Hihetetlen gyorsan átálltam a kislány gondolatára.
Amúgy én abszolút ennek a mostani uh-nak hiszek 13 hetesen még nagy a tévedés lehetősége….
Kaja:nagyon jól hangzik!!
Nati
Én is 5 hónapos baba mellett államvizsgáztam…és ragaszkodtam hozzá,hogy csak akkor tanulok ha ő alszik…hogy ne szenvedje meg a baba a tanulásomat. De nem volt semmi gond, sokat alvó baba volt Heni.
Timmerman doki tarifáját nem tudom,nem láttam kiírva…nekem pedig ugye ingyen csinálta
Muffin
Azt szonografus lány csinálta a kórházban. De én nem haragszom senkire,hogy fiút mondott….én voltam a butus,hogy elhittem (hiszen én tudom lányt kevésbé lehet téveszteni…de fiúból még lehet lány…hiszen a clitorist simán lehet kukacnak nézni….főleg akkortájt mikor én voltam!!!)
És különben is kimondottan feldob a hír,hogy csajszi
Márti
Én is gondoltam rátok tegnap…csak nem volt net elérhetőségünk…de Peti megszerelte nekem az elöbb…konkrétan kezdtek elvonási tüneteim lenni,hogy nincs netem...
Remélem a fiúk ügyesek, gyorsan gyógyulnak. De jó,hogy ilyen hamar jöhettek is haza!!!
Anda
Óriás drukk!!!
Viri
Összefog jönni az a kistesó!!!! Nálunk Heni össz 6 napot jár bölcsibe mikor kiderült lesz tesó…szóval akkor a bölcsis pályafutásunk gyorsan befejeződött.
Én magas tgyást,gyedet kaptam….gyesen leszek mikor születik tesó és így ugyanazt a tgyást,gyedet kapom amit Heni után!!!
Csucsu!!!
Teljes szívemből sajnálom,hogy így alakult!! Sok erőt kívánok most Nektek!! Teljesen ledöbbentem….