A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

most a kedvenc képem:

Kép

leko

Leko!

Enikő már eszik kölesgolyót, ügyesen elszopogatja. És szereti is.
És ma belemászott a bátyja után a homokozóba is :shock: Korán kezdi, de nem tudom visszatartani, mert akkor visít. És csúzdázik, mérleghintázik, hintázik, szóval már nagy játszóterező a csajszi...

Annyira édes mindegyik gyerkőc, hogy inkább nem is nevesítek...

Kép
Kép
pfranciska

Pfranciska: vigyázz a kölesgolyóval, nehogy félrenyelje mert az a tapadós nyavaja rossz helyen is megtapadhat... (anno Enikővel jártunk így... majdnem megfulladt... :( )

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!

Olyan szép az idő,hogy kint vagyunk szinte egész nap(na jó egy kicsit túloztam :oops: ,bent is van meló :) ).Kiegyeznék egész nyáron ilyen idővel,mint amilyen ma volt :lol: .Én nem nagyon bírom a meleget.

Leko,nagyon vagány ebben a szerkóban Csani :wink: .

Pattogó,az a fintor haláli :lol: .

Mona,Zsófi is csinálja ezeket,én is majd megzabálom olyankor.Na meg mikor beindul hintázik előre-hátra 1000-el :D .Attól félek egyszer orra esik.Gábor nem csinált ilyeneket,úgyhogy ez nekem hatalmas újdonság.Pedig azt hittem Zsófi már nem tud újakat mutatni.

Csokinyuff,Gáborom is dundi baba volt,aztán annak már híre-hamva nincs.Lemozogta.Szerintem te se izgulj emiatt.

Kispupu nagyon édes Máté :D .A kenyérrel :lol: .Nagyobb mint ő :lol:

Kép
Kép
huni

Nem tudom Zsófiról miést nem teszi ki a képet :( .Pedig annyiszor próbáltam

Kép
Kép
huni

Csajok, gyönyörűek ezek a kis tökmagok!!!! :lol: :lol: :lol:

Csoki
Új pasi ... :? De pont ezért gyere gyakrabban, majd mi feledtetjük :wink:
Csináld a tornagyakorlatokat, amiket korábban írtam. Ati már négykézláb áll, hintázik, néha-néha előrébb ugrik egyet :lol: És a talicska is napról-napra jobban megy. Tudod, ő még ülni sem tudott nem sokkal korábban.

Kép

Panni
Új kerti bútor - szuper!!! Várom a képeket.
Mi két napja növényeket vásárolunk, már csak azt nem tudom, hogy mit hová kellene elásni :shock: Koncepció hiányos :oops: , na majd meglátjuk....dobok képet, ha megvan.
Ami apát illeti, hajrá!!!
Nálunk is óriási a változás. Apa csütörtöktől szabin, azóta ő kel éjszaka. Felajánlotta :shock: És múltkor kinézett nekem egy cipőt, és rábeszélt, hogy vegyük már meg :shock:
Én szólnék.

Leko
Úszás - türelem :wink: Atinak is idő kellett, amíg felbátorodott, bár mi már az ekcéma miatt nem járunk.

Ati már gyógyulóban de éjszaka még sokszor át kell menni hozzá. Remélem hamarosan minden ok lesz, és újra alszik majd 8-tól reggel 6-ig egyhuzamban.
Mióta a felső fogacskái is kibújtak, szétrágja az ujjam fogmosáskor :D Kap babakekszet egészben is, csak hát nagyon kell rá még figyelni. Ja, egyébként a felső két foga között van vagy 5 perc :oops: :D Szerintetek az úgy marad???? Hízni mi sem hízunk már annyit, a kis hurkácskák szép lassan eltűnnek.

mikegirl

Mike!
Köcci igaz is már rég tornáztunk.. én is el vagyok havazva....
Munka meg miegymás.... :roll: :roll: :roll:
De talán lesz már valami :wink:
Vendég

Mandala!

kösz a figyelmeztetést :) Eddig még nem volt gond, de persze sosem lehet tudni. a mi Encsink addig szopogatja, amíg el nem nyálazza az egészet... A sima pufi tényleg jobb, mert könnyebben szétolvad a szájában. De hogy mi a francért raknak bele tejport? Azt nem tudom.

Amúgy a kisasszony jobban szeretne darabos kaját enni (persze nemigen kap...) és néha nehéz rávenni,hogy az ő kajáját egye. Ráadásul, mióta mindenen feláll, nem akar nyugton maradni 2 percig sem, hogy szopizzon. Csak közvetlenül ébredés után lehet normálisan megszoptatni, különben kínlódás. Újabban úgy szeretne, hogy ő áll, én hanyatt fekszem... nem részletezem tovább, de valahogy nem a legkirályabb felállás...

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok!

Ime két teljesen friss kép Fanniról :lol: Olyan hihetetlen, hogy jövő héten már 8 hónapos lesz...

Kép Kép

horvviki

Húúú lányok, remélem mindenki jól van. :lol: :lol: :lol:
tuza edit

lányok valakinek iwiw meghívó? Kettő is van :lol:

Kép
mona76

óóóóóóóóó Fanni de ügyes! És minthaszemmel láthtoan hizott volna :wink: és még szebb :wink: Kép
Vendég

Kép
Vendég

Fanni és Maja nagggyon dögös kis csajok :lol:

Autósülés
Mielőtt vesztek, szerintem nézzetek szét az ebay-en. Ma a kenguruban akciós 2007-es Maxi cosi tobi 73e volt, ebay-en a 2008-as modell, amihez rendeltem külön pohártartót is, szállítással együtt 54. Szóval nem mindegy.....

mikegirl

Sziasztok!

Csokinyufff: igen, kicsit hizott Fanni, de nem sokat. Nagyon vagány Maja! :lol:

Voltunk ma az állatkertben, Fanninak nagyon tetszett! Úgy nézelődött!
Kép Kép

horvviki

Jó reggelt :)
Viki-az az öröm amivel Fanni éppen kitekeri a fa pingvin nyakát.... :) ...nagyon édes :D ..és a legkomolyabb hogy egyre inkább kezd a kisbabából csini kis hölgy lenni :)
Csoki- Maja olyan a napszemcsiben mint egy kis Kersztanyus :) Télleg nem tom' miből gondoltad hogy pufi -szerintem pont arányos a nőci :)
Mike -úgy látszik férjeket megszállta a jószellem- maradjanak csak így :) Atit szívesen lestipistopiznám az egyik lányomnak (Mandala ugye már lezsírozta Mesinek az egyik iker pasit)-és hát ha az én izlésemet örökölte valamelyik csajszim (szőke haj kék szem) akkor Ati a mi emberünk :)
Kerti bútor megvan -férj kb 3 órán keresztül keringett különböző áruházakban -végül lett asztal a Corá-ból és 4 szék a JYSK -ből :) Az IKEÁ-s mégsem tetszett annyira és így az ára is elfogadható..
Minnyá dobok képet..
Ildi, Mandala ...egyébként meg tényleg tök mindegy melyik gyerek mikor kezd bármit is csinálni -amikor 2 évesen egymás fejét püfölik a homokozólapáttal a játszón ennek már semmi jelentősége nem lesz :) Mandala első gondolatom ma a gép előtt te voltál :) -Láttad hogy vissza helyezik jogaiba a Lipótot.. :lol: ? (azért halkan remélem nem lesz rá szükség hogy minitalit szervezzünk odafönt -örömmel olvasom tied férj igyekezetét... :) )
Pattogó nagyon szép a családod Vivit különösen bírom (folyton az a tavaly nyári kép jut róla eszembe ahogy eszi a paradicsomot és közben még a füle is maszatos :) -majd kicsattan ez a kislány :) )
Leko -ha az úszás nem is jön be Csaninak majd bejön a nyári pancsoló medence... :) ... nekünk ugye max az játszik a nagy létszám miatt... :) (voltál szombaton a piacon ? láttad hogy már van kürtöskalácsos is...? )
Barbit még ma sem vittük oviba -hadd kecmeregjen ki teljesen a megfázásból -tegnap is olyan jól elvoltunk az udvaron ...
Kép ..a lányok hintáztak.. Kép ..aztán megunták.. Kép ...szabadon engedtük nyúl urat :-) Kép ..Mike ez meg a nehezen lett bútor :-)

Kép
Kép
panni7

Jó reggelt!!

Hát nem aludtam túl magam......
Hétvégén kertészkedtünk. Dobok is pár képet :oops: Jövő hétvégén még egy kirándulással egybekötött kerti sütögető vásárlást tervezünk Szentendrén.

Kép
Kép
Kép

Bocsesz, ha sok voltam, de ez nekünk nagy dolog..... :oops: :)

Gödöllőre cirkusz jött. Pöttyeszt elvittük, hogy hátha meg lehet nézni csak úgy az állatokat, de nem..... :( (Nem is tudom, hogy voltak-e egyáltalán, mert vasárnap 11 körül a cirkusz környékén semmi mozgás nem volt rajtunk kívül :shock: ) Még annó az én gyerekkoromban volt erre lehetőség......

Állatkert
Szuper ötlet!! Én ezt az első szülinapjára tervezem.
A képen is látszik, hogy Fanni milyen boldog kis hölgy :D

Panni
A kiscsajok ..... :lol: :lol: Fárasztó is az a hintázás :lol: :lol: Én azt bírom, hogy ezek a kis törpik mindenütt el tudnak aludni. Ati aludt el már vacsi közbe - elnézett balra, aztán már aludt is :lol: Torna közben, feje a földön, popi a magasban :lol:, na és ülve :lol: :lol:
Bezzeg az ágyban azért nem megy ilyen könnyen :lol: :lol:

Na megyek, mert ma sűrű napunk lesz.
Várom az életjeleket ezután a pangós fórumú hétvége után. (Tudom, mindenki kint volt, meg családozott, ahogy mi is :wink: )

mikegirl

Sziasztok!

Picit betegek vagyunk, de szerencsére semmi komoly!!!!!

Mindenki nagyon szép!!!!

Viki:Mi is állatkertbe akartunk menni tegnap, de azt a hatalmas sort nem bírtuk egyszerűen kivárni.......Hány óra volt nektek?
Így mi inkább a Margit szigetre mentünk és ott néztük meg a vadasparkot!!!! Nagyon tetszet Mateusznak, tehát ki kell majd várnunk a sort.....

Mindenki kertje gyönyörű és csak irigykedem egy picit, de előbb-utóbb remélem mi is ilyen zsép kertet élvezhetünk mjad!

Mike: HOgy kell az Ebay-on rendelni? Nagyon jók az ülések, nekem tetszenek!!!

LÁnyok ti adtok olyan bébiételt a babáknak, amiben van tészta?

Kép
kis pupu

Pupu lányok kb annyi idősek voltak mint Máté most amikor először adtam nekik tésztásat -persze ez durum tészta nem tojásos ...ha nincs liszt érzékeny a családban szerintem már mehet...

Kép
Kép
panni7

Mike nagyon szép a kert -mi annak a virágzó bokornak a neve?Olyan mint egy tulipán fa... ( van olyan egyáltalán :shock: ?)
Panni a botanikus

Kép
Kép
panni7

Köszi Panni! Lehet kipróbálom, Humana bébiételbe láttam uilyet és gondoltam!

Ezerrel jön a fogunk, remélem lassan kibújik! Nekünk még nincs egy se!

Az étvágyunk elment, 240-260-kta evett, ehhez képest most öülök ha 160 lecsúszik!!!!De sebaj......

Kép
kis pupu

Pupu
Ha jól emlékszem, korábban írtad, hogy már regisztráltad magad.
Paypal-ed van? Ha nem, akkor szerintem még azt is csináld meg: www.paypal.com, így a legegszerűbb fizetni, és biztonságos is. Nem ingyenes, de az első használatkor visszakapod a regisztráció árát. (Legalábbis nekem annó így volt, most meg nem olvstam el.)
Aztán ebay-en beírod az összeget - ezek az ülések újak, fix árasak, megnyomod a kék gombot, megerősíted az ajánlatod, fizetés paypal-el, ott beírod az azonosítód és jelszavad, aztán jöhet a pay gomb :) Ennyi. Hol akadtál el?

Tésztásat én még nem mertem :oops:

Dög vagyok már most. Voltunk boltba, benzinkúton, gyógyszertárban. Persze Ati már nagyon éhes volt, úgyhogy hordozóból az etetőszékbe került, gyors be is gyűrt magába 2ü (!! :shock: ) kaját. Tízóraira pedig egy egész, egyben banánt majszolt el. Igaz, hogy a banánt én fogtam, ő meg harapta :D De nagyon ügyes volt.

Panni, tényleg botanikus vagy :lol: Az tulipánfa :lol: :lol:

mikegirl

Én is megvagyok, csak a múlt héten itt volt anyósom, sokat sétáltunk, végre eljutottam az okmányirodába a jogsimat megcsináltatni. Be is vonták a régit azonnal, mivel még márciusban lejárt, jövő héten fogják postázni az újat.

Csani, Ati, Maja, Fanni, Berni, Bello (bocsi akit kihagytam) mind nagyon édesek.

Mikegirl: nagyon-nagyon szuper lett a kert, megesz a sárga írígység.

Ádámnak nincs valami jó napja, biztos mamahiánya van, aki állandóan foglalkozzon, játsszon, sétálgasson vele. És eljött az a korszak, hogy ha eltűnök a szeme elől, akkor sír. Meg jön a foga. És a legújabb heppje, hogy ül az ágyon és egyszer csak hátradobja magát. :shock: Teljesen kivagyok ettől, mert már az ágyban is megcsinálta, be is ütötte a rácsba a fejét, aztán mi lesz ha a földön (szőnyegen) játszik, vagy éppen fal, esetleg játékok lesznek mögötte!! Tuti ordítás! De egyem a drága szívét nem tudom neki megmagyarázni, hogy nem szabad, mert veszélyes. Csak jót nevet rajtam. Bízom benne, hogy elfelejti.

Na megyek mert bűzlik a pelus.

Kép
Kép
márkanyuka

Hello!

Mike: Gratu a erthez, álomszép!

Panni: Csajok nagyon édesek, szerencséd van, hogy ilyen jó az alvókájuk!

Edit: Sajna mi nem vagyunk jól! Betegek vagyunk én is és Sebi is! Nagyon csúnya szájfertőzése van! Tiszta lelkiismeretfurdalásom van, mert biztos én vagyok a hibás! :cry: És van pár hólyagos kiütés az arcán is :(

na megyek is, mert most meg csajok éhesek, ugye mire Sebi végre alszik! :?

mamiblue

Mamiblue
Jobbulást nektek!!!! Ne emészd magad, fertőzést elég sok helyről össze lehet szedni.......

Márkanyuka
Jogsi - ismerős történet :lol:
Egyébként én is ettől a hátradőléstől félek. Óvom Atit, amikor csak tudom. Így nem tanul ugyan a dologból, de nincs is sírás.

mikegirl

Sziasztok!

Kis pupu: mi 2 óra fele értünk oda, és legalább 6-7 pénztár volt nyitva, volt sor, de kb. 5 percet kellett sorban állni. Sokan nem vették észre, hogy közvetlen a kapunál is volt nyitva pénztár, és ott szinte senki nem állt! Mi is majdnem beálltunk egy hosszú sorba, de aztán szemfüles voltam és észrevettem a másik pénztárt, ahol 3-man álltak csak!
Tésztás kaját adok már Fanninak. A Humana kajákat nagyon szereti és tényleg nagyon finomak. Sőt már a Nestlének a bolognai bébiételét is kapta mozzerallaval... na az valami isteni!

Mike: irigyellek, nagyon szép kertetek van!

Panni: ikrek zabálnivalóak, barátnőmnek is ikrei lesznek, októberben fog szülni. Ő kicsit aggódik, hogy fogja bírni a két picit egyszerre :roll:

Mamiblue: már miért Te lennél a hibás??? Jobbulást Nektek!

horvviki

Csajok, annyira édesek a képek, hogy nem állom meg szó nélkül.

Viki,
Fanni az állatkertben - hát valami tünemény. :lol:

Panni,
a csajok, amint a hintában alszanak - eldobom az agyam, olyan cukik. :lol: Hogy csináltad, hogy egyszerre aludt el mindkettő? :D Bezzeg nekem sokszor ezt az egy kis törpét is alig sikerül elaltatnom - legalábbis napközben.
Egyébként igazad van, mindegy, melyik baba mit mikor kezd el csinálni, amíg normális határokon belül van. Mi egyelőre még tolatómozdonynak képzeljük magunkat, de majdcsak menetirányt váltunk egyszer. :D

italoman

Szép babák, szép kertek....

Encsi békám állandóan állna, mindenhol ott van, nélküle nem lehet semmit csinálni. Keveset alszik (van, hogy 3-szor 20 percet..) és a játszóterezést nagyon bírja. Ma megkóstoltuk a homokot :)

Benedek durvul, néhány napja sokkal hisztisebb, a hugival is durvább, remélem hamar lecseng a dolog. Ma délelőtt is gallyra tett idegileg, délután jól elvoltunk, nagyot játszótereztünk, most pedig fél órája bealudtak. Én meg próbáltam kicsit lenyugodni egyedül...

Kép
Kép
pfranciska

Hello!

Úgy látszik használnak ezek a kenceficék, sokat javult Sebi szája! Csak arra gondoltam, hogy lehet, hogy nem kéne engednem, hogy minden vackot bekapjon! Mondjuk nem is engedek neki mindent, de egyik csak "koszos" volt :(

Egy kicsit depiztem tegnap! Láttam egy down-os kisbabát, 4 hónapos, egyszerűen annyira letaglózott, pedig nem is volt olyan feltünő...csak nagyon rossz érzés volt, hogy beteg :(

mamiblue

Panni :shock: :shock: :shock:
Ez hihetetlen ezek a lányok akárhol el tudnak aludni :shock: :shock: :shock:
Majával akárhol 15- és 120 perc között van mig álomba szenderitem :roll:

Fogacska erősen jön és naon szendev MAja a két elsp akkora az inye hogy néha már enni sincs kedve... :roll: :roll: :roll:
Vendég

Basszus, ezek a szemfogak.......Pöttyes szenved. Nem tud nyugodtan aludni éjszaka. Hogy ettől van-e, azt nem tudom. De reggeli közben is fel-felsírt, csak úgy.
Ráadásul már délután nem fogadja el a tápszert :cry: Tegnap volt a második ilyen nap. Eddig sem ivott elegendő folyadékot, hát még így.... viszont tegnap valahogy megnőtt az étvágya. Írtam, hogy ebédre két üveg kaját evett, vacsira másfelet :shock: Próbálom bele nyomatni a folyadékot, de nem igazán sikerül :(

Rettenetes áradt vagyok, és még ez is elkeserít.

Viszont tegnap voltam fodrásznál, és megtudtam, hogy apa pénteken szabin lesz :)

mikegirl

Mamiblue
Te meg ne nézegess beteg gyerekeket!!!!!
Én is egyből kikészülök.......pontosan ezért kerülök minden ilyesmit........amióta szültem, egyszerűen semmi ilyesmit nem bírok, de még csak filmben sem, ami nem igazi ugyebár. Egyből bőgök.

mikegirl

Nagyon cukik a manócskák!!!

mi a hétvégén a kopaszi gáton voltunk piknikezni. olyan szép idő volt, csani játszóterezett, hevertünk a puha fűben, szuper volt! képek ha érdekelnek benneteket az albumomban vannak! :lol:

tészta: nem tudom miért, de én a gluténtól legalább annyira tartok, mint a cukortól így nem merek csaninak adni. pedig olyan jó tésztás kaják vannak!

panni: nem voltam most kint hétvégén, mert a múlt héten nagyon bevásároltam, de majd most szombaton megvizitálom. :) nagyon szeretem a kürtöskalácsot, de szerintem tejjel csinálják, így az most ugrik! :(
a lányok nagyon édesek!! :lol:

én most vaterázok minden nap, csaninak hajtok zenélő játékokat. elképesztő újonnan milyen árak vannak, de így használtam egész elfogadhatók! :roll:

továbbra is küzdünk a főzelékekkel. már azon gondolkoztam, hogy lehet, hogy sok tápot eszik. 3*240ml puszil be + este szopi, lehet, hogy ez neki elég egész napra?

nálunk még továbbra is két fog van, és nem is látok készülődni többet! mondjuk hiszti az folyamatosan van! :shock:

mamiblue: jobbulást!!!

IKEA bútor: mi tavaly jártuk meg nagyon! kinéztünk egy fasza garnitúrát, majd április végéig szüttyögtünk a megvétellel. mikor elmentünk közölték, hogy sajnos már nincs és idén már nem is lesz több kerti bútoruk! :shock: végül az auchanban vettünk meg egy hasonlót persze drágábban, úgyhogy ha tetszik vmi az IKEÁban csapjatok le rá!! :)

leko

sziasztok!

Csodásak a babák!! És nemrég születtek.... :shock: :D

mikegirl: csodás a kertetek. Én nem merek felrakni olyan kupi van.. :oops: :roll: max a veteményesről, ha kihajt minden :lol:

Larával én nem tudom mi van. ugyan ez. az sem jó, ha fogom, az sem ha leakom. Tuti a foga mert úgy sír, h mammammaaa. :) :(
Most jön a 6. foga. :D

Na megyek, mert nyűgös megint. Puszi

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Jó reggelt :)
Tegnap én hüle kinnt hagytam a kertben a babakocsit....
szerintetek mennyire ázott rongyá..... :twisted: :twisted: ?
Pupu fogzás környékén nálunk is megcsappan az étvágy fogacska áttörése után meg szépen vissza tér..
Mike :) tatam tatam rendes gyilkos alaposan megismeri a következő áldozatát - nagyon tetszik az a tulipánfa (mert én még a nevét is tudom)a kertetekben -lehet hogy körülnézek a kertészetben - talán ha nem én locsolom hanem az ég, túléli a szezont :)
Mamiblue -ne hibáztasd magad ezek a dolgok tőlünk függetlenül történnek- rossz időben rossz helyen rágott meg valamit a pasas.. Tegnap ismét váratlanul rám tört a védőnő - elképedve figyelte hogy György macska lazán beugrik a csajok közé... :) én meg egy dög vagyok mert kifejezetten élvezem ezeket a helyzeteket.. szal Gyuri egy egészséges féregtelenített gyerekbarát túlnyomó részt öblítő illatú (szereti a frissen mosott ruhát) házi macs.Jó kicsit szőrös ezért minden nap porszívózok többször felmosok de a gyerekekhez kerülő Gyurka szőr elhanyagolható és a lányok rajonganak érte.Szal védő néni oda volt teljesen de csak annyit kérdezett alig hallhatóan hogy -Ezt neki szabad? Hiába én a Domestos reklámnak sem hiszek hogy háziállataink potenciális
gyilkosok :) ...egy hajléktalant pl sosem engednék lazán a gyerekeim közé ugrani... :wink:
Viki -nyugtasd meg a barinődet hogy túlélhető a dolog :) -ezek a spontán elalvások pl azt jelentik hogy teljesen rájuk bízom a dolgot mikor dőlnek ki (mást nem is tehetek) -aztán ha alszanak rohanok a dolgomra...
Ildi mi is tolatómozdonyként kezdtük... :)
Franciska -tegnap én is hazasiettem a sétából -mondom csajok alszanak én meg szépen kiülök a teraszra a szép új székünkre és iszom egy capuccinot.Gondolom innen már sejted - fenék közelít ülőfelülethez kézben a forró kávé -Belló felsír a babakocsiban 2 pillanat és Berni is szirénázik -én felpattan gyerek bevisz etetés tisztába tevés .... capuccinó élvezhetetlenné dermed babakocsi kinnt felejt..... ehhh na majd legközelebb.. :roll:
Csoki Vibrucol kúpot szoktál Majának adni ? Nálunk Dentinoxal kombinálva sokat segít....
Remélem ma séta időben szakadni fog az eső különben esz majd a fene hogyan vigyem sétálni a csuronvizes kocsiban a lányokat...megérdemelném hogy a hónom alatt... :oops:

Kép
Kép
panni7

Hello!

Mike: Nem is mondanám igazából betegnek...engem a tehetetlenség dühít, meg olyan igazságtalanak érzem! :(

na megyek takarítani, pedig tudnám még növeszteni itt a seggem a gép elött!
Egyébként tegnap kaptam egy elliptikus trénert szülinapomra! :)

mamiblue

Mamiblue!

Boldog szülinapot!!!

Kép
Kép
pfranciska

Mamiblue: boldog szülinapot! :D Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Mamiblue: boldog születésnapot! És ne emészd magad! Ádám is mindent bekap, nekem ez eleinte furcsa volt, mert Márk semmit nem kapott be a szájába (a cumin kívül). Szedtem már ki újságpapírt a szájából, sőt a múltkor a szájpadlására volt ragadva egy Shrek matrica. Lenyalta a Márk egyik játékáról. Nem őrizheted a nap 24 órájában, hogy ne vegyen a szájába semmit!

Panni: nagyon szeretem olvasni az írásaidat, nagyon felderítenek. Különben én egy dög anyuka vagyok, mert én tuti megittam volna a capuccinót gyorsan és utána a gyerek(ek).

Amúgy meg tényleg egy felelőtlen dög vagyok. Mint már írtam múlt héten itt volt anyósom. Pénteken meguzsiztattam Ádámot, anyós pedig a Márkkal volt. Ádámot nem kötöttem be az etetőszékbe. Mikor végeztem az etetéssel bementem a konyhába (egy légtérben van a konyha, ebédlő, nappali), kivettem egy banánt a hűtőből és mire odanéztem Ádámra (aki már sírt) már késő volt, szegénykém lógott az etetőszékből a fejénél fogva. Alul kicsúszott. Odarohantam, de nem tudtam kiszedni se le, se föl. Gyorsan jött anyósom, mondtam, hogy fogja a gyereket én pedig kihúztam a tálcát, mert másképp nem tudtuk kiszedni szegényt. Úgy, de úgy sírt szegénykém, nagyon megijedt, de szerencsére az ijedtségen kívül semmi baja nem esett, még piros folt sem lett az arcocskáján. Viszont anyósom és én lábon kihordtunk egy infarktust. Azóta mindig becsatolom!

Kép
Kép
márkanyuka

mikegirl: Te a fodrásznál tudod meg, ha apa szabin lesz? :lol: :lol: :lol:
mamiblue:

boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenen van piszok.Nem tudsz mit tenni. A középső fiamnak mindig van afta a szájában.Hol kicsi, hol nagy, de mindig.Ha megharapja, elfertőződik. Megszúrja, bújik a foga(rágó) vagy csak úgy. Ő ilyen. Folyamatosan fertőtlenítgetem a száját,hogy ne terjedjen tovább és ne legyen hatalmas. 2 hetente 2 napig nem bír enni.Aztán begyógyul, majd kezdjük előről.
panni: Hogy a fenébe tudnak egyszerre elaludni? egymásra néznek, bólintanak, aztán alvás? :lol: :lol:

Alex nagyon sokat alszik.Nap közben még majd 5 órát. Már félek, hogy valami van.Ha nem rakom le 2-2és fél óránként, elviselhetetlen.És egy perc alatt altatás nélkül elalszik.és az éjszakát is végig alussza.
Lehet hogy mormota?

Ma 8 hónapos. Hihetetlen.
tuza edit

Tuza Edit: először is gratulálok a 8 hónaphoz, mi tegnap töltöttük be. Másodszor: szegény középső fiad, nem lehet könnyű neki. Harmadszor: Ádám is mormota, szintúgy 2-2,5 órát bír csak ki ébren. Most már több mint 3 órája alszik. De azért a délutánt jobban bírja, olyan is előfordul, hogy délután már nem alszik.

Kép
Kép
márkanyuka

mamiblue, boldog szülinapot!

hétvégén Nyíregyházán voltunk rokonoknál. Dani egész jól bírta, pedig az nap 7,5 órát autóztunk.
Holnap megyek rákszűrésre :roll: , rágondolok, és görcsbe rándúl a gyomrom :oops: .
panni, gyönyörűek a lányok, kis csodababák :wink:
mikegirl, nagyon szép a kertetek :wink:
Különben én is egy felelőtlen anyuka vagyok :oops: . Dani ácsorgott a komp előtt, egyik kezével abba kapaszkodott, másikat én fogtam :oops: . Lejárt a sütő, én gyors odaugrottam /de amig ott voltam nagyon stabilan állt Danus/ ekkor Dani eldölt, beverte az arcocskáját a kompba, koppant a kis feje a radiátorba, aztán meg a parkettán. Annyira sírt /majdnem én is :oops: / nagyon sokára tudtam megvigasztalni :cry: , de nem látszik neki semmi. És a kompozástól sem ment el a kedve :D
Annyira szeretném megvédeni mindentől, szívem szerint vitrinbe tenném :lol: :roll: . De ezen az időszakon is át kell esnünk. Apa azt szokta mondani, még nagyon sok kopp lesz :D
Nekünk is a kedvencek közé került a nestlé bolognai bébkaja :D

Kép
mona76

Márkanyuka -örülök ha derülsz rajtam :) -Pulitzer díjra esélytelen vagyok -hát csak úgy mondom a magamét.. :)
A felelőtlen dögségről meg az a véleményem hogy az összes büdös kölök arra van kalibrálva hogy olyan élethelyzeteket hozzanak létre ami elvileg nincs is.Olyan helyekre dugdosnak végtagokat tárgyakat ami egészen elképesztő és a fizika törvényeire is fittyet hánynak.Szóval mindegy hány gyereke van az embernek tudnak újat mutatni és max annyit tehetsz hogy nagyjából amit csak lehet azt megelőzöl lásd jövőben bekötöd az előzőleg szerzett tapasztalatok alapján- még emlékszem milyen kétségbeesetten néztem anno a Barbus orrocskájában eltűnő gyöngy után... :? -azt gondoltam az én gyerekem na ilyet tuti nem tenne -oszt mégis :shock:
Edit :D úgy úgy :D -ha az ujjuk meg csuriban van közben akkor tudom hogy egyszerre üvöltés lesz a vége.... :)
Na amíg én itten osztom azt észt sikerült odaégetnem (nem odakapatnom) rendesen odaégetnem a paperkás krumplit :oops: -jó hír az utánam ebbe a hibába esőknek hogy nagyobb adag paradicsomrüré valamint víz hozzáadásával a keserű égett íz viszonylag jól menedzselhető... -valamint majd a kellőképpen sértett arckifejezés hogy -dehogy égett amit érzel az a füstölt kolbász... :x )

Kép
Kép
panni7

Mamiblue BOLDOG SZÜLIT KÍVÁNOK SOK SZERETETTEL!

Kép
Kép
panni7

panni :lol: :lol: :lol: kész vagyok tőled!!

Középső fiam a teraszon 7!!!!! felnőtt között ivott bele a szúnyogriasztó olajba, egy évesen. Az 5 fokú lépcső sem akadály.Repülve könnyebb.
tuza edit

Edit -viszont azóta ész nélkül menekülnek a szunykok a gyerkőc közeléből... :D :D :D
:) én is bírlak titeket :)
Na megyek sétáltatni :)

Kép
Kép
panni7

Edit -viszont azóta ész nélkül menekülnek a szunykok a gyerkőc közeléből... :D :D :D
:) én is bírlak titeket :)
Na megyek sétáltatni :)

Kép
Kép
panni7

upsz :)

Kép
Kép
panni7

Sziasztok!

Judit,Boldog szülinapot!!

Zsófi is álomszuszék.Ő sem bír 2,5-3 óránál tovább ébren lenni,és de.3-3,5 órát alszik(11-14-ig),aztán du 5-től 1 órát.Éjszakát végig alussza.
Olyan irigykedve olvasom,hogy mennyit esznek a babók.Zsófi kikészít.Vagyis csak az ebéddel.Egyszerűen nem kell neki.Se az üveges,se az amit én főzök neki.Már összeteszem a két kezem ha egy fél! üveggel megeszik.De azt is csak nagy kínlódás árán.Reggel 130 tápszert eszik,tízórai:kb:250 tejpép,ebéd:amint írtam,uzsi:1 üveg bébidesszert,vacsi:250-300 tápszer.Nektek mennyit esznek a babók?Már azt is próbáltam,hogy nem adok annyi tejpépet tízóraira,hátha jobban ebédelne,de nem.Kicsit kitoltam az ebéd idejét,de úgy sem eszik.Nem tudom már mit csináljak vele...

Mikegirl,gyönyörű lett a ti kertetek is :D .Szeretnétek gyerekjátékokat is?
Nekünk csak egy homokozó van,mert úgy voltunk vele,hogy ha kint vannak akkor szaladgáljank,motorozzanak.Elég ha bent ücsörögnek a hintába :lol: .

Kép
Kép
huni

Sziasztok, élünk ám, csak nem voltunk netközelben, Apukámnál voltunk pár napot, előtte meg olvasóban voltam :oops:

Huni, mi lenne, ha csak négyszer etetnéd? Nem éhezne meg jobban és akkor többet ebédelne? Nálunk 4-szer van evés, tízórai nincs, mert egész egyszerűen akkor alszik. 11:30-kor ebédel, nma kb 250 főzit lenyomott. Ja, reggeli hétkor, aztán uzsi fél 4-4-kor, vacsi fél 8 körül. Reggeli és vacsi 240-270 táp per alkalom, uzsi gyümölcs. Pépeket én egyáltalán nem adok.

Mike, nagyon tetszik a kertetek, gratulálok és kellemes órákat töltsetek el benne!

Judit, boldog szülinapot! (nekem 10-én volt a 28.)

Babócák gyönyörűek! Én mostanában nem fényképeztem Esztert, kell egy kis holt idő ebben is :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: