jó, jó, nem hogy zseni, de olyan aranyos, hogy így beszél!
Anyapoc,
honnan veszed, hogy rosszak a Suzukik? Olyan sok fut belőlük, és nem biztonságosak? Ez ciki...
Kíváncsi
2003.10.23 14:51

Az elég hosszú..de alényeg,hogy nem az,amire először gondoltak...
.Azért fut belőle sok,mert nagyon olcsó és a kispénzű emberek is megt udják venni.Illetve tudták a Swifteket,mert ugye már nem gyártják.Az újak(Ignis és wagonR) már drágább.
). 
),de a klakatos azt mondta,ha suzukiban ülünk pl.nem úsztúk volna meg..
Nekem ez is elég volt. 

?2003.10.23 15:13
2003.10.23 15:42
2003.10.24 18:52
A havat imádom de a hideget nagyon nem szeretem!
Voltunk usziba. Nem nagyon produkált a fiatal Úr mert jött velünk Béci is így inkább az apukája érdekelte Bencét!

Elég sokat kell havonta fizetnünk viszont a jelenlegi autónkat meg el kell adni mert jövőre már nem adnának érte egy fityinget sem. Reméljük, hogy hamarosan össze fog jönni minden és akkor le tudjuk cserélni valami jobbra. Elhiszem hogy aggódsz értünk és féltésből írtad!!

Bár szerintem is ez lehet a baj amit Anyapoc is írt hogy a jó kis Wartburgokat és Trabikat erre cserélték le és úgy nyomják a gázpedált mint bolond a csengőt, csak éppen ezek nem olyan lomha autók. 2003.10.24 19:43
.Egyébként elég sokat vezetek,vezetünk,így sok jó élményben volt részünk már...egyszer írok róla egy könyvet... 
.De azért majd felhívpom őket! 2003.10.25 20:42
Gyertek el egyszer, ha ráértek!
2003.10.25 21:22

Ő is csak akkor mond értelmeset(perszecsak japánul,kínaiul),ha kedve van.Ja,éspesze pedzi az angolt is,mert amikor tetszik neki vmi,akkor olyan édin tudja mondani,hogy:wáááoooo

. 
2003.10.26 21:47
2003.10.27 21:06
Meg is nézhettük. Szép és elegáns!! Na jó elég az ömlengésemből!
Suli hogy megy? Bírod még? 2003.10.27 23:54
Meg se akart állni, én szóltam rá, hogy azért ez a hang csúnya volt, csak meg kéne nézni
C'est la vie.. Bence már úszik egyedül ezek szerint? Klassz lehet! 2003.10.28 10:36
.Nem semmi. 2003.10.28 11:35
2003.10.29 09:19

Nagyon sokat javult. Majd még 3 hét múlva megint mennem kell. 
Tényleg nagyon eltüntél mostanában.
Na meg még van rá időnk hogy ezt kitaláljuk. 2003.10.30 15:44
2003.11.02 08:26
Napok óta semmi mozgás!
Ugye csak temetőztök én nincs időtök írogatni?
Nagyon szép és tetszetős. Azóta egyfolytában próbálgatjuk és teszteljük. Bécinek nagyon tetszik és mi tagadás nekem is.
Aztán a buszról leszállva az uszi felé vettük az irányt de az a virágosok és a temető előtt megy el. Azt a tömeget, lökdősődést ami ott volt!!
Nagyon dühös lettem. Felháborított a dolog nagyon!
2003.11.02 21:31
!
.Az emberek már csak ilyenek.Egyszerűen nem foglalkoznak azzal,ami nem a fejük magasságában van.Pláne tömegben!De remélem,legalább jót úsztatok!!!
,nem beszél(magyarul),nem megy
.Olyan kis megfontolt,mint az apja volt.De legalább addig nincs vele gond.
Legalább is azt mondják.
.De mi már csak ilyenek vagyunk,eddig MINDENT fordítva csináltunk!De komolyan!
! 2003.11.03 07:22
2003.11.03 08:40

!Hát elvileg jövő nyár végére készen is lenne,ha most tudunk szerződni,bár most ez sem biztos,mert nem tudom,a szocpolt mikortól emelik és nekünk az nagyon jól jönne,így azt meg akarjuk várni.Anyukám most azt hallotta,hogy csak áprilistól,de ha visszamenőleg is megadják,akkor mehet már most a dolog,illetve januártól,mert ez volt eredetileg az emelés időpontja.Majd meglátjuk.Tehát ahogy aláírtuk,onnantól kezdve 1 év alatt kell befejeznünk a hitel miatt.Addigra kell kapnunk rá lakhatási engedélyt.De még nem költöznénk be,mert a párom kint fog dolgozni még egy évet egy kis tartalékgyűjtés céljából,én meg egyedül a gyerkekkel nem akarok kimenni,mert nagyon félnék akkora házban idegen helyen. 

!
.Mit fogunk mi ott csinálni???? 2003.11.06 10:50
A bal kezemmel meg ugye nem tudok vízbe nyúlni. Megörjít ez a tehetetlenség!!!!!!!!!

2003.11.06 15:30
Sajna Kelemen már kétszer is kiállta.
Előbb a szemed, most meg ezek az "ujjgyakorlatok"!
Vicces, nem? Aztán meg a férjem olvasta valamelyik újságban, hogy az a széria, amelyikbe mi is beleestünk, valamiért szerkezeti hibás, és minden akkoriban eladott autót át kell vizsgálni, hogy megbizonyosodjanak, a kérdéses alkatrész kifogástalan. Erre fölhívta a szervízt, ahol persze semmiről se tudtak, mindenesetre adtak időpontot november végére. Tehát 6 héttel későbbre! Addig meg próba-szerencse!
2003.11.07 08:33
Vigyázz magadra nem megsérülni többet! 2003.11.07 11:27
A családom is nagyon jól van, csak ez a fránya idő nem kéne.
Légkondi és ABS van benne. Riasztót is akartak bele tenni de a férjem azzal foglalkozik, úgyhogy nem kérte na meg a magnót sem mert van egy nagyon jó autómagnónk.
Jó sokára vállalták az átvizsgálását. Reméljük hogy a CD lesz a legnagyobb probléma és amúgy szerkezetileg okés az autó. Egyébként milyen kocsitok van? 
2003.11.07 11:50
Utána a kórházban számtalan vizsgálat következett (Kelemen csak 3 hónapos volt), ennek során kiderült, hogy van a fejében egy kis vérömleny. Még kétszer ellenőrizték, hogy felszívódik-e vagy sem, mert nem tudták eldönteni, hogy a baleset vagy a szülés következtében alakult ki. Meg volt egy kis hypotóniája is, de nem gáz, mert minden gyerekemnek volt, ez alkati. Nahát ezért. Mostmár semmi baja, nyilván szülési sérülés volt az a kis vérömleny a koponyaív alatt. 2003.11.07 18:51
.Már megint előbb járt a szám..Na de nem is az a gond,hogy elkiabáltam,hanem hogy kiderült, a telekszomszéd,akinek a mindene a mi nappalinkra és konyhánkra nézett volna,egy hatalmas asztalosműhelyz húzott fel.Éppen időben vettük észre,teljesen véletlenül.Ugyanis úgy néz ki,mint egy lakóház,de ha jobban megnézed,akkor lehet látni,hogy mi is valójában.Na meg ott a hatalmas teherautóbejárat és a cégér a másik oldalon(amit tőlünk nem látni),hogy asztalos
.
) arréb telket vettünk volna.Elvileg jövő hétel leelőlegezzük,aztán majd meglátjuk.Mivel sok a melós a családban,elvileg a 13 millából teljesen felhúzzuk(megvesszük a telket) a házat...
De a pénz sajnos nagy úr,így hamarabb jutunk előre és nem kell később nélkülöznünk és nagyobb eséllyel indulunk a háznak. 

.Na meg egy újabb félutata talált ki az egydül járás felé,elkezdett térden menni!De szó szerint!!!!!képes az egész szobán keresztülaraszolni térden és nem esik el!Annyit mondom neki,hogy talpon egyszerűbb volna,de már csak azért sem!!
! 
.
!!!
!Se egy rádióadót,se egy kazettát!
De remélem,ez más konstrukciós hibában nem nyilvánul meg!
!Azt azért nem ígérem,hgy meg sem állunk 5 gyerekeig
!
,de azért vhogy a hétvégét még kibírjuk.Hát nem tudom ,hogy ez a CT dolog hogy lesz,mert valszeg én maradhatok vele itthon,akkor még nem vállajuk be,majd vmelyik szünetben.Aztán lehet,hogy egy röntgen is elég lesz.
.De kicsit feljebb a Bakonyban már 4-5 milláért kész családi házat kapsz..De a kert már nagyon kéne..meg hogy ne kelljen sok igénytelen emberrel együtt lakni!
2003.11.10 10:10
Ekkora családnak kell is egy ekkora kocsi!!

A bátyámék egy sorházban laknak és a szomszédjuk maszek lakatos. Van elképzelésed hogy mi megy ott nap mint nap? Nincs este, nincs hétvége!!
Így legalább olyanra tervezitek és építitek a házat amilyenre akarjátok. Látod minden rosszban van valami jó!!!
Karácsony, szilveszter? Addigra azért hazajön?
2003.11.14 11:33
2003.11.14 15:23
.Pedig itthon voltunk.. 2003.11.16 20:23

Most kicsit szomorkás vagyok,nagyon furcsa,hogy nincs itthon.
!Csak nem ám aztán 1 évmúlva lemezt ad ki a gyerek!
2003.11.19 15:39
Ha minden igaz akkor nemsokára vissza kell menniük 3 napra és akkor megint Balcsizunk. 

Biztosan jönni fog valami hihetetlenűl kihagyhatatlan alkalmi vétel és ezért történnek ezek a most negatívnak vélt dolgok. Tudod én hiszek benne, hogy semmi nem történik véletlenűl.

Szerintem vidd el ortopédiára most. Vagy hívd fel Őket és kérdezd meg hogy ne feleslegesen vidd oda ha nem muszáj.
2003.11.19 19:17
2003.12.02 15:54

Olyan régen nem jelentkezett senki!
Minden rendben? Hazajöttök az ünnepekre? Gyerekek hogy vannak?
Ne hagyjátok hogy kihaljon ez a topic!! 2003.12.03 14:58
), amikor hazavergődik, egyből ágynak dől és még őt is ki kell szolgálni. Hurrá.
2003.12.05 13:43
2003.12.05 19:47
. 

! 

!
!
:??? 2003.12.06 08:12
Mi megint lent voltunk Almádiban a múlt héten. Nagyon jó volt, Bence nagyon élvezte a szabadságot. Hétfőn este jöttünk haza. Hála az égnek az időjárás kegyes volt hozzánk mert azóta szinte folyamatosan le tudtunk menni az udvarra olyan gyönyörű napsütés volt. 
Ilyen hajcihő után nem csodánlom hogy az egész napotokra rányomta a bélyegét. A lényeg hogy jól vagytok, kivéve a férje de azóta remélem már Ő is meggyógyult. Jobbulást neki!!
Biztos nagyon szép lett a lakásotok! Sok melótok van még? Tök jó hogy Gergőnek tetszett a mikulás

Nem tudtam elképzelni hogy merre vagy. Kíváncsi tájékoztatott a dolgokról, látod lehet hogy körül kellett volna néznem itt a babaneten és rád akadtam volna.
Így azért mégis együtt lehettek az ünnepekkor. Munkahelyeddel mi van?
Látod hogy egyszer csak fogta magát és elindult. A beszéd meg ráér!
Bence is nem olyan régen tanult meg beszélni. Azért a "lényeget" Ő is tudja!
Jó hogy így megúszta az oltást. 2003.12.06 11:59
)
).Ez van,már nem eszik meg mident,amit eléteszünk,tükröződik a saját ízlése...

.Most ugyan jön a hajtás,mert nemsokára félév,és mindenkimost akarjavítani,delegalább előtte itt lesz egy kis szünet!!! 2003.12.08 12:53
2003.12.08 16:07
.
.Hhuu...Mamár nagy gond nem volt,kétszer 2 órát aludt megint nap közben...
.Bár én ki vagyok békülve velük,de csak jobb lenne,ha az én főzelékeimet is megenné...rosszul főzök
?Persze a prökölt nokedlivel és a szalonna még mindig csúszik...ma meg a lecsó

!
.
. 

.Persze nem is aggódok,csak olyan jó lenne már hallani,ahogydumálgat édesen.Bár ez is tetszik... 
.De azért csak megéri.
.Bár a nagyszülőknek már kitaláltuk,de még a többi hátra van.Pl gőzöm sincs,Bulcsúnak mit vegyünk.Annyira nem látok jójátékokat sem,de az sem biztos,hogy nagyon játékot akarok,mert annyi van neki így is,hogy szinte felesleges.Legfeljebb vmi logikait.Majdmég meglátom.És akkormég ott van Tesóm,és Zsolti tesójáék...Jajajajaj...
2003.12.10 10:04

Nagyon büszke voltam rá!!! Egy órás előadás volt. Utána elmentünk az IKEÁBA hogy majd a játszóházban ott marad amíg mi vásárolunk, de nagy bánatunkra csak 3 éves kortól lehet beadni!
Úgyhogy együtt nézegelődtünk.
Gipszet öntöttem amit majd le akarok festeni és szalvétával beborítani. Ha minden igaz akkor kép lesz belőle. Olvastam hogy Te nagyon profi vagy már ezekben a dolgokban majd írhatok magánban ha lesz valami kérdésem?

Béci most már ott tart hogy reggel 7-kor elmegy és este 9-re ér haza vagy még később. Egyedűl nagyon embert próbáló egy dolog!!!
Bence mindig is csak azt volt hajlandó megenni amíg darabos kaját nem kaphatott. Azóta meg "zabálja" a főztömet!
Bulcsú is ilyen lesz szerintem!

Eddig Bencét se nagyon érdekelte de idén Ő ment oda hozzá.
Mekkora? Hány szobája van? Ez már olyan véglegesnek tekinthető?
Még ugyan ha nagyon felhúzom magam érzem hogy elhomályosúl a látásom de egyébként jó. Most kellett volna kontrollra mennem, de majd jövő héten jutok csak el oda. A dél-pesti kórházat megmondom őszíntén még meg sem próbáltam. Majd jövőre.
Legyetek jók!! 2003.12.10 15:30
2003.12.21 19:00
Remélem hogy csak az ünnepeknek köszönhető!!!
Sütögettek, főzőgettek? Mi lesz (vagy volt) a karácsonyi menű? Rokonlátogatás?
Aranyos nagyon!!