Hello Lanyok!
Jo sokaig nem voltam, de meg mindig rengeteg a melom, sajna csak hetvegen van idom jonni olvasni, irni
De latom, mar szinesednek a sorok, gratula mindenkinek, aki mar tudja, hogy rozsaszinu vagy kek. Mar mi is nagyon kivancsiak vagyunk, de meg mindig 3 het az uh-ig
Nagyon jok a babakocsik is, en is sokat filozok rajta, meg nem dontottem. Csak egy vmit, meghozza, hogy tuti3 kereku lesz, mert mult hetvegen egy uzletben vegigprobaltunk egy csomot, es azokat sokkal konnyebb iranyitani.
Honeymoon: amit ti valasztottatok, az nagyon tetszik, leirod, hogy milyen marka? Mi is azokkal a magassagi parameterekkel rendelkezunk, mint ti, igy nalunk is fontos kerdes, hogy jo magasra lehessen allitani a tolokart.
Eszike: en is jeloltem a forumot az iwiw-en
Idokozben mar erzem en is a babo mocorgasat, igaz, meg nem rendszeresen, csak neha-neha, de biztos vagyok benne, hogy o az. Sajnos a jelek szerinte en maradtam a kezdeti allapotomban, a hanyas tartja magat, meg mindig minden nap latogat roka koma

Ejszakankent alig alszok, volt, hogy 2.30-kor felebredtem, es nem tudtam aludni, ma csak 3.30-kor tudtam elaludni, es 7.30-kor mar ebresztett a Mano. Egyenlore ugy tunik, hogy nekem a nehezebb tipusu varandosag jutott... de nem banom, hisz mar csak 5 honap, utana meg mar kivulrol nem fog hagyni aludni
Viszont nekem meg sosem kemenyedett a hasam, nem is tudom, hogy milyen erzes ez --> ugy latszik, megiscsak van vmi pozitivum nalam is
Minyu: orulok, hogy minden rendben veletek
Szep hetveget mindenkinek