A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Na Bari!!!
Hol a para????
Vendég

Mindenki eltűnt? Itthon vagyok egyedül és nagyon unom magam, olyan szép idő van, a férjemnek meg dolgoznia kell (ma dolgozzák le a május 1.-ét). A lakás kitakarítva, csak főzni kellene valamit de nincs ötletem.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Én vagyok.... csak főzök, sütök....
Vendég

Ja döglöttem egy órácskát!!! :lol:

Szóval anyi a para,hogy az én pulzusom..ha jól vagyok,nem akkor amikor "rosszul vagyok a szivemmel" szóval alapból 110-120-al ketyeg :twisted: A védőnőm szerint ez nagy baj,és megkért,hogy 100 fölött ne nagyon legyen...
KÖSZI NEM ÉN IRÁNYÍTOM!!!
Vendég

Bari
Az állandó stressz emeli a pulzusszámot... :wink:
Vendég

Ezt nekem is mondta a védőnő. A dokitól kérdeztem a múltkor, mert 100-105 körül mozgott, arra még azt mondta jó. Ha nyugodt vagy és fekszel, akkor is ennyi?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sajnos nekem gyerekkorom óta van ez a tachikardia (nem tudom jól írtam-e) én ezzel jól érzem magam...csak a vérnyomásmérő mutatja,hogy sok...fekve is..
Vendég

A dokid mit mondott rá?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Nem is mondtam még ennyi nem volt csak mióta szerintem ennyire nagy a teher vagy nemtom,az elején 100 körül volt
Vendég

de nem akarok rászokni,hogy ezt figyelem mert akkor aztán tényleg sok lesz :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Rendszeresen méred?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Fő a nyugalom és tényleg ne stresszeld magad hanem pihenj sokat!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Barika
Én kiharcolnék majd egy belgyógyászati-kardiológiai kivizsgálást...
Vendég

Nekem már kb 15 kivizsgálásom volt,és az ékg szívultrahang tökéletes..azt mondták ennél tovább (katéter) egyenlőre nem mennek...pedig én szerettem volna..
Azt mondták ha napi3 rosszullétem lesz és az élettel összeggyeztehtetlen lesz akkor katéter...de az sem tuti,hogy megoldja a dolgot..csak LEHET
Vendég

És ha sokat zabálok akkor vagyok nagyon szarul a szivemmel.
És a bejárónő ma nagyon fimomat főz...jaj megint be fogok zabálni :twisted: :twisted:
Vendég

lányok, mindenkit buzdítanék a textilpelenka használatára az eldobhatóval szemben!!! a baba, a környezet és a pénztárca érdekében is

Rengeteg érv szól mellette, sok infot találtok a neten, akár itt a babaneten is.

www.babamosoly.hu

Marica & Levi :)
marica75

Én meg tudok egy energia és víz takarékos mosási módszert...a neve teknő :lol:
És ha gyertyával világítotok az áram sem fogy... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Iskolatáska helyett ajánlanék Tescós szatyrot és popsitörlő helyett a slagot,kiságy helyett egy bála szénát... :shock:
Vendég

Az oké,hogy környezetkímélő és oké,hogy globális felmelegedés meg minden,de szerintem ezt pont nem a babák popsijánál kellene kezdeni... :?
Vendég

Sziasztok

Ma voltam végre 4D ultrahangon
Minden rendben van, szépen növekszik.
28 hetes és 2 napos
1485 g Kép
Kép
Kép
Kép
schopin

sziasztok!

MANKABI: mi internetről rendeltük a lasztit:megadom a linket,https://www.r-med.com/index.php?mode=prod&prodid=1&subprodid=1&catid=27&gkey=R-med%20Fit-Ball
ha nem tudod megnyitni a www.r-med.hu oldalon az r-med fit ball nál kell keresni.3 méret van, én 173 cm vagyok, enyém 75-ös.

mai ebéd:tejszínes halacska meg még sok minden van rajt-saját módra
Kép

vakondturi-de nem a boltban kapható, poros, hanem saját találmány szintén, még puding is van benn és isteni
Kép

Kép
Kép
eyi

shopin nagyon ari a babókád!!

Kép
Kép
eyi

Schopin: nagyon cuki babád van, az egyik képen már most integet neked!!!!!!!!

Eyi: nem vagy igaz, ezekkel a sütikkel itt minden héten!!!!

Amúgy már itthon is vagyok, ki "anyuztam magam"

Nem paráztatom magam , csak leírtam nektek, hogy az elmúlt napokban tényleg kevesebbnek érzem a mozgásokat mint eddig.
Pedig én még dolgozom, úgyhogy gondolhatjátok, hogy nem reggeltől estig ezt figyelem folyamatosan.......

Írtam ma egy oldalra ezzel a tgyással kapcsolatban, ha kapok választ, megosztom veletek!
:wink:
bszilvi25

Schopin
Nagyon aranyos!

Eyi
Torta jól néz ki :lol:
A halat kihagyom... :oops:

Barika
Katéterezés... ugggggggggyan.... szívátültetés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Szilvi
Babamozgás... időjárásfüggő is... szegények, ők is megérzik ám a frontokat... :cry:
Vendég

Gigi esküszöm ma mondtam az uramnak,hogy szülés után várólistára tetetem magam :lol: :lol:

Csiri:_mindíg azt hiszem ,hogy vicces vagyok aztán te túlteszel rajtam :lol: :lol: :lol:
Vendég

Most muszály votl ilyen fini sütit mutatni????????????
Ezért elmegyek fagyizni :twisted: :twisted:
Vendég

[quote="bárány"]G írta:bárányigi esküszöm ma mondtam az uramnak,hogy szülés után várólistára tetetem magam :lol: :lol:

Majd szólok az érdekedben... van szívsebész ismerős :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Schopin nagggyon jó képek :wink:
Vendég

Gigi!

Akkor biztos az időjárás miatt van. Ma is nagyon borongós lett :cry: :cry:
bszilvi25

Én meg bekapok néhány Mozart-golyót...
Vendég

Itt délelőtt sütött a nap, aztán jött egy zuhé... és most olyan párás a levegő.... :cry: :evil:
Vendég

Szilvi az orvosom is azt mondta,hogy nagyon hatnak rájuk a frontok!!!!

Gigi ha ülök akkor 95 a pulzusom...most ,hogy kell nézni ülve vagy járkálva?
Mert járkálva megy föl nagyon...
Fekve csak akkor megy föl ha telezabálom magam...
Vendég

Itt Budapesten dettó, zuhé nélkül...... most nagyon borult :cry:
bszilvi25

Bari
Alaphelyzetben nyugalomban szokták nézni a pulzust is és a vérnyomást is...

5 méter megtétele után én is szuszogok... és ezerrel megy a szívem...
Vendég

Pajzsmirigy-hormonokat néztek?
Volt rajtad 24 órás EKG?
Vendég

Pajzsmirigyet nagyon rég nézték...24 órás ekg nem rég volt(terhesség elött),na akkor még örültem is,hogy végre kiderül a bajom mert amíg rajtam volt végig szarul voltam...erre tökéletesnek találták :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Azt mondták ha nem múlnak a rosszulléteim irány a pszihiátria
De én nem érzem,hogy dili lennék
Vendég

N aakkor hétfőn kérek beutalót egy ilyen pajzsmirigyes vérvételre
Vendég

Bárány
Egyébként pánikszindróma okozhat ilyent... és akkor tényleg pszichiátria... pszichoterápia, esetleg valami enyhe nyugtató...
Vendég

Nem tudom,lehet,hogy tényleg van benne pánik...ami nekem nem stimmel,hogy 14 éves koromban kezdődött ,és nagyon hétköznapi átlagos gyerekorom volt,szóval semmi stressz,se alkoholista apuka se elvált szülők,szóval semmi extra

Már azt nem is merem mondani ,hogy a baba a hasamban 4 órája megállás nélkül hullámzik!!Remélem nem vergődik :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Bari
Nekem nem tudod megmagyarázni, hogy pánik nincs benne... :wink:
Van naponta legalább egy olyan óra, amikor nem jön semmi para? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Ma voltunk UH-on, és minden ok!!! :D

Annyira megkönyebbültem. Teljesen normális méretű a kisfiunk, a becsült súlya: 1550g! A placentám is remek állapotú.

A hír: fejvégű!!! :lol: (éreztem én 2-3 napja, h máshogy mozog, de nem mertem elkiabálni)

BPD: 7,98 cm
OFD: 10,08 cm
HC: 28.56 cm
AC:25.42 cm
FL: 5.88cm

teszek képet, bár nem tom mennyire fog látszani... :roll:
nagyon takargatta az arcát, a 2 kezét elérakta és befordult mindig olyan irányba, h minnél kevesebbet lássuk.

De azért vmennyire látszik, természetesen számunkra gyönyörű és édes! Szép vastag érzéki szája van, mint az apukájának! :wink:

Kép

Kép
zmimi

Zmimi: örülök, hogy minden rendben, és hogy megfordult!
Szerintem azért látszik szépen aminek látszania kell! :wink:
bszilvi25

[quote="gigaboszi"]B írta:gigabosziari
Nekem nem tudod megmagyarázni, hogy pánik nincs benne... :wink:
Van naponta legalább egy olyan óra, amikor nem jön semmi para? :roll:

Dehogy nincs!!!!Aludni is szoktam egy keveset!! :lol: :lol: :lol:

Zmimi:gratula a jó eredményekhez,és a szép babához
bár a kép minősége nem 100%
Vendég

Na mizu?
Sehol senki????
Vendég

Schopin!!!!
NAgyon jól sikerültek a kicsiről a képek!!!
Nekem az tetszik,amin olyan mintha mosolyogna... :lol: Azt hiszem,hogy a 2. az..:wink:
Zmimi!
Sajna a Te képeidből semmit nem látok...de a méretek és leírásod alapján minden ok!!!
(nem tudok világosítani a monitor képernyőjén és eléggé sötét most...) :?
Vendég

Sziasztok kismamik!
Hát kedd ota megint nem voltam,sajnos!
Aposom meghalt kedden!
Pont amikor a képet akartam nektek küldeni a pocakomról akkor jött meg férjem,elég volt csak ránéznem rögtön tudtam mi van!
Az a helyzet hogy augusztusban derült ki hogy apósom tüdő rákos.
Nagyon ugy tünt hogy még életben marad talán egy két évet,és rettenetesen kűzdött,de sajnos nem birta,és kedden meghalt!
Ugyhogy ezért nem irtam eddig!
Nagyon birtam a fejét!:(
Ma volt a temetés!
Természetesen egész nap szakadt az essőő!
Undoritó idő volt erre felénk!

Csajok nekem elég durván lent van már a gyerek!
Remélem azért a Májust megvárja!
Vendég

zmimi!
Nagyon édes a babócátok!
Örülök,hogy minden rendben!

Shopin!
A te babád is nagyon édes!

Gratula mindkettötöknek!
Vendég

Szia Moni!

Épp ma du. hiányoltalak itt magamban!!!!!

Őszinte részvétem!!!!!!

Ezt leszámítva azért veled/veletek minden ok, ugye????
(a babád pedig tudja jól, hogy még ott kell maradnia egy picit :wink: )
bszilvi25

Köszi Szilvi!
Aranyos vagy!
Igen velünk minden rendben!
Remélem! :roll:
Meg azt is remélem hogy tudja Mirkó hogy még bent kell maradnia!
És ti jol vagytok!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: