is két hétig volt meg és nem tesz jót a vérszegénységemnek. Nekem cerazettet írt fel a dokinéni a hathetesen, kissé lehidaltam az árától, de szoptatás alatt csak ezt lehet szedni asszem.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Norcoval mi lehet?

Pété, azért ugye írsz megint egy kicsit? :)

Kép

Kép
mzx

szilvánusz: itt ülök talpig puccban (persze ez költői túlzás - a háromhónapja nem vágott, nem festett hajammal és a muffinplusszal a hasamon ;) ), szóval itt ülök és várom, hogy a kisasszony felébredjen, ugyanis 9:37-kor bealudt egy 10perces szopi után :roll: Felébreszteni meg nem akarom...
Szóval, utána tisztábarakás, etetés, felveszem Zsut és tépünk 1000-rel... (persze óvatosan) - sietünk!!!!
linocs

Bosek: nekem is ezt írta fel a doki - csak hát idegenkedem a gyógyszerektől, no meg a gumitól, és a spiráltól is tartok (fene azt a válogatós fajtámat :) ) - ezért érdeklődtem, hogy ti mit...
linocs

Bosek: azért az nem semmi, hogy két hétig... tuti, hogy az még nem a gyerekágyi volt, habár így 8 hetesen...
linocs

Na ez jó, minden pulya egyszerre aludt be jó hosszan, aztán délután meg itt fognak virgonckodni a nyakunkon. Sebaj.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szilvánusz: azért voltam annyira "dög", hogy nem a szokásos helyre raktam le aludni a lánykát, hanem az ágyába, ahol idáig össz-vissz kb. 1 órát aludt - na most már alszik két órája egyhuzamban :roll:
linocs

Jim: én mindig írom nektek, hogy csodálkozom a mennyiségeken, amit esznek a gyermekeitek, ugyanis az én "csöpp" lányom kétszer evett 150 gr-ot, legtöbbször 100 grammot eszik... És tegnap mértem meztelenül 5730 gramm volt, ami azt jelenti, hogy 5 hét alatt hízott majdnem két kilót!!!! Szóval lehet ugyan, hogy a mennyiség csökken, de a minősége változik, vagyis lehet, hogy zsírosabb, táplálóbb lett a tejed... Mindenesetre, ha van elég tele pellus, akkor nincs gáz
Arra azért én is kiváncsi vagyok, mit válaszol neked a tanácsadó...
linocs

Na abbahagyom a szófosást :)
linocs

Szilvánusz, ez a kendő is egy anyagdarab, azt húzza át a karikán, és igazgatja. Ok. a vége kicsit ráncba van szedve.

potyka

Cicuka, nekünk a milumil nem jött be, a beba sokkal jobb és kicsit olcsóbb is.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Csak tegnap nem voltam, és nem győztem visszaolvasni!

Judit 18!
Nagyon aranyosak vagytok! Az a mosoly! Édi nagyon!
Aha szóval péntektől indul a fogyókúra? :lol:

Biribon!
Azért nem a cicidből szoptatsz, mert sebes?
Csak azért kérdezem, mert nekem is így volt! Meg még mindig sebes!
Lefejtem 2 szer és cumisüvegből odaadtam, és utánna 30 perc szopi után csak 30-at evett. Jött a doki néni, és azt mondta, hogy :
Anya! Csak sírjon szoptatás közben, és szorítsa össze a fogát, mert utánna nem fog szopizni!
2 nap után helyreállt minden!
Ja de Bencét is keltegetni kell, hogy egyen! :D

Zsu!
Még a hátamon is állt a szőr a liftes sztorid hallatán!

Feri!
Nagyon szépek a virágos képek!
Biztos szép kertetek lehet!
Ja és nekem tényleg Bélám van! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kölyök!
Nekem tetszik a zoknid! :lol:
Jaj és Máté nagyon nagyon Édes Baba! :D

Kmanna!
Biztos nem lesz semmi gond a kis békátokkal!

Szilvánusz!
Örülök, hogy nem lett semmi gond a ciciddel!
Ja és ma megfogadttam hogy egyszer sem fogom megmérni! :D

Linocs!
Mivel eteted Fruzsit???? :lol:
Örülök, hogy rendben találtak mindent nálad!
( fogamzásgátló :?: ) Ejnye - Bejnye Linocs! Mit akartok ti csinálni??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Cicuka!
Nagyon aranyos Kristóf baba!

