A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Lányok!

http://www.kismama.hu/babaruhaborze/

Akit érdekel, holnap lesz :)
Vendég

Köszi, Noémi.

Jaj, veszélyben minden! Eszter csatakiáltás kíséretében kinézi áldozatait és mindent kegyetlenül megkóstol :)

Tényleg, Bogesz, merre vagytok? Meg a többiek? Mandalaanyaaaaa

Tegnap vettünk etetőszéket. Íme:

Kép

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Ági: jó az etetőszék és látom a tulajdonos nagyon büszke rá. Amúgy Eszter nagyon hasonlít rád!

Kép
Kép
márkanyuka

Márkanyuka, köszi :) ma már ebben ülve ebédelt, és nagyon élvezte, hogy teljesen más kilátás van fentről. Majd' megzabáltam :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Itt vagyunk :oops: elnézést a kimaradásért.....
Apajelölt volt nálunk látogatoba egy hétig :wink:
Meg egyre kétségbeestetebben látom mindenki mászik stb... maja meg még kuszni se kuszik csak néha magaalá teszi a térdét és ennyi :roll:
Vendég

Csajszik, nem tudtam visszaolvasni, de igyekszem pótolni :oops:

Atis mászik - imádja a kalandokat. Bármin átkel - rajtunk, párnakupacon,.... :lol: Úgyhogy holnap irány a Brendon: vakdugó, sarokvédő, stb, stb.
Tegnap óta állásba is felhúzza magát. Egész este azt kellett vele csinálni :lol:

És nagy az öröm. Megjött az új autósülés, így holnap már azzal mehetünk Szentendrére. Kíváncsi vagyok, mit szól majd hozzá.

Kép
Nylon az alján, olyan, mintha Atis is a csomagba lett volna :lol: Pöttyös megint, és tök álmosan néz ki, de az nem akar aludni :?

mikegirl

Sziasztok!

Ági,bár személyesen nem találkoztunk,és férjedet sem ismerem,de Eszter nagyon hasonlít rád :wink: .

Mikegirl,Zsófi is most kapott ülést,de ő a tesótól örökölte,és Gábor kapott újat.Imádja Zsófi,hogy nincs benne olyan fekvő helyzetben,kilát,és azóta boldogabban autózik :D .

Lányok,rájöttem ,hogy Zsófinak alapjában véve a zöldségfélékkel van baja.Tegnap őszibarackos pulykát adtam neki,ma pedig alma-banános csirkehusit,és úgy benyelte az egész üveggel,hogy ihajj.Most nem tudom mit csináljak.Adjam neki ezeket hátha ráun,és hajlandó lesz zöldséget is enni???Ti tudtok másféle ilyen kaját üvegesben?Ezek kecskemétiek,másban én nem tudok,amiben husi is van.Ti ismertek másfélét?

Kép
Kép
huni

Mikegirl: szuper az autósülés. Szegény Atinak most tényleg elég pöttyös a kis pofija.

Huni: Ádám is imádja a gyümölcsös bébikajákat, én is csak a Kecskemétit tudom.

Szegyém Ádikámnak a jobb szeme feleakkora mint a bal. Lefekvés előtt még nem láttam ilyennek. Igaz aludt 5 órát, lehet hogy szétaludta a fejét. Majd látom hogy alakul. És tegnap megtanult integetni. Megzabálom.

Kép
Kép
márkanyuka

HELLO!

Csoki: Huha, nálatok aztán zajlik az élet! Kicsit bővebben??? Ez most akkor melyik pasi, ha meg szabad kérdezni??? :)

jajj...írnék még, de mennem kell...csjaok szobáját selejtezem, meg közben festik a házat meg csinálják a járdát megmegyünk edzésre...én meg itt növesztem megint a seggem! :roll:

mamiblue

Sziasztok!

Huni!
Az Univernek is van gyüm+hús étele pl: almaszósz csirkehússal
Eszterke is imádja!

k

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Judit!
Ő egy régi ismerősőm akivel pont most futottunk öcce. Amikor először találkoztunk nem lehett semmi mert ugye hűség meg stb... De rocc nem lehet ugyanis én voltam az első szerelme :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De Maja imádja és én is...
Vele talán jobban járok mint az előzövel :wink: :wink: :wink:

Héééééééééééééééé lányok babatali mikor leccc??? Már alig várjuk :roll: :(
Vendég

Babatali jó ötlet! :D :) :D 8)

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Kriszti,köszönöm :) .Akkor holnap nyakamba veszem a boltokat,és betárazok(remélem sikerrel járok).Zsófi kisasszony ugyanis csak a gyümiseket hajlandó megenni :? .

Csokinyuff,drukkolok nektek :)

Kép
Kép
huni

Huni!

Nagyon szívesen!
nálunk a DM-ben többféle is kapható!

k

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Csoki: Hajrá!!! :wink: 8)

mamiblue

Csoki
Hajrá!!!!!! :wink:
(Csak úgy halkan és bocs, hogy kéretlenül: az apajelölt dologgal óvatosan.)

Huni
És zöldség-gyümi-husi egyben? Merthát ez is, meg az is kell. Mildinek vannak ilyenjei, Ati imádja.

Ildi
Zitusnak boldog hófordulót! :D

Mamiblue
Futószemölcs micsoda? A szemölcs apró fekete pötty?
Nemtom mi az, de jobbulást!!!

Edit
Az a kis huncut vigyor :D Ennivaló :D

Kaja
Köszi mindenkinek a sok-sok tippet!!! Szereztem könyveket is, aztán majd csak lesz valami.
Csajok, ma akkora hülyeséget csináltam. Atinak adtam a karfiollevesünkből karfiolt és csirkehusit. Nagyon ízlett neki, de sajnos valahogy kiment a fejemből, hogy még nincs szezonja, és ebből talán nem kellene neki adni :( :( Hogy lehetek ilyen, tök gáz.......úgy szégyellem magam :oops: :oops:
Még mindig kaja - Atis válogat!!!! :shock: Este nem kérte a főzeléket - eltolta a kanalat!!!, helyette kekszet rágcsált tejpéppel.

Hú, ma annyit voltunk kint. Mi biztos hülyék vagyunk, mert megint áskálódtunk a kertben :lol: Ati kavicsozott, füvet tépkedett, nagyon élvezte :D

mikegirl

Sziasztok!

ELSŐNEK IS: KÉSZ A SZAKDOGÁM!! Most némi finomítás kell rajta, aztán adom be és jön a védés! Hú már annyira fullra járattam magamat miatta, de úgy néz ki hogy nemsokára vége.

Aztán képzeljétek a fogyókúra nálam nem nagyon jött be, nem tudom megállni hogy ne egyek, elkezdtem edzeni, heti 3x konditerem, kezdek újra izmodosni.

Hangus mostmárúgy néz ki hogy minden hétvégén egyik és másik maminál alszik, ma is anyukámnál van, mi meg most jöttünk haza a nagy romantikázásból.

Én galád vagyok, Hangus sokat eszik abból amit én eszek, mindig odamászik feáll és már eszik is. Reggelire általában megy a petit danone vagy gyümi és egy turbórudi is lecsúszik. Még mindig szopizik, de ha nem vagyok ott akkor simán kibirja.
Apa amig irtam a aszakdogát folyamatosan tehermentesitett a kicsitől, elvitte magával vásárolni, kocsit mosni, sétálni fürdette, altatta, le a kalappal előtte. Hanga is már elmúlt 8 hónapos, mostmár simán végigmegy az ágya mellett, kapaszkodva már minden mellett (ágy, kanapé, cipőszekrény) járkál. És ami nagyon furcsa hogy annyira apássá vált. Reggelente beveszük magunkhoz az ágyba, cicizik és máris bújik az apjához (ADAA,,ADDDDAAA) és nyitja nagyra a száját.

Dobok pár képet a mostani fejünkről :D puszi mindenkinek
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
sziszike77

Hello!

Sziszike: Nagyon ügyes vagy! És Hanga is! Szép a kertetek is! Danoninofélével azért vigyáznék, szerintem van benne olyan is, ami nem jó a babáknak!

Mi ma megyünk fűnyírót venni... :roll:

Mike: Szemölcsnek nics fekete pötty a közepén. ilyen kis bőrkinövés...szörnyű! Sajnos csajoknak sokszor ekcémája is van, pedig samponon kivül semmi szappanfélét nem használunk. Szóval elég gyenge a bőrük, gondolom ezért terjedt el nekik.:( Mati hozta haza egyébként uszodából :?
Miért lenne rossz, ha kint vagytok!? Szerintem pont az a jó!

mamiblue

Sziszike, nagyon szép kiscsajotok van, Dani akkorákat sikítozott neki, és csapkodta a billentyűzetet :lol:
A kertetek is nagyon tetszik :wink:
Csajok ti hogy teszitek le a kertbe a háncsot? Mert mi már egy csomót elszórtunk, mégis jön a gaz :roll: :oops: .

Kép
mona76

Jó reggelt :)
Reggel rongyá áztam a piacon ráadásul a kutyaütő kürtöskalácsos se volt pedig megígérte... :(
Edit micsoda édes mokány kis pasi Alex..a kis buktaseggű hogy rámolja a szekrényt... :) -nagyon helyes :)
Judit futószemölcs nekünk is volt -asszem ki kellett nyomni a közepét és előtte és utána fertőtlenítővel letörölni -így nekünk pár hét alatt elmúlt...
Ági -Eszter tényleg tiszta te vagy -micsoda mázli -nekem egy gyerek sem jutott az összes gyerkőcöm az apjára hasonlít...
Csoki irigyellek a fiatalos lendületedért párkeresés fronton - én má annyira vénnek érezném magam hozzá :roll: - télleg én vagyok itt a rangidős ? Jövő hónapban leszek 37 ... mégvalaki? na?
Sziszike éljen a szakdoga ! :) (danonino ügyileg nem nyilatkozom mer unni fogtok és nem fogtok szeretni :) :) ) Hangus nagyon cuki jól áll neki a rózsaszín és a toples -is :) Persze hogy apás :) -lányos anyukák legnagyobb konkurensei a saját jányai
:) Klassz a sziklakert is - mint tudjuk nálam ebből egyedül a szikla lenne fix :oops:
Szörnyeteg az időjárás pedig Barbi menne 1-re lovagolni remélem addig eláll az eső...délután meg szülinapra hivatalos.Pezseg a társasági élete én meg talán megcsípek séta közben néhány aggastyán korú szöllősgazdát egy könnyű kis csevelyre... :?

Kép
Kép
panni7

..Mona a megoldás ha a háncs alá ..na a hivatalos elnevezést nem tudom de valami gaz gátló textil :) szóval valmi műanyag lepedő féle ami a nedvességet átengedi de a gaz nem tud kinőni tőle..nálunk ilyen gazmentesít... sőt van vakond hálónk is (belegondolva rohadt kitolás szegény kis vakondokkal szemben mert így a kertünkben nem tud a felszínre bukkanni)

Kép
Kép
panni7

köszi Panni :wink: . Apának bejelentem, hogy felesleges volt a 20zsák háncs :x :roll:

Jucu, már akartam írni, hogy nagyon jó recepteket dobtál :wink: , köszi.

De jól mutat Ati a gyerekülésbe :wink: , nekünk nincs fejszűkítőnk, szerintetek vegyünk?

Ági, Eszter is csodaszép, mintha azt mutatná, hogy az csak az övé :wink:
Nekünk is ilyen székünk van a mamánál :D
Képzeljétek bekapcsoltam a tv-t, és mese megy. Dani szemrebbenés nélkül elkezdte bámúlni, én meg mint gonosz anyuka lekapcsoltam :oops: . Torkaszakadtából visít, és közben mondja a magáét, és mutogat a tv felé :lol: , mindjárt megzabálom :lol: .
Túléltem a rákszűrést, minden rendben, legalábbis remélem, mert eredmény csak 2 hét múlva jön. Dokim hozta a formáját, szerinte jöhet a következő baba, én persze hevesen tiltakoztam :oops: .

