Gyorsan rólunk:
Dani péntek óta mondja rendületlenül, hogy kaka ill. kakó = kakaó és hatalmasakat mosolyog hozzá és nyaldossa a szája szélét.
A másik a MAMSZ=mamusz
annyira cuki, ahogy próbálkozik
Rengeteget táncol! Feltartja a bal kezét maga elé, rázza ütemre a pelust és mondja, hogy pa-pa-pa-pa-pa
sokszor olyan, mint aki rap-el
egyszer már csinálta, hogy tánc közben maga előtt keresztben meglóbálta a karját a nagy riszában.
Hát én ott fetrengtem a röhögéstől. Amikor tornázunk otthon, akkor az apját utánozza, amikor fekvőtámaszt nyom. 4kézlábra ereszkedik és hajlítgatja a karját és bólogat a fejével.
Ha én tornázom a kazira, akkor a lábemelésnél előrelendíti egyszerre a bal lábát és a bal karját, vagy néha csak a lábát emelgeti
Hétvégén vidéken voltunk a szüleimnél, szépen esett a hó pénteken. Persze gyereknek még nincs csizmája, be is paráztam, hogy gyorsan szerezzünk be egyet. PErsze JB-ben amit kinéztünk, abból csak egy méret volt, az is kicsi.
Dani élvezte a havat, csak nem értette, miért fázik a keze, amikor szorongatja a hógolyót
persze a kesztyű 1 percnél tovább nem marad meg a kezén, mert lerángatja, így csak seprűnek jó
Elmentünk szombaton a Brendonba, mert a katalógusukban találtam jó kis hótaposó csizmát. Persze ami tetszett az éppen most passzol a lábára, így nem vettük meg. Szinte még csak őszi cipőkből volt választék.
Ami tutui, hogy dry-tex vagy gore-tex fedőrétegűt és bundabéléses, bordázott talpút akarok neki venni. remélem összejön mielőbb.
Teganp a Vligetben a nagy csúszdához egyedül ment fel a lépcsőn a csúszda szélébe kapaszkodva, ott pedig a kis létrán femászott a csúszdára és lecsúszott apjához
Persze a nagy mutatványban végig ott voltam a háta mögött, ha kellenék. Szilcsike
Hétvégén én is kaptam a hugomtól hátmasszást, pontosabban teljes reflexpontos testmasszást. Nemrég tanulta ki a talpmaszi mellett. Nagyon jól fellazított minden izmot.
Rit
Barlangász Dodesz
Hiába eléggé csöpögtettetek bele a szenvedélyetekből
Ahogy mi is a zenemániánkból. Úszáson mi sem voltunk pénteken, meg előtte sem, majd kell pótolnunk. elvileg mi péntekenként 1/2 5-re járunk, ha az jó nektek, akkor szerintem jöhettek pótolni. Mi vmelyik szerdán megyünk 1/2 5 vagy 1/4 6-ra pótlásra, de még majd pontosan megérdeklődöm.
Reggeli alvás
Hétvégén egyik nap én kelek a gyerekhez, a másik nap a férjem, így mindketten alhatunk is.
Ilke
JÓ ÖTLET A MIKIBULI!!!
A baj csak az , hogy pont most hétvégén látta dani apukámat totál beborotvahabozva és rémülten bújt hozzám. Lehet Miki, csak meg kell mondani neki, hogy óvatosan közeledjen a babók felé.
Nyuszi
Bár nem nekem szólt, De a Chamomilla 15CH-jú a homeopátiás fogzásos csodaszer, vény nélkül. Sárga kis dobozkában van. Az utolsó 2 étkezés előtt vagy után fl órával kell 3-3 szemet beadni, úgy hogy elszopogassa a baba. édes ízű, szeretni fogja. utána legalább fél óráig ne kapjon enni és inni, úgy jobb a hatás.
Szemészet
Nekünk a drnő magától adta a beutalót, merthogy a párom szemüveges.
Forti
Jobbulást Levi babának!
Conti
Ejnye bejnye, nyáron is téli gumival vezetni...
mi 2 hete cseréltük le, ki is próbáltam a legnagyobb hóesésben pénteken.
Kataa
Gratula az unokaöcsihez!
Betti
Nekem 2 hónapig volt mellgyulám szülés után, lázas is voltam, sebes mell stb. Úgy szoptattam. szerencsére csak nekem volt rossz, mert a babám mindent megkapott sőt még adtam is tejet a 6. héttől, pedig nem gondoltam, hogy odáig jutok
Rit
Mi majd a tesó születését akarjuk levideózni, már bánom, hogy Daniét akkor nem tudtuk, de most olyan jó lenne visszanézni.
A Miki imserősödnek nagy pocakja is van és széles öv fogja össze a kabátját? És ugye nem sportcipős, hanem rendes csizmája is van?
Micsoda igények mi?
Nyanya
az én férjem a fejemnél volt, amikor szültem, de ő látott mindent, még fényképezett is, amikor éppen bújt ki Dani. A tv-ben egy műtétet sem tudna végignézni, de a szülésnél nagyon ott volt, komolyan.
Büszke is vagyok rá! pusz
gumicukor

.Nagyon aranyos Dodesz a Képen
házal ugyenez a helyzet csak ott meg az árakal van a baj