A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok-sziasztok!

Pasik alszanak, én meg már fent! :lol:

Zsombornak BOLDOG SZÜLINAPOT kívnánunk!

Gabbó, Merci, jó, hogy jöttetek!

Zsófi, jaaaj, de cuki Léna, tényleg hatalmasat nőtt! És te? Pocakos kép?

Fiúk beszéd: Dani már tud vagy 30 szót, most eléggé meglendült az utóbbi két hétben, de azért a legtöbbjét csak mi értjük, mások nem annyira :lol: Plusz ha idegen helyre megyünk, megkukul, kell neki egy kis idő, míg felenged és elkezd dumálni :roll:

Mosószer: ajánlom mindenkinek a figvyelmébe a bio, zöld mosószereket, amiket Corában is lehet pl. kapni (talán Auchanban, meg Tescoban is), mi olyen felmosót, mosogatószert, foly. mosóport és öblítőt használunk, hipoallergén és környezetbarát egyben! És az illata is finom! :wink:

Cukorfalat: Petya nagyon édes, óriásit nőtt, mióta nem láttuk! és ez a mosoly nagyon lehengerlő! :wink:

Ancsa/Hanna: én tudtam, hogy Áron rögtön! :wink: Édes a kép!

Veronikusz: kép Fürtöskékről? Köszi a bölcsis leírást, sokat segít, hogy látom, másoknál hogy zajlott ez! Pocakod nagy már? Rokonok beavatására mikor kerül sor? és a lányokéra? (gondolom ez lez a sorrend :D )

Borsa, Emma már igazi nagylány! Gratula a lépegetéshez! Derekad? :lol:

Gabi, nagyon jó kép! :lol: :lol:

Áronról a kanapén ülős szuper! Annyira cukin csücsül!! :lol: És az a kis mellényes szerelés!

Steffi, jó, hogy jöttél, Martin édes a képeken! Megy privi!

KépKép
barimami

Lányok!
ismer vki vmi jó homeot allergiás náthára????
előre is köszi

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, azt csak akkor lehet alkalmazni, ha tudod, hogy mire vagy allergiás, nem? Mármint milyen növényre. Vagy te nem szénanátháról beszélsz?

KépKép
barimami

Barbi!
remélem nem!! mert ha 10 növényre vagyok akkor 10 félét vegyek be egyszerre??? Én a most nyíló fákra vagyok allergiás. De ez már nem emberi. A szemem is kezd lassan viszketni. Orvos kizárva! nincs annyi lányok nélküli időm, hogy még oda is eljussak. Ma se mentek, mert Szofi éjjel sokat köhögött és alig aludtunk. Egész reggel csak az ölemben volt meg. Különben bömbölt.

Igen! előbb a papámnak mondjuk meg, majd a lányoknak és utána már jöhet mindenki más. Igaz tegnap egy bölcsis anyuka majdnem lebuktatott, pedig mindenkinek hangsúlyozom, hogy a nagypapa még nem tudja. Erre a játszótéren a papám előtt odajött és megkérdezte, hogy hogy vagyok. Láttam hogy ez lesz és igyekeztem minél messzebb menni a papámtól, mire odaér hozzám az anyuka. (a másik anyuka figyelmes volt és sutyiban kérdezte, hogy "nagypapa már tudja?" :D ) még 1,5-2 hét és megmondjuk. De akkor tuti hetekig nem fogok tudni feléjük se menni. Anyukám is aggódik, hogy mi lesz ha megtudja a papám! :shock:
Lányokról most nincs nagyon kép. Majd kellene csinálni! :D hasam reggel kicsi, DU-estére meg akkorára puffad, mint mikor Katát szültem. :shock: :shock: :shock: :shock:

most mennem kell, mert káosz van! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

jó reggelt

mi is itt..csak mostanában annyit kertezünk,hogy alig tudok gép elé jönni...

Merci! végre, de jóóóóóóó.mekkorák már a gyerekek!Olicska mondja még a dr hÁJSZT?? :D

Borsa! LEMARADTAM VMIRŐL :?: :oops: mármint Míráról irsz...
van már vmi(vki) esetleg?? :lol: ja a szülinapot akkor félreolvastam,mert irtad hogy szülinapja előtt 1 nappal kapja az oltást..vagy vmi ilyesmi....akkor félredátumoztam :oops: :lol:

Veronikusz! bátorság! lehet hogy Papa nagyon örülni fog, és nem is lesz semmi gond :lol: végülis neki is 3 gyermeke van :lol:

lányok! nem tudja vki a méteres kalács receptjét??nagymamám csinált mindig, és és is úgy sütnék,de nincs meg...anyukámnak megvolt, de mi gyerekként a tesómmal, összefirkáltuk ,szóval nincs meg... :( tudjátok őzgerincben kell sütni,egyik fele sárga-,másik kakaós. és közte puncsos?krém....

Memme! köszi :D

Tünde???Ancsa? Gyuzso,,??
Vendég

Sziasztok,
direkt abba a sarokba ültem, ahol sosincs net (sutyi-net), hogy tudjak dolgozni, erre, mikor látom, hogy van, nem bírom megállni...

Ancsa,
mákosguba nagyon jól sikerült, én kb 2x annyi mákot raktam bele, mert mi inkább a gubás mákot szeressük... :) Köszi a receptet.
Mi külön lakunk emberemmel, de közel Anyuhoz (gyalog 15 perc), onnan meg a Nagyi 8 perc gyalog, de ő még Anyu "vendégszeretetét élvezi" - aki kezd idegileg teljesen lemerülni ettől.. :)
Szóval számítok majd Anyu segítségére, aki ezt már a legelején felajánlotta, meg is lepődtem, olyan jól fogadta a baba-hírt...mert ő még tuti nem akart nagyi lenni, de elég tapintatos volt.

Veronikusz,
Gyümölcsnap? hát nem tartom.. lehet, hogy azért is vagyok már 91 kg... és 76-tal kezdtem, szóval már átléptem a 14 kilós határt amit Szalay kiszabott. Bár ő még nem tudja... Szülés előtt tuti lemérnek? Nem csak megkérdezik mennyi vagyok? Mert én arra spekulálok. Úgy vagyok vele, hogy 1-2 kiló plusszért ne legyen má' megint kiselőadás, inkább letagadom... :oops:
Ja, amúgy mi a TF-nél lakunk, csak néha átsétálok Anyuhoz sétáltatni, meg ebédelni, ő a Gombocz utcában lakik (a Ménesi fölött.)
A kutymók tényleg megérzik! :)

Gyuzso,
szóval a mákosguba recept Ancsa érdeme, tőle kaptam, küldöm, ha közben nem jutott volna el hozzád.
Hát azért ez a kiló dolog nem nyugtatott meg...

Ja, a másik meg, hogy mindenki azt mondja, (kivéve a férfiakat..) hogy milyen kicsi a hasam. Mondjuk nekem is feltűnt már, hogy másoknak ilyenkor jóval nagyobb volt... Kicsit aggódom....Mondjuk így is elég nyűgös már az életem, nem hiányzik, hogy még nagyobb legyen, csak hát... :?: :?: Annyira félek, hogy minden rendben lesz-e...

Renáta,
Hát, elég jó a kép!! :D :shock: Nem csoda, ha nézegeti magát a tükörben, biztos tudja, hogy jól néz ki! :) És gondolom Anyuka is építgeti az önbizalmát. :)
Hogy sikerült a vizsga tegnap?

Borsa,
Gratula a Mikula bához! Megértem, hogy örülsz, hogy megjött. Furi de nekem is hiányzik kicsit... Meg a tabi is... :shock: Most lesz egy éve, hogy nem szedem és mégis eszembe jut esténkét, hogy jaj, csak el ne felejtsem!
szülésznőt én is akarok már mielőbb választani, de Erika pont szabin lesz akkor, mást meg még nem környékeztem meg. Gondoltam, majd a CTG-n ha valaki szimpatikus. Meg meg akarom hallgatni a doki véleményét is...

Memme,
Jól telt a pihenős hétvége?
CTG-től én is remélem, hogy segít a rákészülésben! Valahogy olyan nehéz elképzelnem, hogy hárman leszünk. Azért is sürgetem már, hogy kész legyen a babaszoba, hogy talán annak látványa is segít majd..

Cukorfalat!
Képek irtó édik!!!!!

Nekünk jól telt a hétvége, Szombaton Surányban voltunk a telken, irtó el van hanyagolva, muszáj volt egy kicsit kapirgálni, férjem, meg Apósom közben szalonnát sütögettek..
Aztán este szülinapi buliban annyira nevettem, hogy azt hittem szét durranok és még sikerült be is...... :oops: Mindenki egyből elkezdett szugerálni, hogy nehogy ott megszüljek.. :lol:
Tegnap meg nagybevásárlás tartósélelmiszerekből, mert így fel tudtam cipeltetni Apával..aztán IKEA..

Na, mostmár tényleg el kell kezdenem dolgozni,
majd még jövök,
Vendég

Sziasztok!
Vagyunk mi is, csak állandó rohanásban.

Memme
Én járok egy ideje fogorvoshoz, Matyi fogzik ezerrel, és a lányomnak fájdult meg egy hete az egyik tejfoga, amivel egész délután a gyermekfogászaton vártunk. Mert aki időpontra jön, az megy be. Mi akkor mehettünk, amikor minden előjegyzettel kész lett. :evil: Remélem erre kérdeztél rá?

Gabbóka
Zsombinak mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Borsika
Én is mindig kisebbnek láttam a pocakomat, mint a többi hasonló idős kismamáét. Bár Matyi nem lett óriás, de egészséges és ez a lényeg. Már a lányom kis súlya miatt is el voltam kicsit kenődve, de mindenki vígasztalt, hogy majd kinn behozza a lemaradást. Így is lett. De ha vígasztal: a barátnőm még az enyémnél is kisebb pocakkal rendelkezett(már ránézésre kisebbel), a gyerkőc meg majdnem 4 kg volt.
Pihenj sokat és már ne dolgozz!!!!(inkább netezz :wink: )

Imádnivalóak a gyerkőcök a fotókon!!!! :lol: :lol: :lol:
Lassan én is teszek fel. :D

Betegeskedőknek jobbulást!!!

Bocs, de most csak ennyire futotta.
Pussz mindnekinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Veronikusz, hát ez elég szörnyű lehet, mármint az allergia, én úgy tudom, hogy csak arra van homeo, amit pontosan tudsz, hogy mi okoz, de majd a többiek kiokosítanak! Nekem augusztusban van ez, meg szeptemberben, parlagfűre vagyok allergiás borzasztóan, tavaly viszonylag jó volt, mert Danival próbáltam itthon lenni inkább abban a 6 hétben és nem kimozdulni, plusz ablakokat se nagyon nyitogattam, inkább kondiztunk. De minden évben véresre vakarom a szemem olyankor :(
És papád a hasadat észre se veszi?? :shock: Játszóteres sztori durva, még szerencse, hogy ilyen szemfüles voltál, az elég szörnyű lenne, ha mástól tudná meg :?

Bori, ne aggódj, a hasad méretétől EGYÁLTALÁN nem függ, hogy egészséges lesz a-e a baba, ha a vizsgálatok semmit nem mutatnak, biztos minden oké, ne aggódj feleslegesen!! Inkább gyere babanetre munka és aggódás helyett! :wink:

Még egy kérdés: hurutos köhögésre ti mit adtok? Daninak most van először gond a torkával, eddig sose volt, de péntek óta köhög picit, du. megyünk dokihoz, eddig lándzsás útifüvet adtam, sok foly., meg c-vit, meg homeos orrspray, egyéb?

KépKép
barimami

Adri, Barimami,
Köszi a megnyugtatást, igazán jól esett!
Rugdosás végül is sok van, Tóth doki azt mondta, ez a "magzati jólét jele".. :lol:
A meló meg fordítás, szóval fizikailag nem megerőltető.. (még örültem is, mikor kaptam, hogy újra hasznos leszek, persze mostmeg nyomaszt, hogy fel kéne rakni a függönyöket, stb..)

Na mennem kell, mert Apjuk hazajött, és már csokitól kezdve mindent idekészített, célzásképp, hogy játszani akar a gépen..
én meg mgyek teregetni..
ez az Anyu-sors.. :lol:
Vendég

Gabi!
Ha ismernéd a papám, nem mondanál ilyet!!! Ez tragédia lesz! :cry:
Receptet sajna nem tudom :cry:

Borsika!
Én mind a kettőnél 18 kilót híztam kb. Mészi ugyan kicsit csóválta a fejét, de most mit csináljon! :lol: engem egyszer se mértek le szülés előtt :lol:
A hasad miatt nem aggódj! Katánál az hitték még a végén is, hogy 2-3 hónappal KISEBB terhes vagyok!! Én is csodálkoztam, hogy másnak mekkorára tud nőni már a 6. hónapra! Szóval nem a hasad méretétől függ, hogy mekkora lesz a baba. Kata is 3 kilós és 53 cm volt. Az tök átlag. :D Szóval nyugi!!!!! :D

Barbi!
Sorstárs! Akkor te is tudod, hogy milyen az! :cry: néha percekig csak tüsszögök. Nagyon unom. :lol: Viszont ha nem volnék terhes se szednék nagyon semmit, mert mikor szedtem, akkor 3-4 hétbe telt, hogy megszokja a szervezetem és addig állva is elaludtam a bogyótól. :lol:
Papám? Nem, nem vette észre, mert vagy egy buggyos pulcsit vettem fel, most meg egy vastag, merev mellényben voltam. Az még eltakarja. :lol: Cselezek ezerrel! :lol: Ezek nálkül már nagyon ORDÍT! A diszkrét anyuka szerint már így is nagyon látszik (női szemmel) :D
Köhögés: én köptetőt adok neki (most épp Mucoprontot, mert fini édes és bejött nála) de ezt csak reggel 1X, este kap Fenistil cseppet (ez vény köteles. Ez nem csak csillapítja a köhögést, hanem nyugtatja az orr nyálkahártyáját is, így jobban alszanak), néha Tantum Verdével is befújok a szájába (ennek van egy hosszú szipkája, így jobban bemegy a torokig és ez száj- és torokfertőtlenítő, lányok sokszor maguk reklamálják, mert nem rossz az íze), ja meg amíg köhög addig azt mondta a doki hogy 2X adjak neki Homeogene 9-et feloldva.. Talán ennyi! Most nem jut más az eszembe torokra. A többit inkább az orrfolyásra szoktam. No meg amiket írtál azokat. Jobbulást!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!azért én nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen Papával! mert már így is van 2 gyönyörű fürtös unokája, és lesz még1 gyönyörűség :D szóval én nagyon szorítok neked!
de akkor tényleg nem húzhatod sokáig,ha már látszik a pocakocska.

Borsika! ne aggódja hasad miatt! nem a méret a lényeg! nekem meg akkora volt 6 hósan,mint másnak 8 hósan,. meg is szólt egy eladó csaj- hogy ő 8 hónapos terhes,és neki van akkora hasa,mint nekem 6 hósan. én meg ettől éreztem rosszul magam...és akkor mi van? ha bent minden oké...valakinek befelé terjeszkedik a baba,vkinek kifelé... :lol: szóval babával minden oké ne aggódj!!!szép méretei lesznek így is..... :lol:

BArbi! éna Rhinatiol köptetőt adtam neki, reggel 1er,meg
d.u. 1er. meg fürcsi után bekentem a hátát eukaliptuszos krémmel. babyluuf a neve. az is segített sztem.. jobbulást kívánok DAnikának!
Vendég

Veronikusz, én már eléggé otthon vagyok homeopátiában. Most a tünteteidet biztosan csillapítani fogja a Coryzalia, ami complex szer, tehát többféle alapszert tartalmaz. Ezt mindehol lehet kapni 8-900 Ft és egy-két hétre tutti elég, csak úgy kell szedni, ahogyan le van írva (semmi mentolos, illóolajos dolgot nem ehetsz előtte utána 30 percig. Eleinte óránként kell szedni aztán a második-harmadik naptól kevesebbet. Igazából csak cukor van benne, szóval ha azzal nincs gondod nyugodtan szedheted, De jó volna tényleg kivizsgálni, hogy mire vagy allergiás, mert pl van egy Pollens nevű alapszer is, ami a levegőben szálló virágporok ellen hatásos. A Borsostyán Patikában (a Kondorosi uszi mögött) szinte bmilyen hoemos bogyót lehet kapni. Én Olicskával most voltam Vega teszten (ez egy elektroakupunktúrás kivizsgálás, a körömágyadra tesznek egy toll szerű valamit és 3-400 anyagra (étel, pollenek, fémek, állati fehérjék, stb...) megvizsgálnak. Ez nagyon érzékeny műszer tehát már az érzékenységet is kimutatja, nem mind allergia, amit kijelez. A néni, akihez járok évek óta (terhesen is többször voltam) nagyom kedves és patikákban és szépségszalonokban rendel. A vizsgálat kb 20 perc és 5000 Ft és mehetsz a gyerkőcökkel is, ellesznek amíg csináljátok. Benike is szétkapta a rendelőt múltkor. Olinak kihozta a tejcukrot és a finomított búzalisztet, nekem enyhe Candidát pl. ezért is ekcémás a kezem. Bár az orvosok ezt nem tartják diagnózisnak, azért Olicskának is beírták a lapjára az eredményt a Budaiban is a Jánosban is és Veres doktor is, mert nála is voltunk korábban a haspuffadásával. Ja és én egyszer ezután a teszt után két héttel voltam rendes vérvételes, háttapaszos allergiavizsgálaton a Mária utcában (nagyon durva hely) és érdekes módon az összes anyagot kihozták, amit a Vega teszt kijelzett. Ha érdekel elküldöm a néni számát.

Ancsa, én mióta voltam a teszten a néni javaslatára grapefruitmag olaj kivonatot szedek és javult a tenyerem rendesen, pedig december óta "hámlik". És homeopátiás kenőcsöt használok rá, meg Benike térdére is, mert sajnos úgy tűnik ő is ekcémás. Halicar a neve és homeos gyógyszertárkban lehet kapni, kb 1200 ft. És nemrég kipróbáltam egy Avene nevű testápolót, ami kifejezetten nagyon száraz és atópiás bőrre való, nagyon jó! Sajnos csak egy kicsit kaptam a sógornőmtől, és úgy tudom itthon nem lehet kapni, azért ha valaki tud róla szóljon. Ő gyógyszerész és ez az Avene állítólag az egyetlen termálvíz Franciaországban, ami kifejezetten az ekcémát gyógyítja. Ausztriában lehet állítólag kapni. Én már mindenféle testápolót kipróbáltam és ezen kívül csak a Cremor aqusos jött be, ami a gyógyszertári alap testápoló krém. Recept nélkül is kapható, de úgy drágább persze.

Kép

Képurl]
eszesmerci

Sziasztok!

Én is itt ám, csak kornyadozva az álmosságtól állandóan, na mindegy, majd elmúlik, ez legyen a legnagyobb bajom. Csüt. reggel 7re megyünk nyakiredőre, már görcsben a gyomrom...

Merci!
Nagyon örülök,hogy jöttél! Mekkorák a gyerekek! És milyen szépek!

Gabi!
Küldtem a receptet, megkaptad?! privibe küldtem.

Barbi!
Este neked is válaszolok, aranyos vagy! Nekem azt mondták, hogy a lándzsás útifűvel óvatosan, mert allergizálhat... Én ambroxolt szoktam neki adni, az is köptető, de azt meg estére nem szabad, mert éjszaka nehogy szenvedjen a sok cucctól.

Bori!
Jajj, dehogy aggódj a has méreten! Martinnál nekem épp látszodott a 16. héten, de aki nem ismert, azt hitte kicsit húsibb vagyok, szóval nem az a lényeg! Minden oké, ne izgulj, minden jó lesz!

Na megyek, szép napot!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Szia Steffi! Minden rendben lesz, addig is pihenj. Én is kicsit megnyugodtam mert Oli összes laboreredménye jó lett, most már csak az allergia eredményeket kell megvárnunk. Persze addig én is izgulok még. Jövő héten gerinc rtg-re is megyek, mert valami puklit talált az ortopédus a lapockám környékén februárban. Na azóta be vagyok tojva rendesen, a szoptatást is abbahagytam, amúgy is már akartam, mert alig volt tejem és sztem komfort cicizés volt ez már csak. Mindig van valamiért izgulnunk, az élet már csak ilyen gyerekekkel, pihenj és gondolkodj pozitívan :-)

Kép

Képurl]
eszesmerci

Steffi! megkaptam,köszike :lol: meg is fogom csinálni hamarosan...bár biztosan nem lesz olyan finom mint anno nagymamám csinálta...de hogy szerettük!eszembejuttatja a gyerekkorom...
ja és ne aggódj nyakiredő ügyben, MArtin is egy gyönyörű egészséges baba!!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Kicsit fáradtan de itt vagyok én is.
Kint voltunk kertészkedni a Viktorral és kiszivott minket a jó levegő. :lol:

Memme: kipihented magad? A szakdogával hogy állsz?

Merci: Jó hogy itt vagy :lol: Nagyon jók a képek.

Steffi: Ahogy Gabi is mondta ne aggódj,ne idegeskedj, nem tesz jót.

Rólunk: Már csak én vagyok taknyos, Viktornak csak néha kell már megtörőlni a nóziát. :P

Adri: Örülök, hogy rólatok is lehet hallani :lol:
És a képek amit hétvégén készítettem.
Kép Ismerkedik a játékbabával :lol:
Kép Az első homokózása
Kép
Kép a keresztlányomékkal
Kép A nap végén egy hatalmas fürdés

Mindenkinek szép napot.
V

valentina

Steffi,
próbálj ne stresszelni.
Álmos vagy? Martin? Hagy pihenni valamicskét?

Veronikusz, épp tegnap emlegettelek a páromnak, pontosan a papáddal kapcsolatban. Azt kívánom, hogy nagyon pozitív legyen.

Szia Renáta, de jó, épp kérdezni akartam a mosódiót. A kép nagyon dögös! :) :oops: :roll:

Adri, akkor nálatok most rajtaütésszerűen lerohantáka családot a fogmanók. Jobbulásokat.

Veronikusz, jobbulást oda is.

LÁNYOK! NE FELEJTSÉTEK, HOGY MÉG LEHET SZAVAZNI AZ ÉV SZÜLÉSZNŐJÉRE AZ endomed@t-online címen.

Képzeljétek, most tényleg pihentem a hétvégén. Igen, van olyan fáradtság, amikor az embert már nem édekli, hogy mennyi van még hátra az egyébként véget sosem érő takeszolásból. Csak kiteregettem és ohne. Még azt is elfelejtettem, hogy betegyem a sütőbe a csirkét, amit előző nap a párom bepácolt. És a gép előtt se sokat ültem. Csak szoptatgattam, aludtunk, szopi, alvás, végignéztem egy filmet (!). Ennek kell most kitartani a a héten, mert a bébiszitter nélkül akarom végigcsinálni.

Megyek is, hátha belefér még egy intimtorna, Melinda alszik.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Most van egy kis időm, úgyhogy gondoltam hogy írok pár sort!!

Visszaolvastam, de az agyam mint a szita.... A képek viszont nagyon aranyosak!!!!!!!!

Látom, azért vannak visszatérők is Merci és Gabbó!!!!!!!!!! :D

Merci,
Te jó ég, milyen nagyok már a gyerekek!!! Rohan az idő!!!!

Gabbó,
Zsombinak utólag boldog szülinapot!!! KÉrünk képeket a szülinaposról és a hugicáról!

Borsika,
Nyugi a kilók miatt, szülés előtt nincs mázsálás! :lol: :lol: Amúgy a gyüminap az miből áll??? Lassan lehet hogy nekem is bekell vetnem.... Bár a héten megyek védőnőhöz, de gondoltam jobb lenne megelőzni a bajt!! A pocak méret nem számít!! Nekem mindenki azt mondta, hogy tuti ikrek lesznek, mert akkora volt a hasam... Aztán Réka kemény 3350 grammal született!! MOndjuk azért ütöttem a + 30 kg-ot!

Manóka,
Lehet hogy nem olvasod, de valszeg két hete Titeket láttalak Mikolt-al Hegedűs dokinál.... Én is pont akkor voltam bent nála, Mikolt nagyon ismerős volt de Téged még nem láttalak.... Viszont most a fénykép alapján beazonosítottalak! :D

Steffi,
Már nyaki redő???? Te jó ég, hogy szalad az idő! Jövőhét kedden nem jösz dokihoz??? Én megyek terheléses cukorra!

Gyuzso,
Jól láttam, hogy nem láttlak???

Rólunk röviden: mi persze megint a betegeskedők sorába álltunk... Először Réka kapott el valami vírust és taknya nyála egybe folyt, erre most mi kaptuk el Tőle.... Szóval most apával együtt vagyunk göthösek! Lilicsek remélem, hogy jól van... Azért megtudja mutatni, hogy Ő is itt van.... Talán Réka egy kicsit jobban ficánkolt....
Rékuci egyre többet bilizik, és 2 napja!!!!!! bilibe kakil!!!!!!!! SZól hogy anya kakilni kell... SZóval igazi nagy lány!

pusz mindenkinek

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!

Hú, de aranyosak vagytok! Nekem meg ég a pofám, hogy nem írok, de nem azért mert nem akarok, hanem nem tudok. Most mákom van, martin békén hagy, de egyébként korán kell, délelőtt játszunk, reggelizünk, aztán séta, rohangálás, dél körül ebéd, aztán alvás, szerencsére pár hete stabilan alszik délután minimum két órát, ma pl. hármat nyomott. És kb két hete teljesen magától kialakította azt, hogy leteszi a fejét a kanapéra és alszik is. Én meg fekszem mellette és így én is pihenhetek. Nem akarom elkiabálni, de pár hete éjszaka is alszik, max. annyira ébred fel, míg iszik egy kortyot, vagy csak ráteszem a kezem a hasára, szóval éjszaka is hagy aludni, egy év után már tök jó! Ja és megtanult puszit adni és mindenhol ahol ér minket adja! nagyon drága! olvastam, hogy többeknél szájra puszi volt/van hát nálunk is! ahogy apától látja!

Merci!
Hát én már csak ilyen hülye idegeskedős vagyok, pedig múlt héten voltam spirituális választerapetuánál és mondta, hogy minden oké a bébivel, szóval igyekszem nyugiban lenni, de igaz, hogy míg élünk és aggódunk értük! De ez így szép persze! Remélem semmi komoly a gerinceddel, nem hangzik túl jól!

Gabi!
A recept tuti, anyóstól van, és még a férjem írta le mikor gyerek votl onnan írtam, azért olyan izé néhol a fogalmazás!

Valentina!
Nektek gyógyulást!

Memme!
Hát igen mostanában inkább álmos vagyok, de ahogy írtam kicsi kincsem idekint hagy pihenni! Bár amikor egész nap borús az idő és esik stb akkor bírnám az egész napos fekvést, dehát ez van, nem panaszkodom! Van erre valami jó homeo? 1x mintha írtad volna, csak elfelejtettem, hova mentettem el. Örülök,hogy jól telt a hétvégéd! És egy egész film :roll: Micsoda apró örömök!

Vica!
Már nyakiredő... Hát elment az idő, de azért már alig vártam, hogy elhagyjuk ezt a 12hetet... Nem tudom mikor megyek legközelebb szerintem máj. közepén afp-re. aztán utána hogy van? a 18. héten van a genetikai uh az afp értékével összevetve?! nem tudom mert nekem két éve a lepény biopszia ezeket mind felülírta, így nem kellett és nem is volt, meg a 20. héten kerültem sipihez. na mindegy majd megkérdezem barbit náluk hogy volt!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Veronikusz tinikoromban én is ilyenkor voltam allergiás de kinőttem.Ilyenkor a mogyoró meg az éger fa nyílik ha segítettem ezzel valamit.Sajnálom, hogy a papáddal iylen helyzet alakult ki.Nem is tudom, .....mégiscsak a Ti babátok lesz (ha minden igaz a Ti petitek) és szerintem ha Ti örültök neki is azt kéne tennie.....de igazad van nem ismerjük őt.Na nem is akartam én ítélkezni csak beleéltem magam a helyzetedbe...és olyan ........na mindegy :oops:

Borsika Ne aggódja a hasméret miatt.Nekem nem volt nagy egyátalán, pedig a Berke 3900 volt és59 cm.Nem volt kicsi baba de valahogy befért.
Kép
Ez a kép szülés előtt 5 nappal készült...nem volt nagy szerintem.
Úgyhogy ne aggódj!!!!

Steffi ne izgulj minden rendben lesz....!!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Gabi! Memme!
nagyon aranyosak vagytok! de tényleg!!! tudom, hogy lelket akartok belém önteni. :) vmajd ha már tudom, hogy mikor lesz a NAGY BEAVATÁS NAPJA a papámnál szólok, ha nem baj! :oops: és akkor megkérek mindenkit, hogy sok-sok pozitív energiát indítsatok el a papámfele. :D Most hogy közeledik A NAP, egyre jobban RETTEGEK!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Merci!
köszi a homeo nevét! első körben kipróbálom ezt. :D
Nem vagyok fent az iwiw-en. :D Nem is szándékozom. :lol:

Steffi!
nyugi! minden rendben lesz!!!! :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vica!
Nagylányak hatalmas gratula!!!!
Ez a cukor nem csak a 26. hét fele szokott lenni???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Anyám!!! Dorka!
a frászt hoztad rám, hogy neked most ekkora :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: irtó csinos voltál! szemtelenül csinos!!! :D bárcsak én néznék ilyen jól ki! :oops: Engem lassan egyszerübb lesz átugrani! :lol: :lol: :lol: :lol:
A papám nem rosszindulatból ilyen, hanem mert engem félt!!! mert tudja, hogy végül is egy nagyi sincs, nagypapiból is csak ő, de neki meg van bőven gondja a család többi tagjával (2 dédi, érettlen öcsén, fogyatékos bátyám és még most mennek ki 3-4 évre!!!! na ez tesz majd be nála főleg!!! hogy még néha néha se tud majd jönni segíteni!!! és a két lánnyal is van bőven tennivaló! fél hogy nem fogom bírni!)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vica Rékájának, Cukorfalat Petyának, Brigi Kristófjának és vali Ádámjának boldog hófordulót kívánunk!!

Dorka,
nagyon csini pocak!! :lol:

Bori,
élő példa, befelé is nőhet a baba!! ne izgulj a pocakméreted és a súlyod miatt sem!!!
sutyi net, hajrá!!!
és kösssziiii a mákos guba receptet!!!

Veronikusz,
remélem, valami beválik az allergiádra!!

Valentina,
szupi fotók!! tök jó, hogy csillapodik a takonykór!!

Vica,
köszönjük a hiányolást! :wink:
gyógymanókat küldtük!!!
bilibe kakihoz gratulaaaa!!

Barbi,
Daninak is gyógypussz!!!

Gabi,
ezek szerint méteres kalács recept rendben megérkezett! :wink:

Merci,
de jóóóó, hogy jöttél! sokat hiányoltak ám a lányok!! :lol:

Steffi,
ujj keresztben 15.-ig!! Martin nagggyon ügyes!! pihi hajrá!!!!

Orsi,
hajrá Mira!!!!! :lol: :lol:

Zsófi,
Léna annyira csini szépség!!! jó egy kis hír Rólatok is!

Memme,
egy egész film???? gratulaaa! drukkolunk, hogy jó legyen a hetetek!!

Nálunk még a nővérem elkapta, de mostanra rendben van a család apraja-nagyja :lol: köszönjük a drukkokat!!
ma voltunk útlevél-fotózáson és apánál a dolgozóhelyen, mindenki le volt nyűgözve, nagyon nyugodt, mosolygós volt! :wink:
édespofa!! :lol: :lol:

Hanna? Eni? Tünde? Györgyi???

KépKép
Kép
gyuzso

Kép

Kata születése előtt max. 2 héttel (nem túl jó kép, de talán látszik, hogy nem volt túl nagy a hasan - szerintem)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kép

és a 4 kilós, 62 cm-es Szofival, pár nappal szülés előtt :D :D :D
ez már nem volt olyan pici :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok Lányok!

Vagyok ám csak nem volt nálunk internet majdnem két hétig...szolgáltatóváltás volt...

Próbálok visszaolvasni, de nem olyan egyszerű...sokat termeltetek...

Rólunk:Daninak már két foga van...teljesen feltünésmentesen jött ki a második is.
Egész nap ácsorog és próbál az ágy mellett lépegetni.
Pápázik és tapsizik...
Orsival holnap megyünk nyílt napra az oviba, bár ő erőteljesen tiltakozik, hogy nem akar oviba menni... :(

Veronikusz!
Én minden évben kapok egy szurit és az hat egy évig mindenféle allergiás nyavalya ellen, mivel én asztmás és allergiás is vagyok (fű,fa,virág,pollen,stb...), így nekem ez szinte "életmentő".
És persze olcsóbb is mint állandóan megvenni minden szart amit felírnak az allergia ellen. A szuri 4000 ft....
Persze terhesen nem adják :D

Borsika!
Gondolom emlékszel a sétáról, hogy micsoda istentelen fizikum vagyok :D potom 153 centi és 44 kiló...
Orsival a 21. héten vallottam be a munkahelyemen, hogy terhes vagyok...addig nem látszott semmi...pedig nyár volt :D
A végére sem lett nagy hasam...nem is tudom Orsi hól volt szülésig :shock:

Borsa!
CSak nem???????? Vagy még nem???????

Nekem múhét vasárnap jött meg először..de úgy rendesen.
Örűltem neki, mert már sokszor görcsölgettem, viszont amióta megjött azóta tejem szinte alig-alig....szerintetek ettől van????????
Olyan szomorú vagyok... :cry:

NA megyek is visszaolvasni... :D

Kép

Kép
cukipofa

Dorka!
Wow! Te így néztél ki 5 nappal szülés előtt?! Áruld már el ezt, hogy csináldtad?!

Veronikusz!
Persze én is gondolok Rád a papád miatt! Mi anyóséknak nem mondtuk még meg, biztos botrány lesz, hogy nem lettek beavatva, de engem már nem érdekel... na mindegy ez pont nem illik ide csak kibukott belőlem!

jajj Zsófi! hát tényleg szépséges a lányod!

zsu!
köszi és gyógyulgassatok ti is most már! útlevél fotózás?! mentek ti is? naná, hogy kiegyensúlyozott, mosolygós én is az lennék, ha ilyen anyukám lenne!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Barbi, boldog szülinapot kívánunk!!!!

Steffi,
köszi, drága vagy! :wink:

Veronikusz,
csini pocik, na! drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Tőlünk is!!!

Kati,
gratulaa a fogacskákhoz és a sok ügyességhez!!
Orsinak meg hátha teccik az ovi!!!! drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!

KépKép
Kép
gyuzso

Veronikusz nem is vagy nagy darab Te sem, úgyhogy nincs okod panaszra :lol: Vagyis nem voltál a lányokkal, úgyhogy gondolom most sem lehetsz az.
Megértem a papádat, gondoltam,hogy Téged félt, hogy mi lesz Veled ha 3 manód lesz...háááát bizit nem lesz könnyű.Mindenesetre én nagyon szorítok Neked/nektek :!: :!: :!:

Cukipofa valamivel nekem is kevesebb lett a tejem ahogy megjött.Berke akkor volt 6 hónapos és pont kezdtük a hozzátáplálást, úgyhogy nálunk nem okozott gondot.Azután már tudtam, hogy babát szeretnénk és javasolta a gyerekorvos, hogy válasszam le Berkuszt , akkor meg alig akart elapadni a tejem .....már nem szopizott 3 hete de még mindig volt.Szóval ne aggódj, sztem folyamatosan nem fog csökkenni.

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!
Borsika! Ne is foglalkozz a haskicsinylőkkel. Ez a kedvenc szórakozásuk. Ha meg meglesz a baba, akkor is mindenki mindent jobban fog tudni, hogy hogyan kell csinálni. Azzal se foglalkozz. Nekem Vida azt mondja, a természet tudja a dolgát. Egyrészt lehet, hogy nem is kicsi a baba (lásd Gyuzso), ha meg kicsi, de egészséges, kit érdekel (lásd én Pankám). Nekem most néha úgy tűnik, nagyobb a hasam, mint Pannával, néha meg nem.

Barbi! Szülinap? Isten éltessen nagyon sokáig! Anyám, milyen fiatal vagy! :oops:

Köszi mindenkinek a Ferenci Erzsikéről írottakat. Most már csak azon kell szurkolni, hogy ne legyen szabin.

Steffi! Ne izgulj, nem lesz semmi baj, nem létezik. MInden OK. lesz. Milyen rends Martin, hogy hagy pihenni. igazi Úriember.

Vica! Már terheléses cukor? Én még csak most fogom hívni a dokit. Valamikor a jövő héten megyek szerintem.

Merci! Elveszett barika! Jó, hogy jöttél. Szörnyű lehetett a Jánosos 4 nap. Szerencse, hogy OK minden. Milyen volt a gasztro kivizsgálás? Mert nálunk is felmerült anno, amikor anyós parázott Panna nemevésen. Csak nálunk semmi nem indokolta. Szerintem.

Zsófi! Jó, hogy megvagy. Néha tesséjk bejelentkezni.

A múltkor visszaolvastam régi írásokat. Satukkal mi lehet?

Borsa, Gabi! Hajrá!

Kriszta

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz!
Én emlékszem erre a két képre, azért nem említettem külön, de persze, hogy nagyon szép pocikád volt! És most is lesz tuti! Papád meg hát... Majd megbékél, talán jobb is lesz, ha nem találkoztok?!

Kriszta!
Köszi, mindenki ezt mondja. Terheléses cukor szerintem is a 26hét körül van. Szerintem is jó lesz Böbével! Tényleg nagyon aranyos ő is!

Bori!
Igen azt én is akartam írni, mint Kriszta, hogy most csak ezen okoskodnak, hogy mekkora a hasad, aztán mindenki akarva-akaratlan el fog látni tanácsokkal, ha kéred, ha nem, ezeket el kell engedni a füled mellett! Nekem másfél évbe telt, de azért még mindig fel tudom magam húzni egy két beszóláson, szóval sz@rni rájuk!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Barbiiiiiii!!!!!!!!!!

Nagyon boldog szülinapot kívánunk!!! pocaklakó, Martin, Steffi, Nimi

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Szaisztok!

Veronikusz, Vdorka
Nagyon csinik vagytok a képeken. Hol vannak ott felesleges kilók? Na én ezért nem teszek fel pocakos képet. Ennyi csini kismamis kép között egy bálna. :wink:

Zsu
Jó, hogy a betegvonal rendeződött. Útleveles mosolygáshoz külön gratula Micunak. :D

Borsa
Mostmár tudsz számolni. :D Hajrá Míra!(vagy Ede) :wink:

Cukipofa
Gratula a fájdalommentes fognövesztéshez! :lol:
Orsi-ovi: Pati is ódzkodott tőle, az első időben volt sírás is, de néhány hét elteltével minden reggel korán ébresztett, mert már menni akart.

Veronikusz
Én nagyon sok pozitív energiát küldök és szorítok nektek. Te biztos bírni fogod, annyi minden problémás helyzetben helytálltál már, ez miért ne menne....

Vdorka
Most néztem Berke fényképeit. Nem egy félős kissrác. :wink: Mióta tud felmászni az ablakba?

Steffi
Gratula az éjszakai pihenésetekhez! :D
Semmi izgalom a vizsgálatok miatt. Minden rendben van, meglátod!

Renáta
Gratulálhatunk a vizsgához?

Ancsa
Elkérhetném én is a mákos-guba receptet? Megkívántam a dícséretek miatt. Köszi

ha már a recepteknél járok: nincs vmilyen jó receptetek őzhúsra. (pörköltet már csináltam) Köszi!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Barbi
Nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Merci,
tökre örülök, hogy jöttél, nagyjából akkor tűntél el, amikor én aktívvá váltam itt a fórumon. Akkor írtam, nem tom, hogy olvastad e, de rájöttem, hogy ugyanott vagyunk munkásállományban...

Borsa-Orsi,
neked meg közös titkod van a lányommal. Két napja azt kiabálja Flórka, hogy ede-ede-ede! Most már én is tudni szeretném ki az...

Memme,
tudsz élni...nekem is kéne má' egy ilyen hétvége...

Berke anyuka,
mivel is akarnál kiengesztelni? Csakhogy tudjam, érdemes e besértődni :D ...(egyébként hajzásügyben mindent megpróbáltam, de doktornénink határozottan nemet mondott, amikor megkérdeztem,nem írna e fel receptre egy kis Bánffi hajszeszt a kisasszonynak...) Esetleg valakinek homeós ötlet hajnövekedes-serkentésre? :)

Zsu,
remélem nem a tortaformámat akarod külföldre kimenekíteni...Nem égett le a feketeerdő?

Steffi,
örülök, hogy jól alakul alvásprojekt..Nyakiredő rendben lesz,nopara!

Veronikusz,
olyan rossz olvasni,amit a papáddal kapcsolatban írsz.Emlékszem amikor terhes lettem, legszívesebben kiírtam volna magamra, hadd tudja mindenki, nemhogy a család elől takargatni kelljen...remélem, azért jól sül el a bejelentés. Mit bénázott Mészi a 16.héten? Nem gondoltam, hogy egy kis törökülés kifog rajta.Azt hittem, ilyenkora már a neveken ötletelsz ezerrel... :)

Hastéma: amikor Flórkát szültem,olyan anyukával voltam egy szobában, aki úgy ment haza, hogy semmi sem látszott abból, hogy három napja szült, és nem volt kisebb a lánya lett,mint az enyimé. Tőlem szülés után meg megkérdezték, hogy mikorra várom a babát...ez csak alkati kérdés, senki se tipródjék rajta...

Betegeskedők jobbulást!!!

Barbi,most olvasom,amit Steffi írt.Nagyon boldog szülinapot Neked!

Meg persze minden hófordulót ünneplő gyerköcnek boldogat!

Reni Kresz vizsgájáról jutott eszembe,képzeljétek, ismerek egy csajt, aki...á, inkább le sem merem írni,hányszor futott neki a rutinnak,amire sikerült neki...Amúgy két gyereke van és tök jó verseket ír...

Na jócak mindenkinek!!!

Kép
Kép
paklincs

nem volt kisebb a lánya lett...és ezt én írtam.Büszke vagyok. :D

Kép
Kép
paklincs

Hurrrrrá! Vizsga sikerült!!!!

Merci

Nem tudom, te hogy használtad a mosódiót, de nekem mindenhogy teljesen működik. Neked mi volt gond? Nem jött ki folt vagy elszürkültek a ruhák? Ha folt, akkor milyen folt? Ha 30°C-on mosol vele, akkor mondjuk tényleg nem jó, de azt írja is, hogy 40°C-tól lehet használni. Én spec. úgy szoktam, hogy 5db fél diót teszek a zsákocskába és a mosószeradagolóba pedig 1 evőkanál mosószódát. Mindent visz! Beszáradt kakaó és szederfoltot is hófehér bodyból... Nem tudom nálad mi lehetett a gond :roll:
A linken, amit Ancsának írtam, utána tudsz nézni mindennek.
Én mosogatáshoz is használom.... Folyékony mosószer: ugyanúgy készül, mint a mosogatószer.

Memme
Szuper, hogy pihentél! Irigy-irigy :lol: Klasz csaj vagy! Menni fog a csajszi egyedül!!!! Örülök, hogy jókor jöttem a mosódió témával :)

Borsika
Nem a méret a lényeg! Pici pocakban is kénylemesen megvan egy nagyobbacska bébi. Mellesleg nem odabent kell nagyra nőni, hanem idekint :wink:

Cukipofa
Igen, sajna a mesitől kicsit csökken a tejcsi és az íze is változik, de vissza áll a dolog, ha nem is a ciciszétdurranós formában... Többször cuppantsd fel Danit, mint eddig, az is növeli a mennyiséget!

Barimami
Mi a neve az ökotisztítóknak?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

ezt Valinak ígértem:
Kép

Kép
Kép
paklincs

Barbi

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Még jó, hogy bekukkantottam! :wink: :D

Zsombinak is nagyon Boldog Szülinapot! és a Hófordulósainknak is Boldog Boldogot!!! (hiába ezeket a dátumokat csak Zsu tudja megjegyezni!!! :oops: )

Steffi
Végre Rólad is hallani! Pihenj sokat és szórítunk az AFP-re, de úgy is minden rendben lesz!!!!!!!

Gabi
Most látom megvan a recept, akkor nem küldöm a miénket. Nekem is gyerekkori emlékeket idéz fel :)

Memme
Hajrá pihenés! Az ember nagyon fel tud töltődni egy pár nap alatt, de gondolom hiányoznak...az ember soha többé nem lesz teljes a gyermeke nélkül, bár időnkét kell egy kis távolság is...
Szakdoli kész?

Tünde
Még mindíg fejsz? Ügyes vagy! Kézzel vagy géppel?

Dorka
Nagyon szép ez a kép! De tényleg csinos vagy!!!
Most nincs pocakos kép? :roll:

Cukorfalat
Édes Petya! és ígérem a hétvégén küldöm! :wink:
Milyen suliba jársz?

Ancsa
Hogy vagytok?

Zsu
Mindenkinek jobbulást! Micu képet nem kapunk mostanság... :cry:
pedig lassan már szalad a kis betyár :D

Borsa
Vagyok ám!!! :D és kegyed??? :wink:

Veronikusz
Neked is nagyon helyes pocid volt, de hol fért el Szofi benne? :shock:

Megint nem jut időm leírni mindent, de egy türelmetlen férj vár...talán legközelebb.

Kép
hanna09

Sziasztok!

Visszaolvastam, aztán lassan visszatérek a kerékvágásba. Hulla vagyok, de most szünet és pihenés CSAK a 2 gyerek :)

Hanna igen, fejek, és vegyesen. Hol kézzel, hol géppel. Mindkettő bevált nálam.

mtunde

Tünde!
végre! :D

Barbi!
SOK-SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!! :D

Renáta!
HATALMAS GRATULA!!!! nagyon kis ügyes vagy!!!! :D

Emese!
Flórka :lol:
nem tudom, hogy mi volt Mészivel!!!! A privátban voltam és a máskori kb 15 perces vizsgálatból max. 7 percest csinált UH-gal együtt. :cry: :oops: :oops: :oops: Pedig direkt úgy megyek mostanában, hogy én legyek a 2. a rendelésen (az elsőt mindig ua a valaki lenyúlja :lol: ) hogy ne is legyen csúszás és legyen rám ideje. Erre 7 perc .... szerintem ha tovább mozizunk akkor látta volna. :oops: :D

Most már csak az izgat, hogy ha jövő héten hétfőn meglesz az AFP akkor MIKOR és HOVA fog behívni genetikai UH-ra?????????? Én végre a kórházba szeretnék menni!!! mert annak más a feeling-je!!! Olyan jó ott az 5.-en. :D :D :D (akár fiú, akár lány, akár nem tudjuk meg, utána fogom elmondani a papámnak)
Szétkürtöléssel én is így vagyok. De most mit csináljak, ha engem piszkosul zavar, ha beszólnak és nem vadidegenek teszik ezt. Ha egy távoli vki mondja akkor max. nem megyek felé, de ha az ember saját apja!!!! :oops: :oops: :oops: és itt van még a szembeszomszéd nagynéném . Ő is kéretlenül mindig kioktat, de ha az ember megmondja neki a véleményét akkor másnap felhív, hogy én hogy kiborítottam, nem tudott aludni és egy csomó nyugtatót kellett bevennie. (bezzeg neki szabad????????) most már azt csinálja, hogy ha valamit akar, akkor kiragaszt egy fehér A4-es lapot az ablakra, ami azt jelenti, hogy hívjam fel!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: szóval ilyenekkel vagyok én körülvéve. Mellesleg a nagynéném a héten mondta, hogy most már visszamehetnék dolgozni. :shock: :shock: :shock: mintha ő tartana el a nyugdíjából!!! Bocsi lányok, de ahogy látjátok nagyon nyomaszt a dolog és ahogy közeledik a nap ....

megyek, mert csak rontom a hangulatot. Lehet a 4,5 óra alvás is teszi. Azért had köszönjem meg mindenkinek a sok bíztatást és a sok ++++++++++++++++ energiát!!!! nagyon aranyos mindenki :D így azért sokkal jobb! :D

szép napot mindenkinek!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,
sztem a 18. héten csinál UH-t és a kórházban. Tudod, írtam, hogy akkor jelentette be hivatalosan is, hogy Nagyjankó lyukat ütött.

Kép
Kép
paklincs

Reni,
akkor most jönnek a finomságok... :D Így tovább!!

Kép
Kép
paklincs

Bori, nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Boldog, boldog hófordulót Györgyi Jázminjának, Masni Mátéjának, Lilluska Hunorjának és Valentina Viktorjának!!

Veronikusz,
nem rontod a hangulatot!!! tessék jönni és írni!!
Mészi is lassan kimondja a frankót, nyugi!! hiába, korral jár, hogy csak a nagyobb cerkákat, lukakat szúrja ki egyből! :lol: :lol:
nálunk is van az utcában ilyen megmondós ember: miért nem megyek már dolgozni vissza, meg az emberem műhelyéből csináljak rendelőt... 2x szépen elmagyaráztam, harmadjára csúnyán fogom...
nagynénédet kerüld, amennyire lehet!!
sajnos túl kell lenni a bejelentésen, utána jobb lesz, nem fog nyomasztani.. meg fog békélni!! és mi majd örülünk veletek Petinek vagy Barbinak!!!

MSE,
vasárnap majdnem átbicóztam, de aztán akad kis nővérfeladat..
tortaforma csillivilli, feketeerdő lapos lett és fura ízű, de mi csináltuk :lol:

Hanna,
jól van no, keresek fotót!! :wink:

Reni,
gratulaaaaa!!! ügyi vagy!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Köszönöm a hófordulós köszöntéseket és a dícséreteket.

Memme, Borsa, Hanna: sajna (egyenlőre) csak tanfolyamra járok, ha minden igaz akkor logisztikai ügyintéző és nemzetközi szállítmányozási ügyintéző leszek.

Hanna: Várom a levelet :-)

Barbi: Isten éltessen sokáig!!

Renáta: Gratulálok!

Kati:
Gratula Daninak a 2 foghoz és nagyon ügyes,hogy meg sem
érezte.

Paklincs: jó hallani felőletek is.

Veronikusz: privi megy vissza.

Nálunk Petya már rendesen lépeget. A kanapé mellett már végigsétál, így elgondolkoztam rajta,hogy kell-e cipő már a lábára vagy nem?
Milyen márkájú cipőt vegyek neki elsőnek?
Mindenki mást mond (ez a márka tuti kilőve, így a kiscipő árakat elnézve ), anyukám szerint már kell neki és kizárólag siestát vegyek neki (bár ez a m, míg más szerint még nem kell, majd csak akkor ha már az utcán is lépeget, mert a lakásban jobb mezítláb.

[/b]

KépKép

KépKép
cukorfalat

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a köszöntést, aranyosak vagytok nagyon! Hát igen, hogy elrepült ez a negyedévszázad :lol:

Reni, gratula a kreszhez! Mosogatószer, felmosó: Frosch, ebből lehet kapni különböző erősségűeket, nekem az ecetes jött be! Mosószer, öblítő: L'Arbre Vert. De lehet kapni vízkőoldót is, meg egyéb tisztítószreket, pl. nekem Dr. Beckmann almasavas vízkőoldóm van, az is elég hatékony!

Veronikusz, lehet, h jobb lenne, minél hamarabb megmondani, mert akkor túl lennél rajta és nem kellene magadat emészteni addig, hogy mi lesz. Én legalábbis ilyen izgulós vagyok és jobban szeretem minél hamarabb tisztázni az ilyen dolgokat! Plusz ugye a babónak se jó, ha ezen aggódsz! De persze megértem, hogy ez nehéz döntés, de ha úgyis meg kell mondani, jobb minél előbb, nem? Na, persze a te döntésed, de gondoltam megosztom veled, h nálam ez hogy működik. Lehet, hogy te a jobb későn, mint soha típus vagy inkább :wink: Meg ha tényleg botrány lesz belőle, gondolom, hogy inkább húzod-halasztod, ameddig lehet. majd max a szülőszobáról megeresztesz egy telefont! :D Na bocsi, hogy humorizálok ezen, csak hogy oldjam a feszültségedet...

Emese, ez a kép! :lol:

Pocakfotók nem semmik, Dorka, nagyon csini kismami voltál! Veronikusz, neked issszonyat pici hasad volt tényleg!! Így könnyen megy az álcázás!

KépKép
barimami

Zsuzsiról lestünk:
BORINAK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK MI IS!

KépKép
barimami

Sziasztok!

Terheléses cukor: én Rékával is a 23. héten voltam, sőt a többi barinőm (Ők nem itt szülnek) Ők már a 22. hét környékén mentek. Én úgy hallottam, hogy a terheléses a 22-25. hét között szokták csinálni, bár szerintem orvosa válogatja. MIndegy, azt tudom hogy nekem jövőhéten kell mennem. :D

Lenne egy hülye kérdésem: a védőnőnél mikortól lehet szívhangot hallgatni??? Mert mikor utoljára voltam nála, akkor megsem említette, viszont jövőhéten hozzá is mennem kell és akkor szeretném meghallgatni Lilicsek szívhangját. Szerintetek??? (azért vagyok ilyen tudatlan, mert amikor Rékával voltam terhes akkor még nem volt ilyen gépük)

Borinak és Barbinak boldog szülinapot!

Dorka,
Te jó ég, milyen csini voltál!!!!!!!!!! Irigy, irigy!!!! Én meg mintegy bálna :cry:

Veronikusz,
HÁt rajtad sem látszodott, hogy Szofi 4 kilós!! Gondolom most is olyan jól nézzel ki.... Papához sok sikert! Nekem az AFP után a 19. héten csinálták az Uh-ot...

Paklincs,
Nekem is van egy ilyen jó törim... Szombat este szültem, vasárnap jöttek rokonok látogatni.... Első kérdésük: Te nem szültél meg????? :shock: :D Akkora volt még a pocakom, hogy ihajjjjj...

Tényleg, Nektek mi a véleményetek a hasszorítóról??? Volt valakinek???

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Bori
Nagyon boldog szülinapot kívánunk! Kép
Mi is lestünk, és fogalmunk sincs, Zsu hogyan tud ennyi mindent megjegyezni. :D

Vica
Nekem csak a végén hallgatott szívhangot - ha jól emlékszem - a védőnő.

Cukorfalat
Gratula Petyának a lépegetéshez. Én sem adtam rá, és most sem adok a lakásban cipőt, csak ha kimegyünk. Én a Deichmanban(remélem jól írtam) vettem neki kiscipőt egész baráti áron.

Szép napot mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Matyinak boldog 1+1-et kívánunk!!!

Vica,
nálunk nem volt szívhang-hallgatás... talán a Többiek segítenek!

cipő: múltkor hallgattam kossuthon ortopédust - szerinte mezitláb kint a fűben, talajon lenne jó, bent a járólapon nem feltétlenül kell mezitlábazni, mert nem tudnak a kis izmok úgysem edződni..
amíg nem stabil a járása, csak 1-2-t lépeget, nem kell rá kemény talpú cipő
Miklós csúszásgátlós zokniban-harisnyában nyomja
babaszobán vettem siestát 4500-ért :lol:
és még szemezek ezzel:
http://babacipo.liliputi.hu/Termek_info.html

megyünk délután kutyit nézni :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: