A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Én is azért vártam eddig,mert mindenhol csak vastag volt!
Azért vettem ujjatlant,mert többen írtátok,hogy abban hozzátok haza+hosszúujjú bady.
Így tényleg célszerű és ha hüvi van még megkapja a kiskabátot rá,ha nem az jó lesz később is,abból direkt 62-est vettem,a többi 56-os.
Azért gondolom ennyi mindenképp kell egy ilyen mini babának!

Tényleg nagyon szép az a fehér és nem is volt drága.

Nekem azt mondta a védőnő,hogy mosópor lehet az ami a miénk,de öblítőből mindenképp sensitiv!
Lenort vettem és lehet,hogy veszek ezt a Bref vagy mi a neve,baba folyékony mosószert
Kollaganőm azt használja aki most szült.

Sterilizálót vesztek?
Én arra baromira sajnálok 10000 ft-ot!
Inkább kifőzőm! :roll:
Legalábbis most úgy gondolom!
Baldahin-ára tényleg jó!
Hú! Nyitott erkély! Tuti szúnyoghálót raknék rá nem baldahint!
Én már az ablakokra is feltetettem,de van 1-2 ahova már nem lehet a redőny miatt!
Mindig szunyogháló párti voltam...........
:roll:

Kép

Kép
ibm

Szerintem drága, én 165-ért vettem és az is jó minőségű volt. De ez csak az én véleményem :wink: ...és én a kefét nem fogom fertőtleníteni. :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Én sterilizáló folyadékot veszek csak.Abban hidegen kell fertőtleníteni.Nem mindennek tesz jót az állandó kifőzés.

Kép
melike

Melike! Én 8 darabosat vettem,cseh tetrapelenka,azt mondják az a jó, kb.200 ft volt darabja!
Szerintem a hajkefét nem kell!

Kép

Kép
ibm

ibm: nem veszek sterilizálót, én is nagyon drágálottam, inkább a kifőzést választom. :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Nálunk a szúnyogháló nagy macera, főleg mivel az erkély sem túl nagy és az ablakok kifelé nyílnak nem bukóra.

Textil pelus - én tetra pelust 1500 Ft-ért vettem 10 darabot.

A mikrós sterilizálóm tegnap jött meg, 8500 Ft volt, ha jól emlékszem (AVENT két db cumisüveggel).

Manka

Kép

Kép
mankabi

Az nem volt vészes,én is vettem tegnap 2 Avent cumisüveget 2600-ért!
Külön még nem is nagyon láttam sterilizálót!
Majd azért nézegetem még,ha tudom,de nem nagyon hiszem,hogy venni fogok!

Kép

Kép
ibm

Mankabi:az nagyon jó pelus ár!!!Hol vetted?

Kép
melike

Felhívtam a csajt,hogy mégis mikor várható a futár a babakocsival.Nagyon rendes volt,2x is visszahívott és azt mondta 4 után.
Igy kaja után el tudunk menni Apával vásárolni!Hurrá!

Kép
melike

Ez az idő mindenkit meghülyít?
Nálunk hol süt a nap,hol beborul!
Kezdem megint érezni a ketyegőmet,eldönthetné már hogy tavasz lesz vagy ősz,mert ez kicsinál!!!
Lassan megyek az időpontért,remélem holnap tényleg megtud nézni a doki!
Meg elmegyek kenyérért is aztán jövök!
Jók legyetek addig!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Léptem enni,utána kis vásárlás (30ezer mínusz). :shock: :lol:
Majd este jövök.

Kép
melike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:38-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:38-kor.
pironya

Lányok!
Ne haragudjatok,de egy kicsit felbosszantottam a visszaolvasás alatt magam és a véleményem a következő::::
NEM VESZITEK ÉSZRE,HOGY EGYMÁST STRESSZELITEK ÉS MAGATOKAT IS EZZEL A MAGZATMOZGÁS TÉMÁVAL????? :evil: :evil: :evil:
HIGGYÉTEK EL,HOGY HA BÁRMI BAJ LENNE,AZ MÁSKÉPPEN IS JELENTKEZNE....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OKÉ,HOGY EBBEN A FÓRUMBAN ILYENEKET IS MEG KELL BESZÉLNI,DE SZERINTEM NEM A MÁSIK LETARGIÁBA DÖNTÉSE KELLENE,HOGY A CÉL LEGYEN....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EZ A VÉLEMÉNYEM!!!DE NEM VAGYUNK EGYFORMÁK!!!!
kÖZÖM SEMMI!!!!!!!!
Vendég

ja ésmég annyi...én reggel óta nem éreztem intenziv magzatmozgást,de tudom,hogy nemsokára lepihenek és elég aktívan fogom nemcsak érezni,hanem látni is....
Könyörgöm!Gondoljatok már bele,hogy Ö ugyanolyan ember mint mi,csak kicsiben ésahogy nekünk is vannak napjaink amikor lusták vagyunk megmozdulni,úgy nekik is!!!!!!!!!!!!
Amit írtam,senki ne vegye magára!!!!!!!!!Nem céloztam vele senkinek,csak kicsit felbosszantott!!!!!!!!!!!
Vendég

SZIASZTOK!!!

Csiri!!!
vagy még??? Most kerestem vissza Zoé szobáját,és jol emlékeztem hogy neked van olyan pelenkázo szivacsod amit szeretnék. Hol vetted?? Ilyet szeretnék.
Vagy csajok hol vegyek? vizhatlan,még 6000 ft-ért láttam csak(brendon)

Estére vissza olvasgatlak titeket. :wink:
Pusza,sziasztok
Jo napot mindenkinek. :lol:

Kata&Milán

oszman777

sziasztok!

Pironya: én is úgy hallottam , hogy 40 fokos nyarunk lesz. Nem is tudom mi lenne a jobb, ha nagyon meleg lenne vagy ha rossz nyarunk lenne!

Csiri: én hoztam fel ezt a magzatmozgós témát, mert már nem tudom eldönteni, hogy minek higgyek. Nem akartam senkit stresszelni. Bocsi.
Csak azt akartam kérdezni, hogy mire kell odafigyelni! Ugye aki már a többedik babót várja jobban és másképp figyeli az eseményeket.
Mert én úgy vagyok vele, hogy nem kell annak a szegény gyereknek egész nap mozognia. Nekem néha jelzi, hogy jelen van, és én attól megnyugszom, de lehet, hogy naponta csak 10x mozog. Én nem vagyok egy parás emberke, úgy vagyok vele, hogy pozítivan kell mindenhez hozzáállni. Csak azért szeretek a legrosszabbra is felkészülni, úgy értem ezt: hogy mire kell figyelni!
Tudom, hogy nincsen semmi baja a babának!!! És tudom, hogy nem is lesz, meg egészséges lesz!!!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kép

Fu!!! Kinek is van még ilyen kiságya???
Hol vetetek rá vizhatlan pelenkázot???
és mennyiért???

Estére rakok fel fotokat,tegnap akartam mert valaki fotot akart nézegetni,de az istennek nem tudtam felrakni. :lol:

Kata&Milán

oszman777

Pelus - 1500 FT/10 db volt a babyoutlet boltjában [url]www.babyoutlet.hu és 1786 Ft/10 db volt a[/url] www.bebibolt.hu boltjában. Azt hiszem az utóbbiban vásárolhatsz online. Én az egyik csomagot szétvágattam kettőbe anyukámmal és körbeszegte.

Sterilizáló - tudtam volna venni üresen is, de cumisüveggel választottam, rendeltem egy patikán keresztül (egészségpénztárra). Ezen a linken nézelődtem [url] http://www.pro-mama.hu/
, de a várandós csomagban is volt AVENT katalógus.

Ecet - tapasztalt anyukáktól kaptam a tanácsot másik topicban, egyrészt fertőtlenít, másrészt nem allergizál. Két evőkanállal raktam az öblítős részbe és tényleg nem érződik. Egyébként pont tegnap láttam a TV dekón valami bio magazinban, hogy az ecet mennyi mindre jó (vízkőoldás, öblítés...stb, tehát természetes tisztítószer, van aki egyébként is használja, pl: kávéfőzőhöz vízkőtelenítésre stb.)

Légkondi - nálunk nincs, a tanácsadáson a védőnéninél felmerült a kérdés. Azt mondta közvetlenül a szobába inkább ne, de ha lehűtöd a szomszéd szobát és kinyitod a gyerekszoba ajtót, az úgy nem gond.

Csiri-biri - teljesen igazad van! A Picur nálam is nyugiban van, egész nap jövök megyek, de ha lefekszem tuti be fog indulni. Aludni, pihenni neki is kell! [/url]

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!

Abszolút egyetértek Csiririvel, hagyjuk már ezt az örökös parázást. Nekem sokszor napközben alig mozog, itt-ott érzem, hogy kinyomja magát, aztán este, mikor lefekszem, akkor rugizza a ház oldalát. Nyilvánvalóan napközben alszik.

Én sterilizáló folyadékot vettem, több barátnőm ajánlotta.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Oszman!!!!
Vagy még?
Igen nekem van olyan Ikea 1000ft!!!!!!!!!!!
Vendég

Vízhatlan pelenkázót is a bébiboltban vettem (korábban belinkeltem) 3600 Ft-ért.

Manka

Kép

Kép
mankabi

ooooooooohhhhhhhhh Csiri,nem mondod??

Kata&Milán

oszman777

Oszmi!
várj!!!
Rakom a képet!!!
1490 most!!!!
Vendég

Mérd már le nekem hányszor hanyas?
Nekem ekkora kellene 72*54-55CM.

cSAK MESSZE VAN ÉS MÁR SOK MINDENKIT KÉRDEZTEM NEM-E MEGY,ÉS MOST SENKI SEM MEGY. ONLINE NEM LEHET RENDELNI?

Kata&Milán

oszman777

iTT VAGYOK CSAK MÁR A FEJEMRE SZÁRADT A BALZSAM,MERT HAJAT MOSTAM.mEGYEK LEMOSOM. :wink:

Kata&Milán

oszman777

Kép

Most szedtem le az Ikea honlapról,nekünk ilyen van....Most 1490!!!!
akkor ezek szerint 2 hónapja akcióban volt,mert azthiszem 990-ért vettük
Vendég

Mindjárt mérem!!!
Vendég

Csiri: IKEA HONLAPJÁN:

Termék információ
Jellemzők

tervező:
IKEA of Sweden

Termék méretek
Hosszúság: 62 cm
Szélesség: 36 cm

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

62*36-os a viszintesrész,amire fekteted a babót,a peremrésze mindenhol kb+12 cm...tehát szerintem neked pont jó lenne....
ja még annyi,hogy ugy fújható fel a pereme,mint az úszógumi...szelepes
Vendég

most néztem én is az IKEÁT, hogy Csiri irta, van egy két jó cucc , tök jó árért. Szerintem nézzétek meg ti is, érdemes!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Itt vagyok.
Köszönöm neketek. Voltam az ikea oldalán de találtam rá a gyerek cuccok közt. És nincs még online rendelés.

Kata&Milán

oszman777

nektek

Kata&Milán

oszman777

Nálunk így néz ki...:
tehát a belső része 62*36-os,+ a perem kb 12 cm
Kép
És itt kell felfújni a hátúlján,de csak a peremet!!!
Kép
Vendég

2990ft a müanyag fehér eteőszék+huzat müanyag 990+a tálca azt hiszem az is 1000ft. Ezt is szeretnék. Már láttam egy cukrászdába ilyen van a gyerekeknek.
És teljesen jo.

Kata&Milán

oszman777

csiri! teljes méret?

Kata&Milán

oszman777

Oszman!
Nekem sokminden az Ikeából van!!!Olcsó!!!!
Kiskád,kiskosarak,pelenkázó,kistörülközők,büfiztetők,tárolókosár,kiscsörgő,falra kép....és ez összesen nem volt 10ezer
Vendég

Oszman!
Teljes méret 74*48-as
Vendég

Még hajszáritás közbe az jutott eszembe,hogy mátol a roossmanba,le van értékelve nagyon szép kis fürdö lepedő,kifogo. azt hiszem 1200-vagy 1300ft. Képen kék van. Nézzétek meg szerintem cuki,ma megyek megveszem.

Mentem,estére jövök.

Kata&Milán

oszman777

Engem nem szabadna beszabaditani az iKEÁBA!!! :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Ezt most csináltam...Öszinte vélemény???
Tudjátok ez az a fal,ami a csiri szopiságy felett van...így mostmár minden egységes...ugye színben ilyen a szőnyeg,illetve a másik oldalon a fal is hasonló színekben játszik
Kép
Kép
Kép
Vendég

Manka: jól értelmeztem, hogy az ecetet teszed az öblítő részbe? és teszel hozzá öblítőt is? Vagy csak natúr? viszont így nem lesz finom illata a ruhának.. Ugye?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

tuti a falad, Csiri!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sterilizáló
Nincs, nem is lesz...
Akinek van mosogatógépe az használhatja a 70-90 fokos programot...

Mosás, öblítés
Amit egyébként is használok... és én nem mostam külön sose Peti holmijait...

Légkondi
Nálunk van... Peti még mozdulatlanul fekve is izzadt...
(ésszel kell beállítani a hőmérsékletet...)

Én sírni és hisztizni fogok, ha nem lesz forró nyár... :oops:
Globális felmelegedés... aztán 12 fok volt a városban... :cry: :evil:
Vendég

Na megyek,lepihizek egy pár újsággal olvasgatni,hátha érzek ma elöször egy kis magzatmozgást... :? :wink: :roll:
Vendég

Csiri!

Szuper a szoba ,te milyen kreatív vagy!!!
Jaj de irigyellek,hogy már itt tartasz!
De sebaj,mire kell mindenkié elkészül! :lol:

Én is forró nyarat akarok,de csak júliustól!!!!!!!!!!!!
Jaj de jó lesz újra barnának lenni!! :roll:

Klíma nincs! Nálunk szerencslre nagyon hüvi a lakás a legngyobb melegben is.

Ikeában tényleg jó dolgok vannak! A barinőmnek ikrei vannak és sokat vásárolt már ott,mindig olyan jó dolgokat vett!
Nekem is elkéne mennem oda,de tőlünk elég messze van,egyedül már nem akarok,Apa letépné a fejemet,hétvégén tömeg van,hétköznap meg mindenki melózik aki ráérne velem eljönni!!!!!
Na mind1,majdcsak lesz egy olyan nap is!

Kép

Kép
ibm

én is lépek,mert mindjárt jön Apa és hammolunk!
Aztán megyünk megvenni a festéket!
Este még benézek!
Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:39-kor.
pironya

Na jó nem tudok mindent visszaolvasni annyit termeltetek!!
Csináltak ctg-t ők szupi jónak találják nekem nem tetszett!!!
Tudom nem én vagyok az orvos..
Lényeg egy csomószor lement 110-re aztán föl 180-ra....
Megállás nélkül mozgott!!!!!
Azt mondták mindíg menjek ha pár órát kihagy a mocorgásban mert az baj is lehet!!!!!Vagyis nem konkrétan én hanem minden kismama.....
Na látom férjem sötét jövőjét!!!!Mennyit fogunk menni!!!

Légkondi nincs!!!Nem is lesz!!Még az üzleteket is utálom nyáron,hogy bemegyek a csurom vizes izzadt gyerekekkel a 17 fokos helységbe!!!Főleg egy kisbabával.....
Vendég

Jelentem a gyerek megmozdult,úgy ahogy előre megírtam...!!!
PIRONYA!!!!
Kösz az ötletet...hmmmmmmmm hol vegyek most virágokat a plafonra, ami nincs messze??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: