Bea,ez az egyedül elalvás téma érdekes.......................
Elméletileg ,bele kell tenni a gyerkőcőt a kiságyba,és ott álldogálni ,énekelni neki,amíg el nem alszik............
De ugye a Barni is mindig cicin aludt el,a mai napig úgy alszik ,ha ott fekszem mellette,csak most a karomon a vénákat nyomkodja.................
Számomra hihetetlen,és egy kicsit írígylem azokat akik beteszik kiságyba a gyerkőcőt,rácsukják az ajtót ,és alszik a gyerkőc!!!!!!!!!!!
Barni 2,5 éves,de ez még minidg nem műkődik nála..................
Sokat eszembe jut,hogyha hagytam volna sírní hagyni a kiságyba,lehet másként alakultak volna a dologok!!
Hozzáteszem,valszeg ketteskét sem fogom majd sírní hagyani!!!
Szóval megint semmit nem tudtam segíteni!!!!Bocsi!!
Enikő,voltunk bennt a Barbinál a Klinikán,még minidig nagyon szupi csajszi!!!
Teljessen megvolt lepődve,milyen nagyott nőtt a gyerkőc!!!
Barni puszit is adott neki!!!!
Málnalevél teát,én is ittam 38 héttől,így 13 órát vajúdtam!
Barni dumája:
-2 hét múlva megyek a bölcsibe,anya elmegy dolgozni,jó lesz majd,játszok a gyerekekkel,veszekszek a Szilvi kerivel,és majd sírok utánad anya!!!
Toncsi,a homonok miatt lehet hogy elég a kevés alvás!!!
Amikor éjjel a Barnit szoptattam,és 4-5 fennt voltam vele,én sem éreztem magam fáradtnak..............
Most ,ha 2-3 fel kell kellnem,sokkal fáradtabb vagyok!!!!
Csibe,szóval te is mész vissza dologozni!!!
Senseo,nekem se jönn be.....................
Zita,mindjárt itt az idő!!!
Hihetetlen,hogy tellik!!!!
Basszus régen lehet ,hogy a mi korosztájunkkal,könnyebb volt,anya is mondja,ő símán megfőzőtt,a háztartás,a kert,,neki még hagyományos mosogépe volt.
de ezek a mai gyerekek ilyenek!!!!sokkal több inger éri őket,nagyon felvan gyorsulva a világ,és ezt szerintem ők is érzik...
Anya,mindig elmondja,hogy a Barni 2 emberes gyerek,egy valaki nézi mit csinál,a másik pedig fogja......................