2003.10.28 10:28
2003.10.28 10:39
), segítség címen, de valahogy azért elfáradtam, majd jöttek a babanézök, 3 gyerekkel (2,5; 4; 5 évesek és fiúk) a többit nem részletezem...
2003.10.28 10:48
Most hogy 7 hónapos volt Ádám akkor köszöntött be ez a kedves dolog ami egyáltalán nem hiányzott az elúlt hónapokban nagyon jól megvoltam nélküle is.De ez van.
) 2003.10.28 11:55
). De úgy látom (olvasom), nálatok ugyanez a helyzet a prücskökkel
. Sajnálom, hogy lemaradtam a Sofka-féle taliról, de azért nekünk is nagyon jól telt a négynapos ünnep. Például nálunk voltak pocis legjobb-barátnőmék, és jókat beszélgettünk! Kb. Anka egyéves szülinapja körül fog megszületni a babókája, már nagyon várom
. Ünnepeltünk is velük, Apa (holnapi) szülinapját, volt oroszkrémtortaevés, nyammmm.
.
. De most már muszáj lesz, mert egyre rosszabb a helyzet, tegnap is meg ma is 5-6-szor ébresztett.
.
) gyönyörűek, a képeket mindig megnézem ám, akkor is, ha olvasni nincs nagyon időm.
2003.10.28 12:04
De jóó, hogy megoldódik az autókérdés
Biztos feledteti apucitokkal a bánatát!
Képek
Nagyon édi lehetett!
Jót aludtál?
Szóval halad a házikó, szupi! Várjuk a fotókat!
2003.10.28 12:09
2003.10.28 12:38
Most olvasom, te is megkaptad tegnap
, de a jatekok viszont nagyon (legalabbis anyanak
)
. Es kire hasonlit?
Telleg, nem is irtad, bejott a forgo? 2003.10.28 13:03
De szereti nézegetni a figurákat is, de ahhoz még le szoktuk venni az állványról és melléfektetjük, így még jobban látja.
Állítólag az orra olyan mint az enyém. A többit még nem tudjuk
A szeme még kék, a miénk barna
De nem bánnám ha kék maradna! 2003.10.28 13:18
Ugye milyen édes?
, 2-szeri éjjeli kelés után. Be kellene keményíteni. De mindig attól félek, hogy nem evett eleget és éhes.
Artisták
Jobbulást! Furcsa, mert a vérszegénység általában aluszékonysággal, fáradékonysággal jár. Julcsiról nem ezt írod.
Merre voltatok? Nagyon szép a táj is.
Mekkora haja van Bencének!

Csucsuka, le a kalappal
Mire jó a babanet
Roni 7 hónaposan 7500 g, és 65 cm.
Hesshesshess!
Csak így tovább!
A Micimackós a kedvencem
Gyönyörű a képeken is
2003.10.28 15:04

2003.10.28 16:30

Lőrincnek is volt, de kaptunk krémet, elműlt, és azóta nem jelentkezett. Kopp-kopp-kopp.

Nem volt felvétel, pedig kisminkeltem magam.
) és olyan rucónk kékben. Asti? 
2003.10.28 16:55
2003.10.28 17:34
viszont tök jó volt velük találkozni. És a két lánya nem is boszi, hanem ANGYALKA!!! Hallod, Momo???
2003.10.28 19:19
2003.10.28 19:28
. Elegge le vagyok torve, de megprobalom tartani magam, hogy szegeny Kincso ne erezze a szomorusagomat. Visszaolvasgatok, hatha ez eltereli a gondolataimat egy idore, mert sajnos az sincs akivel ket szot valtsak. 2003.10.28 19:34

De csilisbabos otleted tetszik
En szerencsere vedonot lassan 5 honapja nem lattam

2003.10.28 19:43
. Tényleg tankönyvi volt, 3 nap láz, aztán 4. nap a pettyek. Étvágya a régi
. Szerintem egyforma kiságyunk van, én is megkínlódtam vele (meg a férjünk is egyforma, mert ha Apasason múlna a dolog, akkor Mac még móziban horpasztana így közel egyévesen is) Te is vasalsz Vészhelyzet alatt?
. Valami van a levegőben, én kölkeceim is nyüszögnek egész nap, mióta hazajöttünk.
.
2003.10.28 20:45
2003.10.28 20:51
Sajna ha az nem ér, akkro mi nem fogunk kapni semmit, mert a régebbiekből én csak a vopnalkódot tettem el meg a macit
Naná hogy nem azt kérik
Liberóval is így jártam
2003.10.28 21:31
2003.10.28 21:36
Lassan már csak Roni fogatlan
vagy inkább
, adtam neki kúpot. Pedig két napig csak hőemelkedése volt. De semmi más tünete nincs, az is csak este. 2003.10.28 21:39
2003.10.28 23:16
). Szerencsére én jobban viselem, mint ő, na ja már ki tudom fújni az orrom.
)
Az alvási problémátokra ötletem sincs. Igaz ma zsani úgy aludt el, hogy fogta a kezem és amint elengedtem felnézet, ez ment kb 10 percig, majd egyszer már nem nézett fel. Azóta is elfoglalja az ágyam 70%-át.
Egyedül szétszedni esélytelen
Félre a tréfával, én se megyek egy kis szerelésért a szomszédba. Nálunk csak én szerelhetek áramot, a férjemet a víz is kiveri s szó hallatán. De a számítógépet meg csak ő szerelhet (hiúságból, hogy valamihez ő ért jobban) 2003.10.28 23:17
Tok jot beszelgettunk, a gyerkocok is jol elvoltak az elejen, aztan kettevalasztottuk oket
Talalkoztam a hirhedt anyossal is
Ja es nagyon szep a hazuk
2003.10.28 23:49
én is vihogtam Zsebi hardveren, Julka csak nézett
botmixer jó 5let lenne, de az nem elég pépes őnagyságának. Cserepesházi taliban én is benne vagyok bármikor, csak délelőtt legyen!
Zsuzsi lányom 10 hónapos koráig 1-2 kanállal evett csak, 2 éves koráig szinte csak tejen élt, doki nénink tömör véleménynyilvánítása erre: Na és???? Bölcsibe kerülése után kezdett enni normálisabban, de még ma is - elsős - suli után az első a kakaó, + reggel és este, és képes vasárnapi ebéd után is inni. Ne erőltesd az evést, mert csak megutálja.
nekünk doki néni 500 g hízásra 5-6 hó között azt mondta, nagyon szép ebben a korban.
valahol már olvastam, amit leírtál, de jó volt újraolvasni és vigyorogni
Hagymavágó jó ötlet, holnap kipróbálom, hagymát úgysem vág.
a műanyagszűrő nekem túl munkás, a fémszűrőnek meg íze van, és az pfuj Julkának.
gratula a fogacskához! És a téli képekhez! Julkának már annyi van, ahány füle!
férjed, hátha mégsem az! Gödöllőre is átnézhetnél!
, mint mindig
2003.10.28 23:53
Julka is utál sétálni, amióta hideg van! A két nagy télen is elvolt. Nappal még elvan egy kis nyüszivel, de ma sötétben hoztam haza Andrist a zeneiskolából, és úgy üvöltött, hogy ki kellett vennem a kocsiból, hogy ne sírja rekedre magát. Itthon meg rögtön vigyorgott, ahogy sikerült levetköztetni. 2003.10.29 07:53
2003.10.29 08:01

2003.10.29 08:14
2003.10.29 08:24
), azaz pisiltetős pózban. Apacuka gutára röhögte magát, és nem kecsegtetett sikerrel. Na mondom, azéris! 

2003.10.29 09:02
Szóval a húgom azóta 28 éves, és nagyon szép karcsú volt mindig, pedig zabál, és gyönyörű csaj lett belőle. Bizonyítékul egy kép:
Szóval nyugi, szerintem Julcsiból is simán bombázó lesz, ha megnő!
Azt nem akarom, hogy már a medence láttán is bőgjön, inkább csak a víz felett pancsolunk.

Bárcsk én tudnám ilyen vidáman szemlélni a tegnap esti "babakocsival, üvöltő gyerekkel és bevásárolva átmászni a tetőn, mert rossz a lift"-akciómat
De azért remélem, tuti leszel a felvételen
De azért ne takard el teljesen Lőrincet, ő is nagyon dekoratív
Az a könyv is nagyon jó, asszem több módszert is leír. Szerintem vágj bele. Valszeg nappal is azért nyügi, mert fáradt.
2003.10.29 09:44

köszi.
Az biztos, hogy Szandinak nem fog tetszeni semmi, nem igazán nyitott az új dolgokra

Kirándulás tuti jó lehetett
Mikor vizsgázol? Megy a drukk

Kezdek lemondani arról a lakásról. 

. Majd csúszik a sültkrumpli meg a pizza
(én Szandival 2 hósan bilibe csináltam ugyanezt, aztán ment a tasakba, senki sem tudta, csak én
)
És még a talis képeket sem láttam

2003.10.29 10:02
2003.10.29 10:08
Azért nézd át a gépedet, mert én is hülyét kaptam tőle, mire rájöttem.
Viszont teljesen elkeserített, hogy a te lányod milyen ügyi alvásilag az enyémhez képest
Na tegnap este el is kezdtem megint a Viburcol kúrát, és amikor éjjel ébredt, bekeményítettem, hagytam sírni. Minden kelés után sírt 1 órát, semmit nem aludtam a másik szobában. Amellett, hogy mosott rongy vagyok és fáj a fejem, még lelkiismeretfurdalásom is van, mert Zsebi egyáltalán nem fogadott reggel olyan mosolygósan, mint szokott

Most tényleg bajban vagyok a hogyan továbbal
Velem is megoszthatnád, ha jutsz valamire az alvás gonddal. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint