A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

ha már ennyire erőszakosak vagytok...
Kép
Vendég

upssssz!!!Kicsit elcsúszott a bugyim a képen... :oops:
Vendég

Na nem lapulok :lol: tovább, megyek vacsizni meg tv-t bambulni. Jóccakát mindenkinek!!!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Én is búcsuzom mára! Holnapra még kívánjatok egy kalappal!!!!
Jó éjt!
bszilvi25

Sziasztok!
Bszilvi!
Megy a drukk holnapra!!!!
Majd irj hogy mi volt!!! :)

Csiri!
Ma én is nagyon depis vagyok!!!
Nem tudom mi van!!!!

Mindjárt kezdődik a barmok!!!

Bari!!!!!!
Állatira vékony vagy!
Kezdek felháborodni,hogy egyfolytába szapulod magad!
Csini fiatalos,szép pocaku,vékony kismami vagy!
FOGFŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Mindig tudom mikor kell jönni!
Sehol senki!
Akko joccakát! :roll:
Vendég

Csiri:tudom,hogy nem könnyű de néha szötelenítened kéne!!!!!!!

Móni nagyon kedves tőled ez a kegyes hazugság..imádlak :lol:
Vendég

Bari!!!!!
ÉN NEM HAZUDOK!!!!!!!!!
Na de nem vitázok veled!
Akkor is jol nézel ki!!!!!!!!
Én is szeretnék igy ki nézni 10 év mulva terhesen!
Na ennyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Keményedés - nekem nincs mellette görcs, ja és a keményedés se olyan, hogy most keményedek aztán elernyed. nálam, ha bekeményedik a pocak az addig úgy marad, míg vízszintesbe nem kerülök és ki nem pihenem magam. Akkor ez most keményedés? vagy mi a szösz?

Bszilvi - én is dolgoztam, de már február eleje óta nem. Nem tudom aktuális-e még a kérdésed.

Jó pocakfotók!

Manka

Kép

Kép
mankabi

jó reggelt!!
Vendég

Jó reggelt.

Reggeli pocakfotó, a szexi bugyimat meg a még szexibb hálóingemet ne nézzétek. :D Kép Kép
Kép [img]
Háttérben a nyunyu ketrecben.
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 7.7983.jpg[/img]
schopin

Kép

Kép
schopin

Jó reggelt!

Schopin:Alakul,de olyan nagynak most sem mondanám.

Elmentem a védőnőhöz,majd jövök.
Veszek pár mamabugyit én is,bár még tangát hordok,de a kórházba mindenképpen kell.

Kép
melike

schopin:alakul a dinnye :wink: Tényleg nem nagy de formás :wink:
Nyúl édi... :lol: Régen nekünk is volt egy :(
Vendég

Többiek gyerünk szexi fotó!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.13 16:05-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.13 16:05-kor.
pironya

bari ezt nem hagyhatom szó nélkül!

HA MÉG 1 SZER AZT MERED ÁLLÍTANI, HOGY TE HÁJAS VAGY, VAGY HOLMI "TESTI" ÜGYEK MIATT LESZEL DEPIS, NE HARI, DE SZÓLOK A RENDSZERGAZDÁNAK, VAGY KINEK, HOGY LETILTANI!!!NAGYON JÓL NÉZEL KI!!
AZTÁN NÉZEGETHETSZ!!

SHOPIN SZEXI A PÖTTYÖS BUGYIKÁD, AMÚGY SZÉP POCI
BOGI TE IS ALAKULSZ, ÉN 18 HETESEN VOLTAN KB EKKORA. DEHÁT BIZTOS LAPUL A KISCSAJ ÉS NAGYON JÓ HELYE VAN.

SZÁMOMRA HIHETETLEN HOGY EKKORA KÜLÖNBSÉGEK VANNAK TERHES ÉS TERHES KÖZÖTT.

MEGJÖTT AZ ÉPÍTÉSI ENGEDÉLY!!!
LASSAN KEZDHETJÜK A MELÓT, MÁR CSAK A SZOMSZÉDOKKAL KELL ALÁÍRATNOM, ÉS KÉSZ.ÉS MEGJÖTTEK AZ ABLAKAINK IS MÁR, MEGVAN A CSERÉP TÉGLA KÉMÉNY..ÚGY BE VAGYOK SÓZVA, HOGY IHAJ

Kép
Kép
eyi

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.13 16:06-kor.
pironya

Sziasztok!

Bari, csinos vagy, nekem nincs olyan fürdőrucim ami rám jönne... :?

Pironya,
a málnalevéltea elméletileg könnyíti a szülés beindulását illetve lefolyását...én holnaptól iszom, most nem rémlik napi hány csésze de majd megnézem. 34. betöltött héttől érdemes iszgatni.

Nem tudom már ki mondta hogy a székrekedésre aszalt szilva meg barack...hát én nyomom egész nap, hatása semmi...ennyi.

Ma jobban vagyok, éjjel jól aludtam, csak negyed 6-kor keltem fel hogy pisiljek.

Nálunk lomtalanítás volt tegnap...ilyenkor utcára lépni veszélyes...cigányok hada rajzik ott és ölre mennek egy-egy fémdarabért. Még a gyerekeket se engedtem az udvarra mert akkor bejönnek, beszólnak...undorító...3 év körüli kölykeik turkálnak a szemétben...ott nőnek föl és akkor csodálkozunk hogy nem az egyetemen kötnek ki...és ránk fogják hogy mert mi (értsd nem cigányok) kirekesztőek vagyunk...hogy mondjam a gyerekeimnek hogy a cigányok is rendes aranyos emberek mikor ezt látják az utcán...itt verte "apu" "anyut" az ablak alatt mert nem volt még tele a babakocsi fémmel...eszméletlen.

Szép napot mindenkinek
Dana

Kép
danaaia

de megnézheted hány cigány gyerek van a kórházakban, náluk aztán nincs ám sterilizáló, meg effélék..sokkal ellenállóbbak.

én szedem a vas mellett a d.vitamin olajat, azóta sem írta senki, hogy szedi-e, pedig múltkor is kérdeztem. szóval nekem szerintem azért nincs szorulásom, mert azt is szedem mellette.

Kép
Kép
eyi

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.13 16:07-kor.
pironya

Sziasztok!

Szilvi: én is itthon vagyok január óta. Nem tudom, hogy aktuális-e még a kérdésed!

Schopin, Bari, Bogi: nagyon aranyosak a hasaitok.

Bari: tényleg ne izéljél már! nem is vagy egyáltalán elfojva!!!!

Csiri: nagyon szexis a fürdőruha fotód!!! Nekem nagyon bejött!! Jót nevettem rajta!!!

azt hiszem Pironya te kérdezted ezt:
6 héttel szülés előtt:
- MÁLNALEVÉL GYÓGYTEA: tágulást segíti. Reggel-este 1-1 bögre tea, 1 teáskanál teafű 2 dl vízben leforrázva, kb. 10 percig állni hagyva, utána fogyasztható, ízesíthető.

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

hogy tudok egy word doksit beilleszteni?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Kösz a bókokat csajok :wink:

Akkor császárosoknak nem kell az a málna izé ugye????

Nekem sem mondta senki a d vitamint!!

Na jó látom minden kifogást megtaláltok hogyx ne kelljen magatokból olyan hülyét csinálni mint én :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

D-vitamint nekem se mondták, eddig...a védőnő múltkor elpöttyentette, hogy szednem kéne, HA nem szedek multivitamint (elevitet, mert abban van) de az előzz 3 gyerekemnél sose kellett szedni olyat meg végképp nem hallottam hogy napi 1 csepp d-vitamin az megoldaná a széklet-gondot. Akkor a babáknak sose lenne székrekedésük, mert szedniük kell ugyebár 2 hetes koruktól.

Én is használom a glicerines kúpt, a baj csak az, hogy anélkül már nem megy...:( És ez nagyon zavar. Hát jó, még a szilvalekvár joghurttal jöhet, bár ugye a szilvalekvár meg dugig van cukorral... azzal meg jobb vigyázni...volt ugye egy nem tudjuk miért pozitív cukros pisitesztem...

word doksit ugyanúgy lehet csatolni ahogy képet, szerintem...mellékletként.

Kép
danaaia

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.13 16:07-kor.
pironya

hát megpróbálom, hátha sikerül:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.13 16:08-kor.
pironya

Szóval nálunk nagyon homeopátia barát a kórház. Ha sikerül feltöltenem, akkor itt találhattok érdekes dolgokat. Remélem tudtam segíteni:

Csók

Homeopátiás gyógyszerek szüléshez

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

sikerült feltenni!!!!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

én nem lőlek le Pironya, hanem drukkolok, hogy sikerüljön minél több dolgok vásárolni!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

BSzilvi: Én most hagytam abba a munkát... Perpill szabin vagyok, aztán táppénz... ;) Ha aktuális még, akkor kérdezz :)

Bari: Menj a búsba, komolyan mondom :lol: Hanyadikat is várod? Elsőt??? :lol: Mert inkább arra tippelnéka fotó alapján... Szeretnék én is így kinézni ennyi terhesség után!!!! Bakker sztem vékonyabb vagy, mint én...

Schopin, Bogi: Szép pocik!

Málnalevél tea: 34? Én úgy tudtam, hogy 36 és a megnéziumot akkor már el kell hagyni... De végülis tök mindegy, hogy 2 héttel előbb kezded el inni vagy sem...

Nekem tegnap este olyan zabarohamom volt, hogy csak lestem. Apa is így nézett :shock: Ettem rizsfelfújtat, almát, rengeteg nyers sárgarépát, sajtos bucit + kefirt és végül sajtos sütit... Apa meg csak röhögött. A poén az, hogy éppencsak megettem az előző ételt, már éhes voltam. Komolyan... Mensi előtt voltak anno ilyen tüneteim :)

No megyek teregetek, meg beteszem az ebédet a sütőbe (rakott karfiol lesz).

Csók

Kép

Kép
bettica

nekem meg azt mondta a dokim, hogy 24. héttől kell szedni a d vitamint.

Kép
Kép
eyi

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.13 16:08-kor.
pironya

Sziasztok!

Jó, hogy írtátok a málnalevél teát! Én is vettem már, de el is felejtkeztem róla. Pedig már nekem is itt az idő, hogy el kezdjem inni. :wink: Én is úgy tudom, hogy a tágulást segíti, rendezi a fájásokat, lerövidíti a tágulási szakaszt.

D-vitamin? :shock: Hát, maximum annyi, amennyi az Elevitben volt. De azt is már régóta elhagytam. Nekem attól volt szorulásom. Én korpatablettát vettem, attól rendbejött a szorult problémám.

Bárány! Rám már nem jön rám a fürdőrucim, úgyhogy ne is várj ilyen képet tőlem. :lol: Legfeljebb ruhásat. Na, jó. Lehet, hogy villantok egy kis pocit is. :wink: Te viszont tényleg nem vagy kövér!!! :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.13 16:09-kor.
pironya

Na, akkor a képek:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2008.10.05 05:20-kor.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.13 16:09-kor.
pironya

Én Bárány bőrben vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pirony gyere mááá ki a rötyiből és valami has kirakós képet is csinálj néha :lol:
Vendég

tatatataaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Vagyok én is....
na vazzzeeeeee,bekészültem tálcán a forró ebéddel,hogy amíg visszaolvasok addig kihűl,mag szép komótosan még meg is eszem és utána még megvárom a büfit is.....
erre tessék...A kajának még neki sem kezdtem ,mert még mindig ku..a forró,olyan keveset írtatok!!!! :shock: :twisted:
Schopin!
Hasad alakul!!!
Pironya!
Budipapírok,látom ipari tekercsek a csap alatt... :lol:
Montana!
Tényleg jó vízes a lábad... :?
Vendég

Öcsém Pironya!!!
Hogy bírod még magassarkúba nyomni????????????
Nekem lassan már a mezítlábas lábamnál is laposabb cipőben is fáj a lábam... :shock:
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.13 16:11-kor.
pironya

Tojásos nokedli salátával!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Én is elgondolkoztam a vetközős fotón....de a gondolkodásig jutottam...... :lol: :wink:
Vendég

Na az én mai pociképem indulás elött!
Kép
Kép
Vendég

Jaaaa!!!!
A fejem lemaradt!!!!Íme:
Kép
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.13 16:12-kor.
pironya

Pironya!!!!
Pedig én már túl terhes is vagyok.... :? :roll:
de a tegnapi depim elmúlt,de nemsokára visszajön,mert elsétálok anyumhoz és tuti kiidegel valami baromsággal... :?
(és 2 hetet akar kivenni szabit amikor szülök!!! :twisted: :twisted: )
Doki ma Uh-t is néz?
Én jövő hét szerdán megyek korházi sima uh-ra.és csütörtökön dokihoz,aki remélem csinál még egy utsó 3D-s fotót....odabent!!!!
(valahogy még mindig nem jön a számra a ZOÉ név... :oops: )
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: