Sziasztok!
Reggel elkezdtelek olvasni benneteket, aztán voltam piacon, és mire visszajöttem, hatványozódott az olvasnivaló...
De idehoztam a baconos-barackos-sajtos csirkemellemet a géphez, és ebéd közben átrágtam magam rajtatok is
Most épp friss epret falatozom
Vidokata és többiek, köszönöm a megnyugtatást a cukorvizsgálatot illetően. A vizsgálat eredménye 5.8 lett, amire a dokim azt mondta, hogy nem rossz, de azért figyeljek oda az evésre. Hát úgy lesz.
Henka, jó, hogy itt vagy! Örülök a vérnyomásodnak is, és remélem, nyáron már te is örülhetsz a pocakodnak! Remélem, nem gondolod komolyan, hogy itthagynál bennünket! Ejnye-bejnye!
Muffin, aranyérre nálunk az Aurobin kenőcs jött be, ill. aloe verás kenőcsöket használok, ha néha kijön. Amúgy a leghatásosabb nálam egy talpmasszázskúra volt, amit a barátnőm csinált fél évig, és utána 8 évig színét se láttam, pedig az orvos már kezdte emlegetni a műtétet.
Büszke lehetsz a férjedre, jó választás volt
Szép nagy pocakod van már, és nagyon cuki ruhát vettél Eliotnak!
A tappancsfotók nagyon tetszenek!
Andkata, Adél babának édi kerek fejecskéje van!
Timi, a pókos ismerősöd emlegetésétől eszembe jutott az a csini kis bőröcske...
Szly, nem semmi, mekkorát esett Roli! Szerencse, hogy a gyerekek esései sokkal látványosabbak, mint amilyen súlyosak! Általában...
Ronix, ha ledolgoztál két évet, akkor a fizetésed 70%-a a táppénz.
Wera, a Schollon én is elgondolkodtam, épp tegnap a kórházi gyógycipőboltban láttam egy nagyon csini nyári papucsot (bár az ára....). Te hol szoktad a cipőidet vásárolni?
Képzeljétek, a Rossmannban épp most akciós a kedvenc parfümöm (vagyis inkább eau de toilette): Elisabeth Arden - Sunflowers, 5 ezer helyett 2500-ért vettem! Olyan jó! Már évek óta nem használtam, mert mindig kaptam mást, de ezt most nem hagyhattam ki. Úgyhogy szagolgatom magam, és nosztalgiázom, mert az első adagot a legrégibb barátnőmtől kaptam, és ebben az illatban sok mindent megéltem már
Megyek, még pihenek egyet, aztán lenézek a közeli kínaiba, mert a Kökinél egy másikban láttam egy édes fehér cipőt, csak épp nem volt a méretemben. Hátha itt lesz...