Emese,
az én párom szülei is nagyjából ebben a sorrendben adtak életet a három fiúnak, mint Te; ő 15 éves volt, amikor megszületett a kisöccse, aki lassan túlnő már mindenkit (13 éves)
Nagyon szeretik, és nagyon el is lett kényeztetve a két idősebb által

Na, és ami nem hátrány: párom bátran kijelentette, hogy mindenre emlékszik (mindig be voltak fogva, mint babysitter), neki nem okoz gondot sem a pelenkázás, sem az éjszakázás, sem a fürdetés, semnemsemmi.

Úgy legyen!
Lehet, hogy a jövendő menyed áldja majd a nevedet
A gyerekeid mit szóltak hozzá?
Annannom, Hicu, Buborék, gondolok rátok, mindig, főleg Hicu, légy bátor, gondolom minden szépsége és várakozása mellett jó nagy para lehet benned (az előre kiadott időpont miatt), de te ne félj, mert tudod:
"Az erős ember legyőzhetetlen!"
Kedves Szamoa, ha visszaolvasol, látod, hogy mennyit beszélgettünk az afp-ről, és hogy mennyi sok, és mennyire eltúlzott határértékek után születtek meg egymás után az egészséges babók!!! Vagy nézz körül az afp topicban, sorra csak ezt látod!!! Ugye, mond ez valamit???
Nekem 0,7 lett, és valakit ezzel az értékkel már a kétségbeesésbe gyötörtek.
Fiona!
(és a többiek) most már én sem vagizom a kilóimmal...

mondjuk ha veszem az októbert, okt. 1-ig (kb 19. hét) semmit nem híztam, azóta meg öt kg-t. Látszani nem látszik, de én még csak a 24. hétben vagyok!! Brühühü. Na mindegy, ma is csak egy ártatlan kis Autósszelet csúszott le, az igazán semmiség, ugye?
Dettikém, galambom, mi van veled? Gratu a vizsgákhoz! Mosmá jössz ide? Meddig dolgozol? Torna?
Kedden tudok csak menni, de az 100%.
Lányok!
Szerintetek hogyan kell elképzelnie az embernek ilyenkor a belsőjét/bendőjét? A méh nyomja a szerveket? Ha hanyatt fekszem van a baba alatt valamilyen szervem? Tom, megint hülye vagyok, de a múlt héten taliztam egy anyukával, aki jó kis vesegörcsöket meg vesekövet kapott mert állítólag a babó elnyomta. Szegény szerveim hogy tudnak egyáltalán így működni??? Jajj, szegény májam! Jajj! HELP mit einem kleinen Info, please!
Ja, Ann, a kiskirályfi csak sajtóhiba, természetesen kiskirálylánykára gondoltam (én is aztat szerettem vóna

). Remélem, nem Freudi elszólásról van szó... Hihihihihi.
Buksikám, már kérdeztem, csak nem írtál vissza: a bentfekvésből nem engednek? Mongyuk, hogy bejársz minden nap vagy másnap vagy nem tudom. ???
Na, puszi mindenkinek, és csak óvatosan!
Fruzsika
23+6 !!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!