Koszonom lanyok a kedves ujra-fogadtatast!
Lattam a tali-kepeket is, hat, csak irigykedek, nem igazsag, hogy eddig egyikre sem tudtam elmenni!
A kovetkezot en szervezem, akkor en valasztom az idopontot, olyant, amikor otthon leszunk!
Egyebkent valoszinu, hogy majus vegen megyunk par napra, lehet, hogy epp egybeesik a kovetkezo talival!
Rania baba picit lusta, porog, forog, emelgeti a kis popsijat, de maszas, es felallas...

egyelore nem latom jelet..

eleg keson kezdett hasra fordulni is. Azt hiszem en is hibas vagyok, mert vettem a bebi-kompot eleg koran, nem volt jo otlet. Imadja, de igazandibol nem inspiralja az onallo mozgasra. De lehet, anelkul is keson kezdene ezeket. Azt hallottam, hogy az a baba, aki verbalisan koran kezd kommunikalni, az fizikalisan kesobb csinal dolgokat, es forditva. Rania 2 honapos koratol gyakorlatilag egyfolytaban beszel, szoval ezek szerint o az elobbiek taboraba tartozik.
2 fogacskank van alul, az egyik felso mar barmelyik pillanatban elobukkanhat..nem merem ellenorizni, mert multkor majdnem leharapta az ujjamat...

nagyon felek...
Sajna mar dolgozom (itt ugyebar csak fel ev a gyes)de szerencsere csak par orat, amikor megjon a parom, en megyek...

valtjuk egymast. Nagyon rossz erzes volt itthagyni a babukamat, de igazandibol 6 korul mar megy aludni, igy ot nem is igazan erinti.
Hu, diohejban ennyit....
Puszi