Sziasztok!
Hétvégén kétszer álltam neki írni, mindkétszer megírtam a jó hosszú levelet, és mindkétszer kikapcsolt a gépem

így ma írok nektek a munkahelyemről, mert itt legalább jó a gép
Edóra,
Nagyon sajnálom, és remélem, hogy hamar helyrejössz majd a következő próbálkozáshoz. Sajnos erre biztató szavakat sem tudok nagyon mondani:(
Majd írd meg, hogy mi lett és remélem, hogy nem kell semmilyen beavatkozás.
Törpe,
Benneteket is nagyon sajnállak! Igaz nem nagyon ismerjük egymást, de kérlek, hogy ne tűnj el és néha jelentkezz! Pihenjetek sokat!
Zsókuci,
Remélem, hogy jól vagy és nagyon jó lesz az új munkahelyed! Nekem hiányozni fogsz innen bentről, de mindenképpen tartjuk a kapcsolatot! EGy nagy kalappal a 24-ére! Majd jelentkezz! Hívlak én is! Puszi
Deri,
A Gonal-t miért kell a MErionnallal együtt? Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de valahol biztos, hogy lemaradtam
Kíra,
Neked nagy-nagy gratula! Nagyon jó eredményeid vannak! Hihetetlen! Szerdára egy nagy kalappal és utána vigyázz nagyon magadra! Meglásd, lassan TE is babós leszel

NAgyon sok drukk!
Noki,
Majd írj, hogy mi volt ma

Szorítok érted is!
Adri,
Neked is szorítok, remélem, hogy nagyon jó hírrel térsz vissza! ÍRj, ahogy tudsz!
Smile,
Neked hogy ment a mai nap? MEnnyit tudtak leszívni? Majd írj!
Vucuska,
Mi volt ma a BMC-be?
Vic,
Hogy-hogy csak most derült fény rá, hogy kanyar van a méhnyaknál? Ez érdekes, akkor lehet, hogy az előzőek ezért nem sikerültek?
Rony,
Anélkül, hogy nem lennél lelkes nem is sikerülhet! A + hozzáállás nagyon fontos! Szerintem nagyon sokan, ha nem így gondolkodnánk, már rég feladtuk volna! Kitartás kell nagyon sok kitartás!
Kery,
Kitartást az első inszemhez, majd figyeld meg, hogy elrepül az idő

és majd az eredményre kell várni 17 napot, ami végig izgulással fog eltelni
Baby,
Remélem, hogy TE is jó hírekkel jössz vissza, majd írj! Drukk
Üdv
Kriszta