Sziasztok!
Tegnap hazakerült a babakocsi és a hordozónk is.
Amit kiszálltunk a kocsiból azonnal nekiálltunk szerelni, kinyitni, becsukni, cipzárazni, stb. Mint két gyerek, tök jó volt.

Az esővédővel küzdöttünk a legtöbbet, még mindig nem vagyok képben, hogy annak hogy kéne állni a kocsin.

Ezt még le kell lesnem valakitől.
Szóval, a kocsi Toma márjákú terepjáró, 4 fix kerekes, átfordítható karos cucc. Van hozzá: puha falú mózes, téli lábzsák, vékony lábzsák, pelenkázótáska, esővédő. A fejrésznél a kupola egy része lepizárazható, melegben levegőzik onnan is a kocsi. A huzat jó állapotban van, látszik hogy vigyáztak rá. 18.000. pénzért jutottunk hozzá. Ajándék anyukáméktól.
Nyáriasan
Téliesen
A hordozó Concord Baboo X-line, két éves modell. Lehet hogy ez egy kicsit elhamarkodott vásárlás volt, de remélem jó lesz a babának. Az újszülött szűkítő alatt kicsit kopott a huzat, gondolom sokat állt kocsiban a napon... Ezt 10.000.ért vettük és a mi ajándékunk a Pocok babának.
Luca!
Második kocsinak pont ilyet néztem ki!
Egyet árulnak itt Pécsen 15-ért amihez nincs hordozó. Ha nem fér be a csomitartóba ez a kocsi, akkor valszeg lecsapunk rá.
Most nem azért, de a P.C. sokkal modernebbnek néz ki, mint a PP... de ez az én véleményem.
Bagzerka!
Ha megvan a kocsi, képet kérünk róla!
Winona!
Nagyon jól néz ki a Ti tervezett járgányotok is!
Mennyi az a nagyon jó ár?
A.m.!
Gratulálok!
Na most képzeld el, hétvégén (péntek, szombat, vasárnap) autóversenyre viszem az én kicsikémet... Már szóltam neki előre hogy gyakorolja a fül befogást.
Eszike!
Miután elpanaszoltam hogy a babácska el van fordulva, hétvégén visszaforgolódott egy kicsit és volt egy kis rugdosás party. Nagggyon megdícsértem, hogy milyen ügyes.
Vasárnaptól én is a huszonadik hétbe leszek.
Kellemes napot mindenkinek!
Monee