A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Jaj majd elfelejtettem ......Paklincs nagyon jó a Flórka verse....a lány pedig szupercuki és nagyon szép!!!!!Nagyon szeretetm a hajatlan bébiket!!!Szurkoltam, hogy Berke is úgy szülessen és úgy is lett!!!!!

Memme: jók a fotók!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Halihó!

Látom mindenki kezd vissztérni a babanetre (lehet hogy nem csak nekem vannak elvonási tünetetim? :D)

Emese!
Bocsi tegnap nem válaszoltam neked, semmi gond a mail miatt ha valami mégis felmerül nyugodtan szólj ha tudunk segítünk! :D Flórka édes a vers meg olyan Emese.... :D:D:D

Valentina!
Takonykor hogy áll?

Zsu!
Mica koma most mennyi? Mármint súlyra? Tessék már gyógyunli küldünk gyógyó manókat!

Hanna!
De édi!!!!! Megzabálom! Mi itt az utcában bandáztunk két új barátunkkal, mocizás ezerrel!!!!!

Ancsa!
csak nem Áron koma ;)

Tünde!
De igen olyan furi, már olyan nagylányos.... kérem a következőt :D

Dorka!
Kis kopasz? :D

Adri!
Kitartást a fogacskákhoz!

Veronikusz!
Mi ez a beletörődés te!!!! Én meg itt birizgálom az üveggömbömet Petiért... :D

Kriszta!
Édi lehet Panka ahogy spekulál a tesón :D Hmmm azon a gombás izén én is gondolkoztam! Várom a tapasztalatokat!

Bori!
Nem akarsz szülésznőt választani? Akkor vele csinálnád a ctg-eket én imádtam hogy Erika csak megmondta hogy mikor kell menni mit kell csinálni és még egy jót beszélgettünk is, az első 2-t nélküle csináltam és nem kaptam annyi törődést mint az akinek a saját szülésznője csinálta! Elirigyeltem és felhívtam Erikát! Akkor taliztunk először és utána már élmény volt a ctg....

Képzeljétek! Ma megjött :D Először végre! Tudok számolni.... hú most biszti buggyantnak néztek de én tökre örülök :D

Gabi?? Steffi?? Eni?? Manóka?? Vica? Gabó? Emanó??

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Halló-halló nincs itt senki :(

Orsi

borsa

Kriszta!
Ezek a gyerek beszólások egyszerűen hihetetlenek!!! :lol:
Elvileg 1000 % hogy pont PÉ-kor voltunk együtt így A KÖNYV SZERINT fiúnak KELLENE lennie, de ahogy én ismerem magunkat!!! Tuti kislány lesz. :lol: Szofinál bevallom mikor kiderült csalódott voltam a 18. héten, majd ez rövid idő alatt elmúlt és szülésnél a világ minden kincséjért se cseréltem volna el. Olyan gyönyörű kis kerek hajas-baba volt, hogy rögtön elolvadtunk. :D Most csak lelkileg próbálok felkészülni, hogy mi van ha mégse … Most már ott tartok, hogy nekem mindegy. :D és ezt teljesen komolyan mondom. :D

Gyuzso!
Uh! Jobbulást a betegeknek!
Ha marad, persze! :D bár a gyros már elfogyott. :cry: :D
Hol volt kép Lilluskáékról????? :shock:

Hanna!
Látom bandáztok! :lol: :lol: :lol:
Ahogy írtam Petinek kellene lennie a szakirodalom szerint, de nálunk valahogy a lányok ügyesebbek és lekörözik a fiúkat. :lol:
Ja! 7 hónapos gyerek mellett én sem emlékszem, hogy ilyeneket főztem volna, bár az is igaz, hogy egy ilyen Knorr-t elég nehéz még nekem is elrontani. :lol:

Dorka!
Le a kalappal előtted!!! Én meg a torna!!! :oops: :lol: nekem nincs rá energiám. Bár a biciklizés, séta jó lenne most. Annyi mindent kell elintéznem mikor bölcsiben vannak a lányok, hogy lóg a nyelvem. Örülök, hogy a napi dolgokat megcsinálom. :oops: Pedig a lovaglás az nekem is nagyon hiányzik. De az most ki is van lőve. :oops:
A lányokkal kb ugyanannyit híztam, kb 18 kilót. Kata után maradt rajtam 5 kiló, de Szofi után mind lement, így a Katával való terhességem előtti sulyom + az a fránya 5 kiló maradt rajtam. Most kb 3-3,5 kilónál tartok. Az szerinted sok??? Te hol tartasz?

Borsa!
WOW! Ez tök jó! Számolni! Számolni! Számolni!!!! :D:D:D:D:D:D ujjak keresztben! :D
Szerintem ez nem beletörődés, csak ha nagyon beleélem magam, akkor nagy lesz a pofára esés :cry: Végül is 50% esély van csak rá! SŐT!!!!! A mi erős NŐI vonalunkat elnézve, szegény Petinek még annyi sincs. :lol: Mészit meg megnyúzom, ha a köv. UH-kor se mond semmit. :D A gömbödet azért csak birizgáld!!! :D:D:D:D

én itt vagyok :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szia Veronikusz!
Én Petinek drukkolok! És nem csak 50% hanem sok vagyis 50%! Attól függ honnan nézzük ;) Szrintem teljesen jó a súly ha még azt is hozzávesszük milyen sok a róka koma..... tényleg hogy vagy ma?
És igen számolok, számolok :D Hajrá Míra!

Orsi

borsa

Borsa!
Míra???? Pont ma láttam, hogy az máj.10.-én van. :D :D :D
Hajrá Míra!!!! (Szofinak az egyik csopi társa Míra :D )
sajnos már nincs Róka, mert akkor sokszor megkönyebbülhetnék. :D Most már kicsit jobban vagyok. Már csak a puffadás, fejfájás, gyomorégés, néha hányinger van. :D Most épp csak hányinger. :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szegénykém... jobbulást!
Igen Míra! Mert Emmus Mirus szerintem édi :D Bár nagy ellendrukkerság van mert Apa fiút akar.... (Ede...)

Orsi

borsa

Sziasztok!

Borsa: A takonykor egész jól van :lol: szép lassan kimászunk belőle. Viktornak kicsipte a takony a nóziát és tegnap elesett és felszakatt neki a seb :cry: Alig akart elállni a vérzés :oops: Már azon gondolkodtam, hogy hova is vigyem a gyereket. :roll:
Most én vagyok taknyos,de kurálgatom magamat minden féle nyavajával.

Memme: Ha minden jól megy akkor holnap megyünk Kecskemétre :lol: Persze csak a férjemtől függ most minden :(

Mindenki sziesztázik? :?: :!:
Akkor megyek én is egy kicsit szunyókálni

valentina

Sziasztok!
Itt vannak az ígért táncos ruhás képek!

Kép

Kép

Kép

Kép
tikó

De jó hogy benéztem.

Tikó, nagyon csini! Ez a beállás! :)
Hisztivel hogy álltok?

Áron mellénykés képén meg csak olvadozok. :) Annyira szeretem ezt a mellényes, bácsikás stílust. Egyszer asszem Heni tett fel egy ilyet Beniről, az is olyan kis imádnivaló volt.

Borsa, mondom, hajrá... :) :wink:

Borsika, neked nem hajrá, hanem irigy-irigy. Én is szerettem CTG-re járni, bár vannak akik nem szeretik, de nekem része volt valahogy a lelki rákészülésnek.

Veronikusz, jól megkéri az árát a babád. :roll:

Valentina!, most meg mi nem leszünk Kméten. vagyis Melinda, mert szombaton délután úszunk, aztán ők le a nagyszülőkhöz Karcag mellé, ott kirohangálhatja magát én meg hátha nyakon tudom csípni az ihletet szakdolgozatilag. De ha van kedvetek, attól beugorhattok! Egyébként a barátnőm is Nagykovácsiban lakik, képzeld. Olyan kicsi ez a világ.

Gabi, készülődika privi, csak hát nem eccerű így sietve.

Fogtündérektől-szenvedők! Huh.

Adri? A kislányodé?

Kép

Kép

Kép
memme

Memme: hogy hívják a barátnődet? Lehet hogy ismerem!
Jól van semmi gond,a szakdoga fontossabb,megyünk mi még Kmétre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

valentina

én is itt....

Ancsa!ísztem Áron babával randevúztatok...és hogy mit csinált Encia konyhában???

íme...(utána átöltözés,fürdés, no komment... :evil: ,de azért megörökítettem)

Kép

Kép

Hajni! csábítom A gólyákat erre...remélem már ide érnek, és nem várnak Prágáig :lol: nem akarom hogy még + 600 km repüljenek :lol:

Borsa!!! Emmus május 28???? férjem is!! :lol:
Vendég

Tiko!! nagyon csiniiiiiiiiiiii

Memme! várom ... :D
Vendég

Memme!
meg se dicsértem kis Tündérke Melindát!!! Nagyon édes a sapiban. :D Olyan kis gyömöszölnivaló!!! :lol: Neked meg jó szakdoli írást!
Babuci azért annyira nem vészes! :D és most ez a light-os rész, mert a végén jön a vizesedő boka + a nulla alvás!!! (remélem aranyér-kín most elmarad, bár már vannak jelei :oops: :oops: :oops: és még nem is kell vasat szednem!!!! )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Suli ma nagyon jó volt. szellemi felfrissülés :)

Borsa, de jó, hogy már számolhatsz! Míra nagyon jó név, és Ede... apa is jött ilyen nevekkel :)

Veronikusz, ugye emlékszel, mi is pont poeteéréskor voltunk együtt, így lett Villő :) Most már nem is hiszem az ilyen dolgokat el :) Amíg nem derült ki, hogy lány (mert én azt szerettem volna) szidtam is apát, hogy jól el***ta. :D

Gyuzsó, nem is tudtam, hogy betegápolóvá léptél elő :( Remélem, itt a vége, fuss el véle!

Képek nagyon szépek, főleg Áron első képe! Az olyan falra való!

Dorka, ismerős, amit Berke csinál. esés nem gond, de ha nem az van, amit akar! Én is tornáztam terhesen, amíg bírtam, aztán a roszzullétek miatt nem bírtam elmenni sehova se, itthon meg nem ment. De már csak 2 hét, és mehetek! A fitnesstermebe, ahova jártam, 3 hónapos kortól lehet vinni a gyerkőket. Addig edzek nagyim lakásában a pakolással :)

Ja, mi is kerteztünk, ugyan társasáhzban lakunk, de van néhány lelkes gyerekes család, akik együtt vagyunk lent az udvaron a gyerekkel és közben délelőtt kigyomláltuk a füvet, mrt már ellepte a kutyatej, pásztortáska és egyéb, számomra ismeretlen nevű makacs gyomok.

Jövő hét az óvodalátogatások jegyében telik! Izgis, alig várom!

mtunde

Ancsa,
köszi a drukkot Jankónak oviügyben!Júliusban derül ki, hogy összejön e a Micimackó csoport tagság... :)

Dorka,
mingggyá besértődök. :D Kopasz??? Még egy ideig nem fog a szemébe lógni a haja,az igaz, de hátul pl. már fel is tudom kunkorítani, ha akarom...

Na Orsi,
1, 2, 3, 4.... :wink:

Kép
Kép
paklincs

Veronikusz szemfüles fotóiról jut eszembe, hogy az igazán jó pillanatokat egy idő után lehetetlen lekapni. Tegnap pl Bene puszilgatta Villőt. Szó szerint szájoncsókolta, ahogyan tőlünk látta, hogyan csináljuk apjával :) Jobb lesz vigyázni :) Na ilyenkor nincs fényképezőgép. Csak az emlékezőtehetségünk :)

mtunde

Jó reggelt!

Tünde!
Nálatok mik voltak azok a nevevek? Nálunk Laci nagyon eltökéltnek látszik :D Remélem lány lesz akkor én adok nevet :D

Valentina!
jobbulást, hú az a aok vér ijesztő lehetett!

Gabi!
Ez a kép :D:D:D

Veronikusz!
Rég láttam már fürtös képet, na meg a pocidról is!

Emese!
egy mai vers? Tegnap olyan jót mulattam!
Na lassan indulok angolra!

Tegnap elfelejtettem Kati merre jársz???

Orsi

borsa

Jé én vagyok az első :D

Orsi

borsa

Én meg a második? :lol: Sziasztok!

Gyuzso, ezt nem hiszem el! Zsombi nagyon-nagyon köszöni! Hihetetlen nő vagy! :lol: :wink:

Köszönöm, hogy hiányoltok, jól esik nagyon!

Sorry, hogy nem vagyok, most is csak "véletlenül" tévedtem erre, kicsit vissza is olvastam, de képtelen vagyok bepótolni a lemaradásomat. Fényképeken végigszaladtam gyorsan, látom mindenki növöget szépen.

Gabi, neked kívánom, hogy pottyantson végre az a gólya egy tesót, de gyorsan! Ez a várakozás iszonyú lehet, ilyenkor fogom fel, milyen mázlista vagyok ilyen szempontból. Ha férjem rámnéz, én már megfoganok. :lol: Enyhe túlzással.

Rólunk egy kicsit: Sárikám és Zsombi is növöget, iskola kitűnően megy, Sári hablatyol ezerrel valami földöntúli nyelven, magyarul még kevésbé. Apa, alma, háp-háp, mama, papa az nagyon megy. Anya helyett is apát mond. :? Szalad a szélrózsa minden irányába, de amerre mennénk, arra persze nem akar. Minden virágot leszedne, amit meglát, nem érti egyelőre,(naná!) mi a különbség a gyermekláncfű meg a szépen ültetett tavaszi virágok között.
...

Mindenkinek minden jót, ha tudok, jövök. Felébredtek a csemeték.

Memme, a '0-nál' összefuthatnánk egy csúszásra!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Tünde!
Hajrá kertészkedés!!! Tök jó lehet! :D
Kellemes pakolászást/ tornázást! :D
Hát ez a hókusz-pókusz a gyerek projekttel!!!! :D ezért mondom, hogy jobb felkészülni mind a két esetre. :D Ja! Két napja átmentünk egy szembe szomszédhoz, ahol van egy 13 hónapos lány kutyus!!! Hát az engem agyon nyalogatott!!! :D:D:D először nem is értettem a nagy lelkesedését. :shock: de biztos érezte Hármaskát!!! :D
Szájon csók: minket Kata próbált szájon csókolni, most meg Szofi!!! :lol: na de ha láttad volna az arcát közben!!!! Teljesen átszellemült! :lol:

Borsa!
most nem nagyon készültek képek. :?
Rólam meg ... inkább neeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabbó!
Végre te is itt!!! Örülök, hogy jól vagytok! Nagyfiúnak sok-sok boldogságot!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabbó,
de jóóó! fotót is kérünk ám! :wink: tudom, telhetetlen vagyok... :lol:

Gabi,
lehet, hogy Prágában vár rátok egy ikerpár gólya :lol:
nincs is már messze, ripsz-ropsz és a vencel téren toljátok a helyi lacikonyhát :lol:
Encoi tünemény, persze a takarításért nem irigykedem :lol:

Veronikusz,
nincs is rajtad extra.. miről beszélsz?? :roll: :lol:
Emmus május 30. :lol:

Orsi,
hajrá Mira!!! Mica 9,8 kg, de felnőtt mérlegen, 100 g pontossággal (vagyis 9.7-9.9 között van valahol..)

Tünde,
jaj, cukkancs lehetett!! Mica is le szokta csókolni a babákat :lol: a fiúkat is! :wink:
mi egymással erősítünk, 10 kg cipelése napi sok órában :lol:

Tikó,
micsoda beállás! tiszta nőci! :wink:

Valentina,
gyógypusszok elküldve!!!!!

Ja, nem Lilluskát láttam a képen persze, hanem Manókát, de Őt sem láttam még eddig, így össze is kevertem.. :roll: lyukas agyú vagyok .lol:

Nálunk tegnap a variáció kedvéért a vírusgazda dőlt ki, legális apa-ápolás folyt, délben hazajött-hányt-stabil oldalfekvés..
normolyt, normaflore, kamillás mézes tea, husileves..
most ment a bricoba, szerintem meggyógyult! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Paklincs ne sértődj be!!!!!!!!!!Nem akartalak megbántani, de nekem nagyon tetszik ha egy babónak NAGYON RÖVID (nem kopasz) a haja.Flóra pedig nagyon szép kislány így is meg hosszú hajjal is tuti az lesz.Majd valahogy kiengesztellek :lol:

Tünde a pakolás sem rossz edzés....szerintem! Én is csak addig tornázok amíg bírom.Berkével elég sokáig tudtam tornázni.Majdnem végig.

Veronikusz én is kb 3,5 kg-t híztam eddig, szerintem az nem sok.Berkével az egész terhesség alatt 10-11kg híztam és utána kevesebbre fogytam vissza mint amivel kezdtem.Mostanra utolértem magam :lol:

Pénteken voltam a Kútvölgyiben.Azb AFP-m teljesen rendben van :) megnyugodtam kicsit.Azt mondta Vida doki, hogy tuti kislány lakik a pocakban :lol: Nem kell mondjam, hogy ennek a híarnek pedig nagyon örültem!!!!Választottam szülésznőt, ZAchár Erikát, beszéltem is vele, nagyon aranyos volt és segítőkész!!!Úgyhogy csupa jó élménnyel tértem haza.

Jó hétvégét mindenkinek!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Köszi mindenkitől a hiányolást! Velünk minden oké, sokat vagyunk kint, ha meg Léna alszik, akkor én is mindig ledőlök... De most megpróbálom kicsit behozni a lemaradásomat...

Először is, boldog-boldog szülinapot Szofinak! Nagyon jók a képek! Lénának is ilyen csúszdája van!

Aztán persze az összes hófordulósnak is sok boldogságot, akiről lemaradtam! Ja, és Zsombinak is boldog szülinapot!!!

Tünde! Nagymamádnak is sok boldogságot! És nem semmi, hogy mennyit segítesz!

Vali! Remélem találtok jó dokit, és hamar vége lesz a sok szurkálásnak, meg bizonytalanságnak!

Memme! Nektek meg a bölcsi miatt drukkolok, nem is értem ezt a 2 éves kort... És nagyon cuki a két kiscsajszid!

Gyuzsó! Jobbulást az egész családnak!

Borsa! Gratula Emmának a lépegetéshez! És hajrá Míra! :wink:

Ancsa! Remélem a jó eredmény az igaz a Mamádnál és most fellélegezhettek!!!! Neked külön köszi az aggódást!!! :wink:

Veronikusz! De jó, hogy már érzed Hármaskát! Néhány napja én is sejteni vélem, de még nem vagyok biztos benne... Nekem majd akkor lesz az igazi, ha már kézzel is lehet érezni!

Dorka! Nagyon cuki Berke haja! Én is tegnap voltam a Kútvölgyiben, de én a rendelőben, csak levették az AFP-t, 3/4 8kor már ott sem voltam! Örülök, hogy minden rendben! És Zachár Erikával nagyon jól választottál!!!!

Tikó! Dorina már most kész hölgy!!!

Valentina! Nagyon jó a játszóteretek! Irigy-irigy!!!

Gabi! A Margitszigeten kinyitott a kisállatkert, úgyhogy bementünk és jól megkergettük a gólyákat, egyenesen feléd!!! Jó lehetett Enci után takarítani... :wink:

Linocs! Nagyon ügyi már Fruzsibébi, tényleg mázlitok van vele! Aztán most már menjünk sétálni! Szoktalak lesni a parkban, hogy tologatod-e körbe-körbe Fruzsit, de nem láttalak eddig!

Borsika! Jujj de izgi, ctg!!! Már én is úúúúgy várom! És hajrá dobozok!

Tuti kihagytam sokmindenkit, de ennyi kimaradás után szerintem az is csoda, hogy ennyi mindenre emlékszem!

Nálunk minden oké, kivéve, hogy én átestem egy náthán, és a köhögés már 2 hete nem akar elmúlni... Semmi nincs már, csak köhögök... Bosszantó... Így már 3 alkalommal csak Marci vitte úszni Lénát, pedig én is szoktam ám járni!
A pocakom már most hatalmas, mindjárt csinálok képet, aztán ha letöltöm, megkapjátok.
Léna megállás nélkül dumál, egyre többször mondatokat is, meg mondókázik, nekel, táncol, olvas... Szóval igazi nagylány! :lol:

Most "röviden" ennyi, igyekszem tényleg gyakrabban jönni!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Most itthon regenerálódok, meg próbálok gyakran fejni. A tejem elég kevésre csökkent, közben Villő étvágya feneketlen. 180-200 grammokat eszik. Nem sajnálom nagyimtól a segítséget, és tudtam, hogy ennek meg lesz az az ára, hogy átmenetileg Villő több tápot kell egyen. Viszont a cumisüveg előnye, hogy én most tényleg sokat tudok segíteni, (persze közben meg nekem segít valaki, hogy vigyáz a gyerkőkre) és ezt nem is érzem áldozatnak.
DE jövő héten jön a 2 óránkénti fejés, hogy aztán Villő is megkapja, ami jár neki :)

Gabbó, jó, hogy benéztél!!!

mtunde

Sziasztok!

itt vagyok én is, köszönöm a hiányolást, de mostanában nem nagyon volt időm a gép előtt ülni. Minden elisremérem azoknak a mamáknak, akik a gyerek(ek)mellett tudnak netezni. ráadásul suliba is kezdtem járni...

Nálunk szerencsére minden rendben. Petya kúszik, így már semmi sincs biztonságban. Mindenhol feláll és a kanapé mellett már lépeget is. Nagyon szereti felfedezni a lakás minden zúgát, már felborított egy virágot, letépte a tapétát a francia ablak alatti betonról, összefirkálta az egyik puffot, szóval zajlik az élet nálunk :-)))

A képek egytől-egyig szuperek. Elnézést,hogy nem egyenként sorolom fel őket.

Borsa:
Gratula Emmusnak a lépegetéshez!! és megy a drukk a kistesó projekthez :-)) Igazából én is azt tudom mondani,hogy 5-6 hetente tesztelj :-))

Veronikusz: Megy a drukk,hogy neked is Petid legyen!!!

Isten éltesse Zsombit, Tünde nagyiját és a hófordulósokat is!!

Memme:
Sajnálom a bölcsit :-(( -nem tudtok esetleg másik bébiszittert felvenni?

Vali: Nagyon sajnálom,hogy ennyit szúrkálják Ádámot :-((

Gyuzso: Jobbulást mindenkinek!

Zsófi: Jó rólatok is hallani!

Gabi: Remélem a gólya mostmár nálatok ver tanyát.

Hanna: milyen nagyfiú már Áron... hihetetlen,hogy megy az idő.
Veronikusz és a kedvedért teszek fel képet Petyáról.
Várom a levelet :-)))

Ancsa: remélem a Mamádnál jók lesznek az eredmények.

Dorka: Jó az új frizura Berkének.

Linocs: nagyon szép Fruzsi baba.

Borsika: Ctg már nagyon izgi.....

Steffi: Jó rólatok is olvasni!!! Akartam neked írni,hogy anno 6 évvel ezelőtt nálam is találtak HPV-t, illetve HPV gyanút. Vissza is rendeltek rákszűrésre, a doki jól megijesztett, de aztán szerencsére kiderült, hogy téves volt az első rákszűrés eredménye. Szóval fel a fejjel!!!!

Remélem mindenkinek reagáltam és bocsánat,hogy kicsit hosszű lett a hsz...

Kép Kép

KépKép

KépKép
cukorfalat

Néhány kép, egyelőre csak Lénáról:
csini bohóc:
Kép

vacsi közben, látszik mind a 16 foga!
Kép

olvasás közben motorozik... vagy motorozás közben olvas?
Kép

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok Lányok!
Ég az arcom, hogy megint ilyen sokáig nem jelentkeztem, próbálok visszaolvasni és rögtön olyan klassz kedvem lett a sok 2. és 3. kistesótól a pocakban!
Veronikusz, Manóka, Zsófi, Kriszta és a többiek, (bocsánat ha kihagytam valakit) gratulálok nektek és vigyázzatok magatokra!
Gabi, drukkolok nektek és szorítok arra a prágai útra!
Édesek a fotók is a gyerkőcökről, annyira repül az idő, hogy alig tudom követni.
Valentina, ne haragudj még a mailedre sem tudtam válaszolni annyira be voltam havazva, de nagyon jól esett, hogy hiányoltál!

Mi sajnos december eleje óta folyamatosan betegeskedünk, Oli az Oviból mindig hazahoz valamit. Egyszerű kis náthák voltak eddig, de az utolsó sajnos Rota vírus volt, most jöttünk kit a Jánosból. 4 éjszakát voltunk bent és hát az ellenségeimenk sem kívánok olyan 4 napot és bánásmódot. Sajnos Olinak nagyon puffadt a hasa azóta is (eleve is ilyen alkat), úgyhogy gastro-s vizsgálatokba kezdtünk a Budaiban. Amúgy őt nem viselte meg, hős volt, infúziók vérvételek, UH-k, engem annál inkább. Mindegy már jól vagyunk és ő már a kórházban is jól volt, csak haza akart jönni a drágám.
Benike már szalad, be nem áll a szája egész nap, 8 foga van, és kiabál ha kaját lát. Ő 10 kiló, Oli most csak 11 a kórház után :-).

Próbállak visszaolvasni titeket és behozni a lemaradást, szerencsére már nyugodtabbak az éjszakáink, szóval este ha nem dőlök (általában már félkilenckor elalszom Olival) ki, jövök.
Jó éjszakát mindenkinek! merci

Kép

Képurl]
eszesmerci

Kép A kis Noddy az otthoni farsangon :-(
Kép Benike korán kezdi

Kép

Képurl]
eszesmerci

Steffi, tudtam hogy téged kihagytalak, neked is gratulálok a pocaklakóhoz, kitartás, valahogy én is rosszabbul voltam Benivel a pociban mint Olíviával, de nekem 12 hetesen elmúlt.
És persze mindenkinek örülök, aki pocakos, csak még nem ismerem!
Vdorka, ha voltál pénteken az 5-en, akkor látnunk kellett egymást, mert én az első CTG-re kísértem egy barátnőmet, aki most jött át Tóth dokihoz a 35. hétben. Az előző dokija, vmi professzor a Sote II.-n, akit családi indíttatásból kellett választania, le se tojta a fejét eddig. Az én két ördögöm rohangált a folyosón, míg a barátnőm Gabikával beszélgetett. Kár hogy nincs rólad kép fent. Tényleg nagy a csönd odabent, de nekem olyan jó volt ott lenni, nosztalgiáztam, utoljára akkor voltam mikor Benike született. Már most hiányzik ha nem lesz 3., de hát apa nem igazán akar, szeretné ha már kicsit egyenesbe jönnénk és ahhoz az kell hogy én is dolgozzak :-(

Kép

Képurl]
eszesmerci

Kriszta!
Olvasgatok vissza. Mikor Benike született Erzsike volt bent este, míg Gabika megérkezett. Tudod nekem Olívia császárral született, ezért Benőt mindenképpen meg akartam szülni. Hát Erzsike nagyon profi. Annyira nyugodt volt és úgy bíztatott, hogyha Beni nem 5 kilóval születik, sikerülhetett volna természetes úton szerintem. Ő elhiteti veled hogy képes vagy mindenre és meg is nyugtat, ha arra van szükséged. Szerintem nagyon jól jársz vele. Úgy hiszem még Gabbó szült nála másodszor, és emlékszem ő is nagyon lelkesen beszélt róla.

Kép

Képurl]
eszesmerci

Gyuzso!
Jaj de jó! Stramm nagyon az embered, hogy ilyen gyorsan meggyógyult! :D
Közös névnapozásra gyúr Borsa??? :lol:

Dorka!
Jaj de jó, hogy te már tudod az AFP-t! Gratula a jó eredményhez! És még hatalmasabb gratula a leányzóhoz!!!! :D:D:D:D:D:D:D
Fúúú! Nagyon ügyi vagy, hogy csak ilyen keveset híztál Berkével. Néha tudósíts, hogy mennyi van!!! Megpróbállak követni! :lol: (bár amennyit én mostanában zabálok! :oops: )

Zsófi!
Megkerült az Eltűnt? :D:D:D:D De jó hogy jöttél! :D Gyere gyakrabban, ha csak 2 szóra is!
Léna már nagyon nagy lány! És milyen gyönyörű!!!!! :D
Igen, már a 15. hét óta érzem, de most már „komolyan” rugdos. :D Most már érzem, akkor is ha mászkálok, hajolgatok stb. Érezni, hogy kis csontocskák mozognak bent. :D:D:D:D:D:D tök jó!!!! Ilyenkor folyton megállok és lesem az attrakciót!!!! Komolyan! Olyan vagyok, mintha ő lenne az első. :D Nagyon megnyugtató!

Tünde!
Komolyan le a kalappal előtted!!!! Nagyon ügyes vagy, hogy így igyekszel szaporítani a tejet!!!!! Hajrá tejecske!!! :D A sok pakolás után meg pihenjél is!!!

Cukorfalat!
Ment vissza privi! :D

Merci!
Már nem is reméltem, hogy jössz! :D:D:D de jó! Egyik gyerek szebb mint a másik!!!! :D
Nagyon sajnálom a Rotát. :cry: Megértelek! Szofival én meg a Szt Lászlóban voltam 3 napig. Ez viszont tök kulturált volt, felújított, 2 szobás, fürdős, külön kijárattal a szabadba. Csak a szülők széken altatása kemény. Főleg hogy Szofi ott aludt a hasamon az első éjjel, mert ez első brenült/kanült (???) 1 perc után kitépte, így fognom kellett a kezét. (ő még csak kb 1,5 éves volt ekkor.) Remélem most már vége lesz nálatok is a betegeskedésnek!!!! Erősödjetek, aztán irány a szabad!!! Sokszor gondolok rátok, mert mostanában többször jártam a Tölgyes lakópark fele.
Hogy néz ki Erzsike???? Ő az a „kicsit” molett?? :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

SZiasztok!
csak jelentkezem, hogy élünk,virulunk, jól vagyunk!
Még mindig várakozó üzemmódba.........(de reméljük, holnap már kiderült a hitel)
Pénteken voltunk mérlegelésen: 8440gramm és 73 cm(megint összement 1cm :lol: :lol: )
remélem mindenki jól van
megpróbálok nem eltünnnnniiiiiii :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Bejöttem, mert jövő héten nemigen tudok sztem.

Tünde, hát minden elismerésem: Villő, beni, + Mami + fejés...

Gabbó, Puszi a Nagyfiúnak. :) És a KicsiLánynak is.
Nullásnál? Hogyne! Esténként szoktunk arra járni. találjunk ki egyet, h mikor. Mert gyakran inkább játszóterekre megyünk (Műkert, Arborétum), hogy Melinda fáradjon és ne akarja álandóan a virágágyásokat megcélozni. :twisted:

Szia Cukorfalat! Szép a fiad. Milyen iskolába jársz?

Zsófi - Léna :D

Merci, jó látni titeket!

Azért is vagyok ám itten', mert Melindáék tennap megint a nagyszülőkhöz elmentek, hogy tudjak szusszanni meg szakdolit írni. (meg babanetezni. :wink: ) "Úszok a csendben" - ahogy Veronikusz mondaná. Úgy élvezem, teljesen nyugodtan szoptathatom Esztert, hogy nem kel figyelnem foyton, h Melinda mit pakolt ki épp, hogy el tudok menni a WC-re rendesen, és lezuhanyozhatok mindenféle kockázat nélkül, hogy nem kell tízszer leemelnem az ágyról Melindát, mire beágyazok, nem kell ötször félbehagynom a mosogatást és semmit... Megírok végre egy-két emailt. És előreláthatólag ledőlhetek, amikor csak akarok. És tornázok egyet . Apróságok ezek, de sok van belőlük. Persze már hiányoznak, Apjával együtt, akit a héten alig láttam, de így ő is jobban tud pihenni. (És dolgozni, mert ugye anélkül nem múlhat el hétvége.)

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Merci: De jó hallani felőletek. :lol: Már azt hittem elfelejtettél minket :P

Mi lassan megyünk haza,mert a kutya szétszedte a kertet és a Mamám nem bír vele :oops: :oops: :cry:
Amugy csak benéztem, hogy ki hogy van.

Péternek Boldog Hófordulót
Szép napot mindenkinek

valentina

Memme!
szívemből beszéltél :lol:
mintha magamat olvastam volna :lol: bezzeg ha nincsenek mellettem akkor meg olyan hiányérzetem van :lol:

na megyek főzni :D szép napot!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi, készülődik ám a privi... :oops:
És ilyenkor csak Enci lesz tiszta egyadta tejföl, vagy minden körülötte? :)

Kép

Kép

Kép
memme

Memme, nekünk az arborétum is tökéletes! Igen, a virágágyások a főtéren...egyenesen bele... :?

Kriszta, én is 'Ferenci Erzsikés' vagyok-voltam Sárival. Én ugyan nem választottam őt, hanem ügyeletes volt éppen Rita után (aki előkészített) és annyira de annyira örülök, hogy őt fogtuk ki magunknak. Nagyon figyelt rám-ránk, nagyon kedves, nagyon türelmes, és persze szakmailag is tökély. Felvetette a gátvédelmet ott a fájások közepette, én meg aszontam, teljesen rábízom magam, ha ő bízik bennem, hogy megcsinálom, akkor meg is fogom. Hááát, áldom érte! Tudtam szülés után ülni, menni emberi módon. Nagyon ajánlom!!!! :wink:

Merci végre! Neked nagyon örülök! De szépek a gyerekek!

Mit is akartam még...ENIENIENI?

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Gabi, emailt küldtem.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Zsombinak utólag nagyon boldog szülinapot! Gabó egy partí-kép ;) a tesókról és a tortáról?

Memme!
Örülök hogy tudsz szusszani egy kicsit ez nagyon kijár neked! Élvezd!!!!! :D

Brigi!
de jó hogy ti is vagytok! Milyen suli? Édi a kép! Petyusnak boldog hófordulót!

Gabi!
Emmus május 30 :D

Merci!
De jó hogy ti rólatok is kapunk hírt! És még képet is :D Sajnálom a sok betegséget sok gyógypuszi nektek reméljük a jóidő és Lizzy elűzi a bacikat!

Veronikusz!
Tessék fotózni egy kismamánál nincs szebb! Te is bizti gyönyörű vagy!

Zsófi!
Mikor lesz uh? Kilukad az oldalam! Édes Léna a képeken annyira gyönyörű :D És várom a pocakfotót!

Zsu!
Hogy van ma a kis beteg család?

Hajni!
Tessék ide is írni!!!!!

Mi ma a kertben játszottunk a többi lurkóval énekeltünk és Emmus nagyokat tapsolt édi volt. Azt nem is írtam hogy kapott egy bringát aminek van oldalt egy védő izéje hogy a kicsik se essenk ki, hátul irányítható tolókarja és alul lábtartója. Imádja! Ezek mind leszerelhetőek és a nagylánynak marad majd egy 3 kerekű cangája :D Köszi a Míra drukkokat édik vagytok :D De Gabi akkor együtt!!!!!! :D:D:D

Orsi

borsa

Andi!
drukk ezerrel!

Orsi

borsa

Tikó!
dorina édes! Szép nagylány!

Orsi

borsa

Bocsánat Dorina

Orsi

borsa

Veronikusz: gondolom Te kizárásos alapon Veronika vagy így htá fogadd jókívánsagaimat névnapod alkalmából
Ami az evést illeti tegnap mákos gubát csináltam 2 nagy adagot (anyósoméknak is csináltam ,mert nagyon szeretik) nem kell mondanom ,hogy szeritnem beteges menniységet ettem belőle.MAjd este elmentünk egy ismerősünkhöz fénykép vetítésre, mert Kirgizsztánban járt (extra volt) és hazafelé 11-kor bementünk a szerájba vacsizni.HOztunk haza nem picit édes baklavát azt ettem reggelire gubával, majd anyósnál ebéd.....na nem is sorolom.Mozdulni is alig tudok.

Köszi Mindenkinek a Berke dícséretet!
Ti sem panaszkodhadtok, mert olyan szépek a gyerekeitek.Én még Lénát sem láttam, de megérte várni rá, mert nagyon helyes kislány, igazi kis nőci, Petit sem láttam de Ő is nagyon édes kissrác (Veronikusz sztem jó a minta).
szép idő van remélem mindenkinek jól telik a napja.MI itthon vagyunk , mert Berkusz alszizik......

KépKépKépKép
vdorka3

Vdorka!
kicsit megnyugodtam, mert én is hasonló képp étkezem :lol:
köszi a névnapi köszöntést!!! :D tényleg 13.-én ünneplem és tényleg Veronika vagyok, csak épp január 13.-án tartom. :D:D:D:D:D:D:D:D:D De azért nagyon szépen köszönöm :D:D:D:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok, itt vagyok en is, csak meg aprilis vegeig dolgozom, ezert het kozben nem nagyon tudok jonni, jo sokat irtok mindig, ugyhogy csak igy altalanossagban irom, szoktam nezegetni a kepeket, amiket felraktok es hat nagyon helyesek mind a gyerekek!
nalunk minden rendben eddig, ez mar a 32. het, es kezdem erezni, h megnottem, az oltozkodes nehezen megy, foleg a zokni es cipofelhuzas, meg ha leesik vmi, meggondolom, lehajoljak-e erte...egyre rosszabbul alszom mostanaban, Zsofi nagyon ficankol hajnalban, meg gorcsol a labam, faj a csipom, esetleg vki tud vmi jo trukkot ezekre? magneb6-ot szedek...
kezdjuk beszerezni a cuccokat, ma kaptunk egy hasznalt babakocsit, meg autoshordozot, sajna nem olyan konnyu, mint amilyenrol almodtam, dehat ez van, ajandek lonak...ez egy regebbi graco kocsi, mondjuk eppenhogy befer az autoba, meg felcipelni a masodikra sem lesz tul konnyu, majd jol megerosodom...kaptunk meg mellszivot, cumisuvegmelegitot, meg bebiorzot is, ugyhogy jo sok szajreval tertunk haza a baratnom hugatol...meg a kisagyert kell elmennunk egy masik baratnohoz, meg venni par kiegeszitot es mar keszen is lesz a babaszoba...boszen nezegetjuk kozben a babakelengyes listakat, h mit kell venni meg....:)
gyerekorvos, en is a kutvolgyibe jartam sokaig, mondjuk en nem egy orvoshoz, hanem amelyik eppen rendelt, ahhoz mentem mindig, en is egeszen nagy koromig, tobben is kedvesek voltak... aztan atmentem a felnott haziorvoshoz szinten a kutvolgyibe...de ot nem kedvelem annyira, mert ritkan vagyok beteg, de akkor mindig eppen szabin van, mikor mennem kene hozza...

banana

Helló Lányok!

Kicsit visszaolvasgattam, de úgy érzem nem nagyon kerültem képbe így sem :? A képeket viszont nagyjából megnéztem és olyan édesek a gyerkőcök! Főleg a picurik! Remélem nyáron-ősszel mi is összedobunk egyet :wink:

Mindenki gyerkőce rohamosan fejlődik. Emellett én úgy érzem, hogy Iván mitsem produkál hozzájuk képest. Ami új van az csak néhány hangutánzó szó, amit csak mi értünk. Pl. do-do-do (kot-kot-kot), ti-tiii (tü-tű), ti-ti (cin-cin), áiiiii-áiiii (uí-uí). Oké mozgás téren ott van, mert a magasabb rugós állatokra is egyedül fel-lemászik a játszón és a nagy csuzsi létráján is nagyon nyomul. Szóval ő az akadályelhárításban nagy :lol: Már itthon sincs semmi biztonságban :? Odatol a kiszemelt célhoz ezt-azt, lépcsőt készít és már meg is szerezte amit akar :roll:

Holnap este 1/2 6-kor Kresz-vizsgázom, drukkoljatok! Ha ez meglesz, akkor újra visszakapcsolódom :)

Végül képek:
Kép
Alig hiú! Éppen a tükörben csodálja magát :lol:

És amit még Nyúl előtt ígértem...Anyukám gyöngyszemei:
Kép
Mazsola még Mikulásra készült...
Kép
Manócska viszont teljesen friss, őt a Nyuszi hozta

mazsolajatszo.hu Innen az ötlet. Ez egy mondókázós, bábozós, tornás foglalkozás 1-4 éves korig. Több helyszínen is van és szerintem nagyon jó, színvonalas foglalkozás. Többgyerekeseknek pluszpont, hogy az ár családonként van és nem gyerekenként!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Ancsa

Mosódióról itt minden infót megtalálsz! A folyékony mosószer ugyanaz a recept, mint a mosogatószer, csak én 1,5l-t szoktam csinálni és ugyanannyit használok belőle, mint bármelyik mosószerből (1kupak). Oxigénes fehérítő jó mellé (ez ua. mint a Vanish, csak bőr- és természetbarát), de a mosószóda is megteszi, ami 3kg és nincs 1000.- Ft. Csupán egy evőkanál kell belőle, szóval rengeteg. Őblítő helyett 10%-os ecet, ugyanannyi kell, mint öblítőből, rácseppentesz 4 csepp 100%-os illóolajat (dm-ben 5-600.-FT ez kb. 3 hónapra elég) és illatos is lesz, mintha öbítőt használnál. Semmi vegyszer, de minden folt kijön és még olcsóbb is! És persze ami a legfontosabb, hogy ezek fix, hogy nem allergizálnak!
Ezt a folyékony mosószert használom felmosáshoz és ablakpucoláshoz is. A mosószódát is rengeteg formában fel lehet használni és így a vegyszerek szinte teljesen kiválthatók.
Ha gondolod próbáld ki, hátha elmúlik így az ekcémád :wink:
Ja... a linket majdnem elfelejtettem... :
http://shop.unas.hu/shop_news.php?shop_ ... &news=1180
Érdemes erről az oldalról rendelni, mert jóval olcsóbb még szállítással együtt is, mintha bioboltokban guberálnád össze a motyót, mert van amit itt más meg ott kapható :?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Akinek számít a természetvédelem vagy spórolni akar, annak szintén ajánlom, amit Ancsának írtam!
Ezeknek a termékenek nem nagyon van sajna propagandája jórészt nyilván azért, mert ha mindenki ezeket használná, akkor a tisztítószergyártók csődöt jelenthetnénk, igaz, a környezetünk is egészségesebb lenne....

Na lelőttem magam mára! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Veronikusz
Erzsike fent van az iwiwen fotóval együtt, van egy olyan klub, hogy Kútvölgyiben szült anyukák, vagy valami hasonló a neve, különben egy picit molett igen és vöröses hosszú haja van és szemüveges. Ha erre jársz legközelebb szólj és összefuthatnánk, most egy ideig úgy hiszem úgysem viszem Olit oviba, hadd nyugodjon meg teljesen a gyomra :D

Hú Memme, azért ez nagyon kemény, elismerésem, két picivel szakdoli!

Gabi! Zsombinak boldog szülinapot, de nagyfiú már, én már most parázom hogy hogy repül az idő és milyen nagyok a gyerekeink…

Hrenata! Sztem na aggódj, a fiúk, legalábbis az első gyermekek általában később kezdenek beszélni és általában a halandzsából rögtön folyékony beszédre váltanak, teljesen normális ez így. A mosódiós tapasztalataid engem is érdekelnének, az ekcémám miatt is, meg mert én már kipróbáltam és a mosóhatás nem igazán jött be. Mosószeroldatot hány dióhéjból főzöl? Amúgy nálunk is alig vannak vegyszerek, de a mosást még nem tudtam kiváltani. Most hallottam egy nagy trükköt egy barátnőm anyukájától: adj egy flakon (3 dl) mosogatószerhez kb 1-1,5 dl ecetet, a zsír és vízkőoldó hatása óriási, cseppmentesen száradnak az üvegek és sokkal kiadósabb, ja és az ekcémára is jó az ecet. Nekem azt mondták hogy öntsem a tenyerembe az ecetet, de még nem mertem eddig :oops: . Egy kalappal neked holnapra a vizsgára…

Kép

Képurl]
eszesmerci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: