A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Csiri!Szexi a köntösöd!! :lol: Különösen az a rózsaszín kis virág rajta! :lol: Éééddii!!!!! :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Stella!Nekem azt mondta a doki,hogy a betöltött 35.hét után kell mennem NST-re.De mivel május1-jén töltöm (csütörtök),és mivel a péntek is munkaszüneti nap,ezért mondta,hogy menjek inkább szerdán.De nem bánom egyáltalán.

Almaani!Szép a babaszoba,és nagyon édi a kiskád is! Gyönyörű a színe!! :lol: :lol: Én is szeretnék a kádba valami "babatartót" vagy minek hívják.Én olyan szivacsfélére gondoltam,hogy ne csússzon el a baba.Csak most nem tudok ilyesmit nézegetni,majd talán később.

Kép
orsitigris

44 nap visszafelé!! Nem semmi!

Kép
orsitigris

Hihetetlenül megy az idő!!!
Holnap doki drukkoljatok,hogy ne kelljen feküdnöm!!
És a ctg-ről meg már volt ma egy rémálmom..nem is mondom!!!
Vendég

Melike!
Már kifejtettem,hogy jó okom van nem "kedvelni" anyóst és apóst!!!
Már ez is sok amit teszek,hogy kv-t főzök nekik!!! :? :roll:
Vendég

Itt is 35.héttől van Nst!
Vendég

Én holnap is kérek(nst)
Vendég

de miért kellene feküdnöd bari?
Most minden oké,nem? :roll:
Miért ilyen korán nst?Na mesélj és írd le,hogy mi a parád..... :wink:
Vendég

Csiri:én már 2x kértem nst-t,azért mert ti jártok a védőnénihez és rendszeresen csináltatjátok a szívhangot én meg nem akarok menni védőnénihez :oops: :twisted:
Parákról nem beszélünk!!!!!!!!!!!!!!!!

Fekvés:mivel egyszer már voltam nyitva és az utobbi hetekben napközben nem igazán fekszem lehet,hogy megint kinyíltam...és akkor fekvés!!!
De remélem nem!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Melike, Gigi: Csini pocakok! :)

Csiri: Nem semmi anyósod sem. Ezeken a megyek és nem pedig mennék dolgokon egyébként én is ki szoktam bukni... Mit képzelnek magukról? Találj ki valamit... Pl. hamarabb be kellett menned, mert aggasztott valami ;)
Köntös: Hát talán még lehet cserét kérni, szerintem kérdezz rá. Mondd meg, hogy nagyon nagyon nagy és nem tudsz vele mit kezdeni és sajnálnád használatlanul a szekrénybe tenni :twisted: Ha málid van elvisz magával téged is és választhatsz egy másik színt is, ami esetleg jobban tetszik neked ;)

CTG/NST: A Margitba a 36. héttől kell menni, a SOTE II-re pedig a 35-től. Erre varrjatok gombot ;)

Kép

Kép
bettica

Helló Bettica!
Megkérdezte ma reggel a párom a köntöst....Sajnos nem lehet kicserélni,mert kidobta a papírokat..... :?
felveszem és lefotózom...higgyétek el,nem én túlzok!!!
Leviszem egy varrónőhöz és bevetetek belöle....vagy mossam ki 60 fokon???? :shock: :roll:

Az a gáz,hogy ismeri a magándokimat és összefutott vele tegnap délelött és már mondta neki,hogy Ö is jön....(Eger kis város ergó nagy falú.... :? :evil: )

Téynleg Bari!
Most akkor mi lesz a kiskönyvvel meg a 4 pecséttel????
Vendég

Sziasztok!

Nekem is jövő héten kell mennem először NST-re, mert sokat keményedek.

Jajj, kaptam unokatesóméktól egy zsák gyerekruhát. Írtó jók!!!!!!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

[quote="bárány"]C írta:báránysiri:én már 2x kértem nst-t,azért mert ti jártok a védőnénihez és rendszeresen csináltatjátok a szívhangot én meg nem akarok menni védőnénihez :oops: :twisted:
Parákról nem beszélünk!!!!!!!!!!!!!!!!

A védőnő által csinált szivhang nézést szerintem ne részletezzük!!!

Nálam egyszer próbálkozott, akkor sem hallotta!! Sírva mentem a nőgyógyászhoz!!! Legutóbb meg nem is próbálta!!!!!

Nekem erről nincs poz. élményem!!!!!! :cry: :cry: :cry:
bszilvi25

Sziasztok!

Csiri, a köntös nem rssz, de ha nagy akkr nagy...akkor nem tudod használni...valamit kell vele kezdeni...

A Szent IMrében 37. !!! héttől van NST. Legalábbis nekem ezt mondta a dokinő.
Aki fél a szüléstől mert nem tudja mire számítson az kérdezzen bátran (most még van idő erről beszélni), válaszolok/válaszolunk. Nekem az első szülésem épp attól volt jó, mert nem féltem...bíztam benne, hogy nők milliói meg tudják csinálni akár orvosi segítség nélkül is, akkor nekem miért ne sikerülne. Az első és legfontosabb szabály az, hogy a női test alkalmas szülésre, még akkor is, ha az orvosok igyekeznek az ellenkezőjéről meggyőzni. Ha már tudsz bízni magadban e téren az már fél siker. Persze a prgis császárosokra ez nem vonatkozik, sajnos. De a bizalom és a nyugalom érzése nekik is fontos a szövődménymentes műtét utáni szakasz érdekében.

pussz
Dana

Kép
danaaia

iojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 13:04-kor.
Vendég

:shock: :shock: :shock:
nem én vagyok ekkora tehén,(amúgy de.... :oops: )hanem a köntös nagy...!!!!!!!!!!!!
Vendég

Csiri:ne hisztizz jó az a köntös :lol: :lol: :lol: :lol:
Anyósod ekkorának lát :lol: :lol: :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ekkorának lát????Pedig heti többször is kitupíroztatja a szeméből a haját.... 8) :roll:
Vendég

Bszilvi én ezért nem megyek a védőnőhöz mert olyan rémült arcal keresi a szívhangot én meg közben fulladok az idegtől...ez amúgy is at eggyik fő parám...minek tegyem ki magam??

4 pecsét..kérek majd az utolsó 4 hétben
Megkéárdezem a dokit pontosan mikor császároz és elötte 4 héttel
Vendég

Csiri:nem tudom mit vagy úgy oda.Legalább jól magad köré tudod tekerni és nem fázol. :lol: (máj.-júniusban)

Kép
melike

Erre pont énis gondoltam,hogy még szaunaköppenynek is használhatnám,mert jó meleg....föleg június környékén.... 8) :lol:

délután megyünk pizsit és bugyogót venni....Mindenképp megveszem,mertmég úgy járok,hogy azt is kapok anyósomtól.... :?
és tuti abból is akkorát venne,hogy a bugyit 2 az 1-ben használhatnám egyszerre....
nemcsak bugyiként,hanem még a melleimet is megtartaná,addig feljönne.... :shock: :? :lol:
Vendég

Nálunk nagyon-nagyon jó idő van!Pólóban voltam a boltban.

Megyek 1kor a melóhelyre,viszem fel a táppénzes papíromat meg meglátogatom a csajokat.Remélem addig kitart a jóidő.

Kép
melike

Sziasztok csajok!
Megjöttem védőnőtől,hát nem jo kedvel jöttem el!
Azt mondta hogy nagyon sokat hiztam!!!!
Ami végül is igaz!!!!DE:49 kg rol kezdtem és 171 cm vagyok!
Nagyon vékony voltam!
Most vagyok 75 kg!
Egy honappal ezelött voltam 70kg!
Na mindegy,engem az nem érdekel hogy dagadt lettem Laughing Laughing Laughing Laughing majd ugyis lefogyom!
Na de aszongya a védőnő hogy jövö hét keddre ha vissza tudnék fogyni 70 kg ra az jo lenne. De én nem fogok most fogyokurázni az is biztos! Shocked Shocked
A lényeg az hogy vizesedek és ez a legnagyobb probléma!
Hálistennek nem talált fehérjét a vizeletemben,ez volt a szerencse,mert különben be kellett volna feküdnöm a korházba!
De jövö hét kedden vissza kell mennem a védönöhöz,ha lesz fehérje a vizeletbe akkor irány a korház!!!! Shocked Shocked
Tiszta para vagyok! Rolling Eyes
Köszi csajok a segitséget a korházos cumóval kapcsolatba! Very Happy

Dana!
Csak azért félek a szüléstől mert nem tudom hogy mire számitsak!
Semmi másért!
Vendég

Móni!!!!
Nem semmi a hízásod,ez tény....de könyörgöm 1 hét alatt fogyni 5 kilót????Kismamaként???? :shock: :shock: :shock:
Néha csak pislogok,hogy miket mondanak a dokik meg a védőnők..... :shock: :shock: :shock:
Én nemvagyok se doki,se ápoló,se védőnő,se egészségügyis....de ez józan paraszti ésszel is soknak tünik,mármint,hogy annyit foggy le 1 hét alatt!!!!!

Vagy rosszul gondolom többiek?
Vendég

Szerintem már eleve az durva hogy azt mondja hogy fogyjak!
A 3. timeszterbe??????
Na mindegy az biztos hogy rám ilyesztett!
Vendég

Ez számomra is érthetetlen,hogy miként akar és miért akar egy kismamát fogyasztani??? :shock:

Kép
melike

Moni:ne foglalkozz vele!
Nekem nagyon furcsa ez,mert mint már említettem az én védőnőm soha nem okoskodik,tök normális.

Kép
melike

Nekem az a furi,hogy egy nem kismama embernek sem javasolnak heti 1 1,5 kilónál több fogyást,merthogy nem egészséges....
Erre egy kismamának meg rögtön 5-öt??? :shock: :shock: :shock:
Vendég

Csiri - szép köntös! Milyen méret?

Orsitigris - én is szivacsot vettem a kádba és nagyon aranyos, macis és van hozzá mosdó szivacs és csak 600 Ft körül volt, ajánlották a textil pelust is a kád aljába a csúszás miatt, de úgy voltam vele ha már mindkettőt szárítgatni kell fürdés után akkor inkább a macisat választom.

Móni - a doki mit mond a hízásodra? Én inkább az ő szavára adnék! Tényleg sok a -5kg/hét. :shock:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Na mindegy!
Megprobálok kevesebbet enni!
Mást nem tudok csinálni!
Reménykedem hogy a babóca jol van és ez a lényeg!
Megyek eszek egy ki répát nyersen! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Manka!
csak sima xl-es,de szerintem 5xl-nek felel meg!!!!
Tuti valami szumóbajnok kínaira méretezték.... :wink:
Vendég

A doki azt monta hogy a babával minden rendben!
A hizásra meg azt mondta hogy jol nézek ki és hogy szép kismama vagyok!
Őt is csak a vizesedés aggasztja! :roll:
De azt mondja valakinél természetes! :roll:
Vendég

Sziasztok!

moni: ne stresszeld magad. Mikor legutób találkoztam a védőnőmmel nagyon be voltam vizesedve és a súlyom is egy kicsit megugrott. Annyit mondott, hogy a súly a vízből adódik, egyek fűszer és sómentes kajákat. Betartom, most már egy kicsit kevesebbet durran be a lábam. Sőt, a felpócolás sem segít igazán, csak átmenetileg lappad a duzzanat, de a vizesedés nem tűnik el és a hátul a derekadnál jelentkezik. És nálam tényleg így történik. :?
Hogy egy kismama fogyókúrázzon? Erre nem tudok mit írni :evil:

csiri: szép köntös, de lehet, hogy tényleg nagy egy kicsit :? Én már régebben megvettem és hasonló méretben, de nekem már a jövőhéten szükségem lesz rá :?

terhesgondozás:
Tegnap voltam utoljára a körzeti nőgyógyásznál, fel lettem mentve a további terhesgondozások alól. Juhéééé :D A klinikán úgy is mindent megcsinálnak.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Moni! Én is híztam már 18 kilót,de nem aggódik senki!
Amíg a vérnyomi rendben és nincs fehérje a vizeletben addig no para!
Amúgy azt mondják,csak a hirtelen hízás a gáz!
Az egyik ismerősöm 30-at hízott,mégsem volt toxaemiás meg semmi egyébb és most 55 kiló!!!!!!!!!!
Ez a védőnők mániája!
Engem már 11 kilónál diétára akart fogni! :shock:
Ez van,majd lefogyunk!
A bokám nekem is dagad és fáj is a súlytól szerintem,de azt mondta a dr,hogy ez mostmár hol lesz hol nem!
Neked máshol is van?

Kép

Kép
ibm

Móni nekem a fiammal,olyan volt a lábam mint egy tejes zacskó
Doki tippje szerint 16-20 liter víz volt rajtam,és fehérje is volt 2x a pisimben..41 hétre szültem nem kelett a szülés elött befeküdnöm és nem voltam toxémiás!
Ugyhogy a védőnő félhülye tanácsait engedd el a füled melett és csak a dokira koncentrálj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fúúúúj de utállom a következő álatfajt:védőnő
tisztelet a kivételnek...ha van
Vendég

Móni - ha a doki ezt mondja, akkor nem lehet nagy baj, inkább a vizesedésre figyelj, azaz kevesebb só, ételízesítő és társai, mert lehet hogy csak a víz sok rajtad.

Csiri - az tényleg nagy, én mindenből max L-eset vettem. Vagy csak erre a célra használod fel vagy később átszabatod.

Bárány - az enyém kivétel!

Manka

Kép

Kép
mankabi

SZIASZTOK!!!

ORSI, BETTI-szép nagy babákat rejtegettek, én jövő kedden megyek uh ra, kiv.vagyok már a kicsikémre.

GIGI, MELI szép nagy pocik!!

CSIRI vagány a köntöskéd!

Köszi a válaszokat a csuklásokra, nekem is olyan sokat csuklik szegényke, apa mondja múltkor, hogy mondjam ám meg a dokinak, nehogy ettől valami baja legyen a kicsinek.Dehát szegény doki sem tudja angyalkámat megteáztatni, uhogy nem mondok neki semmit.

Szóval a legtöbben azt írtátok, hogy ott van a feje, ahol rángatózik, de valaki azt írta, h. pont fennt van a feje, s lennt rángatózik.ezt nem értem.lehet hogy pont azért, mert nagyokat csuklik, s mindene rángatózik. na ez a rángatózik elég sokra sikeredett :lol: :lol:

Kép
Kép
eyi

JA ÉS HA NEM JÖVÖK EGY IDEIG NE IZGULJATOK, MERT HOLNAP DOLGOZOM UTOLJÁRA, S AZ OTTHONI GÉPEMET MEG KELL CSINÁLTATNOM, MERT BEADTA A DEREKÁT.BE SE KAPCSOL

Kép
Kép
eyi

Móni: a többiek már leírták, én nem ismétlem őket!
Sztem sem normális a védőnő! De ha egy picit is megnyugtat, az enyém sem!! Heti 5 kg fogyás???
bszilvi25

Móni: a súlyodon kívül amit nem értek, hogy miért kellene befeküdnöd, ha fehérjét találnak a pisiben??? Az enyémben volt 2-3 hete, de a doki megnyugtatott, hogy ne aggódjak, teljesen gyakori. És különben is, először a doki döntene arról, hogy igényel-e következő vizsgálatot a fehérje-dolog és utána fektetne csak be. Legalábbis én így gondolom!

4-re megyek kismama tornára, már nagyon várom! Utána fagyizunk apával, olyan szép az idő! 8)

Csiri: tetszik a köntös, de tény, hogy óriási! :lol: Rosszul emlékszem, hogy Te akartál régebben kismama tornára elmenni? Végül elmentél?

almaani
Kép
almaani

Megjöttem a melóhelyről.
Túl sokat nem írtatok.

Kép
melike

Sziasztok!Arik vagytok!
Mondjuk ez a védönő tényleg gáz volt,mert egyfolytába azt hangoztatta,hogy ha nem akarom hogy a babámnak baja legyen akkor fogynom kell!
Na mindegy!
Ne pazaroljuk több idöt a köcsög védőnőre!
Annyit megtudok tenni hogy nem ezek sosat!
Ennyi!
Jol esik hogy ennyien reagáltatok! :roll:
Szóval imádjuk a védőnőket!Ez van! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Almaani - a fehérje a vizeletben+vizesedés és magas vérnyomás a terhességi toxaemia jele, ezért mondta neki szerintem a védőnő, hogy befekteti, már ha tehet ilyet.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Tényleg nem viszitek ma túlzásba. Most értünk haza, és még fél oldal sem lett írva. Úgy látszik mindenki el van foglalva valamivel!
bszilvi25

Én itt vagyok vettem egy kis méretű babaplédet!

Valaki mondja már meg miért mondják,hogy baja lesz a babának a túlzott hízástól,és mi baja lesz?
Én is sokat híztam,és már kicsit vizesedek is :oops:
Vendég

Muti, milyen plédet vettél??? Szeretném látni ha lehet. Mi is vettünk szombaton
bszilvi25

Én is én is.Nézzük!

Kép
melike

Nekem varratott anyósom 3 plédet,meg egyet kapunk a barátnőmtől.Lehet elég is lesz.Esetleg egy vékony pamutot még veszek.

Kép
melike

Sziasztok!!!!
megjöttünk Kövesdről....átmentünk hálóinget/pizsit meg bugyit venni.....
semmim nincs továbbra se.... :oops: :oops: :oops:
nem írtatok sokat!!!! :twisted:
Bari!
muti a plédet!

Almaani!!!!
Igen,én akartam kismamatornára menni.....de csak akartam.... :oops:
Jelenleg az is megvisel ha egyik szobából átsétálok a másikba,nemhogymég a kismamatorna... :oops:
Én aki minimum hiperaktív....most egy 90 éves bottal közlekedő öreg néni simán beelőz,aki 2 zöld és 1 piros alatt ér át a zebrán........ :shock: :?
Reggel megyek a kórházba Uh-ra...gyalog....szerintem 7-kor elindulok,hogy 9re beérjek....amúgy max 20 perc séta... :roll:
Vendég

Sehol senki? :cry:

Kép
melike

Én vagyok, de az kevés.............................
magammal nem tudok beszélgetni (vagyis igen, de az más)
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: