A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

akkor bébipia gondom megoldva....anyatej!!!!
Vendég

Én is félek a tápszer árától...mondtam is a férjemnek,hogy kifacsarok magamból minden csepp tejet!!!
A babavíz is drága szerintem én sem fogok venni...
Vendég

Szióka,
látom jól elvagytok és végülis mindenki jól van....én is. eltekintve az egyre rosszabb gypmorégéstől...lassan több tejet iszogatok mint egy szopós boci..de semmi mértelme...nem hat. Egy jó kis kajálás kéne, csak nem tom mi legyen az...Lehet nekem is fagyiznm kéne...:roll:

Csiri, én nem itattam nyárn sem külön semmivel, olyankr gyakrabban szopizik és a hígabb szmjltó tejet issza. Ha tápszeres, akkor biztos lehet forralt vizet adni vagy valami lightos teát...nem tudom. íén nem itattam plusszban sosem.

Meghozták fiam kiságyát...egy lyan római hozta be...és megakadt a szeme az antik ládánkon...most azon parázok, visszajön és meglovasítja...de komolyan, annyira megnézte...még meg is fogdosta... :roll: ne lennék ilyen előítéletes...de annyi ilyet hall az ember...bejön körülnéz aztán visszajön máskr, mikor nem vártuk...:(

Na pussz
Dana

Kép
danaaia

gigi!!
Én is a pelus cserét más anyukátol tudom.
Nem magam találtam ki,az 5*,6*rit. De szerintem még az első napokba kell sok mert,ürül a kis szervezetük,tisztulnak.

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok Paramamik! :lol:

Hű, csajok! A hideg futkos a hátamon a pacal meg a köröm gondolatától is! :twisted: :lol:

Én is úgy hallottam hogy a Pempers nem vmi jó. Mi Liberót vettünk 3 kis csomag 2-4 kg-ost meg 1 nagy csomag 3-6 kg-ost. Így nem tudunk nagyon mellé lőni! Legalábbis remélem! :twisted:

Nekem még konkrétan semmim sincs ami a kórházi csomagba kéne. Lehet hogy lassan nem ártana bevásárolnom? :oops:

Amimami - én szívesen elmegyek veled Ikeába! Majd támasztjuk egymást! :lol: Drukk a holnapi kardira! Remélem nem találnak semmit, csak a hirtelen megugrott kilók miatt rakoncátlankodik picit a dobogód! Én mostanában a levegőt kapkodom össze-vissza. De olyan szar lett a tartásom, hogy nem is csoda! Totál összenyomom szerintem a belőszerveimet... :oops:
Vendég

Fertőtlenítő: én veszek Aventeset (használtan), mert mosogatógépünk nincs, amúgy meg a franc se fog vele bajlódni... :twisted:
Vendég

Oszman!!!
Még ebben a hónapban anyósék mennek az Ikeába!Ha gondolod vetetek egy olyan pelenkázót és feladom postán,ha neked úgy megéri....1490+ postaköltség

Ja és én is hallottam a napi 6-7 pelenkázást...(ezt 24 órára értem)
Vendég

Dana
Kölesgolyó, natur pattogatott kukorica... ezek jól felszívják a savat...
Vendég

[quote="oszman777"]g írta:oszman777igi!!
Én is a pelus cserét más anyukátol tudom.
Nem magam találtam ki,az 5*,6*rit. De szerintem még az első napokba kell sok mert,ürül a kis szervezetük,tisztulnak.

Ezt mondják, meg a "nagykönyv" is ezt írja... de a gyakorlat...
Mondtam már, hogy én hanyag-anya vagyok... :oops:
Vendég

Sziasztok!

Oszman: nekünk van olyan kiságyunk mint nektek, csak ez még nincs
összeszerelve. :cry: :cry: :cry:

Na csajok ma eldöntöttem!!!!! Én nem megyek dolgozni már 29.-ig
sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reggel már majdnem bőgtem, úgyhogy szerda az utsó napom.
Akkor úgyis megyek a dokihoz, és majd ő ad olyan papirt, ami alapján kiír a háziorvos.... :D
bszilvi25

Sziasztok!

Hát elmentem a DM-be,de mégcsak nem is hallottak róla sajna,holnap megnézem a kórház mellettibe is hátha!!!!
Vettem egy neogranormonos popsitörlőt meg egy dreft babamosószert ha már ott voltam,legalább kaptam egy pontot értük!

Csiri! Szerintem senkit nem sértettél meg!

Szerintem én forralt vizet azért fogok neki adni,nemtudom elképzelni,hogy nyáron a nagy melegbe elég legyen a tej!
De persze majd kialakul!

Kép

Kép
ibm

Jöhetnek a képek???

Kép
melike

Kép Kép

Kép
melike

Ja szivacs pont nem volt bele.Az még később.

Kép
melike

Kép Kép

Kép
melike

Kép Kép

Kép
melike

Melike:nagyon szép mindened :wink:
Vendég

sziasztok,
hubakker 1 orája csak olvasok :D

pelust nekem is kéne vennem már... de itt az ócskában (auchan) vmi 4 db van egy ezresért vagy hogy. :shock:

sterilizáló: sztem fölösleges... mosogatógép van. ha nem lenne, akkor max kifőzném, de sztem csak az első pár hétben... az a gyerkőc ugyis úton-útfélen a szájába tömi majd a nemsteril kezét... ha attol nem lesz baja, a simán csak elmosogatott cumiktól miért lenne?

pacal, csülök: bleeeh. Gigi, egy az izlésünk, marhapörkölt inkább. :D

nyár: én nagyon remélem, hogy 40 fok lesz. nincs klimánk, nem is lesz. szeretjük a meleget. ezvan. hadd szokja a gyerek is, hátha eccer úgy alakul hogy itt hagyjuk ezt a csodás országot, és elhúzunk délre örökre. :D

mia_snow

mocorgás: ma kint napoztunk vagy 2 órát, olyan jó idő volt, fel is tűrtem a pólómat, hogy a hasam is barnuljon. Milán olyan békésen elvolt odabent, meg se moccant... viszont amint jött egy kis felhő, ami eltakarta a napot, a gyerek belázadt, és kaptam 2 olyat hogy csak lestem. aztán nap újra süt, kölök újra nyugodt... mondom ezzigen. tiszta anyja. :D

mia_snow

Kép
A desszertem vacsi után. :lol:

Kép
melike

Melike!!!!
Nagyon szupi minden és látom,hogy a babakocsi is megérkezett!!!
nekem a pelenkázólap nagyon tetszik!!!!
Kérdezhetek árakat????
A babakocsit tudom....
És a desszerted is jól néz ki!!!!
Vendég

Köszi.Nagyon örülök én is mindennek!
A pelenkázólap után már priviben is érdeklődtek. :lol:
3990 forint volt.

Kép
melike

A kiságy 12800,az ágynemű garn. 5300.A kék ágynemű majd későbbre való és kaptuk.

Kép
melike

Jól néz ki nagyon! és az ágyneműk,meg a rácsvédő?
Vendég

akkor ma tényleg kiköltekeztetek...De legalább a nagyobb dolgok már megvannak!!!! :lol:
Vendég

Jaja.Tényleg már csak pár apróság kell.De ma már mondtam is Apának,hogy már csak Máté hiányzik!
Vettünk pelusokat meg kifogót is,meg lepedőt.
Még ki kell mosnom.

Kép
melike

Melike! Ez a desszert! :shock:
Schockot kaptam tőle!!!
Én is,én is!!!
Nyamiiiiiiiiiiiiiii!

Nagyon szép minden amit vettetek!

Na megyek elteszem magam holnapra!
Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Jó éjt mindenkinek!
Ma biztos jól alszom. :lol: :lol: :lol:

Kép
melike

Jó éjt...
Még egy kérdés..majd holnap megválaszoljátok!!
Mi az a "kifogó"?
Olyan kézre húzható kesztyűszerűség?
Vendég

Na mivan lányok!!!????
Mindenki BK-t néz??? :shock: :shock: :shock:

KIFOGÓ:szerintem a kapucnis bébitörcsi... :wink:
Vendég

Melike: nagyon jók a képek! Minden szerzeményetek tetszik!

Buci: szopipárnát tegnap rendeltem, egyből visszaigazoltak és jövőhét végén mehetünk érte. 6 részes szettet, a 20-as mintájút. A baldachint nem fogjuk használni, mert az inkább kislánynak, szerintem, de még ez is változhat. :lol:

Voltam ma dokinál: méhzáj zárt, baba fejjel lefelé, nagyon jól van (vagyunk). :lol: :lol: :lol:
Placenta: hátsó fali, mozgás élénk, szívműködés szabályos.
Méretek:
BPD: 87,3 mm
FRONTO: 106,2 mm
THORAX: 80 mm
FEMUR: 60,2 mm

Betöltött 33 hétnek felelünk meg.
Súly: kb.1900 g

Rakok fel friss pocifotót is.

Kép

almaani
Kép
almaani

gigi: köszi a szoptatós linket, majd beleolvasok, most a képeket néztem meg, nagyon elérzékenyültem :oops: :D

oszman: köszi a tippet, én is Pampers Newborn-t szeretnék elsőként kipróbálni és én is csak sógornőmtől tudom, hogy az ikrekre min. 10-12-őt elhasznált egy nap :shock: :?

almaani: szép poci és örülök az eredménynek :D

melike: nagyon szép cuccokat vetettek, nekem is olyan pelenkázófeltétem van mint nektek, csak a mintája más :D

szilvi: a nőgyógyász nem írhat ki?

Én még nem pakoltam össze a kórházi cuccot. Ma még vettem két nagyobb pólót (majd a férjem megörökli a szülés után, mert hatalmas lesz rám, vagyis remélem :lol: ) és így nagyjából minden megvan ami a bentlakáshoz kell majd. Kíváncsi vagyok, hogy mit mond jövőhéten a doki, mikor kell, hogy beköltözzek. :? A múltkor nagyon megnyugtatattok, most már egyáltalán nem szeretnék bemenni, nyugisabb itthon. :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Almaani!!!!!
Nem igazán nagy a pocid!!!
De az eredményekhez gratu!!!Szép súly!!!
Vendég

Csiri: igen, azt hiszem a topicunkban enyém az egyik legkisebb babalak. :lol: De a lényeg, hogy a baba méretei rendben vannak.

almaani
Kép
almaani

szerintem nekem szülés után lesz ekkora a hasam,nem most babával... :shock: :? :lol:

Apa elment kártyázni,minden csütörtök fiúnap!!!!
Unatkozok!!!!
de tuti ha elalszom ,pont akkor jön haza ,amire felébredek és pislogok ismét hajnalig :? :? :?
Vendég

Na megyek,mert sehol senki....
Esetleg reggel írjak egy rövid BK összefoglalót????

Itt ültem a gép elött Bk alatt,de azért ment a tv és figyuztam keményen... :lol:
Vendég

Helóbeló!

Végre hogy idejutottam! Egész délután telefonáltam a legjobb barinőmmel, mert kellett neki egy kis lelki gatyábarázás!

Jah! Ma 2 másik barátnőm is bejelentette hogy kismama! Mi lesz itt?! Nyithatunk majd egy óvodát :lol:

Ani - nagyon szép csini pocid van! Ki gondolná hogy ekkora nagy bébi lakozik benne? :D Biztos jó erősek a hasizmaid! Elivleg az enyém is az, de azóta már igencsak elengedte magát! :twisted: Gratula a jó eredményekhez! :wink:

Melike - nagyon jókat vettetek! Király az ágynemű színe, én is majd valami hasonlót szeretnék.

Nemtom már ki kérdezte, de tudomásom szerint a Gigi által emlegett KARÁT üzlet csak Hajdú Biharban és Borsodban van. De aki tud máshol is az szóljon. Miskolc, Tiszaújváros, Debrecen tuti van.

Hm... várom Apát, ma délutános volt. Jöhetne már... :roll: Holnap nem dolgozik, úgyhogy megyünk vásárolni. Persze hogy Nórinak! :D Azt csiripelték a madarak, hogy a Tescoban jó kis rugik vannak, úgyhogy megnézzük, meg nekünk is kell még csomó apróság: textilpelusok, pelenkázó feltét, zoknik, törölköző, ágynemű, fejvédő, ilyesmi.

Nah, szép álmokat mindenkinek! :wink:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Én ma jól aludtam,de sajna csak eddig tartott!
De sebaj,így még betudtam nézni hozzátok is dr. előtt.

Bari! Kifogó:egyetértek Csirivel!

Almaani! Örülök,hogy minden rendben,dehát nem is lehetne másképp.
Szép nagy baba,jó súlyban van,tényleg jól elbújt a pocakban!

Wera! Én is,én is,én is!
Tegnap mondtam Apának az Ikeát és megkérdeztem,hogy egyszer eljönne e velem???????? :oops:
Azt mondta IGENNNNNNNNNNN!
De hogy mikor lesz az az egyszer!!!
Na meglátjuk!
Jó vásárlást nektek!

Többieknek szép napot!

Kép

Kép
ibm

Még egy tegnapi pocifotó,már rég raktam:

Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt almaani tök jó,hogy ilyen kis formás hasban egy 2 kilós baba lakik...erre tényleg azt tudom mondani,hogy örülj neki mert nekem Csirihe hasonlóan szülés után lesz ekkora vagy nagyobb...

Ibm hatalmas csúcs!!!Tök jóóóó
Vendég

Almanni! Hol bújkál a pocakodban egy majd kétkilós gyönyörű csöppség? Nagyon csini vagy a képen! :D

Melike! Minden nagyon szép amit vetettek és hát a desszert is nagyon guszti! :D
Vendég

Akkor a kifogó=fürdőlepedő??
Akkor nekem van 4db...kaptam
Vendég

Igen Bari! Kifogó=Fürdőlepedő!
Az bőven elég lesz a Babádnak!
Vendég

Sziasztok!

Nagyon jól aludtam!És csodaszép idő van!
Megyek is nemsokára sétálok egy nagyot (posta,bolt).
Almaani:milyen kicsi poci.De valóban az a lényeg,hogy a lakóval minden rendben!

Ibm:milyen nagy poci.Amikor felhúztad a ruhát,akkor látszik igazán!Jó!

Bari:szóval most már tudod,hogy van 4 kifogód. :lol:
Nekem is van 3,az elég szerintem.

Ez a gyerek két napja olyan mozgásban van,hogy hihetetlen!Még jó,hogy éjszaka nyugton van.

Kép
melike

Jó reggel!!!!
A bal oldalon lévő ablakból kinézve,csodálatos tavaszi időnek tünik.... 8) a jobb oldaliból kitekintve,minimum egy kisebb égszakadás közeledik :shock: :?

Wera!
Karát itt is van Egerben!!!!2 is!!! :wink:

IBM!!!!
Almaani hasával ellentétben a Te hasad nekem óriási!!!! :shock:
De mindkettőben édi-bédi,nagy bébi van!!!! :lol:
Vendég

A mai BK összefoglalóm:
(lassan megtanulom a neveket is.... :? )

Nyitókép:Zsófilány és a Román,vajdasági fiú puszilkoznak a bokor aljában,mire megjelenik egy "nagyon profi szinész),hogy JÓ ESTÉT KÍVÁNOK,KOVÁCS BÉLA VAGYOK,A LAKATOS!!!(tuti tényleg lakatos volt,mert szerintem még ezt a szöveget is papírról olvasta,annyira látszott,hogy betanult... :lol: )
Ja ,de tuti,jól keres,mert 13 ezerért engedte be Őket az ajtón... :shock:

A furahajú lány (porszívóügynök és agyturkásznő nevelt lánya)
Benyomta a 2 dekás vodka maradékát...(de jól bírja a kiscsaj,mert nem látszott rajta,még1 kis szalonspicc sem :shock: )
Erre hazaállított a család,anya bekeményített,buli elmaradt,Furahajúlány elszaladt,agyturkászanyuka megcsak lesett... :!:

Púderarcú,köldökigkigombolt 5 számmal kisebb felsős pultoslány meglátogatta keményfiú fönökét....csak azt nem értettem,hogy miért vett fel télikabátot az imént leírt szerkója felé,amikor abból is kivolt a melle....inkább gombolkozott volna be... :shock:
Bezzeg ha ezt látja Magdi anyus,tuti köt neki egy jó meleg sálat...
ÉS MAGDI ANYUS MÉG MINDIG NEM TÉRT VISSZA,IGAZ,HOGY MÁR 8 RÉSSZEL EZELÖTT IS A REPÜLŐGÉPEN ÜLT ÉS JÖTT HAZAFELÉ :shock: !!!
(amikor leöntötték a falat,már akkor aztmondták,hogy pár óra és itthon van Madi....az szerintem minimum 100 résszel ezelött volt :shock: :lol: )

röviden ennyi!!!
Vendég

Szilvi!

De kiírhat a nőgyógyász. Hozzá megyek szerdán!
Nekem azt mondta a multkor a háziorvos, hogy a doki
majd ad vmi papírt ehhez!
Hát majd meglátom jövőhéten!

Melike: nagyon jól néz ki minden amit vettetek!
Most mennem kell, mert itt a munkahelyen be sem
kapcsolhatnám az internetet! :oops: :oops: :oops:

Sziasztok, otthonról folyt.............
bszilvi25

Csiri ha akarnám sem tudnám így összefoglalni BK-T. :lol: :lol:
Föl is olvastam anyámnak,had röhögjön...

Almaani te nem sportoltál valamit?Lehet,hogy nagyon erős a hasizmod és azért nem bukik annyira előre a hasad?

Reggeli 4 füstli 2 pogácsa fél liter coca cóla!!! :oops:
És Gigi tanácsára vettem kölesgolyót sav ellen
De ha így folytatom estére már abból sem lesz...
Vendég

csiri ez naaagyonjó ez az összefoglaló :lol:

húú szép pocakokat növesztettetek, nekem csak a súlyom nő, a pocakom nem. mondjuk olyan széles csípőm van, hogy simán elfér a baba még mindig... :roll:

én már haza is jöttem a boltból. olyan meleg van kint, hogy a hosszú ujjú pólóban folyt a hátamról a víz! pedig alá csak egy melltartót vettem, nagyon komoly. ma is megyünk ki napozni asszem, csak maradjon ilyen az idő. :D

mia_snow

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: