A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

SziszusKép
GratulálokKépKépKép

SüncsiKép
GratulálokKépKépKép

EgcsiKép
Sajnálom, hogy maradsz velem ittKépKép

ZsuzsuKép
De jó, hogy jelentkeztél. Sokat emlegetünk ám, hogy hogy estél teherbe, és mi volt a titka.Kép
Kistestvér mikor lesz ?

LujzaKép
Volt hiszteroszkópiád ? Remélem jól vagy!!!!

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziszus Kép
Annyira örülök Kép Drukkolok, hogy minden renben legyen, és alig 8 hónap múlva egy egészséges gyönyörű babát tarthass a kezedben.

Leone Kép
Nagyon örülök, hogy Veletek is minden rendben. Pár hét, és már a babó mozgását is fogod érezni Kép

M.Edit Kép
gratulálok a kis lüktető szívecskéhez Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

LujzaKép
Egyszerre írtunk, így tárgytalan a kérdésem. Érdekes, hogy mitől lehettek a hegek. Szerintem mi egyszerre fogunk lombikolniKépKép

Cat
Kép
cateye

Sziszus, SüncsiKép
Gratulálok nektek és vigyázzatok magatokra.

GittaKép
A cisztám nem fáj, de sajnos 1 cn Kép ma.

Levendula
Levendula

Süncsi!Kép
Csak azért értetlenkedtem itt, mert én a 6. hét 5. napján voltam UH-n, amikor 8 mm volt és akkor láttuk először a dobogó szivecskéjét. De akkor ügyes dokid van, hogy ilyen hamar meg tudta mutatni!Kép

Mandula!Kép
Erre gondoltam. Csak azzal nem vagyok még képben, hogy most szeded-e a Clostit.

Cat!Kép
Pedig én már úúúúúúgy várom a lombikotokat!!! Te is voltál talin?

Orsi!Kép
Bizony, csak halad az idő! Bár én ezt a rugdosást még nem tudom elképzelni... Kép

Leone

KépKép
leone

SZISZUS:gratulálok!!!Nagyon vigyázz magatokra és sok boldogságot!
LEONE:örülök, hogy Borsóka ilyen stramm!Kép
SÜNCSI:gratulálok Neked is a Minihez!
ZSUZSU:de cuki lehet a kiscsaj!Tényleg nem fújja el az első szél!Kép
LUJZA:most már össze fog az a lombik jönni!Még a végén együtt tologatunkKép!
Virág
virag

Leone Kép
Sajnos nem szedtem a clostit ebben a hónapban, így aztán már túl vagyok az 50. napon, és nincs menszeszem. De szerdán megyek dokihoz, hogy most már legyen. Kép

Mandula
mandula

Virág!Kép
Én is!Kép

Mandula!Kép
Tehát korábban szedtél Clostit. Mikortól és mennyi ideig? Csak kíváncsiskodom, ha nem baj!

Leone

KépKép
leone

Leone Kép
Nem baj, de úgy emlékszem nem olyan rég már ezt megírtam. Kép Remélem nem unják a többiek már a témát, de örülök, hogy kiváncsiskodsz Kép
Szóval igazából most csak az előző 2 hónapban szedtem, és épp szünetet tartok a nőgyógyász javaslata alapján. Illetve tavaly november, decemberben szedtem még, akkor abban bízott még a doki, hogy beáll tőle a ciklusom. De ez nem történt meg Kép

Mandula
mandula

Értem. Bocs mindenkitől aki tudja a történetet.
A szünet meddig tart? Szerintem nem sok 2 hónap stimulálás, nem kérdezed meg, hogy legközelebb ha nincs túlstimulálás akkor 3 hónapig vagy esetleg többig adja a Clostit? Mert nekem sehogy nem tetszik ez a nagyon hosszú ciklus. Más módszerrel próbáltad már lerövidíteni?

Leone

KépKép
leone

Sziszus Süncsi, Leone(meg akik még nem is tudjákKép) hatalmas gratula!! Már nagyon vártam ilyen kléassz kis híreket!

Sziasztok Lánkák!

Kérdésem lenne: úgy tünt, hogy szerdán leesett a hőm(kop-kop), aztán szombaton volt tojásfehérjenyákom. Ez így rendben van? Mármint, az, hogy a kettő nem egyszerre volt?
Az van, hogy kezdő oeteérlelő vagyok! Azért nem tudom, hogy kell működni.

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

oeteérlelő=peteérlelő

És hülye vagyok, mert nem szombaton hanem vasárnap volt a nyák, csak olyan hosszú, klassz kis nap volt, hogy akár kettő is lehetett volna(így lett négy napból nekem öt). És a hőmet sem tudom, hogy mennyi volt, mert fél ötkor betörőt üldöztünk, aztán fél hétkor meg ki kellett ugranom az ágyból, mert jött a hír(amiről már szóltam), hogy megszületett Regő baba.

Nos, ez volt a javítás az előzőekhez!!

Sza: Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok! Kép

Süncsi, gratula! Vigyázz magatokra Kép

Sziszus!!!!!!!! KépKépKépKépKépKép Hurrá!!!!!!! Jajdenagyonörulök!! Kép Mikor mész dokihoz? Jövunk utánad a frissbe remélem!! Kép

Lujza, Cat, drukk a lombikhoz!! ++++++++++

Gitta, már múltkor írtam neked, de lehet hogy nem láttad. Viszont lényegtelen, ma megjött Kép Úgyhogy köv. ciklus, 1. cn ma.

Lányok, tök fura, az eddig 27 napos ciklusom most lerövidult, viszont így pont pé után 14. napon jött meg. Hát meglepodtem! De nem vagyok elkeseredve, az e hónapi hogörbém bíztató volt, majd most belehúzunk és nem fogok a nagy munkamániámban elfeledkezni a NAGY napokról Kép

Mindenkinek nagyon szorítok a háttérbol és bocsi hogy ritkán jövök, de melóból nem megy surubben mostanság Kép Nem is értem, micsoda hely, dolgoztatják az ember lányát Kép

Soraya
soraya

Rékacs Kép
Sajnos nem vagyok nyák ugyben szakérto, majd a lányok Kép Mindenesetre remélem akcióztatok lelkesen, nyák meg homérséklet ide vagy oda Kép

Soraya
soraya

LeoneKép
Akartam épp kérdezni, hogy most, hogy megyek a dokihoz, mit javasoltok, mit kérdezzek tőle? Akkor most megkérdezem tőle ezt, hogy lehetne-e tovább szedni a clostit. Amúgy is kis adagban szedem. 5 napon át egyet. Itt mindenkitől azt hallom, hogy a ciklus 5. napjától szedik, de nekem a doki mindkét alkalommal, amikor felírta a ciklus 3. napjától szedeti. Van ennek valami jelentősége?

Milyen módszerrel lehet lerövidíteni a ciklust?

Azt sem értem, hogy mitől függ, hogy mikor jön meg a mestruációm. Mondjuk, hogy nincs peteérésem, de attól még menstruálhatnék...

Mandula
mandula

Lányok köszi, de a gratulációkat majd ha a kezemben tarthatom a babócát ... De a drukkok ránkférnekKépKépKépKépKép
Legszívesebben szétkiabálnám a világba, de hétfőig még semmi nem biztos. Aztán meg először el kell jutni a 6 hétig, bár most azt sem tudom mennyi idős a babóKépKépKépKépKépKép
és utána is nekünk minden nap egy örökkévalóság lesz ...

Tiszta gyagya vagyok, semmi értelmeset nem tudok csinálni, csak bámulom a tesztetKépKépKépKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

SuncsiKép SziszusKép
Hatalmas gratula Nektek!!! Es nagyon sok boldogsagot a kicsi emberpalantakhozKépKépKép hurrra, hurrraKép

Vica
vica72

Kedves Lányok!

Köszönöm szépen a kedves fogadtatást. Nagyon jól esett. Remélem mindannyian mielőbb (de legelőbb 9 hónap múlva) boldog anyucik lesztek, mert ti tudjátok igazán, hogy már a baba fogantatásáért is mennyi áldozatot kell hozni, s mennyi nehézségbe, szenvedésbe és könnybe kerül egy kétcsíkos teszt. Én az első babunál nagyon szerencsés voltam, az első próbálkozás sikeres volt. Most a tesó következik. Ez volt az első hónap, amikor próbálkozni kezdtünk. S ma kellett volna menstruálnom, de kiváncsiságból csináltam egy tesztet. Nem a reggeli vizeletből, mert azt írták rá, hogy bármikor lehet. A nagy izgalomban elég ostoba voltam és nem olvastam el az útmutatót részletesen. Két csepp és kész!!! Szépen ki is rajzolódott egy csík. Nagyon elszomorodtam. S ekkor olvastam el az útmutatót, s láttam, hogy a mennyiséggel baj volt... A pipetta felét rá kellett volna csöpögtetnem. Ezt abban a minutumban meg is tettem, s ekkor kirajzolódott a T jelzésnél az a bizonyos csík...De nagyon halványan. Ez mit jelent??? Lehet, hogy a "dupla" tesztelés (10 perc telt el) ugyanazon a teszten okozta ezt, s semmi remény a babura??? A hasam egy kicsit fájdogál, ez az első babunál is így volt. A hőmet ezen a héten mindig mértem hónaljban napközben is többször, s 36,9-37,3 között mozgott. Beteg szerintem nem vagyok.
Valakivel történt már valami ilyesmi?
( Lehet, hogy egy kicsit ostobának tűnök, de becsszó, hogy nem vagyok az Kép )
Gaia
gaia
Gödöllő

En is nagyon gratulalok vagy drukkolok,ha az jobban tetszik!Kép
Sziszus!Kép
Ez teljesen ertheto!Nem is kell ertelmes dolgokat csinalni,egyszeruen orulni es boldognak lenni!
Mandula!Kép
En is a 3.-ik naptol szedem!3-7 napok kozott!De allitolag ettol nem lesz hamarabb a pe.Pedig az lenne a logikus!

Hat,esti lanykak,egy embert kihuzhatunk az ejszakai muszakbol.Sziszus igazoltan tavol marad.Kép
Nekem meg 2 akkora pattanas van az arcomon(nem homlok vagy orr!!!)hogy csak na!Kozepidoben...Ez meg mifene lehet?...es hogy jutott eszembe az ejszakai muszakrol?
-szoszi-
szoszi

HwbKép
Most igy utolag udvozollek korunkben. En egy kicsiket most le vagyok maradva, tul sok fele kell most koncentralnom, de azert igyekszemKép
Szerintem holnap reggel csinaljal egy masik tesztet es az sem baj ha tobb vizelet kerul ra, inkabb tobb legyen mint kevesebb. De nagyon biztato igy is a halvany csikocska!!! En mindenesetre nagyon drukkolok.

Esti janykak, itt vagytok?

Vica
vica72

Mandula!Kép
Nem baj hogy a 3. naptól szeded, nem jelent nagy különbséget. UH-val néz havonta egyszer lagalább? Mert akkor nem stimulál túl, rögtön észreveszi ha nem repedne meg és akkor szedheted hosszabb ideig is a Clostit. Ezt tényleg nem rossz ha megkérdezed.
Lerövidíteni kuruzslós módszerekkel gondoltam, teával, tornával. Próbáltad már valamelyiket?

Leone

KépKép
leone

Szia Vica!Kép
Én itt vagyok, de nagyon éhes és álmos vagyok, ezért azt hiszem most lelépek. Maradnék szívesen trécselni egy kicsit, de ez a mérhetetlen fáradtság még mindig támad és olyankor ő győz. (Sóhaj.)

Puszi, Leone

KépKép
leone

Szia LeoneKép
Megertem, en is hulla faradt vagyok, de nalunk megcsak 1/2 5 vanKép De huzas aludni, ez a fent kukorekolas kismamaknak nem engedelyezettKép

Vica
vica72

Jo reggelt!
Lanyok,ma sikerult megint elszomoritani magam.Ma reggelre ment fel a hom 37.0-ra.Es tegnap este nem volt akcio,olyan faradt volt apa,hogy nem akartam nyuzni.Erre vege.Reggel elsirtam magam.Drogozom magam egy honapig,remenykedek,teat iszom,mindent megteszek,aztan azon a 2-3 napon ugy jon ossze,hogy nem jon ossze...Kép
Teljesen kesz vagyok...ugy erzem sosem leszek mar terhes.
Most majd mindannyian azt mondjatok,hogy nincs minden veszve es remenykedjek es nekunk is lesz egyszer,stb.De,ne haragudjatok,engem ez mar nem vigasztal.Mire odakerulnenk mar becsavarodok.Kép
-szoszi-
szoszi

Leone Kép
Egyiket sem probaltam. Hol lehet ezeknek utanaolvasni?
UH-on az elso clostis honapban voltam a 12. es aztan a 14. napon, mert a 12.-en meg tul kicsik voltak a tuszok. A doki azt mondta, hogy barmelyik ciklusban eljohetek ultrahangra, de nem mondta, hogy feltetlenul muszaj. A 2. clostis honapban igy nem mentem el, de akkor kezdtem el merni a hom, es az alapjan ugy tunt, hogy volt peteeresem. Aztan a closti nelkuli honapban el akartam menni, de sajnos nem ugy jott ki a lepes.

Mandula
mandula

Szöszi! Ne keseregj, jó? Majd lesz valami! Már csak azért is mert olyan egy cipősök vaygunk és én úgy határoztam, hogy ez a hónap és vége a hőmérőzésnek, erre olvasom, hogy Te is! Most meg azon kezdtem aggódni, hogy basszus megy fel a hőm és egy csomó klassz kis lehetőséget tutura kihagytunk, miért nem vagyok kanosabb? ....Látod ilyen ez az élet! Vigasztalni nem akarlak, mert azt úgyis megoldod, de tudd, hogy pont ugyan itt tartok. De tudod mi van,? ha most terhesek lennénk,lehet, hogy oroszlán csemeténk lenne és az bizony igen fárasztó fajta. Na, ez tetszik!?

Más nem jut eszembe csak még egy pár ilyen felafejjelizé: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

HWB aranyos kis csíkocska, de azért teszetlj regggel újra! És aztán írj!

Mondok szart: Hónapok óta húzom a vonalat egy ...(bármilyen negatív jelző) megrendelőnek. Minden héten min. egyszer, de lehet, hogy többször is bejött és átterveztette az egész kócerájt. Na, ma szállítok reggel, gondoltam tök jó lesz pénzem(veszek a patikába valami kis finomságotKép), erre a szennya nem fizet és még azt mondja, hogy ő is eddig tolerálta a dolgokat, most mi is toleráljuk, hogy majd csak úgy két hét múlva fizet. Na, milyen cuki kis kedd reggel, mi? Aztán ne menjen fel az ember prolactinja. Akarom, hogy eltartott legyek, azt otthon reszelgessem a körmöm( klassz kis gondolat, mi?Kép)
Na, most már jó munkát mindenkinek:
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Jó reggelt DrágáimKép

Szöszi

Halgass rám lécccci, dobd már el a francba azt a hőmérőt és csak akkor vedd elő mielőtt nem kell megjönnie NaKép
Legyetek aktívak a papával egéssz hónapban az a tuti dolog és ne foglalkozzatok azzal hogy na most rohanjunk haza mert leesett a hőm.
Én mostantól megfogadtam hogy leszarom az egészet még próbálkozunk így lájjjtosan aztán ha nem sikerül akkor elmegyünk és összehozunk egy babát úgy hogy egy harmadik személy is beavatkozik (nem rosra gondolniKép Ő lessz a dokiKép
Azóta sokkal nyugodtabb vagyok mert tudom hogy úgyis nemsokára tolatni fogok.
A szurimat beszedem még van egyKépGynevac-om aztán indul a mandula.Mondtam a papinalk mennyünk bulizni meg mindenKép

RékacsKép
Látom ma is ku..va jó kedved vanKép csináljak neked is egy KV-tKép
Én ma úgy döntöttem leiszom magamKép a Drágám szülinapját ma megünnepeljük,csak az bánt hogy az igéretemet nemtudtam betartani mivel egy kétcsíkos tesztet ajánlottam neki hát ez nem jött be viszont lessz torta meg miután elmentek a vendégek lessz babagyártás meg minden is bizooooonyyyyKépKépKép

Na dógozok egy kicsit,vagy legalábbis úgy csinálok aztán kiugrok vásárolniKép veszek egy üveg WyskiiiiiiiiiitKépKépKép

Alice
malice

Edit
Kép

Kép
reditke

Koszonom,Lanyok!Kép
Mar sokkal jobb,altalaban hamar ketsegbeesek,de ha kifujom magam valakinek(altalaban nektekKép)akkor elmulik.Hat,most ez a honap elszallt,de micsinaljunk...

Rekacs!Kép
En is akarom,hogy eltartott legyek!!!Es menjek epiteszmernokhoz,hogy tervezzen nekem egy hazat es aztan 30-szor atvonalaztassam vele,mert eszembe jut egy kovetkezo furdoszoba vagy oltozo!!!Kép
Aztan delelottonkent megneznem az aktualis agyzsugorito sorozatot,beengednem a bejaronot,elszaladnek manikuroshoz es sietnek haza a kibeszelo showra,meghallgatni hogy Bela terhesen hogy dangalta el a bnojet.Kép

Alice!Kép
Te meg hozod a formadat!Man' megin' pialsz???Persze,indok mindig van.Jo kifogas sose' rossz,mi?Amugy a gynevacot jol behabzsoltad,en hamarabb kezdtem es meg csak most jon a 4.-ik!Hetente szedted,mi?Pedig abban nincs is alkohol...
:0
-szoszi-
szoszi

SzösziKépKépKép

Na ná hogy behabzsoltam aszittem szédülök tőlleKép na majd ma bánatomban iszok eggyetKép

Most indulok vásárolni,csak tudnám mit vegyek a papának mégKép

Alice
malice

SzösziKép
Tudom, hogy téged ez nem vigasztal, de én is itt vagyok még sajnos veled.KépKép Úgy látom mi nem szabadulunk ilyen könnyen innen. Én már ebben a hónapban nem hőmérőzök, így még kevesebbet gondolok az egészre. Te is dobd el azt a szart.

LeoneKép
Örülök, hogy Veled minden rendben van. De hamarosan megyünk ám utánnad. Lesz még babatali Debrecenben!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,
Nekem is hasonló a hangulatom, mint Szöszinek, úgyhogy inkább nem is írok sokszor. Most kaptam egy mondást:
"Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet, és attól szar, hogy meg is történik."

Sziszus Kép
Nagy gratula, de jó!!

Leone Kép
Örülök, hogy jól vagy. Pihenj sokat.

Puszi, Alena
alena

Sziasztok

Itt vagyok megjöttem ! :-))) Már alig vártam hogy elolvassan ezt a sokat amit írtatok.

Először is mindenkinek HATALMAS GRATULA akik két csíkot produkáltak !!!! Kezem lábam továbbra is X-ben áll hogy minden rendben legyen!Kép

Szöszikém ,ne stresszeld magad légyszi .Jön az a baba ne aggódj ! Türelem !!!!! :-))) Így legalább majd el tudod mesélni hogy kislányom te egy romantikus pillanatban fogantál ....nem pedig akkor amikor csörgött a vekker .

Alice,

mi is megyünk ma ünnepelni a párommal ,mert neki ma van a szülinapja.Sajna nagy buli nem lesz mert ma megjött a kecsapos ember.
Én most örülök neki mert ebben a hónapban elkezdtük a peteérés szabályozást.Úgyhogy én hőmérőzök ezerrel .Mert én még csak ott tartok hogy egyáltalán legyen kis petém amit majd apuci megcélozhat :-)))

Gitta,

légyszi javíts a táblázatban , ma van az 1 cn.
köszi
Zsebi

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem closti ügyben. Szerintetek nagy gáz, hogy eddig mindig reggel vettem be a bogyót, és ma elfelejtettem, majd csak du. tudom bevenni, vagy rohanjak haza? (úgy tudom mindig azonos időben kell-lene)

kata
kata

Zsebi Kép

Akkor ma bulizunkKép az én Papikám is ma születettKép

Alice
malice

Cat!Kép
Professzornonk!!!Azt hiszem megfogadom a tanacsod,hiszen Te ajanlottad azt is hogy merjem.Ha Te mondod,akkor nyugodtan eldobhatom...KépValoban nem vigaztal,hogy Te is itt vagy,jobban orulnek ha mar odaat lennel a kismamiknal.Attol nem jobb nekem,hogy neked is rossz.KépMeg TE hamarabb is jottel...Jarj "elol" jo peldavalKép
Mostanaban olyan ritkan jelentkezel,latszik,hogy kevesebbet gondolsz a dologra.A multkor egyszer azt irtad valakinek,hogy egyutt fogtok lombikolni decemberben.Mar akkor is felhuztam a szemoldokom:nem novemberrol volt szo?Eloszor oktobert mondtal,aztan ha a gondok megoldodtak novebert,nem?

Ha mar erre jartal,akkor egy szakavatott velemenyt is mondj a kovetkezorol:
Tegnap Virag a kovetkezo keppen fogalmazott:"..es amikortol leesik a ho onnantol 1 hetig erdemes ketnaponta akciozni" Ha nem pont szoszerint ideztem,bocs.En igy ertettem.Namost,nem a leeses elott kell akciozni?Nem akkor van esely?Hiszen a kiszabadult petesejt csak 24 orat birja,nem?Egy hettel tuszorepi utan az esely szinte 0,nem?Hiszen igy vedekeznek sokan...Nem elotte kell bekuldeni a fiukat,hogy ott varjak kesenletben?Hiszen ok 72 orat is birnak.
Vagy en mindent felreertettem?Virag?KépCat?KépVilagositsatok meg az elmemet...

-szoszi-
szoszi

Megtalaltam:
"Valamikor a 14. nap táján leesik pár tizedet a hőmérséklet innentől kezdve érdemes kétnaponta akciózni egy héten át. "
Bocs, csak azert szorszalhasogatom ezt a dolgot,mert ha rosszul tudom,akkor talan meg van esely erre a honapra.
szoszi

SzöszikémKép

Mindíg van esély, peteérés bármikor lehet ha jól esik a sex KépKépKép ezt soha ne feleddKép

Alice

émmmá csak tudom Kép
malice

Alice ,

hát ez tök jó ! Neked hány éves ma a papid ?
Az én papim 38 ,de jól tartja magát a drágám .10 évet simán letagadhat.Kép
Zsebi

Zsebi ugyeKépugyeKép

Az enyém 33 az életem Krisztusi korba lépettKép
És az enyém is letagadhatna 10-et KépKépKépKép

Alice
malice

Ja és bocsika a kutyám holnap lessz 7 éves Kép az ő egészségére is iszunkKép

Alice
malice

Sziasztok!KépKépKép

Szöszi, ilyen esetekre, amikor apa nagyon fáradt, viszont az időzítés éppen akkorra szól én ajánlom a másnap reggeli mókát. Akkor még nem késtek le semmiről.
Szvsz a hőleesés után 1 héttel az nem túl pontos meghatározás. A hőleesés körüli 2-3 napban (előtte1-2, utána 1) a legnagyobb az esély a teherbe esésre.
Ne keseredj el Szöszikém! Jön az a baba, csak váratja magát!

Kele
Kele

Lányok!

Nekem nagyon sürgős lenne, hogy Budapesten találjak valami jó és megbízható nőgyógyászt! Kérlek titeket, ha tudtok valakit ajánlani írjátok meg:kisery@vnet.hu
Az a gondom, hogy az én orvosomat treáhánynak tartom és a tudásában is megrendült a hitem.
Felírta a Clostit. Be is szedtem. Mondjuk már az fura volt, hogy közben semmilyen UH-s kontrollt nem akart, hanem szélnek eresztett, hogy 1 hónap múlva a progi ereményemmel jöjjek vissza.
Igen ám csakhogy a jelek szerint ma a 23. napon sem volt még ovulációm. (hőmérséklet, nyáktünet, és ovulációs mikroszkóp szerint) Felhívtam ma, hogy nem lehet-e hogy valami baj van, merthát Closti nélkül azért én ovulálgattam ám. Azt vártam, hogy behív, megultrahangoz, megnézi a hős görbémet és megbeszéljük. Ehhez képest lebaszott a telefonban, hogy miért nem vetettem le a 19. 23. napon a progeszteront? Az nem számít, hogy szerintem nem volt ovuláció. De nem kell semmit tenni UH-n nem néz meg, mert szerinte nincs gáz.
Szerintem meg van. Vele is, meg azzal is, hogy a 23. napon ovuláció semmi.
Hát ezért kérem, hogyha tudtok valakit aki jó az ilyenekben, írjátok meg.
phajni

SzösziKép
Az én esetem kicsit kaotikus. Most csúszott a lombik, mert a páromnál bvacit találtak. Csütörtökön megy majd kontrollra, aminek 1 hét az eredménye, így pont lemaradok a novemberről is, mert a 21. cn-en kellene a Decát kezdenem, ami nekem szombat. De pénteken megyek a dokihoz, és akkor megbeszélünk mindent. Ha belemegy a későbbi Deca szedésbe akkor kezdünk, ha nem akkor csak decemberben.

Nekem nem esik le a hőm középidőben, csak megindul felfelé a köv. naptól. VirágKép
viccesen fogalmazott az 1 héttel. Az ov. környékén kell akciózni, ahogy Kele írja előtte 1-2 és utánna 1-2 nappal. Az én orvosom azt mondta egy hőgörbémre, ahol 36,6/36,8/37 volt a hőm egymást követő napokon, hogy ott van a tüszőrepi ahol 36,8 volt a hőm, tehát az első nap amikor elindul felfelé.
De annyi titokzatosság és tudatlanság van ebben a témában, hogy az orvosok sem tudják, hogy mikor jó. Az egyik barátnőm az ov. után 1,5 héttel esett teherbe, hordja a gyümölcsét, és középidőben nem voltak együtt abban a hónapbanKépKép, de számos ilyen eset van.

Cat

Cat
Kép
cateye

Hajni Kép
Nem gondoltál még rá, hogy sutbavágod a normál nőgyógyászt és felkeresel egy meddőségi klinikát?
Én is ezt tettem (mondjuk úgy, hogy korrekt módon megbeszéltem a nőgyogyómmal, mert szülni nála szeretnék, de ő abban profi, viszont a "teherbe ejtésben" meg valaki más.

Mindjárt írok mailt.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

SZOSZI:az egy hetet "rátartásnak" gondoltam, túlbuzgóság nem árthatKép Azért a leeséstől, mert én úgy tudom, hogy az emelkedés jelzi a tüszőrepit, ami pedig egyénenként változó, hogy a leesés után 1 vagy 2 nappal következik be. Persze lehet előtte is akcijózni, de az csak nagyon rendszeres ciklusnál válik be, és ha túl hamar nekiláttok nem marad elég erős kisfickó az esélyes napon. Az pedig, hogy meddig éldegélnek bent a kisfickók egyelőre vita tárgyát képezi (van aki csak 12-24 órát mond).
GAIA:csatlakozom az előttem szólóhoz - holnap tesztelj újra!Sok sikert!!!
ALENA:tetszett a mondás!Én is kicsit depi vagyok, mert a szurik fájnak, aggódom a sok gyógyszer miatt, pattanásos a fejem a sógornőm meg megint terhes.
CAT:mi már jól beragadtunk ide...
Virág
virag

Sziasztok Kép

Szöszi, kapd el ma párodat, a mai nap még jó lehet!! Kép Kép Nem elkeseredni, cselekedni! Kép Kép

Soraya
soraya

Edit Kép

Nem, de mondasz valamit. Nagyon várom a mailt, mert nagyon kétségbe vagyok esve.
phajni

HajniKép
Küldtem én is mailt.

VirágKép
Te most már nem depizzhetsz. OptiPistának kell lenned!!!! Így fáj a szuri ? Jajj most betojtam tőle.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cateye Kép

Megkaptam köszönöm, nagyon aranyosak vagytok.
phajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: