A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ban szülünk

Sziasztok :) :)

Quinny babakocsi elkelt, de a tobbi termek ara olcsobb lett !

1.,
Avent Urban Bag = pelenkazos taska
meg eredeti csomagolasban, egyszer sem hasznalt, vadonatuj
annyi a kulonbseg , hogy a kepen csikos szerepel, nekunk tiszta feketenk van.
Ara : 8 000 ft ( Brendonban 16 450 ft )
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =2&whid=25

2.,
Avent kezi mellszivo szett hasznalt, de fertotlenitett, tarolopoharakkal, kis cumisuveggel.
Ara 3 000 ft ( DM ben 14 000 ft korul )

3.,
Kenguru hordozo 1 napos kortol is akar
http://babaslings.com/
parszor hasznalt, tokeletes allapotban
Ara 5 000 ft ( eredeti ara: 13 000 ft )
Szine : meregzold

4.,
Amit a baba kerdezne c. konyv
vadonatuj
1 500 ft ( eredeti ara : 3 399 ft )
http://www.antikkonyv.hu/cgi-bin/antikk ... 9637054297

akit erdekel, kerem NE ide, hanem a
bogyogyorgyi@gmail.com ra irjon

A termekek Bp. VI. keruletben megnezhetoek, barmi kerdesre szivesen valaszolok.

Tovabbi jo babavarast !
bogyogyorgyi

Sziasztok!
Katuci!
Én itt vagyok, csak átmentem olvasó üzemmódba... Mikor a géphez kerülök, általában Barnus a kezemben van, így csak olvasok, de nyomon követem az eseményeket.
Nagyon gyönyörűek a babák! Csak ámulok a képeken.
Mi is szerencsésen túlvészeltük az oltást, minden rendben.
Áldott jó fiam van, szinte nem is hallom sírni. Csak ha már nagyon éhes.
Mellékelek egy képet is, bár ez pont 1 hónappal ezelőtti, de ez a kedvencem...
Sziasztok!
Szilvi Kép

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi

Katuci,
Sajnálom a lázt, nálunk is ez volt :(

Szili,
Tündéri Barnus :D
Vendég

Sziasztok!

Megvagyunk mi is :)
Hétfőn megkaptuk a 2 hós oltásunk. Hál istennek nem lázasodtunk be, és még nyügik sem voltunk.

Hétfő óta minden nap átalusszuk az éjszakát (gyorsan lekopogom). Tegnap már én keltettem a lánykámat, mert szét akartam durrani, de aztán visszatettem és 9-ig aludt :)

Megprobálok egy képet én is feltenni, nem sikerült.

Most elmegyünk sétálni, ha visszajöttünk probálkozom még.

Kriszti
bchris

Sziasztok!

Nálunk nem tudom mi volt tegnap délután, de 3 után (2 órával a kajálás után) folyamatos pityergés és üvöltés volt, nem kellett neki sem cici, semmi nem volt jó. A végén már majdnem együtt sírtam a gyerekkel. Csak a fürdetés idejére csendesedett el, este 9-re sikeredett elaludni, aludt is 12-ig, de szerencsére hamar visszaaludt, majd 3 körül újra felkelt enni.

Nem tudom mi lehetett a gond, ma délelőtt is tiszta nyügi volt.
Már előre félek mi lesz holnap, mert anyukám vigyáz rá addig amíg a börzére mi kiugrunk a pihenőszékért, amit megrendeltünk.

Chris!
Jó, h. jöttél, örülök, h. nálatok minden rendben.
:wink:

Szili!
Tündéri a Barnus!

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk. :D Végre valaki hiányolt minket is.. :D Jól vagyunk, csak az éjszakák most kicsit hosszabbak, újabban 2 órát is fent van Martin éjszaka..Nem sír, csak szórakoztatni kell....Valaki van még így ezzel???Én is teszek pár képet. Kép Kép

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Sziasztok!

Peti este hányt és azóta lázas, Eszti meg tiszta taknyos! :(
Voltunk orvosnál, torokgyulladás! :( kaptak gyógyszert, Peti még antibigyót is a láz miatt! :( Szóval mi most így vagyunk, remélem hamar meggyógyulunk, mert nagyon szar így látni Petit! Csak fekszik és sír! :(
És azt is remélem, hogy Eszti nem lesz lázas! :( Azért orrcseppet, meg Calcimuscot ő is kapott!
Én még mindig nem vagyok 100-as, lehet az egészet tőlem nyalták be szegénykék! :cry:

Bocs, hogy nem reagálok semmire! :oops:

A babák gyönyörűek! :)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!
Jobbulást!

Szemokzsu!
Felkapcsolod a villanyt éjszaka? Mert sötétben nincs mit nézegetni, hamrabb elalszik újra. És az éjszaka nem a játék ideje, ne szórakoztasd. Persze nem azt mondom, hogy hagyd sírni, én sem hagytam az enyéimet, felvettem őket, ha sírtak, leültem velük egy fotelba, amíg újra elaludtak. Vagy magamra fektettem, és úgy próbáltam aludni. :D Szóval a lényeg, hogy minél kevesebb inger érje.
Ez nálunk bevált, már Andris is alszik éjjel, ma pl. 6-kor kelt, evett, és utána még 7-ig pihengettünk.
Drukkolok Nektek!

Vera!
Nyugi, nem lesz semmi gond. És gondolom, úgyse mentek el hosszú időre.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Boeske:Köszi az infót, megpróbálom akkor lekapcsolni a villanyt.Mondjuk csak félhomály volt, mégsem aludt el.Nagy nehezen apa és köztem elaludt, de nagyon forgolódott szegényke...Arra is gondoltam, nem-e kakilnia kellett volna, mert mostanában alig kakil...Van hogy 2 napig semmi, utánna is csak 1-szer kakil, utánna megint 2 napig semmi...Erre is tudsz valami tanácsot adni???Előre is köszike!!!! :D

szemokzsu

Anyatejes babánál simán kimaradhat pár nap. Andris van, hogy csak egyszer kakil egy héten. Igaz, 5. 6. nap már látom, hogy fáj a pocija.
Szóval alapjában véve nem baj, ha ritkán kakil. Persze, ha fáj a pocija, akkor más a helyzet.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

sziasztok!

Most egy kicsit nyugisabb Máté. Tegnap este volt egy kis cirkusz, de amúgy nem vészes ez a fogjövetel Védőnéni is összehívt a népet, mert mindent azért nem lehet adni egy két hónapos gyereknek. Apjának három hónaposan teljesen kinnt volt az első foga. Így simán örökölhette ezt a tulajdonságát. ma megnézte a védőnőm és lehet, hogy csak a fogcsírák indultak meg. Bár az ínye is furi. Majd meglátjuk. Ha meg harapna akkor még mindíg ott a bimbóvédő vagy lefejem, metr ugye még ő kicsi ahhoz, hogy igazgassa a fogát , száját mint egy fél éves.
Ma azt mondta a védőnőm, hogy lassacskán kezdjem el enni a káposztát meg a puffasztóbb (tiltott) ételeket kis adagban. Megfigyelve a baba reakcióját, mert ugye fejlődik az emésztőrendszere és lassacskán szoktatni kéne a pociját.

Zsu,

nekünk is ilyen vigyorog, meg nézelődik stb. Próbáltam, hogy totál sötétet csináltam neki, de akkor meg reklamált. íg yhagytam nézelődni majd magától elaludt.
A kaki ritkulás az azért van. mert nagyon jól táblál a tejcsid. Tehát ez nagyon jót jelent. Meg az emésztőrendszere is fejlődik a bébinek. Van ahol 3-4 napig nincs na akkor van az, hogy ruha és a környezet teljes lemosása. Én is hiányoltalak. De ne azért gyere, ,mert hiányolunk!

Szili,

nagyon édi a babód. Gyere többször.

Vera,

szegénykém. Nagyon sajnálom, hogy így sír. És minden pózban? Nekem Máténál ha semmi nem használ akkor a lefelé tartás amit mutattunk az jön be . de Minden gyerek másmilyen. Kitartást!!!
Remélem azért eltudtok majd menni a börzére.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!

