Sziasztok!
Egy picit ki vagyok merülve, rohangálok az új lakásba, mert kezdik a burkolást, kialvatlan vagyok, a lakás szalad, ezért 5 részletben takarítok, vasalni sem jut időm, csak az alvásom rovására, Erik egy embert totálisan leköt, Picúr meg teljesen változó mennyiségeket alszik nappal (is). Szóval ezért nem nagyon tudok írni, épp csak átolvasom a napi termést. Ja, és ezek mellett fél napra mindig van segítségem!!! Nem is tudom, hogy mi lenne, ha nem lenne itt valaki minden nap pár órát.
Juditkecskemét, hú, megértelek, pár nappal ezelőtt Eriknek is volt egy ilyen napja, katasztórfa volt, írtam is.

Tegnapelőtt pedig szopi közben odarohant, nekirontott Laura fejének, kétszer iszonyú erővel nekem lökte, majd amikor arrébblöktem őt (a franciaágyon, szóval még meg sem ütötte magát) , mert hirtelen mást nem tudtam vele kezdeni a szopi miatt, akkor visszakézből egy hatalmasat rá akart vágni Laurára, épp, hogy csak ki tudtam védeni. Érdekesen működik az anyai ösztön, kifejezetten utáltam akkor Eriket, és legszivesebben jó messzire elküldtem volna, hogy a pici babácskámat megvédjem tőle. Ugyan bocsánatot kért rögtön, és ilyenkor ártatlanul azt mondja, hogy csak véletlen volt, és nem tudja, hogy miért csinálta (sajnos ezt el is hiszem neki, biztos maga sem tud kiigazodni a saját érzelmi hullámzásán), a haragom csak órák múlva csillapodott, addig az apja megpróbálta távol tartani tőlünk. Sajnos nincs ötletem, mert semmi nem használ nálunk sem, ami eddig bevált módszer volt.
Hülyén hangzik, és én eddig csak egyszer-kétszer vetettem be, amikor telejsen kibírhatatlan napunk volt, de szopi alatt ültesd le, és tegyél be neki egy mesét a lejátszóba, hogy ne is figyelje, hogy mit csinálsz. Mondjuk én pont tévézés ellenes vagyok, legalábbis csak nagyon mértékletesen engedem a dolgot, de van, hogy jobbat teszel az elveid feladásával mindenkinek...
Szilvánusz, nem szabad visszafagyasztani, sajnos. De jó, hogy hazautazol, valaki lesz veled ott? Merrefelé van az a haza?
Márti, gyönyörűséges a kert, hozzád kellene talit szervezni, kár, hogy nem a közelben laksz, nem menekülnél!!!!

A pici is nagyon édes! Ti hogy álltok a testvérféltékenységgel?
Laura két hónapos lett

, most kezdi elérni néhány babánk kezdősúlyát (olyan 4,6 kiló lehet), szóval megint hízott rendesen egy hónap alatt (3,75-ről). Vigyorog, nézeget, tartja a fejét, és ütögeti a lelógó játékokat. Na erre pont fel is ébredt, úgyhogy képeket később!