Egész délelőtt mászkáltam, voltam egy csomó helyen, de most aztán jól elfáradtam, és csak pihegek a gép előtt. Megvolt (remélem) az utolsó vércukros vérvétel (Nici! Nagyon durva, hogy mennyien voltak, mondták, hogy azóta van így, hogy nincs vizitdíj.) A vérvételes nénivel megint vitatkoztam egy kicsit, mert szerinte evés után 90 perccel kellene a köv. csapolás, alig tudtam meggyőzni, hogy a diabetológián a 60 perceset kérik.
Voltam OTP-ben, végre nekünk is megjött az adóvisszatérítés, van már miből finanszírozni a baba születését

.
Sok-sok boldogságot kívánok Timiéknek a kis Bálinthoz!
Geninek pedig drukkolok, várom az újabb baba hírét!
Klarka! Értetek pedig továbbra is imádkozok... Rendben lesz minden!!!
Nici! Szép lett a babasarok. Nektek nincs ágyneműtartó az ágyhoz, vagy csak a képen nem látszik? (Úgy emlékeztem a tiétek is ugyanolyan, mint a miénk, csak fehér.) Hogyhoygy a Schöpf M-ben voltál uh-n?
Mirjam! Gyors gyógyulást kívánok neked, az alvás is nagyon jót tesz. Mást sajnos én sem tudok ajánlani, de ha nem javulsz, azért menj el inkább orvoshoz!
Bambi! De kár, hogy nem olvastam előbb az írásodat. Ma még vettem egy hálóinget (biztos, ami biztos alapon), akkor nem is kellett volna... Viszont vettem szoptatós teát, és áldom az agyam, hogy nem a Laktoherbet válsztottam. Remélem, hogy ha nem iszod, akkor a hasfájás is elmarad nálatok!
Zsu! De kis csini lesz a lánykátok hazafelé! Hú, milyen régen készülök én is fodrászhoz... Ideje lenne rendbeszednem magam, ha itt lesz a baba úgysem lesz időm.
Litu! Remélem azért nincs komoly baj, kívánok neked jó/jobb kedvet! (Én is szoktam depis lenni, nem is ritkán. Azt utálom, hogy ilyenkor ki van akadva a férjem, meg anyós, mert nem értik, hogy egy kismama miért nem csattan ki a boldogságtól, pedig az lenne a dolga...)