Mezsó,
Ez a tűzhelyes dolog nagyon rémisztő! Szerencse, hogy nem lett komolyabb baj! Szorítok, hogy Blanka is minél hamarabb rendbe jöjjön. Egyébként Lilinek is gyenge a nyaki háti izomzata, úgyhogy neki is tornáznia kell. A védőnő azt mondta, hogy mostanában nagyon sok babánál fordul ez elő.
Adri,
gyönyörű hajas babátok van! Nagyon formás az arcocskája is!!
Kisscica,
a te babád is nagyon-nagyon édes. Szóval ezt a tetkót akartad a kórházban eltakarni
Pumpókának, továbbra is mennek a drukkok!!
Nici,
nagyon édesek ezek a rucik!!
Blani,
ha úgy érzed, hogy bírni fogd, akkor menj, de a kórházi csomagodat szerintem se hagyd otthon.
Bambi,
Lili mindig fürdetéskor szokott hisztizni. Emiatt már fél órával előrébb hoztuk a füredetést is, de ez sem hatja meg. A vízben még elvan, de előtte és utána... Őt is az nyugtatja meg, ha felvesszük és simizzük. Ja, és a csodafegyver a cici, ha éhes ha nem attól mindig megnyugszik. Most már rájöttem, hogy a babakocsi is jó hatással van rá

Ha tudom, hogy álmos, de nem akar elaludni, akkor beteszem a babakocsiba és tologatom. Attól mindig bealszik.

Most is
Nem tudom neked milyen mellszívód van, de én kézi aventet kaptam és ugyanazzal a problémával küzdök, mint te... Nekem is állandóan abba kell hagynom, aztán újrakezdeni, hogy jöjjön a cicimből valami. Egyébként felváltva szoptatok mindkét ciciből.
Párom, most ment elintézni Lili TAJ kártyáját, a Családi Pótlékot + az anyasági támogatást. Kíváncsi vagyok, mikorra ér haza szegénykém
Egyébként Lilit sikerült félre anyakönyvezni. Elírták a születési dátumát a hivatalban, így a lakcímkártyáján és a születési anyakönyvi kivonatán is március 27-i születési dátum szerepelt

Már mindkettőt javíttattuk, viszont a lakcím kártyáján a bejelentési dátumot már nem lehetett átírni, úgyhogy most úgy néz ki, hogy a bejelentésnél március 27-e szerepel a születésinél pedig 29. Hát igen, a hivatal már két nappal korábban tudta, hogy mikor fog megszületni.