Beuska!
Nagyon Gratulálok Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pumperka!
Rajtam meg ezer pattanás jött ki, pedig nem volt csak tini koromban!
Iszonyat ahogyan kinézek!
Bújkálok az ember elől! :lol: :lol: :lol:

Na mire befejeztem a visszaolvasást, és írást Bence Úr elkezdett
nekem érdekes hangon énekelni!

Puszi! Márti

A talisoknak Jó Szórakozást!
Vendég

Linocs!

Nekem is uilyen fenntartásaim vannak, gumi, gyógyszer, spirál, ezért maradt nálunk a Pharmatex. 5 és fél év alatt csak akkor lettem terhe amikor akartam. :wink:
Gyógyszert nekem a súlyfeleslegem miatt nem javasolnak, a spirált az elve miatt elvetem, gumi meg zokniban lábat mosni... :oops: :wink:

Talisoknak szép napot!

Aki meg nem talizik az írdogáljon, mert én garantáltan minden szopi, ebéd felmosás között benézek. :wink: Meg szopik alatt, ebéd közben.

Panni!
Te is régen írtál!
Ugye minden rendben. Semmi mellgyuszi???

Jim!
Hogyan alakul a nap :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Talis szopiztatósok!

Két etetés között lezajlik a tali, vagy a Rómain is ciciztettek?
Érdekel a jó technika, hogy lehet házonk kívül jól szopiztatni?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Márti, nekem meg megint tök gyorsan zsírosodik a hajam, és eléggé hullik :(.

Kép

Kép
mzx

Persze, símán szopiztatunk a Rómain. Nekem könnyen megy, én már szoptattam guggolva, állva sőt menet közben is, szóval leülni egy kőre vagy padra a víz mellett, sztem nem gond. De a Linocs is szoptatott a múlt héten a parton, pedig akkor ezren voltak:)

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Nem semmi vagy Szilvánusz, majd részletezzétek a technikát. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

A kicsi fiam a szüleimnél volt hétvégén, két napig kinyalták a popóját, folyamatosan szórakoztatták és játszottak vele, állítólag végig kacagott-viháncolt, annyit bohóckodtak neki, erre hazafele indulásnál közölte velük, hogy "Ági mamánál (anyósom) sokkal jobb lenni". A szülim lesújtva azóta is... :lol:

Kép

Kép
mzx

Jó ez a blog, érdemes elolvasni amit a szoptatásról ír itt: http://zimonyi.freeblog.hu/ (fentről a negyedk bekezdés, közben képen megtekinthető az álmom, a vágyam egy didymos katja hordozókendő...)

http://zimonyi.hu/ itt pedig ír a kiskorkülönbséges tesókról egy nagyon jót vhol... de jók a hordozós, otthonoktatós, oltásokról szóló bejegyzések is nagyon.

potyka

Hűűű, csajok! Nagyon káromkodtam! Fél óra volt megírni az üzit, mert a lányom állandóan hiányolt, erre elszállt...Mármint a levél, nem Livike..

Beuska! Gratulálok!

Kiütés: Új tápit kaptunk, és azóta alig pöttyös a leányzó arca. Szóval az is lehet, hogy nem a tejem miatt volt, vagy lehet, hogy csak véletlen egybeesés. Most gyógyászati célra való tápot eszünk, teljesen minden allergén anyagtól mentes. (Azt hittem a BEBA HA is az volt...)

Tejcsi: Maradunk a 40-60 g-nál, utána kívánság szerinti mennyiségű tápi. 60-t keverünk be, de van, amikor csak 30-at eszik 40 tejcsi után, van, amikor 60-t 50 tej után. Viszont 3 óránként eszünk, éjszaka van, amikor 4-5 óránként. Ebből lejjebb nem adunk, mert igazából nem is éhes hamarabb, meg így legalább jobban tudunk számolni az idővel, ha elmegyünk valahová.

