Nah, csajok, mennek a privik, köszi még egyszer az együttérzést!
Ditke, ilyen esőben ti sem indultok el, nem? Pedig naon jó lenne már találkozni! Talán holnap.... MOndjuk maradjunk annyiban, hogy a Tp-on lévő játszó mondjuk fél 3-kor????????
Erika, a címem a Vásárlók Könyvébe beírt adatokból ismerik!
Nektek mi volt astorytok???? Publikus?
Anna, nagyon sok ember egyszerűen bunkó, és az a baj, hogy sokszor nem is lehet tenni ellene semmit.. Vagy én vagyok túl béna, én ilyen szitukban minidg alul maradok...
Anna, neked jó lenne holnap a fél 3 TP???????
ÉS a többiknek????? Ki tudna még eljönni?????????
Évi, Csongiban még biztos vannak félelmek, de minél többször mentek, sztem ahogy megszerzi a "vízbiztonságot" (No, bizti érted...

), élvezni fogja!
Én imádom a vizet, de miután elvégeztem a tanfolyamot kb. 7 évesen, volt, hogy 3 m-s rúddal húztak ki a vízből...

PEdig elvileg tudtam úszni, csak féltem még, és kapálózni keztem a mélyvízben, mint aki fuldokol.... Jött az 50 éves baywatch-bácsi, és megmentett!
Idő kell, mire ez kialakul, te csak erősítsd a fiad, hogy menni fog, ügyes lesz stb.
Erika, ja, a szövkörny nagyon jó volt!

Azon meg ámultam, hogy Öcsinek már most paprkát kell szerezni, de abszolút igazad van, nagyon előrelátó vagy!
Brigitta akkor megoldotta a hajnyírást, aranyos lehetett!
BBjudit! Van valami gyogyó, tapasz a derekadra? JObbulást!
A diéta meg hatással lehet a nevekre, úgy látom! Vagy 2 percig agyaltam, hogy ha nem hány, akkkor minden okés, ezt mire érted. De gondlom Niki Dorkájára értetted!!!

Összeraktam a kis agyammal!!
Szilbee, Dávid is megbetegedett???
LOvaglás: Nők Lapjában olvastam:
www.lovasok.hu/nyitottlovardak
2 hónapig ingyenes lovaglás az ország 60 lovardájában!
Judit, jó utat, és boldog 10 hónapot, utólag is!!!