Szeder!
Szép név az Adél, nekem is tetszik! És minden szavaddal egyetértek, amit az uh.-ról írtál! Örülök, hogy minden rendben, de biztos is voltam benne!
Sarkantyúka!
Most fáj néha egy picit, mert Bercinek most jönnek a szemfogai és hát elég hegyesek, meg rágcsál velük! Ettől függetlenül azért nem vészes, meg tudom, hogy átmeneti dologról van szó!
Babaruhák: 2 júliusi és 1 októberi babám van! Azt hiszem, ruhatárban mindenre fel vagyunk készülve, persze, ha netán véletlen kislányunk lesz, akkor be kell szerezni néhány rózsaszín és csajos holmit!
Kismamaruhák: Lányok, többnyire nyári ruhákra készüljetek + 1 kardigánra vagy poncsóra! A kismamáknak a vége felé mindig melegük van, az utóbbi időben pedig elég melegek a szeptemberi napok!
Nekem van kismama fürdőrucim, szerintem nagyon csini, tankini, úgyhogy még divatos is, eddig mindenki dícsérte, amikor az előző terhességem alatt strandon voltam (ugye a meglévő apróságaimat vinni kellett fürdeni), ráadásul asszem a Cora-ban vettem, 3.000.- 4.000.--ért, amikor baba-mama hetek voltak! Szóval ki lehet fogni!
Ja, és természetes vizekben nyugodtan lehet fürdeni ( a dokim mondta, amikor Agárdra mentünk nyaralni), a strandokkal viszont tényleg vigyázni kell!
Evés-hízás: én is folyamatosan ennék, de megálljt parancsol a szénhidrát-diéta és a belgyógyász dr.nő, így kénytelen vagyok visszafogni magam, most 58-59 kg-nál járok, de sokszor úúúúúgy ennék! Pont a terhesség középső harmadára jellemző ez az állandó ehetnék! A legtöbb, amit terhesség alatt híztam, 13 kg volt, de akkor szinte minden nap ettem csokis jégkrémet, nagyon kívántam! És akkor ugye még nem kellett diétázni!
Márti