Sajnos elég rossz napjaink vannak, így nem is nagyon jut időm írni.
Ugye csütörtökön lázas volt Lili, majd este, másnap reggel és este, illetve ma este nagyot bukott, kb. fél-1 dl mennyiség visszajött szopizás után. Böfi helyett folyt a száján, amit megevett :-(
Ezen kívül péntek óta olyan szaga van a pisijének, mintha B vitamin lenne. Ma megint volt este hője, 37,5. A közérzete már egész jó, de csütörtök reggeltől péntek délutánig egyáltalán nem mosolygott és mindig morgott, meg így "énekelgetett" álmában.
Ma már nem volt nyugtalan, és sokat mosolygott, izgett-mozgott, erre este megint kijött a tejci. :shock:
Utána átöltöztettem, lázmérés, stb., közben egyfolytában mosolygott, jókedve volt, aztán fél óra múlva ismét evett, majd elaludt. Azóta alszik elég nyugodtan.
De már tiszta egy ideg vagyok, hogy mi lehet vele. Hogy ez még a védőoltás utóhatása, vagy valami más?
Azt mondják, hogy valószínű nem olyan sok tejci jön vissza, mint amit én gondolok, csak a nyállal keveredve tűnik soknak. De ő ilyet nem szokott csinálni, csak az első 2-3 hétben, úgyhogy ez nekem olyan furcsa és ijesztő.
Ha hétfőig így marad a dolog, akkor lehet, hogy felhívom a gyerekorvost. Hátha tud valami okosat mondani.

Volt valakinek ilyen gondja szurka után esetleg?

Zsu!
Szerintem se szórakoztasd a babucid éjjel, ne kapcsolj villanyt, vagy csak nagyon halvány fényűt - nekem sólámpám van - és próbáld magad mellé, vagy magadra fektetni őt és így elaludni. Ne is szólj nagyon hozzá, hanem te is "imitálj" alvást, akkor ő sem fog talán mást csinálni.
Nálunk Lili kb. 3-4 éjjel csinálta az elején, hogy cicizés után sírdogált, vagy csak egyszerűen nem akart aludni, aztán az volt a megoldás, hogy így mellémfektetve a karomra tettem, hogy a feje egy picit meg legyen emelve, simogattam és 10-15 perc után elaludt. Én is úgy csináltam, mint aki alszik, és bejött a dolog.
Éjjel amúgy szoktál pelust cserélni? Lehet, hogy nem kéne és akkor
megszokja, hogy éjjel kizárólag alvás van. Ha nem kakil, akkor meg főleg nem kell vele zaklatni. Ha melegen van öltöztetve és jól be van takarva, akkor nem fog a pisitől megfázni.
Anyatejes babánál teljesen normális, hogy nem kakil mindig, nekem Viki anno 5-6 napot is kihagyott, aztán lázmérőzés, glicerines kúp, majd egy kanál gyümölcspép volt a megoldás. Mondjuk akkor már nagyobb volt, kb. 8 hónapos, amikor nem óhajtott kakilni.

Jó éjt mindenkinek!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Jó reggelt Mindenkinek!

Viszonylag jól telt az éjszakánk, sőt :D Peti egyszer sem ébredt és nem volt láza sem (hurrá :D ) Eszti meg a szokásos 2x kelést produkálta, viszont tiszta takony volt :( Ma már jobban vagyunk szerintem, Peti láztalanul is ébredt :D remélem már legalább a lázas időszaknak vége van. Eszti még mindig nagyon taknyos, viszont szépen megeszi a calcimuscot is, és az orrcsepp sem jelent akkora gondot,mint Petinél!

Katuci!

Jobbulást Nektek! Nem tudom mi lehet?Nekünk nem volt semmi a szuri a után! Bukni Eszti is bukott egyszer nagyon nagyot, de asszem az az én hibám volt, mert szopi után fekve hagytam jó pár percig, mert szépen mosolygott rám, és beszélgettem hozzá, stb.., majd mikor felemeltem böfizni, már későn volt, mert szinte minden kijött belőle, de ez csak egyszer fordult elő!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Azt hiszem megvan a túl-böfizés oka, reggelre Lili totál benáthásodott, valószínűleg ez irritálhatta, alig kap levegőt, a száján próbál lélegezni, de még így is fuldoklik.:-(
Leszívattam a nóziját, de mindig újratelik. úgyhogy orrspray-t és anyatejcit csepegtetek neki.
REmélem holnapra már javulunk valsmennyit.

Éjjel nagyon jól aludt, 9-től fél 6-ig!!! fél 5-kor arra ébredtem, hogy kidurran a mellem, ömlik a tejci, elázott mindenem, és úgy fájt, hogy majd bepisiltem :-)
Alig vártam, hogy Lili felébredjen, de egy kicsit kellett lefejnem belőle, mert különben nem bírtam voln ki.

Viki!
örülök, hogy már jobban vagytok! Rossz nagyon, ha mindkét gyerkőc beteg! :-(

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok!

nem tudom, mikor fogok tudni jönni, de addig ezt nézzétek meg, ha van kedvetek! ;)

http://www.myheritage.hu/FP/Company/loo ... upload.php

meri

tegnap esti fetrengés :)
Kép

egy mosoly

Kép

már tudok fogni(egy kicsi :wink: )

Kép

szeretem Esztit

Kép

ezt meg csak úgy:

Kép

és végül így tudok rajzolni

Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

és egy beteg vagyok

Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Katuci,
Jobbulást Lilinek!! Dóri is náthás. Én is beteg vagyok, tegnap még lázam is volt.

Meri,
Ismerem ezt az oldalt, nálunk apára hasonlít jobban Dóri! Igaza is van, tiszta apja :lol:

Viki,
Tüneményes Eszti mosolya :lol:
Vendég

sziasztok!

Jön a szél. gondolom sokan vagytok így, hogy a babátok érzékeny rá.
Mátét most tettem le 20 perce, de már fent van. Nem tudom milyen lesz ez a éjszaka. Nagyon nyűgös.
Ti szedtek valamilyen vitamint? A szopi miatt kérdem. Én a gravidát+kalciumot eszem. Eleinte vasat szedtem, hogy ne hulljon a hajam, de a gravidában is van annyi, mint egy vas tbl.-ban.

Viki,

negyon édi a két gyermeked! Jóbulást kívánok.

Pandi,

nektek is jóbulást! Pihizz ha csak tudsz!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!
Jobbulást mindenkinek, aki beteg, vagy a babája beteg!!!

Vikci:Mátékának már jön a foga?? :shock: Nagyon gyorsan elkezdte.És nem sírdogál sokat?Hogy vetted észre hogy a foga jön??Hogy vagytok?Anyuddal mi újság?Jobban van??

szemokzsu

Kép Kép

szemokzsu

Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy kikeveredtünk a betegségből. A nátha egyik napról a másikra elmúlt, megszűnt a B-vitamin szagú pisi-kaki is hétfő reggelre, láznak nyoma sincs már vasárnap óta, úgyhogy talán ennyi volt.
A náthájának azt hiszem használt az anyatej-csepegtetés. Egy egész meg egy fél napot volt náthás, aztán elmúlt neki.

egy órája elaludt a játszószőnyegen, majd mikor mély álomba zuhant, megszólalt a telefonunk és úgy felriadt szegényem, hogy fél órát vigasztaltam, mire megnyugodott. Annyira sírt, hogy abba sem tudta hagyni, még most is hüppög álmában, mert nagy nehezen vissza tudott az ölemben aludni. Teljesen megrémült szegénykém. Elfelejtettem lehalkítani, de mondjuk ennek a t-com telefonnak olyan idióta hangja van, hogy még lehalkítva is elviselhetetlen :roll: :-)

Zsu!
Nagyon mosolygós ez a baba! Eddig szinte minden fényképén óriási vigyorral volt! :-)

Viki!
Olyan édesek együtt a gyerkőceid! Petin látni, hogy nagyon szereti a kistesót. :-)
Remélem már jobban vagytok!?

Meri!
Merre jársz????????? :-) :-)
Jó ez az oldal, köszi az ajánlást! :-)

Vikci!
Mi úgy voltunk most ezzel a viharral, hogy Lili tegnap szinte egész nap aludt. Éjjel 5-ig, utána 7-ig, majd fél 10-ig, aztán séta közben megint alvás, majd délután fél 3-ig ismét, utána megint séta, ott is alvás, délután 4-5-ig volt fent, majd 6-ig ismét aludt, utána 7-kor fürdés és alvás. Aztán éjjel 2-kor megébredt, evett, de 5-ig visszaaludt. Szóval álomkóros lett tőle, szinte csak enni kelt fel! :D
Mondjuk nem bántam, mert volt 1500 dolgom, szóval rendes csajszi volt, hagyta anyát dolgozni :-)
Már én is meg akartam kérdezni a múltkor, csak aztán kiment a fejemből, hogy anyukád hogy van?

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok!

Annnnnyi mindent szeretnék írni mindig, de annyira nincs időm!!!!

Csak gyorsan információ, főleg észak-pestieknek:
A Madarász kórház gyerekrendelőjében (Gyöngyösi utca) van szoptatós szobácska!!!! :D Ez ugye akkor is praktikus lehet, ha az ember csak arra jár éppen. ;) A porta mellett van rögtön.

Mindenkinek szép napot!!!!

meri

Miért is nem érek rá? ;)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Igen, az utsó képen csorog a nyála. :lol: Ha nem vagyunk itthon, kendőt kell kötnöm a nyakába, mert percek alatt eláztatja magát. :lol: 8)

meri

Sziasztok!

köszönöm az érdeklődést.

Anyum pénteken jöhet haza a kórházból. Még járni tanulgat de a feje az jól van. már Mátét is bevittük hozzá 4X . Szombaton egész nap náluk leszünk. Kicsit kifárasztjuk anyumat. :-) Még azért eléggé levan gyengülve. Hát november óta csak feküdt. Meg az agya sem hagyta ugye, hogy mozogjon. Most ezt a kettőt kelll összehangolnia.
De sajnos a nagymamám március 5.-én elment. most úgy fogom fel, hogy anyumra és Mátéra ő vigyáz. :-) Mindíg azt mondogatta, hogyha Máté megszületik akkor anyum meg fog halni. Nagyon be volt emiatt stresszelve. És szerintem ez okozta azt, hogy szépen a szíve feladta és megállt. Nagyon rossz, hogy még a dédunokáját sem látta élőben csak képen. De szerintem eljött megnézni. Én hiszek az ilyen bolondságnak hangzó dolgokban. :-)

Tejcsivel ki, hogy áll? Nekem most úgy érzem, hogy kevesebb van, de küzdök érte. Most megint iszom a laktoherb teát. Meg vettem homeós bogyót.

Ahogy Katuci is írta. Máté is ilyedősebb lett mostanában. Szopi közben is ha valami megcsörren vagy elkezdek beszélni megijed lecuppan és elkezd sírni. Meg más zajoktól is. Nektek , ez változott valamit? Mert annó nem érdekelte ennyire a külvilág zaja. Ezek szerint ez is annak a jele, hogy nő, értelmesedik. Már nem mindegy, hogy mit csinálsz. Tegnap a harang zúgásnál is elpityeredett.

Meri,

Máténak is folyik a nyála, de azért még nem annyira súlyos a helyzet. De ami késik az nem múlik. :-) átom már horgászni is elvittétek ezt a kis manót. Nagyon ari még mindíg ez a macis cucc.
Ez tökre jó, hog yvan ilyen lehetőség. Jó, hogy leírtad.

Zsu,

a kezét tömi a szájába és szopizza meg a nyelvét dugdossa oda. De lehet, hogy csak a fogcsírái indultak meg. Néha kicsit nyűgösebb de elviselhető. Már áttört az ínyén a fogacsaka, de még nem nőtt ki. Ezt is lehet látni neki alul két pici fehér pötty van.
Nagyon szépen mosolyog ez a baba. :lol:

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci!
Nagyon édes kisfiad! Egy kis husi-nyuszi! :-)

Meri!
Most tűnt fel, hogy a te kislányod, meg az öcsém kislánya egy napon születtek! :-)

Megyek, mert apa szeretne már végre idejutni a géphez, mert Vikike bitorolja egész nap :-) :-)

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Minden baba tüneményes! :D

és nézzétek mit tudunk! Tudom, még nem tökéletes, meg nem emeli túl magasra, de haladunk:
Kép

és ez meg tök vicces: mindkét gyerek egyformán tartja a karját, és tök véletlen alakult így :lol:

Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki,

ez már tök jó.Ismét nagyon szupi pillanatokat kaptál el. Látod nem kell parázni! Nagyon cuki a kislányod.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Kép gondolkodom, tehát... :-)

Kép nem vagyok ám álmos.....:-)

Kép laptop-bajnoknő

Kép

Viki!
szerintem ez a fejemelés már nagyon jó! Tovább ne aggódj! :wink: :D

Meri!
Látom program az van dögivel, nem csoda, hogy nem érsz ide!!! :-) :-) :-) Édes a lányzód a horgásszékben!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Viki,
Nagyon ügyes Eszti, látod megnyugtat téged :wink: Tüneményes kislány :D Jó a közös képük is :wink:

Katuci,
Nagyon édes az első kép, ahogy apán alszik :D Jó a rózsaszín rucija is, igazi kiscsaj :lol: Lassan lemászik a a játszószőnyegről :lol:

Vikci,
Nagyon helyes Máté, igazi szép kisbaba!!

Zsu,
Martinak mosolya már most döglesztő :lol: Mi lesz késöbb?? :lol:

Vera,
???,

Meri,
Látom nálatok is megy az olvasás :lol:

Kép

Eszkimó baba :lol:
Kép

Kobrázunk :D
Kép

Fárasztó volt a fürdés
Kép

és a játék is fárasztó
Kép
Vendég

Olyan édesek ezek a babák!!!! :D

Katuci:Köszi a bókot, Martin ha fent van tényleg sokat mosolyog!!!Édesek a lányaid!!! :D

Vikci:Örülök hogy anyud jobban van, remélem mostmár csak jó fog történni veletek ennyi rossz után!!!Máté nagyon édes, igazi vasgyúró!!! :D

Meri:Tündéri Bia!!És hogy birta a horgászatot??Hol tudtad ott megszopiztatni??

Panda:Az első kép a kedvencem!!!!!!!IMÁDNIVALÓ EZ A KISCSAJ!!!!És milyen ügyes már!!!! :D

szemokzsu

Íme a legújabbak!!! :D Kép Kép

szemokzsu

De édes babák! :D

Pandácska!

Ettől a kobrától azért mi még marha messze vagyunk, de Dóri nagyon ügyes! :) És az eszkimó baba :lol: :D

A mai fotók, ha nem bánjátok, felteszem ide is :)

emeli balra is a fejecskét, ha arra van látnivaló! :) Bár középre tényleg nem, sajna :?

Kép Kép

ezt csak,mert tök jó, ahogy Eszti kiabál: :wink:
Kép

és a két ülésbe húzós:
Kép Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, főleg Vikcinek!
Csak most jutottam el a géphez...
Szóval április 4-én, 21:57-kor, 54 cm-el, 2980 g-mal megszületett kisfiunk, Hunor, császárral. Az indok a császárra terhességi toxémia volt, magas vérnyomás.
A műtéttel minden okés volt, családias hangulatban telt (barátnőm műtősnőként asszisztált) szóval nagy élmény volt.
De sajnos, utána nem volt minden rendben Hunorral. Ami utána jött, nem kívánom senkinek. Kisfiunknak át kellett esnie egy kisebb műtéten - nem részletezem - de hála Istennek most már minden rendben van vele. Születése másnapján átvitték a Heim Pál kórházba, szóval két napig nem is láttam, engem nem engedtek még ki, csak másnapján vittek be hozzá szoptatni. Őt meg nem engetdétk vissza hozzám. Szóval egész nap csak sírtam, lelkileg nagyon megviselt az egész. Ezért nem tudtam írni nektek. Kell még idő, hogy feldolgozzam a történteket.
Most már minden oké, szépen szopzik, fejlődik, nagyon aranyos, jó baba. Tegnap volt 3 hetes.
üdv mindenkinek és jó egészséget!
borakata
Vendég

Szia Borakata!

Örülök, hogy jelentkeztél!
Először is SZÍVBŐL GRATULÁLOK a kisfiatokhoz. Nagyon sajnálom, hogy ilyen dolgok történtek veletek, de a lényeg az, hogy most már rendben vagytok. És hogy a szopizás is megy, mert az lelkileg is nagyon fontos a babának. Ő is meg te is könnyebben feldolgozzátok a történteket.
Minden jót kívánok nektek a továbbiakban! És természetesen várjuk a fényképeket!!!

Megyek, mert mazsolám nagyon nagy sírásba kezdett, vinnem kell pancsizni :-)

Ma van apával megismerkedésünk 5. évfordulója. Viki a mamánál alszik, úgyhogy ma talán lesz alkalmunk egy kicsit összebújni végre... :wink: :wink: :D

További szép estét mindenkinek!

Kata Kép elbújtam :-)

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok!
Gyönyörűek a babák!

Mi még egyben vagyunk, úgy néz ki, hogy ő lustibb mint a bátyus, ugyanis terminus szerint Áron már ilyenkor háromnapos nagylegény volt!
Amúgy az uhu adatok szerint méretre megeggyeznek Andort két napja 3200 grammnak becsülték amennyivel Áronom született.

Még azért nem szeretnék szülni annyi mindent el kellene intézni, jó lenne kismanót nyugiba hazavinni. Holnap talán tudunk haladni a lakással.

Borakata
Gratulálok Hunorhoz!
Sajnálom, hogy így elszakadtatok... ettől én is tartottam mert az Istvánban nincs pic. De remélem most már minden rendben.
Nagyon jó, hogy a szopinak nem tett be a különlét!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok
Rólunk egy kép: tegnap voltunk kirándulni:
Kép

Ma töltöttük a 39. hetet. Áronom pedig első alkalommal aludt az új lakásban!
Nemsokára indulunk ctg-re, délután próbálok majd a lakásról fotót készíteni a gyerekszoba már egész formás! És a konyha is gyönyörű amit Ádám bütykölt.
Olyan jó végre sajátban aludni. :)

puszi Marcsi és a fiúk

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!

Nagyon drukkolunk Nektek! Már csak pár nap van hátra :shock: Mi volt a ctg-n?
Aranyos a kirándulós kép! :)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

mi egészen jól vagyunk. Máté baba nagyon éhen kórász. Már 2 cici kell neki egy nem elég sajnos. Ninvs már anniy tejem. Iszom a laktoherb teát meg néha homeót.
Ti, hogy álltok tejcsivel?
Tegnap párommal vettünk a gyermeknek egy hintát. Azt hoszem, hogy Pandiék is ilyet vettek a kis Dorkának. Fisher Price az a neve. Most nagyon le volt értékelve annyiba került, mint a neten használtan. De nagyon szereti Máté. Most három hely van ahová tenni tudom ha megunja az egyik helyet. Gondolom mindenkinem a gyermeke alőbb utóbb megunja az adott szitut. Még a hason fekvéssel tudom érdekessé tenni a fekvős helyeket. :-)

Pandi,

nagyon édi as kislányod. Az a csatt a hajában nagyon csini. Igazi kislány. Legközelebb nekem is kislány kell. :-) Imádom Mátét de szeretnék mind a kettő típusból kapni.

Kata,

megint egy közös pont. Én is májusban leszek együtt 5 éve a párommal. Mert ugye a gyermekeink is egy napon születtek. :-)
Nagyon édi a kislányod. Az az apás kép nagyon cuki. Leírod majd nekem a homeós bogyókat amik segítenek lebontani a méreganyagokat? Nagyon megköszönnném. Jó lesz priviben is.

Borakata,

hát megkönnyeztem amit írtál, de nagyon GRATULÁLOK. Örülök, hogy a történtek ellenére tudod szopiztatni és így ahogy Katuci is írta könnyebb lesz egy kicsit helyre jönni.
Gyere majd ha tudsz. Mint látod nekünk sincs annyi időnk sajnos.

Zsu,

nagyon szép mosolygós kisfiad van. Nagyon hasonlít rád. :-) Gyere te so többször!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Mamacka,

nagyon szorítok neked. Te jó ég nagyon rohan az idő. Remélem minden rendben lesz veletek! +++ :)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Mamacka,
Nagyon drukkolunk nektek!!

Vikci,
More Milk! Én naponta szedem, egy ciciből eszünk. Szerintem nagyon jó. A hintánk Gracco, a pihiszékünk Fisher. Mi nem szeretjük a hintát, most Dóri uncsitesója használja. Inkább a pihiszékbe ül bele, meg az etetőszék a menő :lol:

Borakat,
Gratulálok!!
Vendég

Sziasztok!

Voltunk ma oltáson. Végig sírta az egészet. Már majdnem én is bőgtem. Ez a kötelezőn felüli volt. Kerestem homeót de nem találtam olyat amit Katuci írt a mérgek lebontására. Legalábbis a homeós kiskönyvben nem találtam róla semmit. Most nem adtam be neki lázcsillapítót , mint a múltkor. Majd ha lázas lesz akkor kap.

Pandi,

köszönöm szépen a tippet.
erről a more milkről már hallotam, de hol is lehet kapni? Lehet, hogy majd bevetem ezt a trükköt. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!

Nézzétek mit tud Eszti! :) Asszem tovább nem aggódok a fejemelés miatt! :) :wink:

Kép Kép Kép Kép
és a csörgőt is meg tudja fogni, és rázza :D :D :D és beteszi a szájába is, és szopogatja :)
Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Vikci!
More Milk: www.boldogmama.hu - Nagyon gyorsak és rugalmasak. Ha átutalással fizetsz, kevesebb a postaköltség, 2 munkanapon belül elküldik.
Nagyon jó, közben én is szoktam szedni, ha kicsit megcsappan a tejci. Mondjuk nálam olyan hatása van, hogy két napig szedem és annyi tejet csinál, hogy éjjel rosszul vagyok, annyira tele lesz a mellem, mivel akkor csak egyszer eszik Lilike.
Nappal is nagyon feltelik, de mivel én folyamatosan fejek a kis unokahuginak, ezért annyira nem tűnik fel, hogy sokkal több van benne- maximum abból veszem észre, hogy többet tudok ilyenkor lefejni.

A homeós bogyó neve: Infanrix IPV+HIB C30-as. + Thuja C30 (ez utóbbi sima homeós bogyó) Oltás után 2 órán belül be kell adni egy golyót, vízben v. tejciben feloldva. Először az elsőt, rá egy órájára meg a másikat. És ezt három napig csinálni.
A kombináltat a Remedia gyártja, most ezzel egy gond van, hogy a Remedia kivonult Magyarországról, így elképzelhető, hogy már nem lehet kapni :shock:.
Mi ezt még akkor beszereztük, mielőtt meglett Lilike. Ha itthon nem lehet kapni, akkor esetleg Ausztriában. De talán a pesti gyógyszertárakban még van raktáron.
Ezt egyébként az első 3 oltásnál lehet beadni. Van a 15 hónapos oltáshoz is, de annak nem tudom mi a neve, de az még úgyis arrébb van.

Ez jó, hogy ti is épp 5 éve vagytok együtt :-) És milyen gyorsan megy az idő, ugye??? :D Pedig mintha tegnap lett volna...

Mamacka!
Drukk a finisben! Most már nem kell sokat várnunk a hírre... :-)

Viki!
Eszti nagyon édes! :-) És milyen jól emeli a buksiját...!!! :D
Lilike nagyon utál hason, a dr-nő szerint napi 5x5 percet kéne hasra tenni, amikor éppen fent van, ha ezt betartanám, akkor egész nap csak bömbölne.... :?
Így kétszer teszem hasra, egyszer délelőtt, egyszer délután, és ha jókedve van fürdés után, akkor ismét. Szerintem ennyi untig elég.

Volt valakinek esetleg eltérés a 6 hetes kontrollnál?
Nekem most jött vissza nemrég az eredményem, citológia P2, de valami gyulladást találtak. Hyperceratosis, ha jól emlékszem.
Még nem volt időm felhívnom a dokit, de igazából nem tudom, hogy mennyire kell ezzel foglalkoznom. Mert szerintem a szoptatás miatt mutathat eltérő eredményt a vizsgálat.
Szerintetek?

Meri!
Mi van veled????? Merre jártok??? :-) :-)

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Viki,
Nagyon ügyes, feleslegesen aggódtál, gyönyörűen megemeli a fejecskéjét :D

Vikci,
Patikában is lehet kapni, megrendelik neked. Én is ott veszem.
Vendég

Mai nst eredménye 4 centire nyitva vagyok...

Hazajöttünk mivel nincsenek fájások ill. csak kicsi mensi szerű a nyákdugó megy el.. egy ideig mászkáltunk az Ikeában, Árkádban hátha... végül úgy döntöttünk hazajövünk... remélem jó döntés volt... de egyszerűen nemtudtam mit csináljak.. a szülésznő azt mondta ne menjek messze még az Ikea belefér de ha fájdogálk siessünk vissza mivel második baba... hát én egyenlőre ezt nem nevezném fájásnak, így itthon vagyunk apa izgul, hogy visszaérünk-e. Lehet jobb döntés lett volna ott maradni... a szülésznő burokrepesztést fontolgatott de ahhoz annyira nem fűlik a fogam... megvettük még ami kell muskotályzsálya lefőzöm a málnalevél teát... és várunk... csak nehogy kivárjam a babadömpinget, délelőtt még nem volt vészes a helyzet...
de olyan nehéz okosnak lenni...

Szerintem ma még visszamegyünk...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
Nagyon drukkolok!!!!
Vendég

Mamacka! mennek a drukkok! +++

Pandi,

köszönöm szépen a választ. Látom ti is jól el vagytok foglalva.

Katuci,

hát igen ez az 5 év is nagyon gyorsan elment. Most meg minden nap egy pillanatnak tűnik. :-) Köszönöm a gyors választ. El is mentettem.

Viki,

látod mi megmontuk! Nagyon ügyi ez a kis manó. Minden gyermek más.

Mindenkinek további szép napot kívánok!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Katuci,

sajnos nem tudom, hogy a szopi miatt lehet-e ez az eltérés. Hátha a neten van róla valami.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: