Hello!
Most van egy kis időm, írok egy litániát!
Juba: jaj de jó, hogy negatív lett az eredmény!!!
Mi is Mildibé 2-őt eszünk, nyugi, nekünk sem elég egy hétig! Naponta 2x 3x esszük 150-250 milliket!
Sógornődnek drukkolok. Remélem nem a vérnyomás miatt fog kibújni a bébi, hanem saját akaratból! ++++
A borsófőzelék ViDannak sem jön be, csak amit én csinálok!
Maggie: a gőztisztítón én is gondolkodtam már egy ideje!

Lehet, hogy egy olcsóbb változatra én is benevezek!
Mosó-szárító gép a volt barátoméknak volt. Csak bugyit-zoknit szárítottak benne, mert a ruhák nagyon összegyűrődtek a szárítás alatt. Nekik nem vált be, más tapasztalatot meg nem tudok!
Motiot: jaj, de kár, hogy nem tudtunk találkozni!!!

Remélem majd legközelebb...
Irina: szomszéd:
Kajálás: én érzésre adom neki. A főzeléket általában mindig megeszi, bármennyit adok neki, a gyümit is, a tápszert nem mindig eszi meg...de hát igaza is van...amikor annyi más finomság is van a világon!!!
Milupa: azért egy tápszert és babatejet gyártó cégnek érdeke is fűződik ahhoz, hogy minél később kapjanak a gyerekek tehéntejet...de az is lehet, hogy van benne igazság...
Jó az új pihenőszék! Lehet, hogy lemaradtam, de miért is kellett újat venni???
Anikó: mondtam már, hogy Marcika tiszta apja??? Jaj, de édes ahogy olvas és alszik!!!!
Horcsog: VikDan is dülöngél jobbra-balra, amikor felhúzott térdekkel akar mászni! De azóta rájött, hogy a kúszás egyszerűbb, most abban dönt rekordokat! Főleg, ha meglátja a porszívó zsinórját!!!
Bongyi: ne szórakozzon az a net!!!
Sense: én annó Rebekának fagyasztotta bébiételes üvegben. Csak nem raktam teli és a tetejét sem tettem rá. Folpakkal takartam le. Bírták az üvegek!
A paradicsomtól is szép piros a kaki!
Gremese: köszi!!!

Remélem ilyen jó tesók is maradnak!!!
Zsófi nagyon szépen ül!!!

VikDan is szépen ül, ha a combjánál fogom...ha nem akkor eldől, mint egy liszteszsák...
Fleur: aerobik!

Nem viccelek, de 4 takarítós nap = -1 kiló!!! Így már -7-nél tartok!!!

Már csak 4-5 kiló és elérem a terhességem előtti súlyom!!!
(a fényképeket nézegetve rájöttem, hogy a talin azért nem látszott, mert olyan naci volt rajtam, ami feltolta a hasamat! De hát az a kedvencem...

)
Dettyk: jó rendben. De jövő héten azért gyertek ám!!!
Granda: akkor neked is hajrá!!!
Nekem VikDannal együtt kellett megoldanom a takarítást (többek közt azért is tartott ennyi ideig), de szerencsére jól viselte...csak néha a létrát akarta kirángatni alólam, a száradó függönyt huzigálta le...a porszívózsinórról meg ugye ne is beszéljünk...
Dotildi: juhéjj!!! Megvan a 4. fog is!!!
Na most jól kiírtam magamból mindent!!!
Jó éjszakát!!!