Kép
mona76

Panni,
most mire vágsz fel úgy, én már tavaly októberben betöltöttem a 37-et. :lol: :oops:
A Danoninóról ugyan nem nyilatkozol, de egyetértek. :D Meg azzal is, hogy a kiscsajok apásak - én szóba sem jöhetek mint érdeklődésre számot tartó téma, ha apuci is a közelben van. De én örülök ennek. :) Sziszike, te meg aztán különösen ne csodálkozz, hiszen magad mondtad, hogy az apukája csinált mindent Hangussal az utóbbi időben - naná, hogy összemelegedtek! :lol:

italoman

:D :D keblemre öreglány :D :D (október az jó -tesó is, Barbi is októberi szeretem azt a hónapot :) )

Kép
Kép
panni7

Én nem szeretem túlzottan - olyankor folyton öregszem egy évet. :D
Egyébként merrefelé laksz te, hogy aggastyán szőlősgazdákra vadászol? :lol:

italoman

mi van a danoninoval??? gyorsan-gyorsan választ kérek

Kép
sziszike77

Ildi - Fóti szőlős hegyen riogatom a gyanútlan hétvégiház tulajdonosokat :) szeretek itt lakni mert csönd van meg jó levegő -és kedvesek a kert tulajdonosok és tegnap megsimogattam Sthol Buci szálkás szőrű tacskóját...micsoda izgalmak :) :)
Sziszike -alapjában véve semmi :) szerintem má rajtam mulatnak a csajok amikor újra felbukkan a fent nevezett tejtermék.. személyes ellenszenvet táplálok irányában mert azon túl hogy szép színes üres kalória nem tartalmaz semmi olyat ami egy babának hasznos lenne mégha egy gátlástalan reklámszakember ezt is állítja... annyiban maradtunk múltkor hogy természetesen nem gyemekgyilkosság ilyennel táplálni a dedet de fontos a mértéktartás egyébként meg minek.. :) (nézzétek el ezt a bogaramat hasonló érzéseket táplálok a mackó formájú burgonya csipsz és hasonló marketingaljasságok ellen...)
Panni a bogaras és sokat látott(de jószándékú :) )

Kép
Kép
panni7

Panni,
ez a bogaram nekem is megvan, és lassan már úgy szoktam érezni, hogy mindenki gyengeelméjűnek tart miatta. De sebaj, ha lesz megint Lipót, no problem. :D Amúgy én innen a belvárosi bűzből és a lassan mindent ellepő homeless- és romafolklórból irigyellek a csendes hegyi levegőért meg a nevezetes kutyusokért. :( Meg mindenki mást is, aki szintén a kertjében tud leparkolni szép időben.

italoman

Én még nem adtam joghurtot a Lánynak, túrót viszont tegnap gyümivel és bepuszilta mindet :) Én meg a maradékot ettem meg, ami a fél kilóból megmaradt. Szintén gyümivel.

Italoman, hát bocs, de a belvárosért tényleg nem irigyellek. Laktam jó néhány kerületben én is, de egyikbe se mennék vissza semmi pénzért.

Panni, sziklakert :lol: :lol: :lol:
Mi ma gyomláltunk, de egy haldoklás volt részemről. Ja, meg azzal szórakoztam, hogy 5 percenként cipeltem a gyereket az össszes hóbelebanccal ki-be, attól függően, hogy esik, vagy nem. Viszont cserébe egyszer volt szivárvány :)

A danoninó az specó babajoghurt (én, tudatlan :oops: )

Ági és a Csajok
agnesgoboly

specó=speckó (éreztem én, hogy nem stimmel valami)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Akartam már régóta jönni, de annyi a dolog mostanság. Holnap keresztelő, csak a család, és így vagyunk 47-en, király...főleg a pénztárcánknak! :? De azért nagyon várjuk! :D Csak Emó beteg lett, mostmár gyógyulóban van, a torkával volt valami. Tudjátok, mindig az ünnepeket találjuk meg betegséggel... :(

Egyébként ő is mindent csinál már, pár hete mászik, áll, döbbenet, milyen gyorsan hirtelen elkezdett mindent csinálni! :lol: Foga egy szál se, de azért mindent rág biztos ami biztos! :D Olyan édes! :D

Sziszike! Nagyon aranyos Hangus, Te meg ügyi hogy befejezted mellette a szakdogát! Bár tudom, neked azért van sok segítséged! :D Nálunk is kezd apásodni a lány, úgy sír, ha eltűnik az apja a láthatárról...édes! :D

Mikegirl! Milyen ügyi Ati is már! Mi is vettünk autósülést, mostmár meg is szokta! Végül Maxi-Cosit vettünk, eddig oké! :D

Csoki: remélem, most nem csalódsz! :D

Kaják: hát Emma is persze jobban favorizálja a gyümiset! De nem merek neki sok ilyet adni, mert aztán meg leshetem, hogy köpködi ki a brokkilit...

Ne haragudjataok, ha nem tudtam most mindenkire reagálni, kicsit elfáradtam a sütögetésben, de mindenki babája gyönyörű, a képeket mindig megnézem!

Teszek pár képet, aztán majd hozok keresztelőset! :D

Kép Kép Kép Kép

dincuska

Szia Dincus! De jó, hogy jöttél! Emma ügyes, kis fogatlan bába :) Keresztelőre te is főzöl? Nem semmi, ekkora vendégsereg, mint egy kislagzi.

Lányok, nem tudja valaki, hogy a közületi számlákat hány évig kell megőrizni? Most fűztem le egy nagy adagot, de nem tudom, vegyek-e másik iratrendezőt :?

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Emma gyönyörű!

Üdv mindenkinek!
mostanában nekem is kicsit sok minden, pedig még szakdogát sem írok... :)
Beiratkoztunk a héten az oviba Benivel, Encsinek is kötőhártya-gyulladása lett, így napi 5-ször csöpizünk, ami nem túl egyszerű...
Ma kettesben vagyunk itthon, apa kirándul kollégákkal Ausztriában (3 napja, holnap jön), Beni mamázik. Olyan furcsa, túl nagy a csönd és a nyugi :) Nem is tudom, mit csináltam a rengeteg szabadidőmben, amíg nem voltak ezek a pöttömök...

Enikő is folyton feláll mindenhol, de szerencsére eléggé biztonsági játékos, ált. ügyesen a seggére huppan.

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok, jó étvágyat az ebédhez! :)
Gondolom, mindenki élvezi a szép időt. Mi is - egyelőre idebent :) Reggel a férjem volt "ügyeletes" Eszterrel, vagyik ő kelt fel vele 3/4 hétkor, én meg fél 9-ig aludtam.... jaj, de jól esett!

Ma nyúlhúsból főztem levest, és Eszternek ebédre adtam a főtt zöldségekből és a májból. Úgy nyelte, mint kacsa a nokedlit :) :) Most meg feladtam rá egy kisnacit, amit 1 hete kapott, hát, éppen jó rá. Hihetetlen, hogy milyen ütemben nő.

Franciska, ügyes Enikő, hogy már feláll. Minket se sok választ már el tőle.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Én már télleg nem tudom mit tegyek Majával már rémisztgetnek hogy ien meg oan beteg lecc.... :cry: :cry: :cry:

Van más is aki igy le van maradva? :oops: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Dincus!
Emma pont olyan paraméterekkel rendelkezik mint Regina, nincs fog, mászás felállás van, ja és jó husik mind a ketten :D :D

Ági!
tényleg hihetetlen milyen gyorsan megnőnek és fejlődenk a babák, olyan közhely, de tényleg így van. Kutyát szereztetek a Luca mellé?
Nővéred hányadik hétben van?

csoki!
az mit jelent h le van maradva, miket csinál?
ülni gondolom tud, mászás, állás még nem? szerintem ne aggódj, minden baba más, nekünk meg fogunk nincs még :wink:

Kép
nora80

Lemaradva? Mihez képest? Luca e hét közepén kezdett négykézláb mászni, de ülni nem tud (még felültetve is eldől), felállni pláne nem. Két foga van, de csak 7 kiló. Ahány baba, annyi féle. Kár ezen aggódni :)
Vendég

Sziasztok!

Hú, már mennyit nőttek a babók a babatali óta :lol: Eszterke, Hanga, Emma baba...

A mi legújabb szenvedélyünk a hintázás...
Kép

horvviki

Csoki,
ne parázz, tényleg közhely, de igaz, hogy minden babának más az üteme, és ezt tiszteletben is kell tartani, nem szabad semmit erőltetni. Persze segíteni lehet, de aztán úgyis a maga ütemében próbálkozik mindegyikük. Én egyébként a kiskönyv hátuljában levő "ütemezést" szoktam olvasgatni, amely szintén csak hozzávetőleges, persze. Ott a 6 és 9 hónapos kor közötti időszakra olyasmit ír, hogy mászni meg kúszni PRÓBÁL, és rövid ideig ül önállóan. Szóval a mászást meg felállást a 4. negyedévre, vagyis egyéves korig írja. Akkor hol itt az elmaradás?
Egyébként ha ez megnyugtat, még Zituka sem mászik, továbbra is kitart a pörgettyűtechnikánál meg a tolatómozdonynál. Viszont ily módon bárhová eljut. :D Ha jól emlékszem, Mandala is hasonlókat írt, és gondolom, vannak még így néhányan. Nálunk a családban van két másik baba - mindegyikük két hónappal idősebb a mieinknél, és az egyik 9 hónapos elmúlt, mire mászni kezdett, a másik meg még akkor sem. Szóval mindenkinek eljön az ideje, nyugi. Még hogy beteg!?! Felejts el! :wink:

italoman

Ja, és Fannihoz nem szabad mérni magunkat, mert asszem kiérdemli a topik legfejlettebb babája címet. Egyébként bűbáj! :D

italoman

Ülni azt akármedddig.
fordulni azt mindkét fele simán tud.
Maga alá teszi a lábait emelgeti a popsiját és ennyi. :roll:
Talán elindul már
Vendég

De jó is volt, mikor Luca még ott maradt, ahova tettem! 4 nap alatt tökéletesre fejlesztette a négykézlábazást, versenyt fut Csengével, átjár a másik szobába, a fürdőszoba padlóját és a küszöböket nyalogatja. Mindent megtalál ami a földön-bútorok alatt van, és mindent betöm a szájába :? No, most meg egy prospektust talált :evil:
Vendég

Jó reggelt :)
Ági -nyulunk kiborult hogy megettétek valamelyik rokonát.. :) -szomszédunk is reménykedve lesi egy ideje a kerítést hátha áttéved a nyúl mert ő meg gulyásnak szereti.... :) Közületi számla ügyben egy hanyag disznó vagyok sajna fogalmam sincs meddig kell megőrizni...
Csoki lányok már mindent elmondtak előttem amit én is gondolok -szerintem Maja teljesen ok -ha viszont te szorongsz miatta még mindíg azt mondom saját rossz gondolataid elűzése érdekében mutasd meg gyógytornásznak... nem azért mert baja van hanem hogy te ne idegeskedj....az sem jó ám ha stresszeled magad.
Dincuska milyen volt a keresztelő? Gyönyörű időtök volt az biztos :) Emma nagyon édes nem kérdés hogy kitől örökölte a mosolyát :)
Ildi -hát a belvárosnak azért van annyi előnye hogy viszonylag gyorsan bármit elérhetsz -én hetek óta készülök bemenni a városba hogy Barbinak vegyek tavaszi cuccokat de olyan nehezen szánom rá magam hogy neki induljak...Kertet most mi sem tudjuk használni :( emésztő felmondta a szolgálatot -jövő héten feltúrják az egész kertet én meg elmenekülök összes gyermekemmel addig anyuékhoz..
Viki -Fanni változatlanul tündérmacska :)
Noémi -én tegnap egy komplett gyereknyomdát szedtem ki Bello szájából -fogalmam sincs hogy került oda ,Barbi esküszik hogy nem tőle kapta ... :shock:
Mi tegnap sétálni voltunk a Vácrátóti arborétumban -mindenkinek melegen ajánlom aki még nem járt ott -remek kisgyerekes program :) Kép Kép Kép Barbi meg volt győződve róla hogy itt lakik a boszi... Kép

Kép
Kép
panni7

Panni,
igaz, ami igaz, a belvárosból minden könnyebben elérhető, én például nem is szállok fel a dzsuva járművekre, inkább gyalogolunk, amikor csak lehet. Meg amikor még aktívkodtam, azaz tanítottam, akkor is felbecsülhetetlen előny volt, hogy ide bárhonnan könnyen el lehet jutni. Na de azért amikor sétálok egy kicsit némelyik környékbeli utcában - hát, gyorsan elözönlenek a negatív hatások. :(
A vácrátóti arborétum tényleg nagyon klassz hely. Milyen a telepátia - épp a napokban gondoltam arra, hogy már jó rég voltunk ott, és egy igazán szép napon el kellene menni oda is. Egyébként nagyon édesek a lányok, és még szép, hogy ott lakik a boszi! :wink:
Mi a tegnapi szép időben városligeteztünk - és mily idilli volt, hogy amikor végre letelepedtünk egy szép árnyas padra alvó gyermekünkkel, 5 perc múlva megjelent egy hajléktalan, és pont a mellettünk levőre bírt lefeküdni. Lehet, hogy szörnyen lelketlennek tartotok, de azt a bűzt nem bírtam egy percig sem elviselni, arról nem is beszélve, hogy lelki szemeim előtt megjelent, miféle betegségeknek tehetem ki apró porontyomat, bár lehet, hogy ez már túlzás. Szóval asszem Vácrátóton nyugodtabban leszünk, csak innen meg oda nehezebb eljutni.
Egyébként hogy feltegyek egy off képet is, tegnap délután így nézett ki az utcánk órákon át:
Kép

italoman

Apropó, rég erre járók: tud valaki valamit Bee-ről meg Robcsiról? Így hirtelenjében az az érzésem, hogy ezer éve voltak, bár lehet, hogy időközben én maradtam le valamiről.

italoman

Ildi, nem maradtál le semmiről, illetve a Robcsi és Bee már nagyon régen írtak a topikba.
Én meg most kicsit telerakom képpel az oldalt :) szerkesztettem párat.

Még egy etetőszékes Kép

Alszik a baba Kép

Babakocsiban Kép

Apjával Kép

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Panni, haláli az az ikerbabakocsis kép, amely nem utolsó sorban prezentálja, milyen különbözőek az ikrek: egyik épp matat, másik alszik. Ilyen arborétumos buli nekem is eszembe jutott már, epekedve várom a hosszú hétvégét.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Kedves Anyukák!

Az MTA Pszichológiai Intézetében 8 hónapos csecsemőkkel folytatott fejlődéslélektani kutatásunkhoz kérjük segítségeteket.

Jelenlegi kísérletünk olyan kérdésekre keresi a választ, hogy a csecsemő hogyan értelmezi a számára szokatlan, újszerű cselekvéseket, illetve, hogyan képes külső jellegzetességekben eltérő tárgyakat elkülöníteni egymástól. A mama a vizsgálat során végig együtt van gyermekével. A részvétel egyszeri, kb. félórás elfoglaltságot jelent Budapesten, a XIII. kerületben. A vizsgálatokról részletesen a http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=676 linken is olvashattok.

Kérjük, jelentkezzetek a 239-4683-as telefonszámon, vagy a timea@mtapi.hu e-mail címen.

Köszönjük.
timama

Hű, Vácrátót! Gyönyörű! Tavaly voltunk, Luca még a pociban....Megrohantak az emlékek :D
Kép [/img]
Vendég

Hello!

Panni: Nem mondod, nekünk senki nem mondta ezt a szemölccsel kapcsolatban! Na akkor a maradék 2-3 darabnak majd nekiesek! :)
Hálós tippet is köszi...mi először füvesítettünk, cserjék késöbb jönnek! Ja meg a kirándulótippet is!
Mi történt az emésztővel??? Nekünk is az van :?

Sziszike: Danónió csak annyi, hogy szerintem ne adj neki minden nap, mert abban pld. van xantálgumi is...asszem azért ez nem túl jó adalékanyag :( a babáknak! Aztán a fene sem tud okos lenni, mi a jó! :?

Mona: Remélem sikerül eltüntetnetek a gazt!

Sebi újítása: mindenhez odaveri a fejét...hozzám is, attól félek egyszer kiveri a fogam, remélem gyorsan leszokik erről!

Holnap dobok képet a házról, bár a lábazat még nincs kész, de végre ki lett színezve, és szerintem gyönyörű lett!

Jó éjt!

mamiblue

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: