A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Eyi: képzeld nekem is pont úgy van ahogy Te is írtad!
Tegnap a bal oldalamat rúgdosta, most a jobbat.
Egyszerűen IMÁDOM!!!!

Nem irigyellek az egyedül alvás miatt!
Ha a baba meglesz, akkor is ilyen sokat leszel egyedül????
bszilvi25

Eyi - nekem a baba már befordult. Nagyon sokat csuklik, már ha a hasonló időközönkénti gyakori mozgását annak vesszük, én annak veszem. Szóval én ezt mindig lent érzem, ott ahol a feje van, ott a legintenzívebb. Annyira szoktam sajnálni ilyenkor, de sajna nem tudok neki segíteni.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Eyi!
Itt vagy még?
Milyen mérésről beszéltek?
Én is szeretném kipróbálni!!!!
Vendég

én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bszilvi25

A méh tetejétől a szeméremcsontig????
Akkor én már rég megszültem.... :shock:
Vendég

Honnan tudod hol a méh teteje? Én nem érzem. :oops:

Manka

Kép

Kép
mankabi

a mellem alattól kicsit lejebb,én teljesen kitudom venni a méhem formáját körbe...ott keményebb,nem olyan puha...
De lehet,hogy csak a beleim feszülnek... :oops: :wink:
Vendég

Én kb ott érzem a méhem tetejét ahol még érzem,hogy ott a bébi ,kb10 cm-el a köldököm fölött!!
De akkor 40 hetes lennék :?
Vendég

Én megmár rég megszültem volna és a gyerek már ovis lenne minimum :lol:
Na jó ezcsak poén volt....abból is a szarabbik fajta.... :?
Nekem 41 cm....kétszer mértem... :shock:
Vendég

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Most nézem,hogy mennyi hozzászólásom volt már...
Egy kicsit bekellene fognom.... :oops:
Vendég

[quote="bárány"] írta:bárányn kb ott érzem a méhem tetejét ahol még érzem,hogy ott a bébi ,kb10 cm-el a köldököm fölött!!
De akkor 40 hetes lennék :?

Én a köldökön felett vagy 17 cm-t mértem. :shock: :shock: :shock:

Nekem 32-33 cm között van.. És az jó!!!!

Ezt megtárgyaltuk az Andival, hogy ezis sok mindentől függ sztem....
bszilvi25

Sziasztok!

Visszaolvasni nem fogok,hiszen tényleg csak egy kis időre akartam leülni a gép elé.
Ma voltam UH-n,a babával minden rendben,fejvégű , a feje beilleszkedett.
Méretei:
BPD: 92 mm
Fronto: 107 mm
Thorax: 80 mm
Femur : 64 mm
Súlya : kb. 2400 g.

Jövő szerdán már mennem kell NST-re,kért nekem a doki időpontot.Megnézhettük a gyerekágyas osztályt,foglaltunk egyágyas kórtermet/szobát.
A szülőszobába is be szerettünk volna menni,meg is beszéltük a dokival,de mivel telt ház van a szülészeten,ez ma meghíusult.
Én egyébként jól vagyok,de fekszem sokat,hogy így is maradjon.
Még az is lehet,hogy túlhordom. (mindhármat túlvittem-nyílt méhszájjal !!!)

Kép
orsitigris

Szia Orsi!
Szép nagy a baba...2400 gramm :shock: :shock: :shock:

3-4 között jönnek anyósomék....vagyiscsak felugranak 2 percre...aha...gondolom.... :evil:
Már most gyomoridegem van,hogy bájologni kell....ÚÚTÁÁLOMMMMMMM az ilyen kényszertiszteletköröket....
És mi lesz ha megszületik a bébi.... :roll: :?
Vendég

Orsi tényleg szép nagy bébi :lol:
Örülök,hogy minden rendben :lol:
Vendég

na hol vagytok?
Anyósék most mentek el!!!!
ne tudjátok meg.... :? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Jól kidolgoztuk magunkat hétvégén ;)

Alig győztem visszaolvasni, nem semmi a termésetek megint ;) Persze a nagyját el is felejtettem, pedig annyi mindenre szerettem volna reagálni... Ami tuti:
Láttam szép babaszobát és rucikat, meg persze édi babakocsit is :)
A sok "ilyen volt-ilyen lett" kép nagyon tetszett, jókat nevettem néha 1-1 fel nem húzott nacin vagy a régi fotóhóz hasonló pózon :D

Pénteken voltunk UH-n. Hát lányok, sokkolt a doki. Már most 2500-2600-ra saccolja a súlyát :shock: Mi lesz még itt?? Sajnos még nem fordult be, így jól meg lettünk fenyegetve a császárral...
Ja, és az én csöppem naponta kb. 3 alkalommal csuklik. A feje egyértelműen fent van a bordáim környékén, a csuklást viszont egészen lent lehet érezni... :roll: Úgy hogy nem értem...

Orsi neked sem semmi méretű a gyerkőc ;)

No megyek takarítok még egy picit, meg befejezem párom holnapi ebédjét...

Puszi

Kép

Kép
bettica

Vazzzzeeeeeeeeee!!!!
Ezt nézzétek!
unatkozok és ezt találtam!!!! :shock: :shock: :shock:
http://www.vatera.hu/laposfejuseg_ellen_61735455.html
szerintetek????
Laposfejűség ellen!!!!Komolyan mondom ilyen nincs!!!Az jut róla eszembe,amikor a kutyákat műtik és raknak rájuk ilyen búrát!!!!Ennél márcsak a gyerekpóráz a gázabb!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Megjöttünk! táppénzen vagyok!!! he-he :D :D :D :D :D :D

Csiri: örülök, hogy már elmentek. Látod, tudják ők!

Orsi: szép nagy babád van!
Bettica: neked is.
bszilvi25

ÉN VANDÁNAK 10 PONTOT ADTAM VOLNA!!
BEÖLTÖZÖTT ÉNEKELT HÜLYÉT CSINÁLT MAGÁBÓL....
Vendég

csak sajnos a csaj kicsit szétesett,annyira jól akarta csinálni és kapkodott.... :roll:
De amúgy bírom....kis duracell nyuszi!
Vendég

Csiri:annyira szar az a szív alakú bigyó!Ilyet még soha nem láttam!

Vandát nem annyira bírom,mindíg túl játssza a szerepét,pedig olyan kis béna.

Kép
melike

Én se láttam még ilyet,azért raktam fel!!!!
Ráadásul oda van írva,hogy [i]MOST CSAK SÁRGA SZÍNBEN[/i]
mintha nem lenne mindegy milyen színű.... :shock:
Bocs ha valaki használ ilyet és megbántom,de sajnálom azt a gyereket akinek ilyet használ az anyja!!!!!!!!!!!!
:oops: :shock:

Míg ezt írtam,ment a tv-ben a BK előzetes.... :shock: :shock: :shock:
Nem kellett volna olyan közelről mutatni az esspressós lyány arcát....rendesen megtudtam állapítani,hogy milyen színű alapozó van rajta minimum10 rétegben.... :shock:
Vendég

Laposfejűség ellen....
megmég aki ezt kitalálta.... annak se sok dolga lehetett,ha ilyeneket talál ki...!!!!:shock:
Vendég

NA AKKOR MÉG MOST JÖN A JAVA!!!!
A LAPOSFEJŰSÉG ELLENI,CSAK SÁRGA SZÍNBEN KAPHATÓSZIVECSKE ALAKÚ VALAMI ELBÚJHAT EZ MÖGÖTT....!!!!
NA....KÍVÁNCSIAK VAGYTOK?????
SZÁJJAL SZÍVHATÓ MELLSZÍVÓ!!!!! :shock: :shock: :shock:
http://www.vatera.hu/szajjal_szivhato_m ... 52240.html

Elöttetek van a kép,ahogy szoptatás után leteszitek a babát és nekiáltok szívni???? :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:

ILYEN NINCS.... :shock: :shock: :shock:
Vendég

Csiri:nagyon durva!!!

Kép
melike

Kép Kép indulás előtt

Kép
melike

Melike nagyon csini vagy!!!!

Nekem a fiammal szájjal szívható mellszívóm volt :lol: :lol: :lol:
azzal szívtam a kemény 30gr-omat :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na jó léptem...itt ma már nem lesz traccsparty...
viszlát
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok... jól vagyunk, csak dolgozom ezerrel...
Ma is most értem haza...

Tomi jól van... élvezi a pocaklétet... :lol:
Vendég

Bari!
Ne hari :oops: :oops: :oops:
DE AMIKOR OLVASTAM,HOGY SZÁJJAL SZIVHATÓ MELLSZÍVÓ.... :shock: :shock: :shock:
Vendég

Kép

Kép

Kép
Vendég

Melike!Gigi!
Szép nagy a pocakotok!
Jo hogy jelentkeztél Gigi! :D
Vendég

Reggel túl kell élnem egy vérvételt....
Vendég

Sziasztok!

Na, kész a nagy mű! Megcsináltam a támogatásigénylést. Kemény 1 hét volt, már megbántam, hogy elvállaltam. Kezeim cipók, lábaim meg tűzoltóvödrök lettek.
Voltunk ma dokinál, csinált UH-t is. Minden rendben, BDP 87mm, Fem 61mm, többi méretet nm nézte.
Fejvégű, és nem változott a méhszáj állapota :) 2000-es, tehát nem nyílt egyáltalán.
Magnézium citritet csökkenthetem jövő héttől 2*1-re utána meg már nem kell szedni.
Orsi, neked miért kell már jövő héttől menni NST-re? A kinyílt méhszáj miatt? Nekem 2 hét múlva a 36. héten kell először menni.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!
Mire hétfőnként ideérek már mindenki alszik! Csak mi vagyunk ilyen éjjeli baglyok? :roll: :lol:

Gigi: örülök, hogy jól vagytok és hatalmas a pocid! :lol: Holnap reggel gondolok rád, mert én is vérvétellel kezdem a napot!

Melike: Te is nagyon jól nézel ki!

Csiri: nagyon tetszenek a vaterás dolgaid. Rendeltél is? :wink:

Orsi. örülök, hogy minden oké, és annak is, hogy sikerült az egyágyast lefoglalni. Lehet, hogy egymás mellett fogunk feküdni. Majd átkopogok, ha kell valami. :wink: :lol:

Bettica: a babád súlyán nagyon kiakadtam! Mekkora lesz ez a bébi? :shock:

Hoztam én is képet a kiskádról, ágyikóról és mai szerzeményekről.

Mindenkinek jóéjt!

Kép

Kép

Kép

Kép

almaani
Kép
almaani

Túléltem a vérvételt... Bár egy csomó vérem bánja... :wink:
Vendég

jó reggelt !!
Szép babaszobák szép nagy hasak,és gratula az ultrahangosoknak!!!!

Gigi már azt hittük elvesztél... :evil:

Csiri:szerintem is idióta találmány a szájjal szívható melszívó...ugye nem gondoltad,komolyan ,hogy ilyenen fogok megharagudni :shock: :lol:
Vendég

megyek visszafekszem..a juniusi kismamik még 1000m mélyen alszanak :lol:
Vendég

Jó reggel!
Melike csini vagy,Gigi jó kerek a pocid!

Almaani!
Nagyon tetszika babaszoba színe,a kiszoknik,szupi a kád,meg minden jó összességében!!!!

Gigi!
Jó korán túllettél a vérvételen! :shock:

bari!
Ha bevált neked annó a szájjal szívható mellszívó,megkaphatod tőlem ajándékba,hogy most is tudd használni.... :wink:
Én még mindig nem tudok rajta túllépni... :shock: :wink: :lol:

ja és tegnap kaptam anyóséktól egy köntöst!!!Jól néz ki,meg minden,csak 2 számmal nagyobb így nagy hassal is,az újját is fel kell hajtani... és olyan ciki most szólni,hogy cserélje ki kisebbre... :roll:
Vendég

Hahó!

Már nem alszunk!

Gigi:te ilyen korán csapoltattad magad?Jó nagy a pocid.

Almaani:szép minden.Jó a falszín nagyon!

Kép
melike

Sziasztok!

Örülök hogy mindenki jól van és szép hatalmas pocikat láthattam ma reggel itt a fórumon. Nekem is ilyesmi van. :lol:

Móni, majd minden alkalommal leírod hogy félsz a szüléstől...miért? Nem kéne félned szerintem...vagy akkor nagyn rossz helyre járhatsz terhesgondzásra ha ez az érzés ami az uralkodó...

Én iszgatom a málnalevélteát...az emésztésem legalább valamennyire kezd normalizálódni...talán attól.

Csiri,
az idióta találmányokról: egyetértek veled, szerintem ugyanilyen béna dolog a kádba helyezhető gyerekkitámasztó...annyira mrbidnak találom...láttam a múlt héten a tescoban...hát nem tudom, szerintem a kezemben sokkal jobb helyen van mint egy ilyen műanyag izében...de egy babaváró családra mindent rá lehet sózni...

Csiri nem írtál anyósodról...a BK összefoglaló mellé esetleg egy kis anyóspajti összefoglaló? Hmm? Ja egyébként ha meglesz a baba, könnyebb lerázni majd őket...mindig fogd a babára...hogy alszik most, meg ennie kell, meg a hasa fáj...meg ilyenek. Nekem ez mindig bejött és olyankr hamarabb elhúztak...vagy egyszerűen én bevonultam a babaszbába szoptatás, altatás és egyéb ürügyekkel és az orruk előtt becsuktam az ajtót, hogy lehet kint maradni...így lassan vette a lapot és elment.

Orsi,
szerintem minden rendben lesz veletek, az a méhszáj szépen kitart, meglátod.

Eyi,
a csuklások közül a kicsi, apró csuklások azok, amik behatárolják, hol a baba feje. Mert a nagy csuklásoktól az egész teste ugrál, így annál nem érezni hol a fej. De a pici aprókból én pl egyértelműen tudom, hogy lent van a feje.

Puszik
Dana

Kép
danaaia

Helló Csiri!

Majdnem ugyanazokat írtuk.

Nem lehet levágni az ujját a köntösnek?

Kép
melike

Csiri miért ciki szólni a köntös miatt? Én simán (és nem kis kárörömmel - juj de hálátlan dög vagyok) visszaadnám hogy bocs, de ez nem az én méretem...aztán oldja meg.

Szerintem sokkal rsszabb, ha nem hordod és azt észreveszi vagy rákérdez, meg még cikibb ebben vadítani...ha elveszel benne.

Kép
danaaia

Jó reggelt!

Melike - csinos vagy!

Gigi - szép nagy pocak! Ilyen korán vérvétel? :shock:

Stella - örülök a jó híreknek!

Almaani - aranyos dolgokat vettél és nagyon tetszik a babaszoba is!

Dana
- a szüléstől én is félek, valószínűleg azért, mert nem tudjuk mire számíthatunk. Persze mások meg azt mondják ez a legnagyobb előny, mert nem tudjuk mi vár ránk! Engem a bizonytalanság és a tudatlanság nem megnyugtat, hanem aggaszt.

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Jó reggelt!

Mi is felkeltünk. Hála annak, hogy a telefonomat nem kapcsoltam ki
éjszakára. Az ismétlődő üzenethang megtette a magáét.
De talán nem is baj.. Holnap 8-kor kell kelnem.

Gigi : Örülök, hogy előkerültél, máskor ne csinálj már ilyet!!!!
Szép nagy a pocid! Milyen korán jársz vérvételre??? :shock: :shock:

Almaani: szép képek!

Manka véleményét én is osztom a szüléssel kapcsolatban!!!!!!!
bszilvi25

Na!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 13:03-kor.
Vendég

Nekem tetszik ez a köntös...majd belehízol még a végéig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csiri:jól néz ki,de nem tudom miért gondolták,hogy ekkora kell? :shock:

Kép
melike

Na a tegnapi vizit rövid története....
Anyósék vasárnap jöttek volna,de mivel a párom akkor az egy nap volt itthon már hetek óta,mondtam,hogy bocsi,de....oké....erre jó,akkor megyünk hétfőn.... :? (HURRÁÁ)
Tegnap reggel porszívózás,feltörlés,kis látszatrendcsinálás....és vigyázbaülésben várás egész nap,mertugye időpont nem lett mondva....1 kor sms a páromtól:anyumék ma nem mennek,apum nem ér rá,ne várd Öket...
nagy sóhaj....de abban a pillanatban ismét sms....Bocs,mégis felszaladnak 3 és 4 között....(ISMÉT HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ)....
3/4 4kor jöttek....ajándék ot átadták,puszi,puszi... :? :? :?
babaszoba....örömködés....stb....
Én hülye megkérdeztem isznak-e kv-t...ittak.... :?
Após beült a szobába és láttam,hogy szétveti az ideg,már menne,de anyós az kv-zgat....
Csajok!Ilyen kínt....Ha én nem beszélek,akkor itt ülünk hárman és kínos csendben hallgatjuk az óra ketyegését...EZ TELJESEN KOMOLY!!!!
Ja és anyós mondta,hogy csütörtökön 4ig dolgozik (fél 5re van időpont),mivel a párom nem tud elszabadulni....Ö eljön velem a dokihoz.... :shock: :shock:
Értitek?????Nem eljönne,hanem eljön!!!!!!!!!!!!!!!!
merthogy még nem látott ilyen 3D-s UH-t és kíváncsi.....
:shock: :shock: :shock:
Vendég

Ne szeresd már ennyire a drága anyóst Csiri!

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: