A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Nekem sajna a derekamon már kijött 1-2 csík és már a cicimen is vannak! :cry:
A popó és comb eddig is csíkos volt,sajna hajlamos vagyok rá és mikor hirtelen meghíztam kijött!
A hasam még szép,de félek azt sem úszom meg!
Én egyszerű Dove testápolóval kenem magam mindenhol,állítólag aki nem hajlamos rá annak jó a sima testápoló is,aki meg igen az bármivel kenheti úgyi kijön!
Ez van!

Wera! de jó neked,nekem megint nem akar ideérni a táppénz!
Borzasztó amit művelnek komolyan!!!

Kép

Kép
ibm

Magdi!
Akkor az ügyeletesénl fogsz szülni, hacsak az sztk-s dokival nem egyezteted le, hogy bemenjen.
20150601134430

Henka - nagyon örülök hogy jelentkeztél és mégjobban hogy ilyen jó hírekkel!! A fogyizás bizti a gyógyszerek miatt nehezebb, ahogy írtad is, azt nem lehet elviselni, ha egyfolytában ég az ember gyomra! :( Mindjárt itt a nyár és indulhat megint a babaproject! Már alig várom hogy gyere a jóhíreket! Úgy lesz teljes a topikunk ha már neked is ott lesz a pocidban a lakó! :wink: Addig meg jó munkát kívánok! Szupi hogy végre olyan helyed van, amit szeretsz. Nagyon nem mindegy hogy milyen bejárni. Ha már egyszer muszáj, legalább jól érezd magad! :D Ha van friss képed Domiról, azt nagyon szívesen megnézném! Biztos nagyon nagyfiú már! :D
Vendég

Magdolna! Én is rendelőbe járok és elvállalta a szülést!
Rá is kérdeztem,hogy hogy működik,mert halottam már olyat,hogy ha választott orvosod van vagy tervezett császár mikor ügyel vagy indított szülés!
Aztmondta ha felhívják a kórházból,hogy ott vagyok azonnal indul bárhol van és bármit csinál!
Most is mikor voltam nála hulla fáradt volt,mert éjjel volt egy szülése!
Kérdeztem a szülésznőválasztásról is,de sajna a Margitban még kevesen vannak ezért még nincs rá lehetőség,de talán jövő hónapban lesz!
Az talán jó,hogy van egy plussz ember akire számíthatsz,akit felhívhatsz!
Meg amúgy is egyhez volt szerencsém,de baromira nem szeretném,ha ő lenne ott mikor szülünk!
Olyan bunkó volt!!!

Mandulaolajról már én is sok jót hallottam!

Kép

Kép
ibm

hú, az olyan ciki nekem rákérdezni. Dilemmába estem , persze ez azon is múlik, hogy mikor megy szabira
magdolnam

Magdi - nehogy már még szégyenkezz megkérdezni ha eddig meg tömted pénzzel! Igazából nem is lenne kérdés hogy bemegy-e, mert ha őhozzá jársz, akkor evidens lenne! Inkább csak jó letisztázni a félreértések elkerülése végett!! MIndenképp kérdezz rá! Irgumburgum! :twisted: :lol: :lol: :wink:
Vendég

jaj lányok!

jöhetne már a védőnő... itt seggelek és nem cisnálok semmit. a krumplistésztához már előkészítettema krumplit, de nem merem felteni, mert tuti akkor állítana be...

Kép

Kép
timi1982

:oops: én ilyen kis félős vagyok. Még azért megvárnám azt, hogy mit mond a szabira és akkor rákérdezek, hogy mennyiért vállal és bejön hozzám, ha netán.... úgy alakul a dolog
magdolnam

Magdi!

Én is sztk-s dokinál szültem mindkettőt, és Zsófit is ott fogom.
Ha nem olyankor indul meg a szülés, amikor bennt van a kórházban, akkor értesítik a nővérek, de dokija válogatja. Nekem a sajátom megadta a telefonszámát.
A szabiról pedig egyszerűen kérdezd meg.

Vicces, mert az enyém 07.17-től van szabin, én pedig arra a napra vagyok kiírva... :shock: Persze kizárt, hogy akkor már ne babázzak!

Ja, és a kiskönyvem hátsó lapjára biggyesztette a nevét, ez a szokás itt. Ebből tudják a kórházban is, hogy neki kell szólni, ha megjelennék.
Vendég

Magdi - ne csináld már! Tényleg kérdezz rá! Ez természetes! Nem most kell szégyenősködni!!!! Te csak a pénzedért szeretnél egy szolgáltatást, nem szivességet kérsz tőle!!!
Vendég

Timi!
Tedd fel nyugodtan, hadd lássa milyen házias vagy. ;)
20150601134430

Magdi!

Ne félj kérdezősködni tőle!!!
ez nagyon fontos, rólad és a babádról van szó. A doki pedig tudja ezt!
Vendég

Timi - én is feltenném a kaját, legalább érzi hogy rögtön érezni fogja hogy nem akar sokáig maradni... :lol:
Vendég

- 1db HOGY :lol: :lol:
Vendég

tudom, de annyira gáz, mert egyszerre 2en vagyunk bennt nála és nem nagyon szeretem más előtt kitárgyalni a dolgokat :oops: Mondjuk 7-én megyek vissza hozzá és 13:30as uh-m van, kb ott 1 órát fognak várakoztatni, aztán meg a dokim jön, tehát kb én leszek az utolsó. Valószínű akkor rá fogok kérdezni, de a szabit lehet akkor még nem tudja megmondani,mert nekik központilag osszák ki.
Marcsi hozzád bement a dokid? Vagy pont olyan időben szültél? És a sima ill császárost azt meg szokták beszélni? Én attól tartok, hogy császáros leszek, merrt szemüveges vagyok cukorhajlamos, pajzsmirigy problémák stb, stb bár nem tudom
magdolnam

Úristen, milyen marhaságot írtam!! :lol: Asszem összeszedem magam és átmegyek nagyimhoz. És útba ejtem a liciten szerzett sterilizálóm átvételét is! :D

További szép napot! Aki meg épp visszaolvas, annak sok sikert... termés volt ma is bőven!!! :lol: :lol:
Vendég

meg kell kérdezni! de figyi én hétfőn megyek az enyémhez. én is most fogom megkérdezni :oops:
én is sokat agyaltam rajta hogy lenne illendő tálalni.
habár én járok a magánrendelésére is, és már évek óta ő a dokim.

de ilyet megkérdezni, akkor is megfontolást igényel. én a szabiját fogom megkérdezni először, aztán ha azt mondja hogy akkor nem megy szabira, akkor valahogy meg kell kérdeznem hogy mennyiért vállalja a szülésemet anyagilag. habár én ugy tudom hogy ő a szülésért nem kér pénzt. nincs tarifája. mondjuk minden alkalommal 6-7e-et hagyok ott ugyhogy ne is nagyon legyen tarifája :D legalábbis ne csillagos...

szerintem is a szabiját kérdezd meg, aztán azt hogy ha nem ügyel akkor hogy működik ez a behívásos dolog, és aztán meg kérdezd meg hogy neki van-e tarifája a szülésre.

Kép

Kép
timi1982

Aha, bejött. Még akkor is, amikor téves riasztással robogtunk a kórház felé...

Pedig nem lakik közel...

A császáros szülés pedig gondolom az ő ügyelete alatt zajlik.
És természetesen, mivel ő a kezelő orvosod, vele kell megbeszélned.
Az pedig ne zavarjon, hogy van még ott másik kismami is. Elvileg ugyanazzal a problémával küszködtök a kérdezősködés terén. Javaslom, próbálj meg valakivel a vizsgálat előtt beszélni, hogy arrafelé mi a szokás.

a szabit pedig nekem már decemberben tudta....
pont a közponi leosztás miatt!
Vendég

nem decemberben, hanem januárban :oops:
Vendég

sziasztok

hát termés az volt ma :D
megjöttem a cukros löttyröl-undorito majd éhen haltam--de meg van ez is :)

remélem meg lesz a vérvétel eredménye hétföre mert akkor megyek a dokihoz.

ja én is kiváltottam a várandos csomit és rozsaszin cumi van benne
pedig én kéket akartam
ott a bababoltban néztem plédet meg törit 2800-3400ig van viszont a ruha nagyon drága 6000 lenne egy haza hozos :twisted:

apa a héten fejez be egy tetöt akkor kicsit veszek ezt azt majd

wera én csak mult ho 28tol vagyok táppénzen és nagyon parázok
hogy mennyit is fogok kapni-tudom hogy fizetés függö de mégis hogy van ez????

Képimg][/url]
Kép
ronix

mindjárt felhívom az gyik barátnőmet aki pár hónapjja szült nála, hogy ő hogy csinálta
magdolnam

vagy aki táppénzen van tudja???????

nekem a melohely kifizetöhely nem minimálbéres voltam és 36 %os adot kellett fizetnem eddig

Képimg][/url]
Kép
ronix

Magdolna!

Muszály lesz megbeszélned,mindjárt itt a nagy nap!
Nekem megnézte az időpontot és mondta,hogy elvállal!
És kérdeztem-kérdeztem és kérdeztem!
Első alkalommal megadta a mobilszámát,hogy ha bármi van hívjam!
Ekkor még nemtudta,hogy szeretném ha ő lenne ott!
Kb. 4-6 hetente adok pénzt,nem akarom túlzásba vinni,de azért lássa,hogy mi a helyzet!
A pénzt még nem árulta el,azt mondta még ráérünk majd egyszer megbeszéljük!
De többi kismamival beszélgettünk a rendelőbe és mindenkinek azt mondja,hogy ki mennyit ad!
Előre kijelentette,hogy aug-ra nem vállal szülést mertr akkor szabin lesz,tehát már jó előre tudta!
Beszélgess kismamikkal ha van rá lehetőséget,mindenki ezért jár oda!!!!
És a dr-el is mindenképp!
Hajrá!!!
Kicsit kellemetlenek ezek a dolgok,dehát mit csináljunk ha ilyen az eü.......

Kép

Kép
ibm

hihihi, megnyugtatott!!!! Azt mondta, ha nincs szabin, 1000el robog be hozzám!
magdolnam

a tp a bruttó bér 70%a, a legutolsó infóm szerint
magdolnam

20150601134430

Sziasztok!

Végeztem a háziorvosnál. 2 órát ültem ott... :twisted: Kiírattam magam betegszabira.

Henka, örülök hogy minden rendben! Remélem a fogyókúra is menni fog! :wink:
Marcsi, pihi! Gratula a 27. héthez!!!! :D
Wera, köszi a "csak pocakra hízás" dolgot! :wink:
Andkata, nagyon jók a képek!!! Főleg a tappancs! :lol:
Muffin, nagyon pasis a ruci! :wink: Szép nagy a pocid! Kaszinótojás...hmmmmm.... Nagyon jó a kép a lábikról! :D
Magdi, Muffin abszolút leírta az én gondolataimat arról, várom-e már a várandósság végét. Bennem is kettősség van. :wink: :roll: Én egyébként dm-es krémet használok az eleje óta, és még nem repedtem ki. Mondjuk a combom, a fenekem és a mellem ki van repedve, de az előtte is megvolt... :oops:
Ami, nem mondanám hogy fájni szokott mikor annyira mozog, inkább kellemetlen. Van, hogy a szemem kigúvad. :shock:

Kép
sziszka82

Magdolna! Ezt most a barinőd mondta?
Tök jó!
Gondoltam,hogy így van,de azért beszéld meg vele!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

na bejöttem. a kajához még nem tudtam hozzáfogni, viszont amit a kertben akartam az kész. Meg ki is teregettem. Most tiszta kosz vagyok úgyhogy gyorsan fürdök, hajat mosok aztán jöhet a kaja. Ilyenkor tök produktívnak érzem magam és sokkal jobb kedvem lesz. :)

KépKép
muffin

Szebb napot mindenkinek!

Hú, volt termés!

Nagyon édik az ultrahangos képek! :D
Én is a Dm-es olajat választottam.

Tiszta ideg vagyok! Több mint két órát ültem a kórházban a terhesgondozó előtt, hogy megkapjam a beutalót a diabra. leállt az összes számítógép. Már azt terveztem hogy hagyom a fenébe, mikor végre megkaptam. Rongyoltam vele a betegfelvételire bejelentkezni, ahol közölték velem, hogy kismamák kedden és szerdán mehetnek diabetológiára. :shock: És addig? A saját diétámmal annyit értem el, hogy két napja tiszta punnyadt vagyok.
Úgyhogy arra az elhatározásra jutottam, hogy amíg nem beszéltem egy hozzáértővel, addig nem veszem annyira szigorúan diétát. Jó, a nasi akkor is kevesbb lesz.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
Nálunk is csak kedden van terhes cukorgondozó.

Amit írtam korábban a barna lisztről, rizsről, tésztáról azt ajánlom továbbra is ;)
20150601134430

igen, ő mondta és nagyon megnyugtatott. Sőt jófej volt, gyorsan szerzett nekem egy szülésznőt. Azt mondta, hogy olyan anyáskodós típust, mert nagyon be vagyok szarva. Tök jó fej! Na már csak randizni kéne a szülésznővel. Legalább ő tutkóra ott lesz velem.
magdolnam

na szép mondhatom. mostanra sikerült visszaolvasnom amiket írtatok amíg kinn voltam. :)
timi, van az az oldal, hogy mindmegette.hu ott valahol van egy olyan rész, ahova beírod hogy mik vannak otthon és kidob recepteket. :)

szly, a túróstésztára jelentkező vagyok. :) Nem vagyok kívánós, de az bármikor bármilyen mennyiségben jöhet. MEg a túrós bukta. :)

magdolnam, a lasagne-ról meg ne is beszéljünk... :) az az abszolut minden idők kedvence nálam. :)
Én is először dm-es krémet vettem, de aztán írtam azt a szappan kinézetű természetes anyagokból készült cuccot, amit a lush-ban lehet kapni, és az szuper. Mandulaolaj, kakaóvaj, levendula meg ilyenek vannak benne és jó zsíros. Nekem szupi. :)
Aranyérre nem tudtok valami jó krémet? Két napja kijött. :( Utálom!

KépKép
muffin

Muffin, megkérdezhetem hogy az nálad milyen tünetekkel jelentkezett??? Mert aszme nálam is az van és neten keresgélek rá dolgot, de nem igazán találok, bár olvastam, hogy van vmi gyógyszertári izé :roll: de most nem emlékszem rá
magdolnam

nekem mintha ki lenne egy kicsit dudorodva, ill a wc papírt lassan már felváltottam azzal a kamillás krémmel átitatott intim (ami kifelyezetten wc papír helyett van) törlőkendővel. Boccccánat, hogy így leírtam :(
magdolnam

nah lányok elment a védőnénim. nagyon aranyos volt. egy csomó mindent megbeszéltünk :D
apasági nyilatkozat, étkezés, kórház, papirok, pénzügyek, szülés utáni dolgok, gyerekorvost is ajánlott meg egy csomó ilyen kis apróság.
én is kérdeztem tőle, hogy lássa milyen jo hogy jött :D megmutiztam neki a cukorterhelés eredményemet. megdicsért hogy milyen szép :D

ő például nem ajánl se cumit se cumisüveget :D én is igy gondoltam. ugyhogy ami van 1 db cumim az bőven elég, meg veszek max. 1-2 cumisüveget, de inkább a méricskéléshez.
ebben tök jol egyet értettünk.

meg mondta hogy szülés előtt már elkérhetem a papirokat a munkahelyemről amik kellenek és akkor már szülés után ha megjön a lakcím meg taj kártyája a gyereknek már csak be kell küldeni. mondta hogy elvileg minden papirt a munkahely idead. de nagyon képben van vele, ugyhogy még szülés előtt ha megyek hozzá szépen összeirjuk a papirok neveit hogy mit honnan kérjek el, és mit szerezzek be. ezen meglepődtem hogy ennyire képben van vele.
főleg mert a munkahelyemen a kismamák olyan felvilágosulatlanok voltak, és semmi papirt nem tudtak elintézni és behozni és jöttek olyanokkal amit nem is nekünk kellett intézni, meg hasonlók. és vagy 20-szor kellett telefonálgatni meg papirokat aláirogatni, mert sose a jot hozták.
ugyhogy bizom benne ezzel a védőnőmmel ez nekünk nem lesz nagyon nehéz. főleg hogy nyusziapunka kell majd intézni.
ha konkrétan összeirjuk hogy mit honnan, akkor majd irok nektek listát hogy ti is tudjátok :D

nah most mindjárt visszaolvasok mit irtatok, meg megyek főzöm a kaját :D

Kép

Kép
timi1982

aranyérkrém: sperti (asszem ez a neve)
páromnak nagyon bejött!!! mondhatni imádja. már amennyire lehet ezt modnani :D de tény hogy rövidebb ideig szenved tőle és egyre ritkábban!

Kép

Kép
timi1982

jah és ha eldurvulna van kup formában is

Kép

Kép
timi1982

Aranyérre nekem a nődoki Reparon krémet, vagy rosszabb esetben Reparon kúpot ajánlott. Ezt lehet kismamáknak is. Egyébként sok gyümölcs, meg rostos dolog, hogy laza legyen aminek lennie kell.

Nekem Roliva szüléskor jött ki az erőlködéstől. Na az jobban fájt mint a gátseb!

Kép
szly27

na kész vagyok a kajával is, és pár perc múlva indulnom is kell. A csütörtök a szar napom. Este nyolcig van órám... Majd utána jövök.
Mindenkinek szép napot. :)
Ja, még annyi jutott eszembe, hogy én már kétszer kaptam úgy fizetést hogy táppénz volt, igaz, az elsőben még csak egy hét, a második viszont teljes hónap volt. És nekem egy fillérrel sem volt kevesebb mint a rendes fizetésem... Csodálkoztam is nagyon. GOndolom még valamiket elszámoltak... Kíváncsi leszek a következő hónapra. De ha így marad, én leszek a legboldogabb. :)
magdolnam, nekem négyéves korom óta van. Hát egy olyan kis dudor jön ki. És fáj.Olyan mintha sebes lenne mármint az érzés, mert igazából nem az. De csak akkor 'jön ki' amikor fáj is. Mert alapból is ki van dudorodva, de amíg nem fáj, nem gáz. Érted. :)
Köszi a tippeket. Már próbáltam ezek közül mindet... Amúgy nagyon vicces, hogy egy hete kb. alig ettem gyümölcsöt, vagy egyáltalán nem, és tessék... Előtte meg semmi gondom nem volt. Igaz, hogy vagyonokat költöttem gyümölcsre, de úgy tűnik muszáj lesz. Ma úgyis kell menni nagybevásárolni...
Na most tényleg húzok. Még a receptes topikba felteszem a képet és megyek. :)

KépKép
muffin

Sziasztok!

Reggel elkezdtelek olvasni benneteket, aztán voltam piacon, és mire visszajöttem, hatványozódott az olvasnivaló... :)
De idehoztam a baconos-barackos-sajtos csirkemellemet a géphez, és ebéd közben átrágtam magam rajtatok is :wink:
Most épp friss epret falatozom :)

Vidokata és többiek, köszönöm a megnyugtatást a cukorvizsgálatot illetően. A vizsgálat eredménye 5.8 lett, amire a dokim azt mondta, hogy nem rossz, de azért figyeljek oda az evésre. Hát úgy lesz.

Henka, jó, hogy itt vagy! Örülök a vérnyomásodnak is, és remélem, nyáron már te is örülhetsz a pocakodnak! Remélem, nem gondolod komolyan, hogy itthagynál bennünket! Ejnye-bejnye! :)

Muffin, aranyérre nálunk az Aurobin kenőcs jött be, ill. aloe verás kenőcsöket használok, ha néha kijön. Amúgy a leghatásosabb nálam egy talpmasszázskúra volt, amit a barátnőm csinált fél évig, és utána 8 évig színét se láttam, pedig az orvos már kezdte emlegetni a műtétet.
Büszke lehetsz a férjedre, jó választás volt :wink:
Szép nagy pocakod van már, és nagyon cuki ruhát vettél Eliotnak!

A tappancsfotók nagyon tetszenek!
Andkata, Adél babának édi kerek fejecskéje van!

Timi, a pókos ismerősöd emlegetésétől eszembe jutott az a csini kis bőröcske... :shock: :lol:

Szly, nem semmi, mekkorát esett Roli! Szerencse, hogy a gyerekek esései sokkal látványosabbak, mint amilyen súlyosak! Általában...

Ronix, ha ledolgoztál két évet, akkor a fizetésed 70%-a a táppénz.

Wera, a Schollon én is elgondolkodtam, épp tegnap a kórházi gyógycipőboltban láttam egy nagyon csini nyári papucsot (bár az ára....). Te hol szoktad a cipőidet vásárolni?

Képzeljétek, a Rossmannban épp most akciós a kedvenc parfümöm (vagyis inkább eau de toilette): Elisabeth Arden - Sunflowers, 5 ezer helyett 2500-ért vettem! Olyan jó! Már évek óta nem használtam, mert mindig kaptam mást, de ezt most nem hagyhattam ki. Úgyhogy szagolgatom magam, és nosztalgiázom, mert az első adagot a legrégibb barátnőmtől kaptam, és ebben az illatban sok mindent megéltem már :D

Megyek, még pihenek egyet, aztán lenézek a közeli kínaiba, mert a Kökinél egy másikban láttam egy édes fehér cipőt, csak épp nem volt a méretemben. Hátha itt lesz...

Kép
Kép
bondi

muffin! ha nem változik a rendes fizudhoz képest a tp-s pénzed, akkor azért szoljál! kellemetlen tud lenni, ha egyszer csak nem kapsz csak pár tizezer forintot, vagy jön a papir hogy "vissza kell fieztni" akkor meg fokozatosan vonják majd le!!!!
tudom, mert nálunk is volt ilyen egy két embernek! és rohadt kellemetlenül érintette őket!

Kép

Kép
timi1982

Hülye kérdés....

A felicitas csomagon nem lehet látni, hogy melyik a kisfiús csomi? Mármint, hogy megelőzhető-e hogy én is rózsaszín cumeszt kapjak?
20150601134430

húúúúúú, mire végigolvastalak, csajok :shock: :lol:

Aranyérre: Mastu krémről csak jókat hallottam, bár nekem még hála Istennek nem voltak gondjaim eddig :wink:
ismeritek a reklámját a tévében? valami ilyesmivel végződik: "a seb gyógyulására". Na, én több hétig úgy hallottam hogy "a segg gyógyulásáára" :oops: :lol: :lol: :lol:

Viki: a barna lisztet ugyanolyan mennyiségben kell használni ahogy szoktam a simát? (-pl. rántáshoz, habaráshoz)
barna rizst tegnap csináltam, na ne tudjátok meg milyen rosszul voltam egész este :roll: nem szeretem :evil:

Ami!
a választott dokitól illik megkérdezni hogy mennyit kér vagy inkább a kismamikkal beszéljek akik nála szülnek?

Szly!
én nem nagyon értek valamit :roll: hogyha a bébi születésétő számított két éven belül szülök akkor jár továbbra is a gyed még két évig? és ugyanaz az összeg amit most fogok kapni mint tanár?
mert már mostantól morfondírozok hogy lenne a legjobb, ugyanis elég nehezen jött össze a babánk, úgyhogy nem szeretnék sokat várni és tervezgetni a következőt, de se gyesből nyomorogni :?

Csajok!
segítsen már valaki, please! :oops:
nálunk a szobánkban nem fér el a kiságy, úgyhogy úgy gondoljuk hogy berendezzük a gyerekszobát ágyikóval, de az első hónapokban velünk aludna mózeskosárban. Na már most: ahhoz milyen ágyneműt lehet venni? és milyen kosarat ajánlottok?

Lábikós képek tündériek :lol:

Kép
kimma

Viki!
a csomin én is gondolkodtam... nekem rózsaszínű cumi kell :!: :wink:

Kép
kimma

Sziasztok!
Feladtam az esélyt hogy utána tudjak olvasni mi mindent írtatok :?

Vidokata:Nálunk nagy dilemma van a névválasztás terén:Apa ragaszkodna a Dominikhoz,én meg vaccillálokmég három név között-ezek :Patrik,Balázs,Szabolcs.Hát nem tudom,a végén még nem lessz neve :lol:
Egyenlőre pihentetjük a témát,jövőhét péntekig:a 30. heti UH-ig,hátha mégse kisfiú.

Pocakos képek nagyon jók,meg a babukről készültek is :D

Apa elment dolgozni-délutános,azért ma is csinálta a szobát,most rajtam a sor,hogy mire a gyerekek hazajönnek felsöpörjek,és felmossak.Csak azt utálom hogy a port lehetetlenség egy felmosással eltüntetni :x

Aranyerem nekem már a Kristivel is volt,kérdezték is annakidején szülésnél nem e fáj.de nem zavart különösebben.Néha jobban előjön,de ez van.

Kép
Kép
Kép
kike

Kimma!
Ugyanaz a mennyiség kell a lisztból, jó a rozsliszt, zabliszt, kukoricaliszt.

Én pl. a kukoricalisztet nagyon szeretem.

A csomagra kivi vagyok, holnap kiderül elvileg milyen lesz. Max. csereberélünk itt a fórumon. ;)
20150601134430

az én munka viszonyom elég zavaros

mert anyasági melett dolgoztam és az 4 orás munka idö novemberben lesz 2 éves a munkaviszonyom elötte vállalkozo voltam magam után nem fizettem de volt alkalmazottam
szoval ilyenkor???????????????

ja és nekem nem volt fix fizetésem csak jutalék

Képimg][/url]
Kép
ronix

viki!
nem látod mert nem átlátszó a zacsi! :(
annyit tudsz tenni mint mi marcsival... cserélsz, ha tudsz. :D

kimma!
szerintem akkor ha veletek alszik és nem fér be a kiságy, akkor vegyetek utazóágyat! szerintem a mózeskosár nem kényelmes alvásra! ahhoz kicsi. utazóágyakban meg van nagyobb és kisebb is. aztán később is tudjátok használni. már ha van annyi "fölös" pénzetek. olyan 8e ft körül már a teszveszen tudtok venni. az uj ára olyan 12-18 körül mozog.
barnarizst én sem szeretem. a lisztekkel és kenyerekkel nincs gondom, de a rizs az förtelem! szeirntem ha abból bűnözöl és fehéret használsz, szerintem nem ártasz annyit mintha beteg vagy a barnától!

kike!
nincs beleszólásom, de nekem a dominik és a balázs tetszik :D
persze függ a családnévtől is. ahhoz melyik illik...

ronix!
ez a munkaviszony már meghaladja a tudásom :D én közalkalmazotti jogviszonyban gondolkodom :lol: 8)

Kép

Kép
timi1982

Kike!
Sajna dominik név mostanában nagyon népszerű, elég sok van belőle.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: