A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt!

Ami tegnap lemaradt:

Boldog hófordulót Pankának, Szelinek, Ádinak, Zétikénak és Beatricenek!!!

Boldog névnapot Emmácskának!!!

Irina: nem baj, te már előrelátó vagy! :D :wink:
Most már értem a pihiszékat!!! :D

Kép
Kép
timi26

Jó reggelet :D !

Csak nem mindenütt áramszünet volt tegnap délután :shock: ?

Nálunk szerencsére gyönyörű idő volt, észak felől este 7 körül megcsapott a vihar szele, de szerencsére kikerült :D . Délután két órát sétáltunk a babakocsival.

Nagyon köszönjük a köszöntéseket :D !

Boldog hófordulót Szelinek és Ádinak, Zétinek és Beatrice-nek :D !
Emmácskának boldog névnapot!!

Kép

Ma mi is kertészkedünk, délután pedig a barátnőmmel és a gyerekeinkkel kimegyünk az erdőbe :D !

Azért remélem, lesz mit olvasnom este :wink: !

Timi26, gratula Vikdanak a 2. fogacskához :D .

Varga Tünde, de jó, hogy jelentkeztél, bár elhiszem, hogy nem sok időd van :roll: . Kitartás!!!!!!!!

Juba, szerintem attól, hogy még nem tört át a foga, fájhat neki, sőt :roll: . Feszítheti az ínyét, és lehet, hogy az áttörés megkönnyebülés lesz neki. Puszi neki, remélem, ma jobb napotok lesz :roll: .

Dotildi, négy fog :shock: ?! Gratulálok!!! De hogy fogja legközelebb Bence megkülönböztetni Dorkát Zsófitól :wink: :D ?

Bongyi, nagyon aranyos vagy :D . Panka jól van, napok óta láztalan, kezd visszatérni az étvágya, sokat alszik, de az ébrenléti időszakban még elég nyűgös :roll: .

Heni81, én is feladtam az alapos takarítási terveket :oops: 8) . Most pedig biztosan nem fogom takarításra szánni ezt a gyönyörű napot 8) .

Na pussz!!
dettyk

Szép jó reggelt! :)

Gyors válasz:

Irina: muszály.. de szerintem inkább priviben írok választ.

Juba:
:lol: ... az a gond,hogy mire elpakolok addigra valaminek nekiáll apa dolgozni..pl. rendbe raktam a konyhát (átsuvickoltam),akkor döntötte el,hogy kiveszi a falat,ami a spájzé volt.. nem részletezem,hogy milyen lett utánna a helység..no meg 3 felnőtt és 2 gyereknek kaja,utánuk sika szóval ez van a jó oldalát nézem,legalább fogyok kicsit,no meg ha kint kertészkedem jÓóó szinem lesz,nem kell szolizni annyit.. :lol: :lol:

Detty:köszi. :)

Ma nagyon jó idő lesz,pihenésnek elviszem a két gyereket uncsitesóval a kikötőbe sétálni,fagyizni.. :)

Sziasztok. :)
varga tünde

Dettyk! BEnce úgy fogja megkülönböztetni Dorkát Zsófitól, hogy Zsófinak már 5 foga van, és napokon belül 6 lesz! :wink:

Fogzás: Míg ki nem jött az 5. fog, tegnap előtt semmi nem volt jó neki. Sírva hívtam Apát, hogy jöjjön haza, mert elfogyott a türelmem. Zsófi mindenért sírt! Ha kimentem wc-re, ha nem látott, ha ölben volt, ha nem..... De kigyött az a fog, most már minden rendben! :wink:

Varga Tündi! Jól csinálod, úgy kell nézni a dolgokat, hogy "a pohár félig tele van, és nem félig üres"! Csak pozitívan! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

De lüke voltam tegnap, csak a szeptemberi születéseket néztem, és ezért csak a hét hónaposokat köszöntöttem!
Isten éltesse utólag is Zétit és Beatricét is!

Kép

Még tej témához annyi, hogy persze, igen, egyesek szerint 7-8, mások szerint 8-9 hónapos korban gyakorlatilag mindenféle tejtermék mehet, de a tehéntejjel azért én tényleg mindenképpen várnék legalább egyéves korig, akkor is, ha nem volt eddig érzékenység a családban. Ha bármilyen allergia (pl. szénanátha) előfordul a családban, az is hajlamosító tényező. És úgy tudom, hogy a tejben lévő egyéb hasznos anyagok, pl vas, egyébes korig nem tud felszívódni a babák bélrendszerében, mert az még nem elég fejlett. Magyarul igazán nem tudják hasznosítani a tejet. A tápszer és a tejpépek más tészta, azt lehet, hacsak nem jelentkeznek már ezeknél is allergiás tünet.
Na nem okoskodok tovább.

Nem tudom, hogy tényleg a frontok teszik-e (én hiszek a hatásukban) vagy a fránya fogak, de itt többekhez hasonlóan, nekünk is nyügis napjaink vannak. MOndjuk szegény ZItu picit be is taknyosodott, de tényleg kicsit, remélem ennyiben is marad.

Gratulálok mindenkinek az új fogakhoz! Mi is a fogatlanok táborát erősítjük!

Timi, irigyellek az energiád miatt! A esetleges fáradtság miatt nem!
Milyen finiket adsz Vikdannak!

Tünde, de jó, hogy jelentkeztél! Látom, nálatok is zajlik az élet...

MInden kertészkedőnek jó munkát!

Kép

Mi 2001-ben vettük a telket, ahol építkeztünk és már abban az évben kertészkedtünk, vetemény is volt és azóta minden évben. Viszont most van az első év, hogy nincs egyáltalán veteményes és olyan furcsa! A hátérben az áll, hogy a veteményes az enyém, minden más apáé, és én idén már nem vállaltam be az egyéb teendők mellett. Tavaly is csak úgy szedtem a gazt pl. az ágyásokban (pocakosan), hogy közben Ákoska jött mellettem, én kihúztam egy haszontalan növényt, ő meg egy hasznost.......

Na jó sokat írtam! (Apa elvitte a fiúkat Pestre a pót Dakar rally indulását megnézni, úgyhogy most nyugi van itthon!)

KépKépKép
bongyi

L.MÓni! HOl vagy?
Anyukám most szólt, hogy megkapta a csomit (tudod, az ő címét adtam meg) Köszönöm szépen még egyszer!

Kép

KépKépKép
bongyi

Tündi, írtam Neked!

Gremese: gratu az 5. (megszenvedett) fogacskához!

Bongyi: egyetértek a tejes dolgokkal (elméletben, gyakorlati tapasztalatom még nincs)! Ami fura, hogy a babafalvás hozzátápis táblázatban pl. a TEJPÉP a "betöltött 12 hónap"-nál szerepel. Könyörgök, miért, amikor a tejpép épp a tehéntejet (is) pótlandó lett kitalálva...?

Kép
Kép
irina

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Még takarítok (sose fogok végezni... :? ), úgyhogy nem olvastam vissza, de dobok néhány képet.
Íme az új nagyszoba!!! :D

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
regcsiken14

És néhány fotó Szeliről.
Mászik ezerrel, nyitogatja a fiókokat... stb.! :lol:

Segítek Apánal padlót egyenesíteni!
Kép

Mászok a Maminál
Kép

Fel is állok
Kép

Itthon is
Kép

És itt is
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Na, kertimunka részemről letudva! VikDan eddig bírta, Viktor majd összepakol! :lol:

A tegnapi túródesszert hatalmas sikert aratott! Ugyanis Apa rástartolt a maradékra és nagyon ízlett neki!
Így ma külön a családnak is kellett készítenem!
VikDan meggyes-banánosat kapott, mi pedig málnás-banánosat ettünk!!! Hmm...nyami!!! :D

Ja és VikDan ebédje is jól sikerült! :D

Regi: annyira jó lett a nappalitok!!! Le a kalappal, hogy ilyen szépen meg tudtátok csinálni!!! :D Aztán most már pihizzél egy kicsit!!!
De édes Szeli ahogy ácsorog!!! :D

Kép
Kép
timi26

Regi: Szelina hihetetlenül ügyes!!!!!!! Csodás a nappalitok, gratulálok!

Látszik, hogy ma jó idő volt, sehol senki! ;-)

Kép
Kép
irina

Regi! Nagyon szépek vagytok!!!!! Szeli nagyon ügyes csaj!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

U.Era?????? Hol vagy???

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok!

Már megindult a nyári pangás??? :shock:
Mi is ma egész nap kint voltunk, sziklakertet csináltunk. Remélem jól kifáradt a kishercegem is, és ma éjszaka aludni fog! Tegnap éjszaka 1.5 órát kaszinózott 2-3.30 ig. , aztán 6.30 kor ébredt.

Regi szuper lett a nappali! Gratulálok! Szelike nagyon ügyes!
Emese gratula az újabb fogacskához, nagyon gyors ütemben bújnak elő, lehet 1 évesen már lesz vagy 20.
Irina nálunk általában vagy tizóraira, vagy uzsira tejpép van, gyümiset szoktam adni.
Timi olyan gustust kaptam a túrókrémhez! Csinálok is magamnak!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Boldog hófordulót Beatrice-nek,Pankának,Szelinának
Zétinek és Ádinak

Boldog Névnapot Emmának!

Regi!
Szuper a nappali.
Szelina nagyon tündéri kis lány :D

Mi ma hatalmasat sétáltunk.
Ki sétáltunk a horgásztóhoz lányom jó nagyot aludt.
Van kép is majd fel rakom.
Még Ildikének sincs foga.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Heni! Fogacskákról csak annyit, hogy ZSófinak pár nap különbséggel kettesével jönnek a fogai.
Tegnap még 5, ma már 6 van! :D

Bongyi! Nagyon köszi, amit a tejről írtál. Asszem a tejet pihentetem, inkább joghurttal, túróval próbálkozom.

Regi! Nagyon szuper lett a nappali! Jól látom, hogy pihe-puha a szőnyeg? Szeli elképesztő ügyes!!!! Már Ő is áll! És talajt egyenlít! Meg nyomtat! :lol:
Éssssss.... Babanet megy a monitoron???? :lol:

ZSófi fél1-től nem aludt.... Fél 9-kor tettem le.

Voltunk ma vele vásárolni. Végig ücsörgött a babakocsiban, és szemlélődött. Néha megrángatott egy-egy ruhát. :lol:
No meg mindenkit elbűvölt. Egy eladó csajszinak még mosolyogva tapsikolt is! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: hűha!!! Lassan nyomathatod Zsófinak a szotyolát! :lol: :lol: :lol:
VikDan sem aludt fél 3-tól, előtte is csak fél órát! Mondjuk kint voltunk egész nap, normális babakocsink meg nincs, nem tudott jót aludni...

Regi: úgy látom a szopis széknek új funkciója van! :D :lol: :wink:

Jó éjszakát!

Kép
Kép
timi26

Bocsánat, ezt nem hagyhatom ki, meg kell mutatnom: SZERELMEM, KISFIAM

Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Gremese! Az igen, nem semmi Zsófi fogsora!!! Gratulálok hozzá!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Emese nem semmi, nálunk kijött egyszerre az alsó 2 és azóta hatalmas csend :?

Anikó édes Marcika:-)

Timi éppen a túródesszertet majszolom :oops:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Mesi Gratulálok a 6 kisfoghoz Zsófikának :lol: Most már még szebb a mosolya :lol:

Bongyi örülök, hogy megérkezett :lol: Nem vesztem el csak kicsit zsúfoltak a napjaim.

Regi Nagyon szép lett a nappalitok :lol: :lol:
Milyen ügyes már Szelike :lol: Hamarosan neked se lesz már sok szabad perced :wink: :lol:

Anikó Marcika nagyon édes :lol: A korábbi képeken is annyira nem is tudom megfogalmazni. Egyszerűen tuti pasi lesz ha nagy lesz :wink: :lol:

Irina
Jó az új pihiszéke Ádónak, ezt azért még jó darabig használhatjátok :wink: :lol: Arra még nem gondoltatok, hogy a kiságyat ringathatóvá tenni? (Lehet kapni, ha jól emlékszem hozzá valami alkatrészt) Azért kérdem mert írtad a pihiszékben nappal alszik, az kicsit ring amikor Ő megmozdul, helyezkedik. Ugyanezt a hatást érnétek el és akkor talán nem kellene olyan sokat ugrálni hozzá éjszaka. Csak egy tipp :roll:
Mi még nagyon kevés gyümit eszünk, mármint Cica :lol: 70-90 miliket fogad csak el és utána szopi. Mondjuk mi nem olyan rég kezdtük és még csak 4 féle gyümit próbáltunk.
Képzeld Grétike ma ivott fél deci baracklevet de csak pohárból volt hajlandó elfogadni. Se cumisüveg, se csőröspohár. Azokat megtanította repülni :lol:

Heni Sziklakert? Jól hangzik. Én nagyon kedvelem az olyan kerteket amiben van. Dobsz fotót?

Timi Ha nálatok végeztél jöhetsz hozzánk is takarítani :lol: Legalább leadod az áhított 3-4 kilódat :wink: :lol:

Meryke Hogy vagytok?

Májusi Tali szerintem a gyereknapi margitsziget nem túl jó ötlet :roll: Ott olyankor rendezvények vannak ami azt jelenti, hogy egy gombostűt sem lehet elejteni nemhogy kb15-20 anyuka gyerekekkel, plédekkel felszerelve 10-20 m2 elfoglalni :lol: :lol:
Május 17-18 vagy Május 31-június 1 vagy esetleg június 7-8-hoz mit szólnátok?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Regi: Nagyon szép lett a nappali, nekem nagyon bejön ez a színvilág! Jó fáradt lehetsz. És milyen ügyesen áll már Szeli is!

Mesi: Mára már kibújt a hatodik fogacska is? De jó! :D

Máténak sincs még fogacskája.

Ma nagyon szupi napunk volt. Délelőtt kimentünk a Vasúttörténeti Parkba, nagyon jól éreztük magunkat. :D Délután pedig takarítottunk, kint voltunk a kertben, rendbe raktam a teraszt.

És pár kép a mai napról:

Mátét elbűvölte Nefelejcs Fifi:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Ilyen Csajkával is mentünk :-)
Kép Kertben :-)

KépKépKépKép
meryke

L.Móni: Jó, hogy nem vesztél el! :D Köszönöm, sokkkal jobban van Máté. Még kicsit taknyos, de jó úton haladunk a gyógyulás felé! :D

KépKépKépKép
meryke

Varga Tündi jó, hogy jelentkeztél. Te is sok mindent bevállalsz :lol: Néha azért ne felejts el pihenni is :lol:

Maggie Kisvacakod meggyógyult már?

Minden hófordulós babókának hatalmas gratula

Ha jól emlékszem Emma nap is mostanában volt, úgyhogy Emmácska sok boldog névnapot kívánok így megkésve :oops: :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

És Heninek (is) az ígért nappalis-ebédlős képek:
Kép
Kép
Kép

KépKépKépKép
meryke

Meryke nagyon jók a fotók :lol: :lol: Nagyon aranyos Máté ahogy nézi Fifit :lol: :lol:
Pont kérdezni akartam, hogy ki hogyan oldja meg a kertben valő kintlétet a kismanóval- Tőled már kaptam is választ a kigondolt kérdésemre :lol: :lol: :lol: Holnap ha jó idő lesz kiviszem így Cicát :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Meryke látom ti is szeretitek a natúr fenyő bútorokat. Én is fenyő párti vagyok csak apa már nem engedi, hogy a nappaliba ilyen bútor legyen. Azt mondja elég ha a hálószobában és a gyerekszobában az van. Nagyon tetszik a lakásotok :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

l.Móni: Igen fenyő mániásak vagyunk :lol: :lol: :lol: Nálunk minden szobában az van. Volt, hogy mást is néztünk, pl. nagyon tetszik még a cseresznye, de végül mindig a fenyőnél kötöttünk ki. :D

KépKépKépKép
meryke

Jó reggelt :)

Minden hófordulós babának boldogságosat :)

Granda!
Nagyon tetszett a zene amit gmail-re feltettél :) Bálint itt rugózott az ölembe :)

Regi!
Szeliért odavagyok :) Annyira szép kiscsaj :) S szép lett a nappali :)

Meryke!
Jók a képek :) Jó ötletet adtál :) Lezajlik a költözés megyünk mi is vasúttörténeti parkba :) Míra úgyis meg van őrülve a vonatokért :) Szép a Ti nappali-étkezőtök is :)

Mesi!
azta mennyi foga van már Zsófinak :shock: Lasssan utoléri Tünde Domiját :)

Kaqk!
tán Te kérdezted,még Bálint is a fogatlanok táborát erősíti :)

Bongyi!
nem volt netünk péntek de-től :cry: Apukám takarította az asztalát és a modem/router-t rosszul dugta össze(ez szombat du.,miután Robi hazajött derült ki),hát elég szar net nélkül 8) Azért annyira jól nem alszik fiam,h. ne jöjjek hajnalban :) Bár javuló tendenciát mutat,mert már nem 4kor hanem 5kor kel(de azért 1* biztos kelek hozzá) :) lassan de biztosan haladunk előre :)

Maggie!
azért nem használjuk,mert még vagy 5-6 éve apámék beruháztak egy luxra,amit egyszerűbb használni,nem annyira tökölös 8)

tegnap mi is egész nap kint voltunk az udvaron+jöttek dédiék+nagybátyámék :) Míra kapott pillangószárnyat egyfolytában abbam rohangált,kerékpározott :)Bálint meg csak úgy élvezte a társaságot :)
s nem is írtam nektek a dédi most tanul netezni :lol: még mikor pesten lakott elvégzett egy nyugdíjasoknak indult szgépes tanfolyamot s mivel az idősek otthonában ahol most lakik van net,Apám elkezdte tanítani h. használja :lol: állandóan levelekkel bombázza a családot :)

Egy kérdés még így a végére:salátát,sóskát már adhatok Bálintnak?a kertben termett s megcsinálnám neki :)

szép napsugaras napot :)

pusz

KépKép
viranka

Jó reggelt, és legalább olyan szép napot, mint a tegnapi volt :D !

Nagyon ünneplünk ma :D :

Ancsi26, boldog szülinapot!!Kép

Zsófi baba ma 8 hónapos!! Isten éltesse!!
Kép

Albert és Lilla baba ma 7 hónaposak!! Isten éltesse őket is!! Kép

Pár kép a tegnapi napról, majd jövök visszaolvasni :D . Szuper volt, bár Panka egész délután fél órát aludt, míg az erdőben sétáltunk, és estig húzta vele :roll: . Az erdei levegő... :D

Kép Bence barátnőm kislányával, Szaffival
Kép :D
Kép Árnyékban jobb :D
Kép Öregember bottal :D
Kép Jaj, de jól érzem magam :D !!
dettyk

Mesi, akkor jó :D ! Gratula az 5. és a 6. foghoz is :lol: . Ha így haladtok, a 7-8.-hoz is gratulálhatunk hamarosan :P .

Nálunk is, Péterkéhez hasonlóan, a két alsó fog kibújása óta eltelt már kb. 2 hónap :shock: . Dagadt az ínye, és látom benne a csíkot is, de ennyi :roll: .

Bongyi, nem okoskodsz :D , nagyon fontosak a tejről leírtak! Mi is várunk még mindennel, az ekcémánk miatt :roll: .

Regi, nagyon szuper a nappali :D ! Ez a színvilág annyira közel áll hozzám (is) :D ! Nagyon tetszik!!
És amit Szeli művel :shock: !! Egy napon születtek Pankával, és óriási különbség van a mozgásfejlődésükben! Szeli egy kis örökmozgó, mászik, térdel, áll :shock: , Panka szépen nyugodtan forgolódik, néha négykézlábra tornázza magát :roll: .
És gyönyörű kiscsaj :D !

Hörcsög, mostanában te is ritkábban jössz...kérjük a képeket :D !!

Aniko80, Marci csodaszép kis manó, teljesen érthető, hogy ekkora a szerelem :D !

LMóni, nekem előreláthatóan nincs még programom, majd úgy szervezem, hogy ott tudjunk lenni. Talán a június 7 nem jó, de még nem tudom :) .

Meryke, nagyon jók a képek :D !! És gyönyörű a lakásotok!! Én is odavagyok a fenyő bútorokért, de nekünk nincs :roll: :) .

Viranka, nem semmi a déditek :shock: . Sok korunkbeli sem vállalkozik rá :lol: .
dettyk

Jó reggelt!

Grétike felkukorékolt mindenkit 3/4 6-kor. Ő meg az apja visszaaludt én meg nem tudok :evil: :evil:
Tegnap elmentünk venni mascarponét tiramisuhoz és az én kis cicámnak sikerült végre beszerezni habtapit :lol: :lol: Most már nyugodtan közlekedhet a járólapon is. Na meg kapott labdát meg egy nagy delfint. Medencét is akartunk venni neki csak nem egyeztünk meg a színben. Így az a boltban maradt. Ja és aztán apa visszament a sajtért mert nagyon szeretett volna tiramisut enni :lol:
Du meg voltunk játszótéren és hintázott a drágám. Nagyon tetszett neki :lol:

Ancsi sok boldog születésnapot

Viranka szerintem igen. Olvastam, hogy páran már salátafőzeléket csinálnak a manónak.
Ha eljutok méterárúba akkor megveszem az anyagot és küldöm. Remélem a közeljövőben sikerül :lol: :roll:

Dettyk szép helyen voltatok. Kicsit irígy vagyok :oops: :roll: Úgy mennék kirándulni csak mindig közbejön valami. Így marad a séta a közeli parkban.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Zsófika boldog 8. hónapot

Albert és Lilla boldog 7.-et :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

L.Móni, az is jó, ha van park :D . Nekünk szerencsénk van, mert ez az erdő a város szélén van, és a parkerdő részen van pár játék, padok, tűzrakó helyek, és van ösvény bent az erdőben, ahol lehet sétálni :D . Az én fiamnak, akiből szerintem bogarász vagy biológus lesz, kész kánaán :lol: !! Én pedig imádom a jó levegőt és a madárcsicsert :D .
dettyk

Jó reggelt! :D

Akkor az elmaradt köszöntések:
Amonának, Emma babának boldog névnapot!
Zétinek, Dominak, Pankusznak és Ádinak boldog hófordulót!

Ancsi! Boldog szülinapot!
Zsófi babának, Hajni Lillájának és Vacakocskának boldog hófordulót!

…még mindig nem tudok olvasni, mert Apa dolgoztat… :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Meryke! Nagyon szép a nappalitok!
Máté nagyon vagány, hogy nem ijjedt meg attól a mesefigurától, bátor kissrác!

Dettyk! Micsoda kirándulás!!! Biztos szuperül sikerült!

Ancsi! Boldog születésnapot!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

csak néhány kép:
Kép Kép
Kép
Kép
dmaggie

Jó reggelt! Kaszinózás mentes volt az éjszaka :D Szeretjük manóval ha apa éccakás! :oops: csak ezt meg ne tudja. :wink:

Zsófika 8 :shock: hónapos? Boldog hófordulót neki:-)
Albertnek és Lillának pedig boldog 7. :-)
Ancsi boldog szülinapot!

Viranka tegnap végre elolvastam a somlói receptedet, hát nekem nagyon bonyolultnak tűnik, de éppen ezért megcsinálom!
Nyugodtad adhatod már a salátát, sóskát. ( nálunk nem volt valami menő)

Meryke nagyon szépen laktok, az én szinvilágom a nappalitok:-)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok

Minden ünneplő babának és mamának sok sok boldogságot.

Regi: Nagyon szép a nappalitok nekem nagyon tetszik.Szeil meg annyira édes. :D

Meryke: Jobbulást! Nagyon jók a képek.Látszik Mátén hogy mennyire élvezte az egészet.A lakásotok meg tényleg szupi. :)

Mesi: Gratulálunk Zsófika újabb fogacskáihoz :)

Kaqk: Még mi is a fogatlanok táborában vagyunk :lol: ahogy Viranka is írta :lol:

Dettyk: Nagyon de nagyon szép baba Panka :)

Lmóni: Gréta cicának akkor most már szabad a pálya :lol: húúúúúú tiramisú az valami isteni fonom :lol:

Viranka: Tök jó hogy a dédi igy megtanulta kezelni a gépet. Lehet én is ráveszem a nagyim :lol:

Sense: Nem Hévízgyörk hanem Galgahévíz de ez most lényegébe tök mindegy már régen volt és apáék döntöttek úgy hogy visszaköltözünk. :roll:

Irina: Ádó nagyon cuki a képeken :D

Dotildi: Gratulálunk a fogacskához

Timi26: Gratula a fogyáshoz!! Rám is rám féren hogy neki álljak de nagyon :oops: :oops:

Nálunk egész hétvégén pörgés volt voltak vendégeink de Petra nagyon jól viselte de most ebben a pillanatban úgy hallom szipog remélem nem fáztunk meg...
Hiába rakom hasára mikor fáradt hogy elaludjon egyből a hátán van de most már éjszaka is :shock: :shock: meg állandóan beszorul vagy a támlához a kiságynak vagy a rács széléhez úgy kell őt pakolgatnom éjjelente 2-szer az tuti.
Szerintem is jó lenne a margitszigeti találka :D

Ági

Kép

Kép
agica1126

Jaj

Maggie: Albert annyira aranyos.

Ági

Kép

Kép
agica1126

Meg annyit szeretnék még kérdezni hogy van akinek eléggé izzadós a babája? Nekem Petra kb 10 mp alatt és tényleg nem túlzok úgy leizzad hogy tiszta víz a haja és látom ahogy csorog róla a víz de szó szerint... :( :( Mint pl tegnap is kicsit melegebb volt és olyan volt mintha épp hajmosás után lennénk :roll: :roll: :oops:

Kép

Kép
agica1126

Ágica, Panka is nagyon izzadós :? . A kocsiban úgy beleizzad a csücsübe, hogy vizes a háta, szopizás közben, ha a feje a könyökhajlatomban van, vizes lesz a haja :roll: . De Bence is olyan 5 perc szaladgálás után, mintha nyakon öntötték volna egy vödör vízzel :lol: .

Maggie, Albert baba gyönyörű kis pasi, és micsoda sonkái vannak :wink: :lol: !!
dettyk

Dettyk: És Panak alvásnál is igy leizzad? Mert Petra igen :?

Kép

Kép
agica1126

Panka= Panka

Mikert írkálok te jó ég :shock:

Kép

Kép
agica1126

Na, talán most már lassan visszatérek!

Rólunk:
Szeli az elmúlt héten fél 7-kor ébredt (a kis rendi), viszont továbbra sem iszik. Nem tudom, hogy mit kellene még tennem??? Vagy annyira nem gáz még, ha csak 1x eszik főzeléket???

Egyébként tök látom már a fogacskáit, fehéredik az ínye, de egyelőre nincs felduzzadva neki.

Ágica! Ez a gyógytorna nagyon drága!

…most meg felébredt a kicsi szívem… :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Na jó befejezem.

Panak=Panka :lol:

Kép

Kép
agica1126

Regi: Sajnos nagyon drága de már nem is jön többet.

Milyen kis rendes Szeli hogy ilyen jól alszik :)

Kép

Kép
agica1126

És Petra nekem is egyszer eszik főzeléket meg egyszer gyümit.De utána már nagyon rég nem adok tápot elég neki :)

Kép

Kép
agica1126

No, akkor végre jöhetek.Visszaolvastam, de nem garantálom, hogy minden megmaradt. :oops: :wink:
Hétvégén mi is sokat csatangoltunk, kiszabadultunk a kertbe, vendégek jöttek, stb. Közben meg Vacakocska egyre kevesebbet alszik, aludt. Kiszámoltam, jó, ha megvan 11, 11,5 óra egy napra. Éjszaka meg, ahogyan Emese szokta írni mozgásfejlődik. Állandóan felébredezget, szóval ugrálhatok eléggé. :D

Láttam téma volt a tej, tejpép. Úgy néz ki, hogy Albert tejpépet hajlandó enni. Abba kezdem belekeverni a gyümit, majd csökkenteni a tejpép mennyiségét. Tegnap du. már közel 100 ml-nyi elfogyott. Inni meg megint nem akar. Bár szopizni meg akkor kap, amikor kér. :oops: :lol:
Fogacska még mindid nincs.

Ünnepek: Boldog hófordulót kívánok Dominak, Szelikének, Pankának, ÁdámnakLillának és Zsófinak!
Boldog névnapot kívánok Emmának!

Már megint annyi dolog történt, hogy szinte nem is tudom követni.
Már Szelike is áll! Zsófinak tele a szája foggal! Kiránduló Panka és Bence!

Regi! Nagyon szuper lett. Apától meg dugd el a korbácsot! :wink: :lol:
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: