Na megint jöttem!
Mit csináltok? Ejnye,ne veszekedjetek! Ne rosszalkodjatok (csak másképpen!
A lényeg, hogy ne veszekedjetek, mert az ilyenfajta izgalom nem tesz jót se a babásoknak, se a reménybeli babásoknak!
Figyu, ez amúgy is egy babás oldal. Minden terhességet az utolsó menzitől számítanak!
Szóval hajrá babák!
Gyugyika! Rakj rendet a topicban!
Megpróbállak megkeresni a lefogyott képen! Bosszantó ez a hülye piri.
Edinka! Ezt a remek női egyenjogúságot sikerült kivívni magunknak! melózhatunk, + otthoni műszak. Ha jól emlékszem nálatok még azon is izgulni kell, hogy apa otthon legyen pé-kor. Hát ez nem könnyű, mindent összehozni, de talán bejön amit Luca mond, hogy kevesebb időd lesz a babára gondolni és ez bejön!
Luca! Nem rossz, hogy nem hízol. A sóska rágás persze nem kifejezetten hízlaló. Jó neked, hogy ilyen az ízlésed. Meg a babának, gyerekeidnek is jó, hogy ilyen egészséges ételekhez szoktatod őket. Ja láttam rólad egy képet, nagyon csini vagy, fele annyinak nézel ki, mint amennyi vagy. + a kert is gyönyörű! Gratula és pihenj!
Fencike! Ez jó project, ez az építkezés. Biztos szép lesz!
Vicus! Csak nem vérzel el! Nekem is ilyen néha, aztán másnap snitt és annyi, barna pöttyök még egy jó darabig. Anyukám szerint (mértékadó!) ez így jó. (A barnákra kaptam clostit.)
Pusszantás nektek, most csak ennyit tudtam.