Nadine: Zsanka gyógyulás
Neked meg mielőbbi gyógyulást kivánok
A 2 hete nállunk is végigszaladt mindenkin ez a kórság
Gép:Már a ventillátor lenne a bűnös hiszen még talán ha 2 hónapos a gépünk.Mondjuk az igaz hogy 2 hónap alatt ha 2x volt kikapcsolva akkor sokat mondok.Folyamatosan megy. :-0
Maci_2:Köszi.Lehet hogy még mindig nagy lenne a méret? Megpróbálok még kicsinyiteni rajta csak nehogy eltünjön a végén
Botmixer:Akkor ezek szerint az a titka hogy túl kell főzni a dolgokat.Mert néha nekem is darabos marad és Ádi szegénykém nem tudja lenyelni de a vajas kenyér darab az bezzeg megy amit tőlem imád kuncsorogni.
Kangi:Pisivétel.Nagyon jó.Milyen találékony vagy.
Egyszer már nekünk is kellett venni.Az se volt egyszerű pedig a fiúktól talán tényleg könnyebb egy kicsit.
Elli:De jóóóóóó.Olyan kitartó vagy.
Tegnap éjszaka történt:1/4 3 kor első ébredés - víz, cumi- 10 perc csend majd ordítás.Két szoba közti ajtó becsuk kb 5 perc aztán nem bírtam tovább mert megint eszembe jutott hogy mi van ha éhes.(De akkor miért nem rögtön sírt miért várt 10 percet)Szopizott egy jó nagyot és alvás 3/4 7-ig.Lehet hogy én akarom hamar leszoktatni?Szerintetek? 8 hónapos.Nem kellene már kibírnia reggelig minden víz és szopi nélkül.Az a baj hogy a víz se a legjobb megoldás mert aztán meg arról kell leszoktatni.Ti szoktatok vizet,teát adni éjszaka?
Attól tartok ha nem most szoktatom le később még nehezebb lesz.Vagy leszoknak maguktól a gyerköcök? Ezer kérdés.
Mostmár azt hiszem keményebben belevágunk a hozzátápihoz lehet hogy napközben nem eszik eleget és éjszaka próbálja pótólni. (ilyet is hallottam)
A levélváltást ha olyan ami ezzel a dologgal foglalkozik nekem is elküldenéd emilbe.
Azt már kérdezni is akartam hogy akinek ilyen idős pindurja van (szopizik is még) hogyan alakítja a napi kajálásokat.Lehet hogy valamit rosszul csinálok.
Talis képeket még mindig nem találom.
Szilvi

Még a képeket kell megnézni, de azt már nem biztos, hogy hagyja Zsombi. Ma megpróbálok sárgarépát adni neki, hátha bejön.