Tegnap elkísértük apát Gödöllőre vizsgázni, hogy majd milyen jót kirándulunk...de kikészültem teljesen. Előtte beugrottunk a Mini Manóba cumisüvegmelegítőt venni, ami szivargyújtóra is rakható, hogy majd tápit melegítek. Persze dög meleg volt, Livike nem akart szopizni(a kocsiban), a szivargyújtót nem tudtam rendesen kezelni,kész voltam teljesen, közben a csajszi üvöltött, az egész város azt hallgatta.
Aztán bementem a suliba, persze a portán se mikro, se tűzhely, de még melegvíz se! Végül megszánt egy tanulmányis, és felvitte az irodába a cumisüveget, megmelegítette a vizet. Persze addigra Livike bealudt. Ennyit a kirándulásról...

Ti mikor viszitek közösségbe a babát? pl. plaza, tesco

Kép
pété

Pété!

Nórit mi már egy hetesen is vittük mindenhova!

Valahogy így éreztem jónak, bár tudom, sokan másként gondolkodtok erről!
Vendég

Vagyok:) ALUDTAM 2 ÓRÁT!!!!!!!!!!!! És a tejci is kezd "több" lenni, 1 ciciből egy szopira 80-at cummogott! (a másik már nem kellett neki, de sebaj :wink: )
Lányok, tényleg köszi mindent! Soakt jelent a sok megnyugtató szó! És örülök, hogy nem borultam ki....huhúúúú ez nagy szó ám :D
A talisoknak jó beszélgetést, szórakozást!
pété: üdv!!! Mi is vittük már Tescoba, végigaludta :wink:

Amúgy Martin is 1 hósan (vasárnap) 4690 gramm volt, 3550-nel hoztuk haza, no de eddig volt is sok tejci, kivi leszek, most ezek után hogy fog gyarapodni....

Amúgy szerintem náthás, az is lehet, hogy amiatt nem akar úgy cicizni?

Jobb is a kedvem, tralalalala

ui: Holstein alk. mentes sörből van epres, mangós, almás, citromos. Isteni! Csak semmi köze a sörhöz, no de van benne maláta! Azért maradok a jól megszokott Stellánál 8) bakker hetente benyomok egy rekesszel!!!! :shock:
Vendég

Jim!

Úgy megölelnélek!! No ugye!!!!! Hihihihihihihihihihihihi
Így tovább!
Vendég

Én annyira útálom a sört......

De hősként iszom, pedig sokszor inkább visszafele jönne!

Bocsi, de egy kézzel pötyögök, Nórim itt pihen a másik karomban! Ááááááááááááááááá, nincs elkényeztetve neeeeeem! Bár, napok óta most először csinálok ilyet, ez most az én lelkemnek is jót tesz! :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

monácska: tisztára elérzékenyülök itt a végén :oops:

Én régen is szerettem a sört, úgyhogy most nekem ez a kánaán. Mondjuk a mentest utáltam, de a Stella fincsi. Vmelyik nap ittam egy rendes sört, azaz csak egy fél pohárral, mert nem ízlett :shock:

Most pedig enni fogok!

ja, és közben megint szopizott 80-at a másikból :D :D :D már 600 g-nál járunk :D :D :D
Vendég

Sziasztok Csajok!

Beuska gratulálok, nagyon ügyes vagy!!!!

Tök jól csinálod Pumperka, én is sokat szopiztatom Zalánt. Egyszerre sosem eszik meg 70-nél többet, de inkább csak 50-60-at. Kivéve éjszaka, akkor a 90-100 is bemegy. Képzeljétek, kb. egy hete minden éjszaka 2,5-3 óránként ébred Zalán, eszik, majd alszik tovább. Azt, hogy miből él nem tudom, ezek a mennyiségek alapján, de gyönyörűen hízik, már 4800 gramm körül van. Minden nap van kaki is bőven.

Végre elaludt a Kismanóm. Egész nap nem alszik, már tegnap is ezt csinálta. Csak a karomban szunnyad el, közben folyamatosan énekelek neki, és amíg nyomom az egyik nótát, azon jár az eszem, hogy mi legyen a következő. Amikor meg lerakom, rögtön nyitva a szeme, vagy jobb esetben 10 perc múlva. Hogy az én gyerekem milyen furcsa, továbbra sem szeret kint lenni a levegőn, pedig aztán nálunk itt fent a hegyen csend van, nyugalom és frisssss levegő. De Ő csak ordít, teljesen leizzad közben, és hullik a könnye, mint a záporeső. Én sajnos ezáltal szobafogságra vagyok ítélve. Jó mi, itt a kertes házban... Szerintetek mi lehet a baj, már kezdek nagyon türelmetlen lenni. Sajnos sehová nem tudok menni, csak állandóan itthon vagyok, és persze bent a házban. Mit csináljak?

Jim, én sosem szerettem a sört, de ez az alkoholmentes Karamalz nekem nagyon bejön. Imádom.

Judit, mi van a cicákkal? Távol tudod tartani őket a gyerekágytól?

Most mennem kell, majd még jövök.

Puszi
Ildi

Kép
kikó70

Elkényeztetésről csak annyit, hogy hajnalban aludt RAJTAM 4 órát a nagyágyban :oops:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Ja, ma rájöttem, hogy a pampers tuti kap valami részesedést a vanish szappan eladásából.... Nagyjából minden kaki után mosás van nálunk, de már megtaláltam a tökéletes pelust, csak várom, hogy végre elfogyjon a pampers.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Szia Bosek, melyik a tuti pelus? Mi nem pamperst használunk, de a mienkből is kifolyik a kaki. Dm-es babylove, amit használunk.

Ildi

Kép
kikó70

Ildi, de jó, hogy írtál! Furcsa, hogy Zalán bébi nem szeret kint lenni, MArtin akár 2 órát is elalszik a levegőn. De én meg úgy utálok kint lenni, mert olyan hülye helyen lakunk, hogy alig van hely, ahol lehet sétálni. Általában elgurulunk a kútig és ott szórakoztatom az alkalmazottakat. 8) múltkor kaptam tőük jégkrémet is, jó a főnök feleségének lenni, imádom amikor puncsolnak 8)

Böbi, nekem is Pampers van, a Libero, Huggies mégsz@rabb volt, nyakig pisis, kakis volt benne. Pampersből is néha kifolyik. :evil: Más márka van még???? Nálunk is megy a Vanish ezerrel.
Vendég

Hédi, látod,senki nem hiszi el, hogy üvölt kint a levegőn. Anyukám végre megtapasztalta, Ő mondta, hogy jajj, jajj, gyorsan hozzuk be - sajnálta.

Kép
kikó70

Jim!
Örülök, hogy nagyjából egyenesbe jöttetek.

Kikó!
Nekem is jó olvasni, hogy valaki még úgy van a gyerekkel mint én. Én néha már úgy érzem magam mint egy ősasszony, hogy állandóan szopiztatok, és gyanítom nálunk is ilyen mennyiségek mennek, de mi is szépen gyarapszunk, most heti 26 dkg 3volt. Ilyen kisebb adagokból is össze lehet szedni a napi mennyiséget. Neked Zalán gyors evő? Mert ehhez Zsombor lassan is eszik. 30- 50 perc egy evés....
Annyi jó van még nekem, hogy a babakocsit már megszerette Zsombor, bár amíg hűvösebb volt jobban aludt benne ő is.
Kitartás, lassan ő is megszereti talán. Nálunk az volt sokszor a baj, hogy akkor raktam ki amikor egy nagyobb alvásból ébredt, és evett. De mivel elötte aludt, uncsi volt neki beöltöztetve feküdni és a plafont nézni. Most figyelek, hogy mindig akkor kerüljön kocsibe amikor álmos. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Fú, én már próbáltam így is úgy is. Elkókadva, teljesen éberen és alvásban is próbáltam kivinni. Kézben és kocsiban is. Eddig semmi eredmény.
Zalán lassan és komótosan eszik, és állandóan bealszik. Eleinte aggódtam, most már nem izgatom magam. A lényeg, hogy szépen fejlődjön.

Kép
kikó70

Sziasztok!

Csatlakozhatok a muffinhasúak táborába? :shock: :lol: :lol: :lol:
3 kg maradt rajtam, de az mind a hasam, derekam és csípőm, na meg a belső combom! :shock: :roll:

De vigaszként benyomtam háromnegyed vanilliás vienetta fagyit! Erre iszom még egy kevéske folyékony kenyeret (alkoholmentes sör) és szép az élet!

Monácska, Bosek!
Mindenki azt mondja, hogy a gyereket ilyen korán még nem lehet elkényeztetni. Nem! De a gyerek nő és hozzászokik, az tutti. Ja és a súlya is nő! :shock: :roll: :lol: :lol:
De ha viszont ordítana akkor az senkinek sem lenne jó.
Úgyhogy inkább legyen kézben, legyen kiegyensúlyozottság a csend következtében.
Egyszercsak lemászik a kezünkből, mert érdekesebb lesz a játék, stb.
Az vigasztal, hogy anyukám már nem cipel engem! :lol: :lol: :lol:

Na jó, Szilveszter nincs egésznap kézben, de tény, hogy igényli!
Most éppen a pihenőszékében van csendben el (hála a Chicconak, hogy legyártotta) és élvezi a ráakasztott játékokat! :lol: :lol:

Nekünk a Huggies nem jött be. Most a Liberot próbáljuk. Ez jobbnak tűnik, csak mostmár át kell váltsunk a 3-6 kg ra, mert a 2-4 kg newborn már kicsinek tűnik, ezért már egyszer egyszer kifolyik a pisike-kakika! Bár olyan mennyiségeket produkál, hogy inkább szarkupacnak hívnám. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kavicska!!!! Ilyet Jimnek írni, hogy 3 kg van rajtad!!!! Aki még egyszer ilyet ír, virtuálisan annyira kupán vágom!!! :wink:

én vagyok a fő muffin, a vágás felett...húúúú. 1 éve áprilisban így néztem ki: http://www.partyzoo.hu/inner.php?page=37&id=27

vmelyik kép nagyon szar, no de nem ennyire: (ez vasárnap készült):

Kép

De legalább van szupi kencém a zebráimra, úgy tűnik használ is.
Vendég

Jajj de jó, akkor engem nem vágsz kupán, akkor örüjjél :lol: , rajtam 20 kiló felesleg van :cry: :cry: :cry: 9 maradt a terhességből, 10 meg volt.

Jim, de viszont van két gyönyörű gyereked!!!

Megnéztem, nagyon csinos és szép vagy a képeken, és biztos le is fog menni a most számodra soknak :?: tűnő felesleg, bár én néznék ki ilyen cudarul :wink: , mint Te a vasárnapi képen....

Na puszi, megyek enni :?

Kép
kikó70

Aranykavics, 3 kgval nem rúgsz itt labdába :)

Jim, mivel onnan indítottál - nem semmi, azért a mostani sem drámai, sőt...

Kikó, hát ez rejtélyes, pedig én is azt akartam javasolni, hogy kézben vidd ki hátha csak a kocsit utálja... orvos, védőnő mit mond?

Cicák nagy ívben kerülik szerencsére Esztert, babaszobát is.
volt egy két eset amikor megkíséreltek beugrani a babakocsiba (üres volt...), de fenyítés óta nem nagyon próbálkoznak.
most a járókára ráterítek éjjelre egy hálót, hogy oda se jusson eszükbe.
szerintem nem tudják mire vélni Esztert ezért inkább kerülik - szerencsére....

Pété, örülök, hogy rendeződnek a dolgok. Nálunk is BEBA HA van, de úgy néz ki a nyaka, füle gyulladása inkább attól volt, hogy beizzad éjjel, meg ugye tokás a drága. lejjebb vettük a fűtést, meg most már nem is fűtűnk, aztán a krémtől rendbe is jött.

tápszer melegítésre én a Brendonban vettem egy olyan cuccot amibe a meleg tápszert berakod otton és kb 3 óráig melegen tartja. kívül valami melegentartó anyagból van és belül van egy kristályos műanyag cucc amit ha elpattintasz elkezd melegíteni. utána kihül és ki kell főzni 15 percig, ettől újra használható lesz. nekünk bevált...

érdekes, nekünk a Libero teljesen bevált, a Pampers valóban sokkal gatyibbnak tűnt nekem.
mondjuk még soha nem jött ki se pisi, se kaki, érdekes.
egyszer lett csak pisis, de az az én hibám volt éjjel kétszer sem pelenkáztam, mert féltem, hogy attól jobban felébred és reggelre persze megtelt a cucc
tényleg ti éjjeli etetésnél pelenkáztok?

KépKép
judit18

ja és persze atalálkozó szupi volt, várom Feri képeit, majd néztek.
3 fiú és 3 kiscsaj egy ágyon, nem semmi látvány volt
majd a többiek gondolom részletesen mesélnek, most megyek evés van nálunk
azért a hekk jó vót, kár hogy esett az eső amikor hekkezni indultunk volna, de Niki és Feri gondoskodott a házhozszállításról

KépKép
judit18

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: