A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Szia almani!
Kérünk képet az álom babakocsiról! :D
Vendég

Pirony!
Megelőztél!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

ÉN ITT VOK!
ja és bari

[size=18]SOK SOK BOLDOG SZÜLINAPOT (TAPS)

ÉN meg pont arra gondoltam, múltkor, mikor még nyugodtan ücsörgött a babucim, s nem fejjel lefelé lógott, hogy valszeg eszes gyerek lesz, mért lógna fejjel lefelé még 2 hónapig, hát hülyének nézem, s ezzel megnyugtattam magam. biztos nekem sem lenne kényelmes.

Kép
Kép
eyi

Ahogy hazaérek, rakom fel a képet! Most az irodában "dolgozok" még. :lol:

Lehet, hogy ezt már kitárgyaltuk, és akkor bocsi, de Ti miben hozzátok haza a bébit a kórházból? Mózes, hordozó, kézben...?

almaani
Kép
almaani

Szia lányok!

Megebédeltünk...:D főzésen kívül nem csináltam semmi mást...
ez is valami

hasszorítót én sem hordtam sse, hasizomgyakorlatokat alkalmaztam...bevált.

bimbóvéddőt sem használtam sose...pedig szoptattam már egy keveset :) úgy cirka 5 és fél évet összesen. Volt sebes a cicim, a rssz mellrehelyezés okozta, de hamar begyógyult. Mellgyulladásom is volt párszr, egy súlys...mert még nem tudtam mi az, a többit magam kikezeltem, megelőztem. Ezek a gagyi védőnők jó lenne ha értenének ezekhez a dolgokhoz...de legtöbbjük a saját cicijén kívül szerintem nem látott még cicit amivel szoptatni akart a tulajdonosa.

Bari, én is sajnálom szegény férjedet...jól megugráltatod...kíméld egy kicsit :D

Puszi

Dana

Kép
danaaia

almi mi elvileg hordozóban, gyakorlatilag a kezemben lesz hazáig, az tuti

Kép
Kép
eyi

Mi is hordozóban hozzuk haza!
Vendég

lefeküdtem egy kicsit,erre amikor majdnem elaludtam...csengettek...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Ömlesztve reagálok név nélkül...
Nekem visszament a hasam mindenféle kenceficék és sok-sok ezres hasszorítók nélkül is,de mondjuk tornáztam is,ami nem árt...

engem is érdekel a babakocsi,úgyhogy énis-énis-énis szeretnék fotót látni...!

Kocsikabát!
szerintem ha nem is kifejezetten kabát,de egy pár kispulcsira szükség lesz,főleg ha estefelé viszitek majd sétálni,vagy hüvösebb nyári napokon...

Hazahozatal:
hordozó....szerintem....
Vendég

Bari!
annyira bedepiztél ebbe a 33 évbe,hogy már nem is írsz????
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Igen befordultam teljesen :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
(ez nem igaz)

Hasszorító:én szeretnék..mert a koriban biztos lesz egy két látogatóm és szeretnék valahogy kinézni..a leg szarabb amikor szülés után kérdezgetik,hogy mikor lesz baba?? :lol: :lol:

Hazahozni:az a 0-13 kilós autósülés...én arra gondoltam
Vendég

Viduljatok!!!!
Ezt most találtam a neten:
Kép
Vendég

ohhhhh!
ebből semmi nem látszik.... :shock: :shock: :shock:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:08-kor.
pironya

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, már nem emlékszem, hogy ki mit, így név nélkül reagálok, ami eszembe jut.

Fáradtság: én is úgy képzeltem, hogy fitt kismama leszek, mint mondjuk Rubint Réka, ehhez képest alig vonszolom magam, állandóan lihegek és a napi rendrakás és takarítás is teljesen lefáraszt. Pedig nem híztam olyan sokat, 10 kg-nál tartok. Mi lesz még az elkövetkezendő 7 hétben? :roll:

Tegnap volt uh, 2300 gr Marci becsült súlya, de úgy tudom, hogy mindig többet mér a gép, úgyhogy szerintem kevesebb. A következő időpontot már én is CTG-re kaptam. :shock: El sem hiszem, hogy itt tarok. :shock:

Elkezdtem én is pakolni a kórházi cuccot. Vettem ezért direkt három hálóinget, ami a kórházban lesz rajtam, merthogy itthon nem hordok. Van már szoptatós melltartóm is, a budaörsi Auchanban lehetett kapni 2900 ft-ért. Szerintem nem volt sok érte és teljesen jó minőségű.

Hasszorítós bugyit én kaptam, és ha már van, akkor biztos fogom hordani, de kell egy kis hasizomerősítés is hozzá. A Garmastant nekem is ajánlották, de még nem vettem.

Hazahozatal: vettünk autós ülést, ami hordozó is egyben, úgyhogy abban hozzuk haza. Kézben nem merném, mert autóval kell jönnünk és úgy nem érezném biztonságosnak.

Kocsikabát: egyet vettem, ha hűvösebb lesz ráadom, ha nem akkor body, rugdalózó, kissapka és pléd esetleg. De majd meglátjuk milyen idő lesz. Túl melegíteni sem akarom a gyereket.

Lassan kész a babaszoba, ha kész, csinálok képeket, meg a babakocsiról, meg a hordozóról is.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Szerintetek?
Kép
Vendég

Csiri!!!
Ez kurva jooooooo! :lol: :lol: :lol:
És milyen igaz!
Vendég

Montana ahova én járok ott SOHA nem mér többet a gép...és szerintem ez mindenhol így van(kell hogy legyen)
Egy koraszülöttnél nagyon fontos,hogy ne legyen kisebb mint amire számítanak...

Cciri én ezt ismerem..nemtom,hogy más szöveggel is igaz-e?
Vendég

kórházi cucc: ti vesztek külön hálóinget? Mert én azt hallottam, hogy össze fogjuk vérezni. És gondoltam, hogy beviszem a már meglévő hálóingeimet, amik ugye nem a legdivatosabbak, meg hát nem is a legújabbak (egy kissé használtak). Viszont nekem meg azt ajánlotta a barátnőm, hogy elől gombolós hálóinget vegyek, amiből csak elő kell kapni a cicit. Koszos lesz vagy nem? Szerintetek érdemes rá költeni vagy nem? Kell elől gombolós vagy nem? Ha valaki vett már, akkor hol lehet olcsón venni?

Csiri: érdekes az emberi agy! 8)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Pironya - Mi is hordozóban hozzuk haza, nekünk a babakocsihoz volt, Graco és van hozzá rögzítőtalp, amit a kocsiban hagyhatsz, csak arra kell rákattintani, egyébként felrakható a babakocsira is (Travel System).

Manka

Kép

Kép
mankabi

Andóca:Nálunk nem kell hálóing,pedig én inkább vinnék,minthogy azt hordjam amit ott kapunk.... :?
De szerintem kínaiban fogok venni itthonra....mert eddig én is csak polóban aludtam...
Vendég

Andóca! Nekem is előlgombosat ajánlottak, így olyat vettem. Vennem viszont muszáj volt, mert nekem semmilyen nem volt itthon, se elől gombolós, se másmilyen. Én is olcsót vettem, mert később úgysem fogom használni, ezt meg nem sajnálom, ha összevérezem.

Bari! Már itt a topikban is írták többen is, hogy sokkal kisebb lett a gyerek, mint amit az uh-n jósoltak, ebből gondolom én is, hogy nem teljesen reális ez a 2300 gr. Súly alapján ez egy 35 hetes baba mérete lenne.

Kép Kép
montana

Hol vettek Montana a hálóinget?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Hálóing - én is vettem, mert itthon másban alszom és egyébként is olyan kellett, ami elől gombos legalább addig, hogy szoptatni tudjak és hát a méretem is nagyobb most a pocak miatt. Én 900-1000 Ft körül vettem darabját, nem túl divatos, inkább olyan "mamis", de erre kis időszakra mindegy, lényeg a praktikum. A szülőszobára nálunk nem kell vinni, adnak ha kell, de az azt hiszem hátul végig nyitott, én lehet, hogy oda kérni fogok egyet, hogy ne sajátot vérezzek.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Auchanban vettem azt is. Amikor itthon felpróbáltam, a párom megkérdezte, hogy ugye ezt csak a kórházban fogom hordani, itthon nem. :lol: Félti a libidóját. :lol: De a célnak megteszi. Nem baj ha tönkremegy. Nem fogom sajnálni.

Kép Kép
montana

Kép CSAJOK!!!!
Én csak olvasok,olvasok,és közbe a sütőt is néznem kell,hogy oda ne égjen a kaja.
Olvasok,és szaladgálok. Kurva sokat irtatok.
Mindenkinek nagyon szép pocija van. :wink: Ez egy tökéletes kis csapat. :lol: Én ezt mondom. :) De ténleg.
A mai menü:
Fokhagyma krém leves,gyros tál.

HÁLOING:Itt nálunk adnak korházit. de csak egyett vettem. Mert utálom. Mondjuk nem mamis. Tetszik is,de inkáb a sexisebb hálo rucikat szeretem. Dehát azt nem vihetem be. :cry:

pironya! azt hiszem te kérdezted h.milyen baby hordozot vegyél. GRACOT!!!!!!
Kezdek én is Csiri rákattanni a fényképező gépre, :twisted:
Ragájos!!!

Kata&Milán

oszman777

Hordozót mi Maxi Cosit veszünk, egyrészt azt lehet rácsatlakoztatni a Quinnyre és arról hallottam a legtöbb jót.
Oszman: az a fokhagymakrém leves nagyon jól hangzott!

Képzeljétek, mostanában szinte semmi étvágyam nincsen, nagyon nehezen veszem rá magam, hogy egyek végre valamit, azt is legtöbbször Apa unszolására. Ennyire nyomná a baba a gyomromat? :roll:

almaani
Kép
almaani

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:09-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:09-kor.
pironya

almaani!
Nekem is volt ilyen időszakom,h.nem birtam enni. Rövid ideig.
Ti hogy alszotok??
Én tegnap este 8-kor ágyba kerültem,és hajnal 2-kor még nem aludtam. Jobb oldalamon ha feküdtem,ugy éreztem h.fáj a petefészkem,ha bal oldalamon feküdtem akkor meg a vesémet éreztem h.nyillalik. Nagyon szar.
De a kisfiam meg aktivan bulizott oda bent.
JA!!!! És keltem reggel 6:30-kor.
Elég jo,mi?
Még nem érzem magam fáradtNAK.
De ilyenkor meg alszik,ugyhogy rögtön keltem is,mert éjszaka nem bulizunk :wink:

Kata&Milán

oszman777

Itt vagy pironya?
Hát nekem tudod baba boltom volt,és nagyon benne vagyok,voltam.
Graco azért jo mert külön talpas,azt rögzited a kocsiba,a hordozot+csak kipattintod belöle.
Ja persze nekem nem ez van,bánom is. :? De ami van az is a boltombol van. ABC desing. Kocsija is volt de,azt nem raktam el anno,mert azt nem találtam tul tabilnak. Igy nem rakhato bele a babakocsiba. Mert más márkáju a kocsi,de nem is bánom. Raknék képet sokat fotoztam már,csak most egyszerüen nem tudom felrakni,.
Na majd Apa jön és segit. :lol:

Csiri estére rakom a képeket!!!!
Pelenkázot ugy néz ki meg tudom oldani,hoznak az IKEÁBOL. Pont ma derült ki. De nagyon aranyos vagy köszke. :D

Kata&Milán

oszman777

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:10-kor.
pironya

Szerintem nagyon reális ez a 2300gr 33 hetesen...sőőőt..
Vagy nekem vannak ilyen téren is nagy elvárásaim :oops: :oops:
Hát lehet :lol:
Vendég

35 hetes az én "elvárásaim szerint"2800gr :oops: :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Itt volt anyum meg egy barátnőm is a kisfiával.
Utána meg elmentem egyet sétálni.Vettem szopis melltartót meg egy sima pamutot is.Ahogy Mia írta,nem túl szexi,de kényelmes.

Én is hordozóban szeretném hazahozni.

Kép
melike

Csiri írtam pü!

Kép
melike

Megyek fagyizni!!!!!!!!!
Vendég

Pironya - Én sok időt töltöttem hordozó kiválasztással, nekem nagyon tetszett volna még hordozóban a Römer Baby Safe Plus, állítólag sokan hirdetnek ilyet és nagyon biztonságos, főleg ha isofixel rögzíted, illetve ami még tetszett a Besafe újszülött hordozója, erre is rá tudsz keresni, ezt még használtan nem láttam hirdetni. Újonnan mindkettő elég drága szerintem, a Besafe 40 ezer, a Römer 70ezer isofixel, anélkül 28--30 ezer körül, de használtan jó áron tudsz venni. Én újat akartam, mivel még több gyerekkel tervezünk, de én ezekből választottam volna. Ami végül a kocsinkhoz van, az teljesen jó, csak nem isofixes, de kibírom amennyit használni fogom arra a 6 hónapra pont jó lesz, utána pedig venni kell úgyis nagyobbat.

Manka

Kép

Kép
mankabi

pironya!
Ha vaterán vagy nézhetsz CENTURYT is. amerikai márka azt is árultam. Joval nagyobb az átlag baby hordozoktol. Sokáig jo.
Tesz-veszen is nézd meg.

Mentem fekszek le,Hát :shock: :shock: szét csattanok a gyrosstol. UHHH.

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Előszőr is BOLDOG SZÜLINAPOT BARI!

Teszek fel Nektek elrettentő példának képeket:) Mostmár nem érdekel hogy nézek ki, csak legyen vége! Szinte már semmit sem eszem, és eddig sem zabáltam, rengeteg gyümölcsöt és zöldséget, meg főzelékeket ettem. Hát itt az eredmény :? +20 kg. Ma megyek dokihoz. Gondolom a héten elküld UH-ra. Pénteken voltam vérvételen, meg pisiltem is. Ma tudom meg az eredményt.
Egy picit szorítsatok. Kristóf még mindig nem fordult be a helyére, de szerintem már nagyon nagyon pici Neki a "háza" Kitartás, már csak 7 hét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mai fotó:
Kép

Kép
bluebox

Pironya: egyébként az összevérzést nem csak a szülésre gondoltam, hanem utána a kórházban. Elvileg nálunk is adnak hálóinget, de én azért szeretnék úgy készülni, hogy mi van ha mégsem...
Nem ér a kisebbet kicsúfolni :shock: :shock: :shock: Én még nem szültem, nem tudom mennyire vérzik utána az ember!!! :o :o :o

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca - nekem az erős vérzésre ajánlották a TENA betétet (extra/szuper) és a TENA fix rögzítőbugyit. Ilyesmit beszereztél már?

Manka

Kép

Kép
mankabi

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:10-kor.
pironya

Pironya: nem is sértődtem meg!!! csak még ilyen téren 'szűz' vagyok! :lol:

Manka: még nem szereztem be, de már tervezem!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Csiri kibukott vagy hova lett?

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:11-kor.
pironya

Bluebox köszönöm szépen!
Mi ebben az elrettentő???Az a pár kis csík...az semmi...tök szép a hasad!!!!!
Vendég

Kép

Kép
melike

Kép

Kép
melike

Ezeket ma kaptuk.

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:11-kor.
pironya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: