Sziasztok!
buci: köszönöm, hogy átadtad az üzenetet
Csak gyors jelentés

Ma reggel hazaengedtek, papíron már bent vagyunk. Tekintettel arra, hogy Db-i vagyok és nem igazán volt hely, hazajöhettem. Holnap megyek vissza a dokimhoz és majd akkor megbeszéljük, hogy mi legyen.
Péntek délután óta 5-10 percenként keményedett a hasam és Balkót nem igazán éreztem mozogni. Vártunk, hát ha csak az idő miatt van. De nem múlt el, ezért bementünk az ügyeletre. Szerencsére mikor az ügyeletes doki vizsgált, produkáltam is egy-két összehúzódást, úgy hogy ő is látta, hogy nem kamu

Kézzel megvizsgált (azt hittem,hogy összef***m magamat, nagyon durva volt), méhszáj tökéletesen zárt.
Egész éjszaka a szülőszobán voltam és ctg-re voltam kötve, közben lement egy lightosabb infúzió, utána meg egy ütősebb, az már használt. A babák remekül érzik magukat

Én sem aludtam, ők sem, ezért nagyon kábák vagyunk. Most aludtam egy órácskát, megkajálok, aztán vissza az ágyba. Szigorúan feküdnöm kell.

Szerencsére nagyon rendes párom van, mindenben segít
Léptem és pussz mindenkinek!
Majd holnap jelentkezek (ha addig kibirom, hogy nem nézek be hozzátok) és mesélek, hogy mi volt a dokinál.