A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kép

Kép

Kép
mmarica

l. móni: akkor kvittek a babáink ;-) szerintem nincs más, mint hogy folyamatosan próbálkozunk velük, aztán csak lesz valami...
Képfeltöltéshez nincs 5letem...

Kórház: volt egy 6 hónapos (!) kisbaba, akit estefelé hoztak be a szülei (nem hozzánk), majd mindketten (!) hazaugrottak úgymond a cumiért, aztán másnapig nem is látta őket senki... folyton egyedül hagyták a kisfiút, a nővéreknek le kellett kötözni az infúzió miatt, hogy ne tépje ki magából, és időnként a szobatárs anyukák vették fel ringatni, hogy ne sírjon... szóval gyereket bárki szülhet. Tőlem is megkérdezték (egy űrlap kitöltéséhez), hogy "ki viheti haza a gyereket?" Hát, mondom, hogyhogy ki? A szülei, ki mások? Közben megtudtam, volt olyan baba, akit a volt férj ki akart csenni a kórházból. Vannak sajnos ilyen történetek, annyira sajnáltam ezeket a gyerekeket... Még ami nagyon szomorú volt, hogy milyen pici babákkal is jöttek be anyukák (pár hetesek), meg volt egy kopasz kisgyerek egyedül egy nagy szobában, ahová csak szájmaszkkal lehetett belépni, leukémiásnak tűnt szegényke... ilyenkor azért elgondolkodom, és inkább befogom a számat.

Kép
Kép
irina

Nem győzöm csodálni ezeket a gyönyörűséges babákat!!!

l. móni: Te halmozod a babaélvezeteket azon a képen! ;-)

Kép
Kép
irina

Jubám, köszönöm, PUSZI ÁTADVA! 8)

Kép
Kép
irina

Hello Lányok,

én is olyan voltam tegnap este, mint egy mérgezett egér. Fél percenként futkoztam ide, hátha vannak új képek :lol:

Istenik voltak a sütik, szerintem kivétel nélkül mindenki tegye föl a receptet. Este konstatáltam, h a kókuszosnak csak a tetejét hoztam el :shock: , mindegy az is rettentő finom volt :wink:

Regi, látom végül menetiránnyal megegyezően kötöttétek be Szelit. Akkor ez egy másik ülés?

Lányok, nem kezdünk el lassan szervezni egy május végi bulit??????? :lol: :lol: :lol:

silka
silka

Szeli se iszik szinte semmit. Vizet adok neki, nem szoktam gyümölcslével megkínálni, mert nem akarom, hogy azt szokja meg. Egyféle granulátumot kóstolt, az nem jött be... :roll: Néha belekortyol a szelepesbe, de inkább csak rágja ő is! :?

Szeli átvittem Anyuhoz (már igényli, hogy minden vasárnap ott legyen! :D ), én meg főzök, mosok, takarítok... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Lillának nagyon boldogságos hófordulót!

Kép

silka
silka

Silka! Ez az, amit vettünk 0-18 kg-ig. Ott bénáztunk Apával, mert először menetiránnyal háttal akartuk bekötni, de hátra lejt az ülés eleve, és úgy meg Szeli gerincének nem lett volna jó (még nem ül ugyebár :? ), mivel úgy hiába döntöttem meg az autósülést, egyenesen lett volna a háta. Aztán úgy voltam vele, hogy elvileg 9 kilótól lehet menetiránynak megegyezően, Szeli meg 8800 g, meg Apa megígérte, hogy óvatosan vezet! :D De nagyon sokat segítettt a rajzod! Még1x köszi! :D Anélkül nem tudtuk volna bekötni. És én kötöttem be, mert Apának fingja (bocs) se volt hozzá... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Áhá! Még jó, h én egy hordozó bekötési útmutatót küldtem :oops: :lol: :lol: A 0-18-ig ülést fogalmam sincs hogy kell bekötni. De akkor örülök, h mégis segített a rajz. :wink:

silka
silka

Éljen Lillus!
Kép

Kép
Kép
irina

Úgy bírom, hogy így fellelkesült mindenki, a hétvégén egyébként lassabban folydogáló topik, most teljesen fel van pörögve!

KépKépKép
bongyi

Olvastátok a gmailen Vadvirágot?

Kép
Kép
irina

Irina! Én olvastam Vadvirágot, csak a blogját nem, mert az az oldal valahogy nem műxik. Te a blogját olvastad? Van valami?

Kép
Kép
Kép
gremese

Lilla boldog hófordulót!

Irina! Szerintem ne aggódj Ádó ivása vagy nemivása miatt. Nálatok még nincs szopi kiváltva, és ha jól tudom, még nem mozog annyit, mint pl Zsófi, aki teper már ezerrel, és mindenhol fel akar állni.
Ádi nem fárad ki, nem kell neki plusz folyadék, mert az anyatej még maximálisan fedezi az igényét.

Zsófi akkor kezdett el pluszban inni (és szerencsére csak vizet iszik, de abból egy nap kb. 2 decit), mikor kiváltottuk az ebédet, és amióta teper ezerrel. Ott van a földön a cumisüvege, és önkiszolgálóban nyomja.

HA Ádi eszik mást is, és többet fog mozogni, akkor inni is fog!

Ne aggódj! Próbáld lazábban venni a dolgokat! Magad miatt is, és Ádó miatt is! :wink:

Fleur! Képzeld, itthon Apa fellógatta Zsófit úgy, hogy én még nem is mondtam neki, hogy Lillával mit csináltál a talin. És tökre élvezte a fejjel lefelé levést! Sikongatott, nevetett, meg tátotta a száját, mint Lilla. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese, köszi a kedves szavakat! Hát sajnos a lazaság nem anyai erényem (pedig amúgy nem vagyok egy merev csajszi -- szerintem ;-)).

Vadvirágról: csak nagyon megörültem, hogy így többet láthatunk-halhatunk belőle :-) Nekem most bejön a blogoldala.

Kép
Kép
irina

hallhatunk :oops: ah, mi van ma velem...?

Kép
Kép
irina

Dettyk! Bencének szeretném megköszönni, hogy szórakoztatta Zsófit! :D És megkacagtatta!!!!!!! :D

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Feltöltöttem a képeket.

Ilyen is rég volt, unatkozom :( Grétacica és apa alszik, így nagyon nem akarok zajongani. Az olvasás nem köt le.
Na kitalálok valamit.

Detty Bencén nagyon látszik, hogy szereti a gyerekeket. Cicát is megkacagtatta :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

halihó!
én is feltöltöttem a képeket.

irina!
még mi sem váltottunk ki egyetlen szopit sem, de már "edzem" botondtot az ivásra. én cumisüvegbe teszem a vizet. és mindig megkínálom evés előtt és két evés között is. kb 1 dl iszik meg így naponta. tudom, h a cumisüveg nem a legjobb megoldás, de így legalább megszokja a víz ízét (íztelenségét) és akkor jöhet a csőrös pohár.
abban sztem emesének igaza van, hogy a mozgás nagyon befolyásolja az ivást. botond borzasztó sokat mozog: megállás nélkül minden evés után kb 2 órát. :shock:

nagyobb tesók:
tök jó, hogy ott voltak a talin. rebeka irtó kedves volt, hogy meglepivel is készült!!!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense Grétike is rengeteget mozog van, hogy nem is alszik 2 szopi között és mégsem fogadja el az innivalót. Mi is messze vagyunk még a szopi kiváltástól az igaz, de már Ő is kóstolgat.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kép Kép Kép

Kép

Kép
mmarica

Ivás: mi sem vagyunk nagy ivók, pedig már vagy 2 hónapja kiváltottunk 1 ill 2 kaját. A víz abszolut nem ment, mást egy darabig nem mertem adni, de pár barátnőm megnyugtatott. Arról számoltak be, h a picik eleinte csak higított gyümilevet ittak, aztán pár hónap után átálltak a vízre. Úgyhogy most mi is ezt tesszük. Mindenféle babaital vízzel higítva. Bár nagyon aktív napközben, sokat nem iszik, 30-60 ml az adagja. Mondjuk én sem vagyok egy nagy kacsa a 7-8 decimmel...
Ja, és egyenlőre csak cumisüvegből megy, de majd idővel átváltunk csőrősre :wink:

silka
silka

Szép napot :)

Fiammal vmi csoda történt :lol: éjjel csak 1* kelt és utána csak 6kor :lol: jót tett neki a tali :)

S tegye fel a kezét az a ki nem lesett be minden hozzászólás után h. nem képeket tett fel az illető :)

Bálint meg csak anyatejet iszik :9 még nem is próbáltam semmit neki adni,mi még csak nagyon az elején tartunk :) Míránál emlékszem a csőrős aventes bazi nagy siker volt :) élvezettel köpte/fröcskölte a vizet ahogy a szájába ért :)

Zsófit szerintem nem volt nehéz megkacagtatani :)olyan vidám kiscsajszi :)

Bongyi! még van egy adag somlói :) gyere érte :) Regi vagy Te küld el apát motorral,azzal biztos gyorsan megjárja Dújváros-Göd szakaszt :)

pusz

KépKép
viranka

foltoltottem a kepeket!

Kép

Kép
mmarica

Van pár percem, úgy hallom, Panka elaludt :D . Ez egyébként ma mindig nehezen ment, és rövid ideig tartott :? .

Mesi, L.Móni, Bence üzeni, nagyon szívesen máskor is :D . Ő szereti a babákat, és ez úgy látszik kölcsönös, jól el tudja szórakoztatni őket :D . Mostmár tudjátok, miért ő a jobb kezem :wink: :D .

Én annak is nagyon örültem, Meryke, hogy a két Bence egy pillanat alatt egymásra talált :D .

Amit sokótokkal együtt fájlalok, az, hogy alig tudtunk beszélgetni :roll: . De majd legközelebb :D . Sokan voltunk, rövid volt az idő (hihetetlen, milyen gyorsan eltelt :shock:), és hirtelen annyi inger ért minket is és a babákat is :D .

Pilisen aludtunk, pici lányom, mint a tej :shock: ...meg sem nyikkant egész éjjel :shock: ...ő is lefáradt :wink: :lol: .

Timi26, jövő héten jelentkezem :oops: .
dettyk

Lillának boldog hófordulót!!!!
Kép

Egyszer szervezzünk egy olyan talit is, ahol apáék vigyáznak a gyerkőcökre, mi pedig dumcsizunk :lol: :lol: :lol: .

Sehol senki :shock: ??
dettyk

Lillanak boldog hofordulot!

kepzeljetek, sztem Linike megtanulta, h papa (integet)
de meg en sem hiszem el, ugyh megprobalom folvenni videora es majd elkuldom gmailre! en nem is tudom, h lehetseges-e ilyen koran?? vagy csak halucinalok? :shock:

annyira jok a kepek, mar toltottem is le nehanyat!

Kép

Kép
mmarica

Viranka! :lol: Az nem jóóó, mert a somlói már nem érne ide! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Ja! Nem is mesélem! Míg mi babáztunk, Apa vett Pesten Szelinek egy szivecskés fülbevalót, de olyat, amit először kell tenni a fülébe, nem a véglegeset. Mondtam neki, hogy jó, de neki is jönnie kell, mert én biztos nem fogom le Szelit egyedül!!! :?

Kép

Kép
regcsiken14

Marica, szerintem az integetés simán elképzelhető, nálunk is mintha nyomokban megjelenne (legalábbis az az érzésem, hogy Ádó leutánozza a mi integetésünket, sőt a "tapsi-tapsi" felszólításra elkezdi ütögetni a tenyeremet, ezt játsszuk szopizás közben általában :-))

Jaj, annyira boldog vagyok, Ádi az előbb megivott 20-30 ml almalevet a cumisüvegből! Közben persze kétszer félrenyelt, de mintha végre rájött volna, hogyan működik ez! Aztán majd elkezdem egyre hígabban adni neki a levet. :D Engem annyira nyomasztott, hogy a gyerekem anyatejen kívül semmilyen italt nem fogad el, ez a kórházban is gond volt... és hogy ennyire függ tőlem, ez is annyira tud nyomasztani. Hát remélem, megmarad ez a jó szokása! :)

Kép
Kép
irina

Mmarica, de édes lehet :D !

Regi, majd kérünk képeket :D ! Biztosan jól fog állni Szelinek :D . Panka pár percig nagyon sírt, aztán egyik pillanatról a másikra megnyugodott :roll: . Szerintem inkább ijesztő volt neki, mint fájdalmas :? . (Persze picit biztosan fájt is :roll: ).

Viranka után én is rakok fel "generációs" képet :D . Ma délután voltunk dédimamánál, aki 89. éves :D .
Kép Kép
dettyk

Viranka! A somlói valami isteni volt. A kocsiban aszalódott a napon - közben kinéztem belőle a szalmonellát :wink: -, és itthon jól befaltam!

Én is benne vagyok egy május végi taliban. Már csak a somlói miatt is. :lol:

Mmarica! Ma apóséknál a pápá-t gyakoroltuk Zsófival. De csak mondtuk, nem integettünk. Ő meg utánozott minket. Olyan édi volt.

Irina! Na látod! :D Ez egy boszitopik! Írj arról, ami nem megy, holnap már menni fog! :wink:

Dettyk! Milyen édes déditek van! És mennyire cukik Pannával!!!!! :D :D :D
Most már értem, miért Bence a jobb kezed! Nagyon nagy segítség!

A talin Merykéék Bencéje majdnem ráesett Zsófira egy párszor, Mira meg a felfújt karddal püfölte hol az én, hol Zsófi fejét. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Képek a g-mail-en!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Gremese: te még fényképezésben is túltettél rajtunk!!! :lol: :lol: :lol:

Hát ma én is többször nyitottam meg a gmailt, mint a babanetet...

Mmarica: lehetséges, hogy pápázik, mi is gyakoroljuk VikDannal meg a tapsi-tapsit is! Már ütögeti az én tenyeremet is!!! :D

Ja, és VikDan mászik!!! (tegnap négykézlábra állt, ma meg már mászik) :lol: :lol: :lol:
Jó, még kicsit öregesen, meg a könyökén, de sokkal jobban halad, mint eddig!!! :D :D :D

Ma kertészkedtünk egész délután!!!! Vagyis apa meg az apósom, én meg kocsit takarítottam! Csilli-villi lett!!! :D

Kép
Kép
timi26

Dettyk, nagyon aranyos néni a dédi! Panka pedig tünemény, mint mindig!

Gremese, jövök is ide majd vuduztatni mindig, mint a jó kútra, rátok járok! :D

Ez isteni, hogy újabban Ádi már elalszik f8-8-kor, csak 5 fele ébredezik, úgyhogy az utóbbin kellene dógozni. ;-)

Bongyi: elfelejtettem reagálni egy kérdésedre, most megteszem: diagnózist felállítottak ugyan, de tényleg nem derült ki, PONTOSAN mi fertőzte meg Ádit, többféle baktériumtelepet is találtak a mintáiban, de csak kis csíraszámban tenyésztek ki, amúgy mindene negatív volt (rota, szalmonella stb.). A húgyúti fertőzés, ami az első tipp volt az óriási fehérvérsejtszám miatt, nem nyert igazolást, ezt le is írták. Az apjával úgy gondoljuk, hogy egyszerre több minden is megtámadhatta, igazából már a lázas hét előtt sem volt Ádi annyira a topon, lehet, hogy régebb óta bujkált benne... de hogy a rotát nem kaptuk el, micsoda szerencse! Mondjuk életemben annyit nem mostam kezet, mint a kórházban (bár itthon sem vagyok piskóta), azóta is ki vannak repedve a kezeim, meg kaptunk fertőtlenítőspray-t, azzal mentem mániákusan körbe-körbe... (dehát ugye a rotás pici lány kakijának a súlyát is mérnie kellett az anyukájának, meg nekünk is a pelusokat, Ádit magát közös mérlegen :shock: ).

Kép
Kép
irina

Kolbikám, tudsz segíteni nekem a HP-kérdések ügyében? 8)

Kép
Kép
irina

Timi26: nahát, szívből gratulálok a mászáshoz!!! Már alig várom, hogy Ádó is mozogjon, de egyelőre csak pucsít ;-)) Az apja szerint igenis kúszásformák előzményeit mutatja, csak én, az elvakult anya ezt nem látom! :?

Kép
Kép
irina

Lilla boldog hófordulót!

A tali képek nagyon szuperek, már tök sokszor végignéztem őket! :D

Dettyk: Igen, én is örültem, hogy ilyen jól eljátszottak! Annyira édes Panka és a dédi mama! :D

Timi26: Rebeka annyira aranyos volt, hogy rajzolt nekünk, még egyszer köszönjük!

Viranka: Somlóikat Apa egy perc alatt bevágta, kérdeztem ízlett? Apa: Igen, van még? :shock: :lol:

Regi, ma pedig megint Búvár túróst ”kellett” sütnöm. :wink: Nagyon édes lesz Szeli a fülivel! :)

Mesi: Jaj, ne haragudj, bevallom nagyon nehéz volt annyi felé figyelni :oops: :oops: :oops: , de akkor hárítottad a „támadásokat” :wink: ?

Bongyi: Fiúk kibuszozták, -villamosozták magukat?

Olyan szép idő volt ma, hogy majdnem egész nap a kertben voltunk. Füvet nyírtam, hintáztunk. Máténak nagyon tetszett a hintaágy, már pocakban is sokat ringatóztam vele.

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok !

Egy körkérdést szeretnék feltenni.

Véleményeket kérnék járóka ügyben.
Kinek milyen van illetve, hogy szerintetek melyik a jobb a hálós vagy a fa rácsos , mi alapján választottatok ??

Szuperek a tali képek.

Este jövök még csak ez fontos kérdés.
Előre is köszi mindenkinek a válaszát.
20200310173350

Lillának boldogságos hófordulót

K.Timi Nekünk nincs járókánk. Van egy utazóágy amiben néha elvan egy rövid időre, de nem igazán szeret bezárva lenni :lol: :lol:

Dettyk Nagyon aranyos együtt a két generáció

IrinaOlyan jó érzés volt két kis gyönyörűséget fogni :lol: :lol:
Elképesztő, hogy milyen szülők vannak :shock: :shock: Engem kirobbantani sem lehetne Cica mellől :roll:
Ádó baba angyalkája vigyázott, hogy a kis legény nehogy elkapja azt a szörnyű betegséget. Azért nem semmi, hogy nem jöttek rá mi volt igazából a gond. Csak keresgéltek :shock:

Silka Felőlem lehet a május végi tali :lol: :lol:
Mit szólnátok a Margit szigethez? Jó levegő, madarak..... Viszünk egy csomó plédet, játékot. Nem lennénk időhöz kötve, ha úgy érezzük akkor fél napos is lehet :wink: :lol:

Timi Vikdan gyorsan tanul :lol: Tegnap elleste a technikát, este megálmodta a megvalósítást, ma meg alkalmazta :lol: :lol:

Minden kép nagyon jó lett, olyan jó nézegetni őket :lol: :lol:

Na jó éjt, ledőlők most én is, mert most már nemcsak az éjszaka volt kritikán aluli, hanem a nappal is :cry: Most alszik a kincsem, remélem jó sokáig :roll:

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Meryke! Jaj, dehogy haragszom! Zsófit hősiesen védtem, Bencének rajtam keresztül kellett volna átesnie, hogy véletlenül Zsófira essen. :D
Legalább edződöm! :wink:

Szelinek fülbevalója lesz? WOW!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Kérünk képeket!

Timi26! Én szeretek fényképezni (nem tudok, csak lelkes vagyok), és igyekeztem jó sokat csinálni. Láttam olyan képeKET - amit más készített -, amin egyik kezemben Zsófi, a másikban a fotóapparát. :lol:

Még azt akartam írni, hogy rendkívül csinos volt minden anyuka!!!!!!!!!!!!!!!

KTimi! Nekünk hatszögletű járókánk van. Szempontok: Kilásson, ezért nem hálós, hanem rácsos. Masszív, ezért fa, könnyen mozdítható, ezért görgős, állítható magasságú (három szintben), és legyen nyitott is (három léc kiszedhető, így van egy "ajtaja".
Zsófi megszokta, már lejjebb kellett állítanunk.

Kép
Kép
Kép
gremese

K.Timi: Mi anno Bencénél kaptunk hálósat, de ki nem állhatta, akkor vettük a fa rácsosat, abban elég jól elvolt, amikor nem tudtam egyfolytában mellette lenni. Máté már ezt örökölte és ő is elvan benne, akár fél- egy órát is. :D Viszont Máté már három hónapos kora óta használja, megszokta. Nincs esetleg olyan barátnőd, akinél ki tudnád próbálni, hogy Ádi mit szól hozzá?

Timi26: Gratula VikDaninak a mászáshoz! :D

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!
Nagyon szuper volt a tali:-) Minden anyuka sokkal szebb mint a képeken és a babák sokkal édesebbek:-)

Mi a hv az uncsitesónál töltöttük Gödöllőn, a két gyerek élvezte egymás társaságát!
Kép

Hullák vagyunk, de holnap leszek!

Heni
KépKép
heni81

Meryke : igazából ha az ágyába van abba is elvan azért is gondoltam járókára. Csak szeretném ha tudná, hogy az ágya az alvásra van és nem játékra mert későbbiekbe lehet, hogy este nem aludna el benne hanem játszana.

Én is a fa rácsosra szavazok csak kíváncsi voltam a tapasztalatokra.

Kép uszi
Kép uszi

És persze megint pénzt költöttem az Árzuhanáson.
Kép .
Kép autós játék
Kép forgó az ágy fölé
Kép medence

Igaz a medence fel sem érhet Gremese vízforgatóséval de Ádinak remélem elég lesz nyárra.
20200310173350

Sziasztok!

Szuperek a fotók!!! Megnéztem mindet a gmail-en.

Lillának nagyon boldog hófordulót!

Regi: köszi, megtaláltam a receptet!
Ti hol vettétek az autósülést? Nekem is nagyon megtetszett ez a típus, de a Brendonban elvileg csak rendelésre lehet most kapni.

Timi26: gratula VikDaninak a mászáshoz!!!!

Irina: Szívből örülök, hogy Ádi jobban! Remélem, hamar "kiheveritek" a kórházi napokat!

KTimi: a járókánál nekünk is kb. azok voltak a szempontok, mint Gremesééknél: mindenképp farácsos legyen, állítható magasságú és legyen görgője.

Ivás: Dorka azóta kap vizet, amióta tápszert is (3 hós kora óta). Szerencsémre rögtön elfogadta.
Pár hete gondoltam, a változatosság kedvéért megkínálom egy kis higított, babáknak való gyümölcslével, ill. Hipp babateával, de nem kellett neki :shock: Csak lökdöste a cumisüveget a szájában, nem ivott belőle. Utána viszont a vízből rögtön benyakalt jópár kortyot :shock:
Általában napi 2 dl vizet iszik a szoptatás mellett.

És tádádám:
Dorka végre kúszik!!! :D Igaz, hogy még csak hátrafelé, de már ez is valami :D
Ma vendégségben voltunk, és kb 10 perc alatt megtett 2 métert rükverc üzemmódban.
Úgyhogy ránk is jó hatással volt a tali! :wink:

Kép
dotildi

Heni, Petinek boldog hófordulót!

Kép

Hát ez milyen jó! Hajrá Vikdan, hajrá Dorka a kúszáshoz, mászáshoz!
Ehhez kapcsolódik: én se hiába mondtam Zitának, hogy lessen technikát a többi babától, tegnap délben ő is beindult! Dettó, mint Dorka, hátrafele! Gyakorlatilag a lábát nem is használja, a kezével tolja az egész testét, aztán közelebb hozza a kezét, újabb tolás, és így tovább...Ja, és mindezt hason fekve, vagyis csúszva!

Csak egy baj van, amíg nem figyeltem, a hajnali kaszinózás titkait is megtanulta valakitől, és tegnap meg ma is műsor volt nálunk........

KépKépKép
bongyi

Köszönöm mindenkinek a képeket, én ugyebár nem fotóztam, de olyan jó, hogy mégis lett egy csomó képem, jó sokat letöltöttem magamnak!

Irina, de jó! Hát ez tényleg boszi topik!

Juba, akkor most tuti biztos nem leszel jövő hónaptól? SEmmi megoldás?

Meryke köszi a kérdést a fiúkról! Igen, nagyon élvezték, busz, villamos, metró, meg a vasúti összekötő híd alá bementek, betették a kezüket a Dunába, kagylót találtak....
És képzeld, ma pizzás tekercset fogok sütni! Levinek meséltem róla, hát nagyon beindult rá!

K.Timi, látom, már nagyon készültök a nyárra!

KépKépKép
bongyi

Jó reggelt :D !

K.Timi, nálunk hálós van kölcsön, Panka nem rajong érte, de a fa járókáért sem rajong :? , úgyhogy általában szőnyegezünk 8) .
Nagyon klassz cuccokat vettél :) .

Irina, látod, ennek is eljött az ideje, beindul Ádi, és meg sem lehet állítani :wink: :D .

Timi26, Dotildi, Bongyi, gratula a mászáshoz :D !!!!
Timi, akkor a héten biztosan elmegyek, hátha végre Panka is tanul valamit :wink: :lol: .

Heni81, nagyon aranyos a két gyerkőc együtt :D .

Péterkének boldog hófordulót!!
Kép

Bongyi, lehet, hogy Zita túlpörgött a sok tolatástól, vagy fog lesz a kaszinózás háttérében :roll: ?

Jut eszembe, fog: tegnap a pilisi mama akasztott ki, Panka elég nyűgös volt, és nehezen aludt el, emellett egész nap rágta az ujját (ez egyébként szinte mindennapos). Erre mama megkérdezi: nincs e otthon dianám :shock: ...én rögtön lereagáltam (lehet, kicsit fennhangon, de totál kiakadtam), hogy nem adok a gyereknek ilyeneket :evil: . Erre ő: Ja, nem-nem, csak be kellene kenni vele az ínyét :shock: . Szerintem ennyi erővel meg is itathatnám vele, az ínyén keresztül is felszívódik :? . És ha nem alszik, jön a pálinkás kenyér :roll: . Na, ki is dühöngtem magam...tudom, egyiken be, másikon ki, de ez kicsit sok volt :roll: :D .
dettyk

Jó reggelt!

Péterkének boldog hófordulót! Micsoda egy mosolygós kispasi!!! Nagyon bírtam a talin! :D

Dettyk! Nagyon édi a dédi mama! Látszik, hogy mennyire szereti Pankát!!! :D
Hát a fülbevalóval nem sietünk, de mindenképpen szólok, ha belövettük! :wink: :?

K.Timi! Én a fa járóka mellett döntöttem, aminek állítható a magassága (erre már ugyan nincs szükség). Nagyon szeretjük!!! :D Bár egyre kevesebbet van benne Szeli. Ja, igen, a mienknek is van kereke. Szerintem az akkor fontos, ha nem fix helye lesz a járókának (mint nálunk).

Móni! Jó ötlet!!! :D

Timi26! Nagyon ügyi VikDan! Szeli is Mátétól leste el a mászás technikáját! :wink:

Dotildi! A Brendonból van, de én is rendeltem, ingyen kiszállítanak 5000 Ft-os vásárlás felett!!! Nem is kellett érte mennem sehova! :D
Gratulálok Dorkának a kúszáshoz!!! :D

Bongyi! Zitusnak is gratula!!! :D (az éjszakázázás nem jó… :( )

Ivás: Asszem én is előbb gyümölcslével próbálkozom, aztán lassanként felhigítom, mert így meg egyáltalán nem iszik Szeli. Talán napi 1x odaveszi magához az üveget, és kb. 10 millit, ha iszik belőle. Az meg igen kevés… És nekünk az ebéd már főzelék jó ideje… :roll:

Jaj, Szelikém meg eldőlt reggel. Épp jöttem vissza a konyhából, és szerintem vagy felállt, vagy térdelt, de már csak azt láttam, hogy dől. :? :oops: Úgy bevágta a buksiját, 1-2 percig sírt :cry: , megvigasztaltam. Na, innentől kezdve mindig mellette kell lenni!!! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi! Tegnap Anyuval lefogtuk Szeli, Anyu közben bohóckodott neki, és így tudtam csak levágni a körmeit. :wink: A lábán csak 5-öt kellett, mert már le voltak törve… :?

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: