A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:36-kor.
pironya

JÓ LESZ!!!
Vendég

Nálam turbósebességbe kapcsolt az idő....Már megint hétvége van lassan...Nagyon pörögnek a hetek,napok...

el is felejtettem írni,hogy azt álmodtam,biztos a tegnapi téma hatására,hogy összepakoltam a kórházi cuccost és ennyiből állt:
2 törülköző,papucs,bugyik,tusfürdő,fogkefe,fogkrém,betét...valami pohár,evőeszköz....
Szerintem nagyon nincs is másra szükségem...olyan felsorolásokat olvastam,hogy ahhoz 10 részes bőröndszett is kevés lenne... :shock:
Vendég

Csiri én mondtam,hogy ha valami bajom van akkor írhatom akár priviben is Giginek,mert ő álltalában mindenre tud választ hiszen ez a végzettsége!!
Akkoör többen kérték,hogy ne priviben írjak mert kiváncsiak!!!
Lehet,hogy te akkor még itt sem voltál....
Ha gond akkor megy a privi...ezentúl
De őszintén nekem semmi bajom IBM szívritmuszavarával,vagy bárki bajával....
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:36-kor.
pironya

.....
pironya

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:37-kor.
pironya

Piri:én tegnap megettem,két kekszes vaniliás krémtúrót és utánna jobb lett agyomrom...
Elötte amikor nagyon szarul volt a gyomrom egy nagy tál körömpörköltet ettem este :oops:
Vendég

És most léptem fagyizni!!!
Olyan szemétnek érzem magam mert a fiam múlthéten fagyizott és egyx kicsit krákog tőle(3 gombócot bezabált 2 perc alatt),szóval ő nem jöhet, a lányomat meg nem viszem mert,hogy néz az ki,hogy az eggyik kap a másik nem!!
Így csak én eszek!!!Fúj milyen anya vagyok!!! :oops:
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:37-kor.
pironya

Andóca - csak ecettel öblítettem, nem volt ecet szag és a ruha finom illatos volt, gondolom a mosószer miatt.

Csiri - nekem kicsit hosszabb sajna a kórházi listám. :oops:

Most, hogy a fagyit emlegetitek, jut eszembe nekem van két bontatlan doboz jégkrémem a fagyóban, megyek meg is kóstolom, teljesen elfelejtkeztem róla.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Én csak a körmöt!!
A pacalt nem mertem még megkóstólni,mert nyersen elég bizarr :?

Megpróbálok igazságos lenni a kölkökkel...de teljesen nem lehet mert egy tini lánynak azért nagyobbak az igényei....de például karácsonykor szinte forintra ugyan annyi a keret mindkettőre!
Vendég

Nekem már össze van rakva a cucc amit a kórházba viszek!!
Kb 1 hónapja!
De optimista csomag mert olyan hálóing van benne ami a hasamra nem igazán jó...tehát hassal már nem szertnék bent üdülni!
Vendég

imádom a körömpörköltet én is, most annyira megkívántattátok velem, hogy megőrülök. Ebédre hurka kolbászt sütöttem, az is jó volt...

Babucim szépen mozog, úgyhogy már megnyugodtam. Egyébként engem sem zavar ha valaki leírja a félelmeit, vagy gondját baját, legalább tudom, hogy nem kell elkeseredni, nem csak nekem vannak ilyen hangulatingadozásaim és mindig minden félelemről kiderül hogy alaptalan, így megnyugszom.

Bari: örülök, hogy azt mondták minden OK, mostmár menj nyugodtan fagyizni!

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Megjöttünk.
Vettünk egy csomó mindent.Nemsokára fényképezek,ha kíváncsiak vagytok.Apa összerakja az ágyat. :lol:

Kép
melike

Csiri: nagyon szép a szoba! Ügyes vagy nagyon, hogy így megoldod magadnak ezeket a díszeket.

Nyári időjárás: én is úgy hallottam forró nyarunk lesz. Majd kidrül, nem lehet itt már hinni senkinek. Én amúgy időjárás tekintetében naponta többször a www.idokep.hu-t szoktam nézegetni. Ott a felhőképen látszik az aktuális időjárás az országban és 5-10 percenként frissítik. Tök jó sztem.

Kép

Kép

buci79

Ó a fagyit én már kocsival meg is jártam...csoki málna isteni!!!
És hatalmas mirelitt málnák vannak benne!!

Nekünk még van a hűtőben köröm pöri...még a végén kisértésbe esek!!
Vendég

Kép

Kép

buci79

Nekem még köntösöm sincs és nem tudom hol vegyek. Persze nem horribilis összegért. Ötlet?

Manka

Kép

Kép
mankabi

kina...tök jók és olcsók...
Vendég

Köntös
Kínaiban olyan jókat lehet venni... :lol:
Meg a KARAT-ban :lol: :wink:

Bugyi
Azt is ott vettem...

Engem most elnyelt a konyha... nagyüzemi főzésbe kezdtem... telepakolom a fagyasztót... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köröm-, pacalpörkölt.... ezekkel a világból ki lehet engem üldözni... viszont egy jó marhapörkölt.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bari! nagyon örülök,hogy minden rendben,igaz ezt mindenki tudta!
:lol:
Áron baba is már nagyon beindult,biztos megérezték,hogy paráznak az Anyák!! :lol:
Szerintem sem volt semmi rémisztő ezekben a dolgokban,sőt megnyugtató,hogy mindenkinek kicsit lightosabb és így mindenki megnyugodott! vagy nem??????
Na mind1!
Szerintem nyugodtan írjál tovább Bari!
Hiányolnánk ha időnként nem rohannál ctg-re!!! :lol:
Bocsi,de tényleg!!!!
Amúgy meg én úgy vagyok vele,hogy ha ez megnyugtat,inkább 100X feleslegesen,mint 1X ne menj!!!
Én is ezért mentem be vasárnap!

Na szóval holnap 10:00-re mehetek a kardira!

Pironya! jó ajándék!!!

Képzeljétek úgy örülök,elmentünk a festékboltba megvenni a cuccokat,de a bordürt nem néztem még itt hanem sokkal messzebb és a legolcsóbb is 5000 ft volt!
Dobok egy képet,azt hittem elírták az árát: 10méter vettem 590 ft-ért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon durva nem?
Alul kék lesz a fal,felül sárga!
Na milyen????
Persze más lesz ha már a falon van!

Kép

Kép

Kép
ibm

Sziasztok csajok!!
Voltam a dm-be vásárolni.
Gyalog,mert közel van,dehát ugy fel pakoltam. :lol:

Ajánlom figyelmetekbe aki még nem vett pelust,
PAMPERS 3-6kg-ig 44db-os 799FT!!! 18ft/db.
Amugy már az uj csomagolásu,37-40ft./db
Menjetek vegyetek mert kifuto. :D :D

Kata&Milán

oszman777

Ibm köszi!
Őszintén én meg azt érzem,hogy semmi baja a szívednek! :lol:
És remélem jó boszi módjára igazam lesz :wink:

Egyébként én is azt vallom mint te inkább 100x fölöslegesen dokihoz....
De lehetne egy kicsit közelebb!!!
Vagy tudnék bevezetni(10 éve vezetek de a városban nem merek :oops: )Ne kéne a férjemet mindíg eiasztani,mert més egyszer sem fordult elő,hogy csak akkor menjek amikor a doki hívott :oops:
Tök jó a bordür!
No majd az új házba.....
(még a tervezőnél tartunk)
Vendég

18 ft egy darab :shock: :shock: :shock: :shock:
Az nagyon olcsó
Vendég

Nemsokára megyek a roossman-ba a szép kis vizilos fürdőkifogoért. Akcios 1300ft

Kata&Milán

oszman777

igen,igen.
Mellette az uj csomagos ki volt irva,1800ft a 43db-os. 41ft/db.

Kata&Milán

oszman777

88db-ot vettem 1598ft-ért!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
A várandos mama csomagba volt 1db pampers mini pelus,minta. Szerintem olyan,sőt biztos. NEWBORN,ujszülött.

Szilva!!!! Neked is ajánlom,neked meg még többre lesz szükséged!

Kata&Milán

oszman777

Hú Oszmann!

Komolyan?
Köszi!
Lehet én is elhúzok megnézem,az nagggggggggyon olcsó!

Bari! Biztos igazad lesz! :lol:
Én vezetek,de egyedül nem szeretek menni,Apa vagy Anyu ált. a társam! Persze ha csak ide átugrom a rendelőbe oda nem kell kísérgetni,de kórházba utálok egyedül!
Bár tegnap úgy mentem az uh-ra,de az más!!!

Oszmann! Mennyi pelust vettél?

Többiek?
Nekem többen azt mondták,hogy nem érdemes sok kicsit,mert nem sokáig jó!

Hát ha Apjára üt akkor tuti! :lol:

Kép

Kép
ibm

Pampers
Nekünk az nem jött be Petinél... abból mindig kifolyt a cucc... :evil: :evil: :evil: :evil:

Bari
Az én doktor bácsim már sokszor nevet rajtam... főleg, mikor P. elmeséli az itthoni sztorikat....
Doki szerint a mai kismamik nagyon paragépek... főleg akik neteznek is... lombikosok meg aztán főleg... és az eü. dolgozókról meg jobb nem is beszélni.... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

IBM
A legkisebb pelusból nem érdemes sokat beszerezni...
Még az én koraszülöttem is kinőtte 1 hónapos korára...
Vendég

ibm!
90db-os liberot kaptam,meg most vettem 2*44db-ot.
Az 178db,és eleinte naponta 6*át kell pelenkázni.
Ha csak 5-el osztod a 178db-ot. 36 napra elég.

De hol vannak a tapasztalt Anyukák?? Gigi?
Én is barátnőmtől kérdeztem. :lol:

Kata&Milán

oszman777

Bár a libero amit kaptam mini de nagyobb.

Kata&Milán

oszman777

Pont itt vagy gigi? Látom. Akkor hány darab kell?

Van aki a liberora esküszik,van aki a pampersre. Na döntsük el. Majd kitapasztaljuk,szerintem. :lol:

Kata&Milán

oszman777

http://www.picursziget.hu/forumvalasz.p ... elus%20stb

Én DM-s pelust és Liberot használok... pontokért vásárolok mindig....
Vendég

Mi a fenének kellene naponta 6-szor átpelenkázni :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Nem a régi pelenkák világában élünk....
Vendég

bocsi Bari és mindenki akit "megsértettem"....
A SAJÁT VÉLEMÉNYEMET ÍRTAM LE!!!!És az ez volt!!!!
Nem azt mondtam,hogy NE ÍROGASSUK LE A BAJAINKAT!!!!SŐŐŐŐŐŐTTTTTT!!!!Én is leírom ha bajom van,és öszintén érdekel a másé is....Demost átment egymás paráztatásába!!!!
És ha figyelmesen elolvastad volna Drága kismama,akkor odaírtam a végére,hogy nem személyszerint értettem,hanem általánosságban....és nem kifejezetten csak a babamozgásra!!!!
Vendég

Ésakkor ha valakit érdekel:
Én most keltem fel,tehát tuti biztos,hogy a ma ájszakám is éberen fog telni.... :?
Pedig nem akartam aludni...!!!!!!!!!!!

Az jutott eszembe,hogy ha nyáron nagyon meleg lesz,akkor bizti a baba is kilesz tikkadva és szomjas lesz...Mit szoktak olyankor neki adni???
Kamilla teát cukor nélkül vagy forraltvizet?????Vagy mit????????? :shock: :shock: :shock:
Vendég

Én midi pelust vettem... (4-9 kg)
Ha mégis szükség lesz a minire, akkor majd apa elmegy és vesz...
Vendég

http://www.libero.hu/Pages/Products/Pro ... x?id=19182

Csiri
Én csak anyatejet adtam a fiamnak...
Vendég

Karátot Pesten nem tudok sajna, voltam a Szuperben is, de ott méretben nem volt köntös, csak 4XL és társai, pedig azok jó áron voltak és tetszettek. Kínai? Hol keressek kínait, ahol van ilyesmi?

Körömpöri és pacal
nekem sem jön be, viszont egy jó marhapöri, amit Gigi is említett, bármikor jöhet!

Ibm - szép bordűr, mi 5m-t vettünk 3000Ft-ért (micimackós).

Pelus - én csak két csomag Newborn-t vettem (Libero, Huggies, direkt nem egyformát, hogy kitapasztaljuk melyik válik be), de még ezt is sokallom, csak azért vettem 2 cs-al, mert vinni kell a kórházba is.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Gigi!
és Ö milyen hónapban született???
Vendég

Gigi te nem is vagy parás!!
Vagy csak titkolod?
Nekünk sem volt sokáig jó a legkisebb pelus...,valahogy úgy vannak kitalálva,hogy mindíg nagyobbat kell venni mint ami rá van írva..
Tehát egy 5 kilós gyerekre már tuti,hogy kicsi a 3-6 kg-os!
Én valahogy így emlékszem!
De azért ha lesz még holnap én is veszek!!

Inni:vizet..most a baba víz dívik...nemtom jó-e a sima ásványvíz..az azért olcsóbb.
Vendég

Én is úgy tudom elég az anyatej, abban minden benne van ami kell.

Manka

Kép

Kép
mankabi

http://www.szules.hu/szoptatos_fuzet.shtml

Manka
Én Pesten nem tudok boltokat :oops:
Vendég

Én még csak a kismamacsomis mintapelussal rendelkezek... :oops:
de ma nézegettem és szerintem a 2-4 kilósat kihagyom...(nem tudom milyen márkából van ez a méret) és 3-6 kilósból fogok venni...
A pamperst nem dicsérték nekem,viszont a múltkor kitárgyaltuk,hogy a Dm-es az jó!!!Árban és minőségben egyaránt!!!!!!???????????
Vendég

Mankabi kínai úton útfélen mindenhol van..
Pesten is van rengeteg és itt keszin is!!
Bizti,hogy van a környékedeteken is ,és jó baba ruhák is vannak ...fillérekért
Vendég

Csiri
Júliusban... 40 fok volt akkor...
Vendég

bari!
Néztem a babavízet a Tescóba :shock: :shock: :shock:
Horribilis ára van!!!!!!!!!!!!!!!!!
megszerintem csak sima forralt víz,dizájnosan tálalva...
Viszont én szoptatni szeretnék,deha tápszerre szorulnánk valamiért,arra tuti rámegy a gatyánk....annak az árát is néztem....azthittem elírták....de nem!!!!!!! :? :shock:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: