A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok, gondoltam, benézek, hogy valaki tali óta jelentkezett-e, és meglepődtem, hogy többen is! azt hittem, az elsők között leszek!

Nagyon jól éreztem magam veletek, köztetek és Zita is ébren és alvás közben is :)!

Akkor kezdhetjük szervezni a következőt! :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bongyi

Nagyon jól éreztük mi is magunkat! Tündériek a babák!
Rakok pár képet, aztán készülődünk, mert ma még egy esküvői szertartásra is hivatalosak vagyunk 8)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKépKépKép
meryke

Halihó!

Tündérkéim! Azért ez nem ér!!!!!! Kiszurjátok a szemünket egy nagyon jó volt-tal?? :x :wink: Kicsit bővebben is kérném, ha lehetne!! :)
dmaggie

Köszi Meryke! Így már sokkal jobb! :lol: :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Nekünk csak ennyi sikerült mert kimerült a gép :oops: Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
agica1126

Már nem is tudom hányszor átnéztem a képeket!!!!! Csúúúúúúcs! Tényleg nagyon jól érezhettétek magatokat! A babuk meg, ahogyan látom, elemükben voltak. :lol: Az egyik képen úgy néz ki, mintha éppen közös támadást indítanának Marica ellen :lol: :lol: .
dmaggie

Ágica ne szabadkozz! Nagyon remek kis képeket csináltál Te is. Huhuhú, hogy milyen szép mindenki! Csinos mamik, gyönyörű babócák!
Míra milyen kis óvatosan lopakodik! Meg kell zabálni! :lol: :lol: :lol:
dmaggie

CSAJOK! A GMAIL-RE TEGYÉTEK A FÉNYKÉPEKET! OTT MÉG TÖMÖRÍTENI SE KELL!!!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Maggie!
ott épp a wcről jöttünk és egyszerűbb volt ott bent felöltözteni :)
Tali:szerintem tök jó volt,babák szerintem teljesen jól viselték :) mosolyogtak,ettek,aludtak,sikítoztak,mentek,másztak :)

milyen fotóalbum és mi a jelszó?

Bálint meg nem alszik pedig kellene Neki,csak még fel van pörögve kicsit :)

mondtam Robinak legközelebb jön, hozza a másik gépet(mert ha vmi történik a géoppel és az az én kezemben van akkor az felér egy válóokkal 8) ),és Ő fog fotózni,mert én nem vagyok megelégedve ezzel a kicsi géppel :oops: azt mondta oké csak a költözés után legyen :)

KépKép
viranka

s persze én gépem is lemerült :evil:

KépKép
viranka

ZSENIÁLIS SZUPERCSÁSZÁR TALI VOLT! Most falom a lejmolt sütiket.
Dobok egy képet, később leszek részletesebben!

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Belépsz simán a gmail-re, mintha a leveleket néznéd, és ott van a felső sorban, hogy Fényképek!!! Ekkor megnyílik egy új ablak, és ott vannak az albumok! Topictali - Dörmögő Dömötör Játszóház néven nyitottam egy új albumot, oda szerintem mehet egybe az összes kép!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

nem is mi lennenk, ha nem pont mi maradtunk volna le a csopkeprol (kicsit kullonckodtunk hmmmm) :) najoooooo de linike az elso, mar nagyion nagyon almos volt :o

Kép

Kép
mmarica

az a baj, h most foznom kell mert vacsivendegeket varunk - jol megszervezetem, na mind1, ugyh majd csak holnap fogom tudni a kepeket foltolteni

ui.: nem megtamadnak a bebik, hanem hozzam jonnek jaccccannnniiii

Kép

Kép
mmarica

Marica, Drága! Persze, de abban mi a vicces? Egyébként én is akartam írni, hogy valószínűleg a kisugárzás vonzotta inkább őket. :lol: Pusszancs
dmaggie

Sziasztok!

Nagyon-nagyon jó volt a tali :lol: :lol: :lol: :lol:

Most nincs időm feltölteni a képeket majd este bepótolom :wink: :lol:

Köszi a szendvicset Silka, életmentő volt hazafelé jövet. Már kezdett fájni a fejem az éhségtől.

Valaki otthagyott egy fehér felsőt. Nálam megtalálható. Ha küld egy privit a címével akkor postázom.

Pusszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jajj, de jó nézegetni a képeket!

Hmm, Móni, az a felső kapucnis, cipzáras és husimusi gyerekre való....? Mert akkor megvan a buta anyuka, aki ott felejtette.....

KépKépKép
bongyi

1kézzel:
feltöltöttem a képeket lekicsínyítve.ha kell vkinek az eredeti méretben küldjön püt mert bazi lassan töltötte volna fel gmail-re a fotókat,idegzetem kivárni meg nincs :oops:

s azért pár kedvenc :) komment nélkül 8)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viranka

L.Móni, nagyon lüke vagyok, nem is zippzáras, hanem patentos! Csak van ugyanilyenünk zippzáras is.....

Viranka, nagyon jók a képek!

KépKépKép
bongyi

Mi is itthon :D !

Regi, köszi a virtuális segítséget, feltöltöttem g-mailre a képeket :D .
Egyébként halkan hozzáteszem, hogy Bencémnél a búvár-túrós muffin volt a tuti befutó, még haza is kellett belőle hozni :oops: :D .

Csajok, nagyon ügyesek vagytok, minden, amit kóstoltam, nagyon-nagyon fincsi volt, de szerintem a tizedét sem tudtam megkóstolni :cry: , már most bánom :wink: .

Viranka, tuti volt a somlói, kíváncsi vagyok, hogy a kinézett kalóriák megjelennek e holnap a mérlegen :D .

Fleur, még egyszer ezer köszi Kép

Szuper jól éreztük magunkat, de nagyon elfáradtunk (mi lett volna, ha én vezetek :oops: ) :D .
dettyk

Na, én meg nem is ettem somlóit, pedig arra voltam rákattanva... :cry: Úgyhogy Viranka, Mesiék teraszbulijára is készítened KELL!!! :wink: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Dettyk! Bencének egészségére! Örülök, hogy ízlett! :D
És tényleg képtelenség volt mindent végigkóstolni... :( De nem baj, akkor is így volt jóóó, hogy sokat vittünk szerintem! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat!
A fogyokúrát a mai nap után lehet újból kell kezdenem... :roll:
Én sem tudtam mindent végigkóstolni, de marhára belaktam! Amit meg elhoztam, mire Pest határához értünk elfogyott... :shock: Apának is nagyon ízlett minden. (így megúsztuk a mekit, csak egy fagyira ugrottunk be)

Rebeka nagyon fájlalta, hogy "itt minden baba tud mászni, állni meg ülni, csak a miénk nem?" Elmagyaráztam neki, hogy hamarosan VikDan is fogja tudni, csak kicsit lustibb!

Erre mit csinált VikDan fél órája??? Négykézlábra tornázta magát! :shock: Úgy látszik elleste a technikát!!! :D :D :D

Az én képeim kicsit váratnak magukra, mert ugyan a húgom kölcsönadta a fényképezőjét (ami már az elején lemerült), de átjátszókábelt nem adott! De holnap megszerem azt is!

És élőben még szebbek a babák!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
timi26

Hello Lányok,

mi is itthon, csak most ment el anyósom meg egy barátnője. (Őszinte részvétem mindenkinek, aki meg van áldva az anyósával, ez a barátnő egy borzadály volt. Természetesen fel akarta ébreszteni a végre alvó Lizkót, kimarta a kezünkből stb...)

Csúcsszuper volt a tali, Móni köszönjük a lebonyolítást!

Csajok, én úgy belaktam a szusival, h alig nyaltam bele a sütikbe. De azért most puszítom a hazahozott kostolót :lol:

Nekem egyetlen szívfájdalmam volt: olyan hamar elröppent a 3 óra, h volt olyan mamci és bébi, akikkel egyetlen szót sem tudtam váltani. No, majd legközelebb hosszabbat tervezünk, akkor már az apróság is tovább bírja :lol:

Azért tök jó összehasonlítani a talik képeit: az elsőn nagy hassal terebélyeskedtünk, a másodikon hordozókban, játszószőnyegen feküdtek a babák, most kúszás-mászás folyt, legközelebb meg hajolgatós mamatorna lesz a kis tipegőkkel :lol:

silka
silka

Lányok,

én meg elhoztam egy aventes cumi tokot, valaki otthagyta.
Akinek hiányzik, jelezze. :wink:

silka
silka

Sziasztok Lányok!

Nagyon jó volt a találkozó- Örülök, hogy ilyen sokan összejöttünk. Csak az volt a baj, hogy nem mindenkivel tudtam beszélgetni. Remélem, ezt hamar pótoljuk! :wink: Szerintem jó lenne, ha gyakrabban jönnénk így össze. A babák is szuper aranyosak voltak. Olyan jól viselték a sok idegen felnőttet és gyereket,hogy le a kalappal.
Tisztára meg voltam lepődve, hogy mindenki készülődik, és haza kell menni. :shock: :lol:

Nekem a somlói volt a kedvencem.
Viranka!
Elküldenéd a receptet! Köszi. :wink:

A képeket majd én is töltöm.
Puszi

Ildikó
KépKépKép
sense4

Regi: akkor te tuti kalóriamentes somlóit ettél!!! :wink: :lol:

Sense: hihetetlen szép arcod van! :D

Gremese: nagyon jó az új gatyód!

Ollyan nagyok vagytok hozzám képest!!! De nem baj, legalább felnézek rátok!!! :D :D :D

VikDan már durmol, Rebeka még mótyol, de azt hiszem ma én is korán lefekszem...megint egyedül vagyunk... :(

Jó éjt!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Csúúúúúcs szuperek a képek :D :D :D :D :D

Nagyon sajnálom,hogy nemtudtam elmenni!

:(

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok !

Nagyon jók a képek és örülök, neki, hogy jól sikerült a tali és bízom benne, hogy a következőn már mi is ott leszünk.

Mi ma voltunk usziba és Ádi már merült. Nagyon élvezte.

Most megyek pihizni mert a drágám elég nyügi volt nagyon jön az a fránya fogacska csak nem akar még kibújni.

Szép éjszakát.
20200310173350

Kiráááály volt nagyon a tali! És Móni még egyszer köszönjük, nagyon jó volt a hely. :)

Többet nincs időm most írni, szerintem majd hétfőn. Meg képeket is gmail-re.

Ja és az eddigi képek SZUPEREK!!!!!!!

Mesi
Isteni a muffin :lol: ugye recept már van gmail-en?

Sok pusza nektek

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Nagyon jó volt a tali, és szuper volt végre "élőben", személyesen is látni benneteket és a babákat! :D

Nagyon fincsi volt a Mesi-féle muffin és a Regi-féle búvár muffin is! (Regi, légyszi tedd fel a receptet a gmail-re) És persze a somlói és a kókuszos süti is! A többit sajnos nem tudtam megkóstolni, de majd legközelebb :wink:

Timi26, köszönjük Rebekának az ajándék rajzokat! Nagyon édes, hogy így készült :D
És üzenem neki, hogy még Dorka sem kúszik-mászik, szóval ne aggódjon VikDan miatt.

Kép
dotildi

Halihó!
Én is megvagyok ám!
Móni, nagyon szépen köszönjük a szervezést, remekül csináltad. :wink:
Háááát... mi i nagyon jól éreztük magunkat, azt hiszem, Máté nevében is mondhatom. Szerintem Anyukáknak (Apukáknak és Tesóknak) és Babáknak egyaránt feltöltődés volt. Legalábbis én Mátén mindig úgy veszem észre, hogy szívesen van más Babákkal... és ugye ellesnek egymástól ezt-azt. 8) :lol:
Fincsi volt minden süti, sushi és miegyéb, köszi Mindenkinek, aki készült, akár üdcsivel vagy egyébbel is.
Délután tettem gmail-re képeket, és Fleur és Móni kérésére még lógok a recepttel is. Nem felejtem el, küldeni fogom.

Nnna, lőtték a pizsit, Apa már vár, hogy szunyáljunk! Megyek. Jóéjt!

Detti
KépKép
kiskolbi

Jó reggelt!

Lillának boldog hófordulót!

Dotlildi! A recept már fent van a gmail-en, csak korábbi dátumnál keresd! :D

Nekem is az hiányzott egy kicsit, hogy nem tudtam mindenkivel dumálni, és hogy nem tudtam mindegyik babát jól megnézni! :D
De azon még itthon is röhögök, hogy Szeli mindegyik babára rámászott, aki az útjába került! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

jaj, Dotildi-t akartam írni... :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Szuperek a képek, köszi! Kicsit ki is akadt a szerver, mikor töltögettem őket le, úgyhogy ma folyt köv! :lol:

Képzeljétek este 10-kor meg felcsöngettek a rendőrök (!), mert valaki feljelentette az alattunk lakókat, hogy zajosak, és nem emlékeztek, hogy melyik lakásban lakik, aki betelefonált... :evil: Gondolhatjátok, hogy fél órán keresztül káromkodtam, ugyanis már aludtunk. Szerencséjük, hogy Szeli nem ébredt fel, mert kitört volna belőlem az ANYATIGRIS, az tuti! :twisted: Azt azért hozzáteszem, hogy az alattunk lakók csak hangosabban beszélgettek, totál nem volt zavaró. :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Tényleg az volt a "gond" tegnap, hogy nem mindenkivel tudtam beszélgetni, de ez így talán nem is kivitelezhető.
Nagyon klassz volt, Móni mégegyszer köszi a szervezést!!!

A g-mail-re még nem tudtam feltölteni a képeket, mert valami blokkolva van, majd Apa segít.

Most dobok egy párat.

Kép Te is Gillette Max 3-mal borotválkozol? Olyan sima az arcbőröd!
Kép Anya nyomasd még azt a pürét!
Kép Anya ez biztos az én méretem?
Kép Jaj, ne fotózz, amikor csajozok!
Kép Péterke nyugizzál, az az én kockám!
Kép Linikét megrohanták a fiúk
Kép Hopp, azt hiszem nem vagyok ura a lábaimnak
Kép Anya nagyon kényelmes vagy, meg vagyok veled elégedve!
Kép Zsófi, a kardok királynője
Kép Jaj, de uncsi! Anya nem tudsz egy jobb bulit?
Kép Méghogy Zsófi fekszik, és Őt futják körbe...
Kép Lizi földöntúli boldogsága...

Kép
Kép
Kép
gremese

Lilla, sok boldogságot!
Kép

Én csak azon gondolkodom, hogy miért is nem kóstoltam meg azt a bizonyos somlóit, amikor végig arra készültem........

Nálunk tegnap délután óta vendégség van, család három gyerekkel! Hm...hm.....hát csend és nyugalom az nincsen, és akkor még finoman fejeztem ki magmat!

Irina, hogy vagytok?

KépKépKép
bongyi

Lányok, jó reggelt,
CSODÁLATOSAK A KÉPEK!!! Lélekben ott voltam Veletek, egész nap rátok gondoltam! :-)

l. móni: pár napja írtad, hogy Gréticica nem iszik meg mást az anyatejen kívül. Sajnos nálunk is ez a helyzet. Azért sajnos, mert nagyon aggaszt, hogy lesz ebből normális ivás nyáron a nagy melegben. A cumisüveget és a csőrös poharat csak rágdossa, az utóbbiból jó, ha két korty lecsúszik, az előbbiből egy sem. Rendesen pohárból tud inni kortyokat, de ott nagy a félrenyelés esélye (de még mindig ez a legjobb), a kanalazás lassú és óriási veszteséggel jár. És egyedül az almalevet komálja Ádó, a vízet nem szereti. Én szeretném, ha már csökkenteni tudnánk a szopik számát, hogy nyár végére 2-3 maradjon/nap, de így nem tudom, mi lesz. Attól tartok, ha a melegebb időben szomjasabb lesz, még többet akar majd cicin lenni. Vagy majd a szomjúság megoldja ezt? Szóval próbálkozom, próbálkozom, és minden jó ötletet örömmel fogadok!

Kép
Kép
irina

Mesi, de jó, újabb képek, mint valami kábszeres, úgy járok ide tegnap óta fél óránként, hogy van-e újabb kép!
Nagyon jók, a kommentek meg pláne!

KépKépKép
bongyi

vízet = vizet

Kép
Kép
irina

Bongyikám, aranyos vagy, hogy kérdezed: köszönöm, szerintem jól vagyunk, bár én még elég ideges vagyok belül, azt hiszem, eléggé leamortizálódtam az elmúlt hetekben. :cry: Ádó eszik rendesen már, kapott almát, őszibarackot is, hőmérsékletét mérem (szegénykémnek annyit volt mérve a hője a kórházban, hogy szeme se rebben, ha felteszem neki a hőmérőt -- remélem, nem okoztam vele vmiféle károsodást). Az éjszakáink elég furák, annyi pozitívum van, hogy Ádó előbb alszik el, viszont már 5-fél6-kor fent van, aztán vagy visszaalszik, vagy nem, éjjel meg sokszor ébred, általában a cumi visszaaltatja, de ahhoz fel kell kelni. Nem egyszer, van, hogy tízszer, aztán nem tudok visszaaludni... szóval a szokásos.
És Ti hogy vagytok? Zitababa valami csodás, annyira nyugodt kisbabának látszik (írtad is, hogy az). Az arcán olyan arckifejezés ül általában (a képek alapján), mint Buddháén. :-)

Kép
Kép
irina

sziasztok!

Nagyon jók a képek :lol: :lol: Én is mindjárt feltöltöm, de teszek majd ide is párat, hiszen mi is olyan lelkesen nézegettük az augusztusiak képeit :wink: :lol:

Tegnap este nagyon nehéz volt elaltatni cicát :evil: Teljesen túlpörgette magát. Egyszerűen nem volt hajlandó fekve megmaradni, sírt(inkább ordított) én meg egyedül voltam vele itthon mert apa elment pókerezni. Több mint 1 órás kemény harc után én nyertem és végre elájult. aludt fél 6-ig akkor egy kis alvás még rajtam majd fél 7-kor felébresztette az apját is. Ő persze most alszik, mármint Gréti 8)

Regi mivel így is összejött a kialkudott összeg, sőt még 1000 ft-al többet is adtunk nekik, mert mindenki 1000 adott be, hagyjad. Majd legközelebb :lol: :lol: A címem küldöm, meg van még egy kuponom ha kéred :wink: :lol: A búvármaffin nagyon tuti volt :lol:

Bongyi drága. Az első verziós felső van nálam :lol: :lol: küld a címed és feladom :lol: Finom volt a pudingos kosárka.

Meg finom volt a meggyes muffin, a csokis muffin, a sós muffin, a mini hot-dog, a banános müzlis. A palacsintát és a kókuszos sütit nem kóstoltam. A pizzás csiga és a sonkás-sajtos is tuti volt. Ja és apának nagyon bejött a kalóriamentes somlói :lol:
Lányok szerintem minden sütinek a receptje mehet a gmailre

Lányok olyan jó érzés, hogy mindenki jól érezte magát :lol: Bármikor szívesen leszervezem a következőt, csak szóljatok. A srác mondta, hogy nekünk ez az ár él akármikor megyünk is :lol: :lol:

Most egy pár fotó Cicáról aztán dobom a többi is csak töltődik fel a gépemre. Kép babtornáztató újraértelmezése :lol: :lol:
Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina, csőrös pohárból próbáltatok szelepest és anélkülit is? (Mármint tudod, erre a csöpögésgátlóra gondolok!)
Amúgy most még szerintem ne aggódj, hogy csak tejcsizik, nyárig meg még azért sok idő van, nagyon sokat változnak még a srácok, lehet, hogy pont a nagyobb folyadékigény fogja megtörni a jeget. Ja, még azt akartam írni, hogy a csőrösből mi szelepeset használunk egyelőre, és először (sőt, néha most is) Zita ugyanúgy szopizta, mint a cicit. Igaz, hogy kicsit ki-be járt a csőr a szájába, de mivel ezt úgy szívta, mint a cicit, így ment belőle a pocakba, hallottam, ahogy nyelt.
Egyébként még nagyon keveset iszunk mi is, mivel még csak egyszer, délelőtt eszünk gyümit, és én csak azután kínálom meg folyadékkal. Amíg nagyon sokat szopizik én nem is pótolom neki a folyadékot.

KépKépKép
bongyi

Bongyi: szelepes van, hogy ne öntse magát nyakon vele. Lehet, hogy Ádó csak még nem érzett rá a technikára? ;-) Én is azt remélem, hogy ha majd nagyon szomjas lesz, csak iszik belőle. De most a gyümölcsözés után sem iszik (max. 2 kortyot, azt is úgy, hogy nagyon feltartom neki a poharat, így kénytelen néha nyerni).

Amúgy írok majd még a kórházról, mert hihetetlen dolgok voltak, persze csak ha nem nyomasztok vele senkit...

Kép
Kép
irina

nyerni = nyelni :lol:

Kép
Kép
irina

Irina én is próbáltam már mindent. Van itthon kétféle csőrös pohár, az egyikből könnyebben jön a másikból nehezebben. Vettem másfajta cumisüveget. Az se jött be. Pohárból, kortyonként elfogad egy keveset. De annak is savanyúnak kell lennie :roll: Próbáltam azt is, hogy odateszem mindig a közelébe az itókát mint ahogy többen is írták a lányok, de csak játszik vele nem iszik belőle. Azért abban reménykedem, hogy előbb utóbb majdcsak iszik mást is tejcsin kívül.
Írj nyugodtan a kórházról, szerintem mind kíváncsian, érdeklődve olvassuk a szavaidat, hogy mik a tapasztalataid.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Annnnnnnnnnnyira jóóóóóóóóók a talis képek!!!!!!!!!!!!!

Minden baba gyönyörüséges!!!!!! Örülök,hogy jól éreztétek magatokat,és nagyon sajnálom ,hogy mi nem lehettünk ott :cry: :cry: :cry: Talán majd legközelebb!!

Irina!Örülök,hogy otthon vagytok!Ne aggódj most már biztos minden oké hisz ha nem így lenne nem engedtek volna haza benneteket! Drukkolok,hogy az éjszakáitok is rendeződjenek! Puszild meg Ádit a nevemben!

KépKép
juba

Akkor pár fotó Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

HELP!!!!!!!

Nem enged feltölteni több képet!
Az írja ki, hogy hiba történt!!
Valaki tud segíteni?

KépKép
Kép Kép