A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Én annyira sz..ok rá hány kilót hízok.Persze figyelem,de annyi amennyi.Különben 10nél tartok.

Kép
melike

Manka én ugyan úgy utálom amikor szörnyülködnek,hogy milyen nagy a hasam...
Az ultrahangleletekből látszik,hogy mindenkinek minden rendben van akkor nem mindeggy,hogy mi látszik????????
Vendég

Ezaz, lázadjunk!
Szerintem is az a legfontosabb, hogy a baba egészséges legyen!!!!!
Hogy ez ránk nézve milyen áron (kilók) valósul meg, az "mindegy"!!!
:wink:

Na mentem tv-zni.

Holnap meló után jövök!

Sziasztok, aludjatok majd jól!!!
bszilvi25

én meg megyek mákosgubát csinálni...
az nem hizlal ugye???
Vendég

Gigi - nem érzem a kis pocak előnyeit sajna.

Az a baj, hogy elég nehezen viselem az utóbbi időszakot (gerinc és derékproblémák, alváshiány, ha kiteszem a lábam a lakásból már 5 perc után keményedek és lassú vagyok, mint egy csiga), hiába van akaratom és elképzelésem, hogy mit fogok csinálni és hogyan, ha egyszer fizikailag nem bírom és egy takarítás vagy főzés is megterhelő már most. Engem az egészben csak ez visel meg, mert nálam sokkal nagyobb pocakosok, illetve előttem járó kismamák sokan olyan virgoncak, tornáznak, még dolgoznak....stb, én pedig ramatyul vagyok. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem élvezem a terhességet és nem imádnám a Picurt, mert soha nem jutna eszembe tehernek érezni a várandósságot, csak az szomorít el, hogy ettől többet vártam magamtól. Más végig dolgozza a terhességet és persze mondják, nem vagyunk egyformák, de most úgy érzem hiába jártam gerinctornára a terhesség előtt, nem látom a hatását. Ezt ki kellett, hogy írjam magamból, tudom mindenkinek meg van a maga baja és lehetne rosszabb is, ilyenkor az vigasztal, hogy egy egészséges baba érkezik hozzánk nem is olyan sokára és ettől nagyon boldog vagyok, mert ez minden fáradtságot megér. De ha valakinek van ötlete a fent említett problémák enyhítésére azt örömmel veszem.

Mindenkinek szép éjszakát és babázós álmokat!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Napsütéses jó reggelt mindenkinek!

Manka
Pici poci... nem tágul annyira ki a bőröd... hamarabb visszaalakul :wink:
Az, hogy ki mennyit bír, egyéni... hogy neked ennyi megy, fogadd el... nem kell ezen problémázni...
Házimunka... apránként megcsinálni, segítséget kérni...
Vendég

Manka:én hosszú évekig erobikoztam..az egész nyarat végig strandoltam,biciklitúráztam a kölkökkel...
A fiammal 8 hónapos terhesen megmásztam a nógrádi várat..
Most légszomjam van ,anyám végez minden házimunkát,nem tudok lehajolni ha leejtek valamit,a férjem köti a cipőmet,rendszeres szívrosszulléteim vannak(na jó az régen is volt).Fáj a derekam a csipőm,annyira ,hogy alig tudok tőle aludni..stb stb
Egy nyomorult lettem
A barátnőm aki 120 kilóról kezdte,nem győzi mondani,hyogy ő milyen tökéletesen jól bírja...
Vendég

Nem orvosi megállapítás:de lefogadom bármibe,hogy akinek izmos erős hasfala van alapból,az jobban megszenvedi ezeket a rohadt keményedéseket is :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Ma vagyok 30. éves!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Szép hétfőt mindenkinek!

Móni!
Részvétem nektek, éna keresztanyámat vesztettem el amikor a 15. héten voltam. :(

Ja Gigi,
A tgyásról: első gyerekem előtt egyéni vállalkozó voltam minimálbérre jelentve (kb 1 évig). Abból nem volt érdemes gyedet számoltatni. Tgyást még igen. Aztán mivel azóta gyesen vagyok a könyvelőm elhagyott :( Én meg 2005-ben megszüntettem a vállalkozóimat, mert folyton zaklatott minden hatóság...:(
Nem gondolom hogy járna nekem bármilyen gyed vagy ilyesmi...de ha igen akkor kíváncsi vagyok hogyan...ha csak kicsit több járna mint ez a szánalmas gyes az jó lenne. Én vagyok a tipikus potyautas...1 évet kellett küzdenem azért is, hogy a tb elismerje, hogy a gyes alapján jár nekem az egészségügyi ellátás.

Kilók miatt ne parázzon már senki...meg hogy nem bír mindent megcsinálni...nem is dolga ez egy kismamának se...csak lassan, amennyi még nem túl nehéz...annál többet senki se vállaljon magára!!!

Szilvi!
Örülök hogy itthon vagytok, vigyázz nagyon a babákra...még maradjatok egyben!!!! :wink:

Vagyok ma!!! Írjatok :D

Dana

Kép
danaaia

Andi!!!

ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!

:D

Kép
danaaia

Andi
Kép
Vendég

Nem voltam itt csütörtök óta, és írtatok vagy 10 oldalt. Nem is nagyon tudtam visszaolvasni. Pénteken egész nap sütöttünk-főztünk nagymamámmal és férjemmel, mert szombaton jött a família felköszönteni minket. Ugyanis a férjecskémnek, meg április 3-án volt a 30. szülinapja. Úgyhogy nagy banzáj volt itt!!!

Csiri: teljesen rákattantam az IKEÁ-ra. De sajna nem tudtam megfőzni a páromat, hogy menjünk el tegnap, így (remélem nem gondolja meg magát) jövő hét szombaton megyünk...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Dana
Akkor tényleg csak a GYES meg a családi pótlék....
(a minimálbér duplájával már megkapja az ember a max. GYED-et...)
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Szép idő van nálunk is.

ANDI: nagyon boldog születésnapot kívánok neked!

Kép
melike

Boldog szülinapot andi
Vendég

én holnap vagyok 33...de nem kell átíyrni a táblázatot :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Bari:azt hiszed öreg vagy?Hát egyáltalán nem!

Kép
melike

Nem szoktam büszkélkedni a korommal...én vagyok a nagymama korú kismama :lol:
Vendég

Barika
Kép
Vendég

Áááááááááááááá.... nem is ezt akartam :evil:
Vendég

Kép
Vendég

[quote="bárány"]N írta:bárányem szoktam büszkélkedni a korommal...én vagyok a nagymama korú kismama :lol:

Ne vágj fel azzal a +3 éveddel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Bari:ne idegesíts fel korán reggel!
Én az elsőt szülöm 30 évesen.Na,és?

Gigi:ez gyönyörű torta!

Kép
melike

Kép A tegnapi szerzemény

Kép
melike

Bari: én is az elsőt szülöm 30 évesen! úgyhogy nem vagy nagymami a + 3 éveddel!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Melike: de szép ruha! ebben fogod hazahozni?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Talán igen,attól függ milyen idő lesz.A rugi nekem is tetszik,a többi átlagos.De nem volt drága (2500).

Kép
melike

Lányok, köszi a bíztatást! Tudom, hogy túl nagyon az elvárásaim magammal szemben, csak hát nehéz lejjebb adni. Segítségem nincsen csak a férjem, segít amiben csak tud, pasihoz képest még sokat is, mert nagyon házias, de hát ő is dolgozik...

Andi - Isten éltessen sokáig! :lol:

Bari - akkor téged holnap köszöntünk. Nagymama korú? Ne hülyéskedj már! Mások ilyenkor kezdenek el szülni! Az egyik barátnőm is pl.. Egyetem, karrier, egy kis egzisztencia építgetés és mire jön az első baba már 30 körül vagyunk, most akkor mindenki nagymami korú, aki nem tud hamarabb szülni?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Jó reggelt mindenkinek!

Én még csak[color=darkred] 25 [/color]leszek, mire megszületik a babám bibííí!!

BOLDOG SZÜLINAPOT ANDI!!!

30+5

Kép

Kép

Kép
Kép
eyi

Melike - a ruha nagyon aranyos, de áruld már el, hogy hol tudtok ilyen olcsón vásárolni? Én tegnap a Westendben betévedtem egy számomra új boltba, ahol nagyon sok babaruci volt, de hát az árak?! Olyan édes ruhákat láttam! De 8000 Ft 3 db rugdalózóért? Láttam egy szuper együttest is: vagány farmer naci, hozzá illő kis felső, rajta kabátka, mondanom sem kell, hogy az egész egy falat volt (56-os) és 12 ezer? Van aki ezt meg tudja venni? Persze biztos van, de hát könyörgöm, pár hét is kinövi.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Szép pocakfotó! Most már nekem is fotózni kellene, elmaradtam 3-4 héttel, pedig megfogadtam, hogy dokumentálom az átalakulást.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Eyi:jól van már,ilyen is előfordul még,hogy 25 évesen szülnek... :lol:
Nagyon szép poci!

Manka:én is találkoztam rengeteg drága és gyönyörű rucival,de nem vettem meg!Többségében turiból,piacról és barátnőtől vásároltam.Meg is voltam elégedve magammal. :lol:
De összeszámolta és hihetetlen,de így is 20ezer körüli összeg csak a ruha.

Kép
melike

Mit főzzek ma, ami gyors és finom? Nálatok mi lesz a menü?

Manka

Kép

Kép
mankabi

én 'maradékot eszek ma'...
rántott hús - sült krumpli
gyros
mustáros tarja - tepsis krumpli
tzatziki, ubisali

ez a választék ma nálam!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Nekünk is van még husi leves meg sütök ki pipiropogóst burgonyakrokettel.

Kép
melike

na megjöttem az oviból
Eiy szép a hasad... :wink: :wink:
Vendég

visszaolvastam.
szilva szerintem nem lesz gond a csüntikkel, beszélj sokat velük.
KÉpzeljétek, apukám felvilágosított, hogy sokat kell beszélnem a babával, mert azt hallotta a rádióban, hogy egy nőnek nem mozgott a gyereke, s tisztára beparázott, elment valami tanácsadásra, s azt mondták, neki, hogy pszichés, ne parázzon, s kettő akkorát kapott az oldalába, így közölte a gyerek, hogy minden oké. na mindegy csak olyan ari volt apu, mikor mondta..most jön az első unokája asztán odavan

moni részvétem, sajna ezt el kell fogadni neked is, férjednek is, egyébként nem hiába mondják, hogy gyerekszületés vagy halállal vagy építkezéssel jár együtt.Nálunk szerencsére építkezés lesz, rem nem jön a másik. És ha hiszitek ha nem, nálunk mind a 6 gyereknél épült valami, egyiknél halál is volt... :(

szilvi, melike szépek a pocakok, már mindenki növöget :roll: :roll:

Kép
Kép
eyi

asztán=aztán

Kép
Kép
eyi

jó reggelt!!!!!
Most ébredtem nemrég....kissé ki lehettem merülve,11kor még tv-ztem,hajnali 2-6ig meg a plafont lestem.... :?

Andóca!
Heppííííííííí börzdéééééééééj túúúúúúú júúúúúúúúúúúú!
Vendég

Eyi!
Látom Te is piros bugyiban nyomod :lol: (legalábbis a mi monitorunkon...) :lol:
Vendég

Nnna,kivasaltam az új rucit meg a lepedőket.
Most elballagok a boltba meg a postára.
Majd jövök nemsokára.
Irjatok!

Kép
melike

ja csináltam én is egy ilyen szexi képet, itt mindenki bugyiban meg melltartóban nyomja, gondoltam én is megmutatom a HÁJAIMAT. mindenhol bugyog..
képzeld csiri az a piros bugyi igazándiból fehér volt, csak véletlenül valahogy bekerült az iszonyatosan fogó piros lepedőmhöz mosáskor :oops: , így ilyen halvány pirosas lett, kiváncsi vagyok mi lesz vele mosás után?remélem nem megy vissza fehérbe, mert így jobban tetszik.pedig nem olcsó bugyi volt..
Esetleg valaki szeretne színezést?szívesen vállalom.. :lol: :lol:

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!

Andóca, Bolgog szülinapot!!!

Én 22 voltam, mikor az elsőt szültem. Ugye most várom a 3. babát, 31 leszek a nyáron, de nem érzem magam öregnek. :D

A mi korunkbeliek most szülik csak az elsőket.
Én nem akartam öreganyó lenni, mire felnőnek, bár sokszor nem akarják elhinni , h van egy 9 éves fiam... :twisted:

Menü: paradicsomos káposzta+ sült virsli (ez hamar kész :wink: )

Kép
zmimi

eyi, te + a bugyogó-háj???? :shock:
bocs, de hol bugyog? :roll:

Tom csak azért írtad, h halld, h nem is olyan... :twisted: (tényleg nem olyan!) :wink:

Kép
zmimi

zmimi hát igen a melltartóm alatt..még én is megijedtem tőle, meg hát két oldalt a csípőmnél . a képen nem is nagyon láccik de van., sok :shock:

Kép
Kép
eyi

Eyi!!!
Színfogókendő... :shock: :lol: :lol: :lol:
Erről jut eszembe...mivel BK hijján összefoglalót ma nem tudok írni,azért egy reklám tegnap megragadta a figyelmemet...:
AIRWICK:1 PINGVINANYUKA gyöngysorral a nyakában elakarja üzni a kellemetlen szagokat....MEDVEAPUKA ül a fotelban és 3 vagy 4 KISMALACGYEREK játszik az egyik sarokban...
A reklám tartalma teljesen mellékes...De az,hogy a feketePINGVIN az északi sarkról és a barnaMEDVE a helyi erdőből hogyan találkozik és hogyan lesznek rózsaszínűKISMALACAIK... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ja és van egy másik változata,amikor a MACSKAnő nyit ajtót a hozzá randira érkező KENGURÚ pasinak....NA NEKIK MILYEN GYEREKEIK LENNÉNEK????
MEZEINYÚL????????? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Én is vagyok, csak a hétvégén nálunk mindig családjárás van nálunk, nem jut idő netezésre.

Andi, boldog szülinapot Neked!

Manka, én is kb. úgy érzem magam mint Te, és marhára fusztrál, hogy nincs megcsinálva valami, vagy, hogy tök alap dolgokért mást kérjek meg hogy megcsinálja!
Igaz én már tényleg nagymama korú vagyok :) De engem most nem érdekel mit gondolnak mások a koromról, csak a picikénk, hogy egészségesen megszülessen!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Csiri: látom hozod a formádat: laptető :) :D

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság