A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Emese
, látom, zajlik az élet. Még a múltkor kérdeztél szobatisztaság ügyben. Nos, úgy állunk, hogy sehogyan. Védőnő nyugtat, hoyg majd nyáron, de én azért jövő hónapban elkezdem. Bene eddig még fel sem fogta, mit csinál, most kezd elvonulni, ha kakil, vagy esténként árül a bilire, mondja, hogy pisi, de nem pisil, eddig véletlenül egyszer sikerült neki.
Májustól reggel elsőként az lesz, hogy bilire ültetem. Csak ehhez kell a lelkierő, mert 6-kor kel :(
Na meg itt a házban sok a vele egykorú, amjd együtt biliztetjük őket az udvaron, egymástól is tanulnak.

Linocs, gyönyörű baba Fruzsi!

Zsu, barangoltok folytonfolyvást?

mtunde

Na, visszajöttünk a sétából és az ebéd is megvolt már.

Épp sós süti recepteket nyomtatok (többszáz oldalban), apósnak akarok küldeni valami nagyon tutit (és emellett egyszerűt), aki cukros. Nincs valakinek valami jól bevált ötlete?
Most avatom fel az új sütőt.

Linocs,
nagyon cukik a képek. Mióta én legutóbb láttam Fruzsiról képet, kicsit megnyúlt az arca, már olyan igazi csajos vonalak is vannak rajta, nagyon szép baba!

Steffi,
de örülök, hogy jelentkeztél! És TE HOGY VAGY? Örülök, hogy a picuri benntlakó jól van! Az a lényeg! És Martin továbbra is egy szívtipró...

Veronikusz,
ugye Te mondtad, hogy gyerekorvoshoz is a Kútvölgyibe jártok? Kihez? És ez automatikusan ment, vagy kellet valamit trükközni? Én is oda szeretnék (háziorvoshoz én is oda tartozom), de a védőnő felajánlotta a körzeti gyerekorvost, én meg felelőtlenül rábólintottam, már megbántam... :oops: persze lehet az is jó orvos.. meg gondolom lehet változtatni is. Csak az biztos megint egy csomó utánajárás..

Tényleg, van olyan papírja a babának, amit én is el tudok intézni előre? Vagy mindent csak a születés után lehet? És akkor apára marad... :?
(Mondjuk ő az ilyen hivatali ügyintézésnél erősebb hangvétellel és kemény fellépéssel sokszor eléri azt, ami nekem nem sikerül. Ezért én mindig baleknak érzem magam, ha valahonnan kipenderítenek.. :oops: Úúúútálok ügyintézni.. Sajnos csak nagyon ritkán igaz, hogy a mosoly és a kedves fellépés segít :evil: )
Na bocs, a legutóbbi OTP-s kálváriám gőze még nem párolgott el teljesen..
Vendég

Borsika, sokmindent nem tudsz előre elintézni, maximum öszekészíted a listát, hova mit kell vinni. Elvileg a védőnő ad egy listát arról, miket kell elintézni. 2 délelőtt alatt megvan. Maximum a TGYást igényelheted előre, de akkor is be kell majd mutatni a születési anyakönyvi kivonatot. És marha lassan fizetnek, nekem pl még nem jött pénz! :(

sós süteményben nem vagyok jó, csak édesben :)

Gyerekorvosváltás csak annyi hogy bejelentkezel az újnál, és ő átkéri a papírokat.

mtunde

Sziasztok!
Bocs, hogy nem írok külön mindenkinek, de fárasztó napjaim vannak. Matyi megint nem alszik éjszaka. :oops: Közben elkezdtem fogorvoshoz járni, elég macerás a nyűgös gyereket otthagyni a mamánál. Vasárnap a lányom fogfájása miatt felborult minden tervünk, a hétfői napot a fogászaton töltöttük. Előjegyzés alapján megy minden, a fájós fogú, meg várjon. :evil: Tényleg, csak a gyerekek ne legyenek betegek.

A képeket sikerült megnéznem, minden kisebb és nagyobb gyerkőc csodaszép!!! :D :D :D

Gabi
Pedig nagyon szorítottam most is neked :cry: . Majd a májusi szép hétvégén biztos összehozzátok a várva-várt bébit. :D :D :D

Ha összeszedtem magam, jövök.
Pussz mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Memme,
Ez a bölcsis dolog jól hangzik. Hát megértem a mérgeteket, hisz Ti alkalmazzátok, Ti fizettek érte, és akkor elkésik állandóan. Jól teszitek hogy kerestek másik megoldást! Ő már tudja? Nem kapta magát össze így sem?

Értem már miért akartok elköltözni!

Férjed hol dolgozik, hogy mindegy neki? :roll:

Jövő héten találkozunk Masnival, és majd engedélyt kérek néhány kép felrakására, mert most is van még húsvéti, de engedély nélkül azért nem rakom fel. :oops: :wink:

Annyira édes ez a kép!!!

Most látom, hogy nem sikerült a bölcsi, sajnálom. :cry: De lesz majd jobb.Hisz minden okkal történik. Lehet mégis Nagypapi lesz?

És ez a kép is fantasztikus, megértem hogy szereted, milyen nagylány!!! :D

ancsaboszi

Sziasztok!

Képzeljétek kint van a 11. fogunk! Már vagy négy hónapja megálltunk 8 foggal, erre egyik napról a másikra jönnek az újak! És most jól is aludtunk! :wink:

Borsa,
Aranyos vagy nagyon, köszi.
Igen próbálunk pozitivan hozzá állni, de a baj, hogy először volt két rossz lelet is, és a doki sem tud vele mit kezdeni.

Biztos nem kell a Tesóra sem sokat várni, és akkor majd Őket is ikreknek nézik. Vagy Ti mit is szeretnétek? Kinek drukkoljunk??? :wink:

Kriszta,
Csak óvatosan a kajákkal!!

Tényleg Apjának nem produkciózik? Akkor tuti fiú! Hisz a lányok Apa kedvencei!Lara meg mindig Apjának mocorgott, emlékszem Debrecenben volt Apa én meg már kezdtem izgulni hogy egész nap nem mozgott, erre Apa megjött szólt két szót, és már ment is a szinkron úszás! :lol:

Veronikusz,
El sem hiszed és már augusztus is lesz, és már várjuk is a beszámolód!!! És a képet a két Petiről!!!

De jó, hogy Szofi így szereti a bölcsit!!!

ancsaboszi

Gabi,
Jajj el sem hiszem :cry: , de ne légy szomorú, most majd a prágai hétvégén mindent elintéztek!!!

Biztos nagyon jó lesz a pihi!!

Apa ma feltette a rácsot, volt nagy ordítás!!! :cry:

Szép volt a szivárvány!

Manóka
Ez a kép csúcsszuper!!! :wink:

És ez a négyes is nagyon ott van!!!

Dorka
Hú, még jó hogy vannak fent kapcsolatai!!! :wink: és TE hogy viselted az esést?

Zsófi merre vagy??? Kérünk Léna képeket és Pocakfotót???

Andi,
Nagyon édes a rosszcsont! Miket csinál már??
A lakásról is kérünk képeket!! Bank?

Emese
De jó rólatok hallani!!! Gratula az álláshoz, és a fogacskához!!
Nagyon drukkolunk hogy legyen hely Jankónak!!!

Linocs nagyon édes és hatalmas a Babótok!!

Borsika,
Örülök, hogy jól telt a hétvége!
Az Afrika múzeum nekem is nagyon tetszik, csak kár hogy ott van valami növény amitől Apának már a parkolóban elkezdett folyni a szeme, így hamar menni kellett.

Hogy sikerült a sütő felavatás? :wink:

Adri,
Küldjük az álommanókat!!! Jujj fogorvos, nekem is nagyon kéne, de halogatom már egy ideje!!

ancsaboszi

Borsika!
Semmit nem kellett trükközni. Egyszerűen szóltam neki, hogy hozzá szeretném majd vinni Katát ha megszületik. Ő volt ugyanis a bátyám, öcsém és az én gyerekorvosom is. :D:D:D:D:D ő meg örült nagyon! :D Nagyon kedves. Amellett, hogy mint orvossal maximálisan meg vagyok elégedve, mint ember is nagyon aranyos. Mindig megkérdi, hogy vagyok. Most hogy terhes vagyok, segít homeos dolgokkal. Mindig megdicsér, hogy ügyes vagyok. Nekem ez erőt ad, mikor pl. napokig nem alszom a gyerekek betegsége miatt. Tiszta szanatórium hozzá menni. :D:D:D:D Végre valaki, aki nem az okos tojást játssza nekem, pedig ő aztán megtehetné. Nekem fontos, hogy az infókat, tanácsokat hogy adja át egy orvos! Én csak ajánlani tudom! Dr Berend Katalinnak hívják. :D

Ancsa!
Szegény Lara! Bekorlátoztátok? :cry: remélem hamar megszokja!
Remélem nem tőlem vársz KÉT Petiről képet!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi megvagyunk, de úgy néz ki, hogy Szofinak nőhetnek az utolsó rágófogai. :cry: most már két napja felkel éjjel és nem kell neki semmi, csak pityereg. :cry: majd valahogy megnyugszik és elalszik mellettem.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:28-kor.
Vendég

Lilluska!
sajnálom a fertőzéseket, de talán jobb letudni most mind! :oops: (ezt egy gyenge bíztatásnak szántam :oops: ) Mielőbbi jobbulást!!!! Remélem most már nem lesz több!

Nem, még nem derült ki hogy mi alakul odabent! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Majd egyszerre rakun fel képet a KÉT Petiről, és akkor Ancsának is igaza lesz. :lol:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz, Kriszta

ja, ja, :oops: kicsit már fáradt voltam, és várt rám még a portörlés.Bocsi, és azt hittem Ti egy időpontra vagytok kiírva, de látom hogy nem. Szóval én rátok gondoltam, hogy a két Petiről egyszerre lesznek képek, mert egyszerre születnek! :wink:

Bocsi :oops:
:lol:

Veronikusz,
és igen, nem várok tőled ikreket!
De Férjed tuti örülne két kukisnak! :lol:
vagy nem?

ancsaboszi

Lilluska,

Ne szomorkodj, jó lesz az az ünneplés később is!

Veronikusz,

hát igen be kellett korlátozni.

Képzeljétek éjszaka fent voltunk, mert nagyon éhes volt a kisasszony 5 körül evett, aztán nem nagyon akart vissza aludni, de paplan pajtival jól el volt.
és még most is alszik! :roll:

Szép napot mindenkinek!!!

ancsaboszi

jó reggelt

csak gyorsan,mnert fő a kaja :oops:

tegnap is megnéztünk egy ovit, de a tegnapelőtti szimpibb volt, oda 47 gyereket vesznek fel,ide meg 25öt. :shock:
hú nagyon gáz a helyzet :shock:
na mindegy mahd meglátjuk....
most mennem kell, enci kiszórt vmit a konyhában :evil:
Vendég

Kriszta! Ancsa!
UF! akkor megnyugodtam :lol: :lol:
hát nem tudom mit szólna a férjem iker tökösökhöz :shock: :shock: :shock: de én pakolnék és világgá mennék azt tuti :lol: :lol: :lol: már ez a két terrorista is kikészít néha. Mint pl. ma!!!! elindultunk ovinézőbe 2 utcányira. Szofi 2 lépés után orra esett egy építkezés előtt és tetőtől talpig poros lett. Úgynézett ki mint egy kis hajléktalan. Az ovis 15 percet .... inkább NO COMMENT. :twisted: Végül el akartam vinni őket játszótérre, de nem akart Szofi jönni, így hónom alá csaptam Szofit és hazajöttünk. Szóval elég lesz az a 3 is!!! Férejemnek is csak két keze és egy nyaka van, hogy felüljenek a Szarosok!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Már megint jól eltüntem :oops: :oops: Sajnálom,de mostanában későn fekszünk és későn kellünk fel.
Viktor egész jól alszik éjszaka csak én vagyok állandóan ébren.
Sajnálom,de nem tudtam visszaolvassni a dolgokat.Majd bepótólóm.
Már kezdünk helyre állni a takonykorból,de még mindig nem tökéletes.
Egy kép amit anyóséknál csináltam
Kép
és még egy amit itthon,miközben Viktor rámol
Kép
Mindenkinek puszi
V

valentina

Ancsa,
nem lehet, hogy a teveszag irritálta az embered szemét? Mert az tényleg elég erős... :D

Nem is gondoltam, hogy ennyien ismerik az Afrika múzeumot, pedig nem egy nagy hely. A Csigaparlamentről is tudtok valamit? Az milyen? Élő?? Ha igen, szívesen megnézném. :D Balatongyörök környékén van kinn az úton hirdetés.

Tünde,
hát nem nagyon lep meg, hogy lassan fizetnek..én január óta vagyok betegszabin, oszt még egy fillért se utaltak.. pedig már előre beosztottam a babaholmikra..
Édes recept is jöhet, ha nálatok jól bevált és nem túl bonyolult!
Persze csak ha van egy kis időd.. :wink:

Ma este jön haza Apa és mákosgubával várom, az elég egyszerű, tuti nem rontom el :lol: Bár eddig sose sütöttem, most megpróbálom úgy is.

Veronikusz,
Berend doki nénit nem kell bemutatnod, mert ő volt az én gyerekorvosom is!!! :D :D :D
Szentágothai Klára után lett ő az utolsó pár évben. Épp tegnap beszéltük Anyuval, hogy hozzájuk kéne vinni majd a babát, mire én biztosra vettem, hogy már mindketten nyugdíjasok! De akkor nem! De jó!! Mennyit rajzolgattam ott a váróban... :D
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek Emmus tegnap óta kézenfogva velem LÉPEGET! :D Olyan cukor :D

Ancsa!
Én inkább mégegy kislányt szeretnék de majd te mit jós megmondod mire számíthatok és azt is hogy mikor ;) Anyukádnak nagyon sok +++++++++++++

Veronikusz!
Most nem én mondtam hogy ikrek ;) de az tényleg durva lenne! Ha költözni akarsz itt van hely :D

Valentina!
Jók a képek!

Memme!
Sajnálom a bölcsit remélem azért találsz majd más megoldást ami mindannyiótoknak jó! Nagyon édi a Melinda kép :D

Kriszta!
Mi újság a bölcsiben?

Adri!
Jó hallani rólatok! Sajnálom az éjszakákat!

Borsika!
Maximum annyit tudsz előre hogy írsz egy listát az elintéznivalókről nekem jól jött mert mikor megvolt már Emmus és indulni kellett intézni csak a lista alapján összeszedtem a paírokat!

Lilluska!
Örülök hogy a pöttyök múlnak!

Eni? Steffi?

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok!

Gabi,
Mit szórt ki??

Veronikusz,
Akkor jó ha megnyugodtál, pedig a kocsiban lenne hely, nem?

Valntina,
Nagyon édes!!! Kis napszemcsit nem próbáltatok neki? Lara leveszi, nem tűri meg!

Borsika,
Hát nem hiszem, inkább valami növény, mert a parkolóban erősödött fel, és hát Ő ilynekre sajnos nagyon allergiás.
Hú mákos guba, az fini.
Milyen lesz? És Stahl félét szoktam, kicsit bonyibb, de sokkal finomabb.
Menjen a recept?

Borsa,
GRATULÁLUNK!!!
DE ÜGYES!!!!!!!
EZT NEVEZEM!!!
Értem.
De nem jós vagyok, hanem boszi, de ha látok valamit mondom!
Én úgy voltam vele, hogy a szívem kisfiút az agyam meg kislányt szeretne, Apa lányt, és már én is eldöntöttem, hogy akkor majd azt kérek! De mostanában valahogy annyira vágyom egy kisfiúra!

Mikor lesz az oltás? Vagy már meg volt?hogy viselte ez az ügyes Nagy lány!!! mekkora le is mérték?

szép napot!!!

ancsaboszi

Borsa!
Szuper! :D ezt tök jó, hogy te is hozzá jártál. :D Én is születésem óta. :D
A várót a lányok is imádják. Ott szaladgálnak folyton. Megy a színezés ezerrel. :lol:
Ha meg szoptatni kell épp, beengednek az orvosi szobába :D tök rendesek! A fertőző gyerekek meg az utcáról egy lezárt lépcsőházon át mennek be egy fertőtlenítő lámpával felszerelt külön vizsgálóba. Szóval minden nagyon tuti! :D de akkor ezek szerint te is ismered! :D

Borsa!
Hatalmas gratula Emmusnak a közös sétához!!! Nagyon ügyi, hogy már így megy! :D
Most már remélem nem derül ki, hogy kétszeres öröm előtt állunk!!!! Épp elégszer megnézték már ahhoz, hogy tuti legyen: egy apróság van odabent! :D Ha mégis ikrek, SZAVADON FOGLAK ÉS MEGYÜNK! :lol:

megyek és közelebb helyezkedem a WC-hez, mert liftezik a gyomrom :oops: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa!
Eltolták az oltást mert ez a ph....coccus izé lett volna és ha 7 hét múlva kapja akkor csak 2 kell... de azért volt vizit 80 cm 9400 g :D
A jóslát úgy értettem hogy te vagy a jó boszink :D

Orsi

borsa

Veronikusz Emmus szobáját tudom ajánlani mert ő úgysem nagyon használja :D

Orsi

borsa

Ancsa!
csak a férjem kocsijában lenne hely. Az 7 személyes, na de abban ritkán ülünk mi lányok :oops: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Borsa!
Emmus a ti szobátokban alszik??? :shock: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Igen nem is sok helyet hagy nekünk az ágyban :D :oops:

Orsi

borsa

ja, csak most kapja az elsőt!
mi is csak most adattuk be,
és nyáron jön majd a második!

Szép méretek!
de azért látom Ő is megállt a súlygyarapodással!vagy nem jól látom.

ok, ok értem.

puszi

Ancsa

ancsaboszi

Hát rengeteget mozog így már nem hízik annyit bár nem bánom :D
Igen nekünk ez lesz az első máj 29-én kapja a szülinapja előtt egy nappal....

Orsi

borsa

Borsa
NAGY NAGY GRATULA! :D De jó lehet, hogy már együtt sétálgattok!!

Ancsa,
már ki is nyomtattam a receptet köszi!!! És van is hozzá minden, úgyhogy akkor estére ezt a verzót csinálom. Majd megírom, hogy sikerült. Ja és kb hány fokon sütöd? (Nem vagyok valami nagy szakértő, tudod.. :oops: )

Veronikusz,
igen, volt szerencsém ahhoz a hátsó lépcsőhöz is.. :? Hatévesen. Abban az évben különösen sokat rajzolgattam ott és nagyon sok matricát gyűjtöttem... (minden vérvétel után matricát kaptam, így kisebb volt a hiszti.. :lol: )
Vendég

Na megyek, megsétáltatom a Nagyit. Meg persze a kutyát is.. :) Ez a feltétele, hogy ebédet kapjunk Anyutól.. :lol:
Sziasztok!
Vendég

Borsika!
mi minden VIZSGÁLAT után kapunk matricát! :lol:
Azt hittem te már tizenévesen kerültél csak hozzá!? :shock:

Ancsa!
én is kaphatok receptet???? :oops: :D
a mailt nem felejtettem el, csak épp birkasütésben vagyok. :evil: :lol: (majdnem kidobtam a birkát a férjemmel együtt mikor hozta :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Borsika!
mikor mész az első CTG-re?? :D :D :D :D de izgi!!!!
a sétát meg nem értem :? :shock: :roll: a mamádat IS és a kutyát IS megsétáltatod???? :roll: :roll: :roll: Vagy Nagyinak hívják a kutyát? :shock: Jaj! nem értem! :roll: :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,
a vasárnap a Kossuthon 8.40 - 10 hallható Smink nélkül c. műsorban a szülésről kérdeztek. Ha van kedvetek, hallgassátok meg.
szeretettel
nováky_rita

Sziasztok!

Egy kép a mai napról.
Kik vannak a képen?

Kép

ancsaboszi

Sziasztok!

Valentina, Ancsa, jó képek!

Borsa, máris jár, aztaa!!! nem gondoltad volna az első hízós hónapokban, nem?

Puszi, fáradt vagyok, holnap suli, aztán apkolás mamánál, lehet, hogy nem is jövök pár napig.

mtunde

Nyalom az álam
folyik a nyálam
a nevem Flórka
fogzok napok óta
Kép
Hát ma ez így kikívánkozott. Nézzétek el,kivagyok. :roll: :) Jócak.

Kép
Kép
paklincs

Szép jó estét mindenkinek!

Ancsa: Nem próbáltam még neki a saját szemcsit, mert nem találtam olyat ami tetszet volna. Mostanában a sapka az amit nem visel el :oops:

Borsa: Gratula nektek, nagyon ügyik vagytok. :lol:

Steffi? Gyuzsó? Gabbóka? Zsófi?Gabi? Merre vagytok?
Na majd holnap.
Mindenkinek szép álmokat.
Jó éjt.

valentina

Veronikusz,
születésemtől Szentágothai, szintén a Kútvölgyiben, aztán valamikor gimis korom környékén ő nyugdíjba ment (asszem), s onnantól Berend, egészen 20 éves koromig! Pedig elvileg 18 éves korban kell váltani felnőtt háziorvosra, de Berend rendi volt és maradhattam. Mondjuk akkor már alig jártam oda, a zűrösebb időszak lement kiskoromban.. :) Most mi lehet a korhatár?

A Nagyi az nagyi (mármint az enyém), a kutya pedig Rába (evezőtúrán találtuk), mindkettőt egyszerre "sétáltatom" :lol: Ugyanolyan öregecskék már és mindkettőnek szüksége van az egészségügyi sétára.. :lol: Meg persze nekem is.

Jövő héten megyek az első CTG-re! Kíváncsi is vagyok! Mit is mondtatok múltkor, hogy mit kell ott csinálni? Valamelyikőtök írta, hogy nem mondták el, hogy mit kell csinálni, aztán meg kiakadt a vizsgálatot végző néni.. :? Szólni kell ha mozog, vagy mi?

Na megyek, mert Apjuk nemsokára hazaér a reptérről és teszteljük a mákosgubát. Tiszta bűnözés ilyen későn falni - főleg a 90 kilómmal... :oops: :oops:

Paklincs,
nagyon jó a versike :lol: :lol:

Tünde,
kitartást a pakoláshoz, sulihoz és egyebekhez!
Vendég

Borsa,
Hú már ilyen nagy lány, pedig még csak most született, hihetetlen, hogy repül az idő! :wink:

Borsika,

Na megcsináltad a gubát? És hogy ízlett? :?:
Nagyival és Anyukáddal is együtt laktok?
Akkor lesz segitség!!

Apa a reptéren dolgozik, vagy jött valahonnan? :roll:

Veronikusz,Recept ment.
Birka? Hú, és milyen lett? Honnan kap ilyen „nem minden napi” állatokat? Igy fizetnek az ügyfelek?

Tünde,Kitartás!! Sok, sok erőt Neked!!Nem vagy semmi!

Paklincs,
Nagyon jó a kép is és a versike is,
Úgy látszik kitrött a fogzási láz, Larának is úgy folyik a nyála, hogy rég folyt igy, cicig nyálas lesz 10 perc alatt.

Nyugodt éjszakát!!

ancsaboszi

Borsika!
18 éve a korhatár!!! TE csak Csókos voltál. :lol: :lol: :lol:
A sétát már értem. :lol: Nagyon irigyellek érte. Én is szívesen mennék a Gellért hegyre sétálni, mert ott laktam kollégiumban a Bérc utcában évekig. (peresze akkor nagyon utáltam :D ) Szóval nagyon szeretem. A víztározóhoz + a Citadella parkolójának magasságában lévő játszótérre most is felmegyünk néha-néha. Csak hát a lányokkal nem mindig séta a séta. :lol:
Nagyid nagyon stramm lehet, hogy így bírja a hegymenetet!!! :D Tényleg!!! Te hol laksz, ahonnan így felsétálsz a hegyre???? Azt hittem a TF-nél!
Még valami! Mi van a heti két gyümölcsnappal???? Csinálod még?? Meg szabad kérdezni, hogy mennyit gyarapodtál a terhesség eleje óta??? Nekem ez nagyon kardinális kérdés!
CTG: én csak akkor szóltam, ha babuci elúszott az érzékelő alól és már nem lehetett hallani a szívecskéjét!!! Mert ugyi ha nincs mit érzékeljen a gép, felesleges ott ülni. :lol:

Ancsa!

Birka GYROS isteni lett. Lányoknak végül kettesével adtam, mert nem győztem :lol: férjem is csak áradozott. Balzsamecetes vegyes salival + tzatzikivel nyamíííííí
Ma megsütöm a csontosabb részét. Az tegnap DU óta pácolódik + görög rakott krumpli lesz fetával, tejszínnel. Nekem már most csorog. :lol: (mielőtt valaki elkérné a krumplis receptjét, ez KNORR alappal lesz. Onnan jött az ötlet.)
Hogy honnan van??? Van két ügyfele is, akik tenyésztenek kis létszámban ilyen állatokat. (pedig mind a két cég ajtógyártással foglalkozik :lol: ) Lányok szeretnek hozzájuk járni! Tiszta mini állatkert: csacsi, birka (pici is van), csirke, kacsa, vaddisznó, ló, disznó stb.

Lányok felkeltek 6.30 előtt. Szofi megitta a tejét majd beájult a fotelben. Most épp hason fekszik a vízszintes részen és a lábai lógnak lefele!!!!! Illetve az egyiken áll is. :shock: :shock: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Micsoda változások!!! Az ember nem jön pár napig és minden baba "szárnyra" kap! :D
Gyuzso, Borsa nagyon ügyesek a gyerekek!!! Ha azok a pici lábacskák beindulnak :wink:

Annyi mindent szerettem volna írni, de így jár az, aki ritkán jön elfelejti amit akar... :roll:

Memme
Gratulálunk a lakáshoz, így biztosan sokkal jobb, ha nem albérletre fizet az ember!
Melinda nagyon édes! Nekem képek alapján így is nagyon hasonlítanak... :D

Emese
Még olvasni is sok, hogy mi mindent csinálsz egy nap, de a java még hátra van, ha Flórka is beindul!!! :wink:
Mi is fogzunk! A két felső próbálkozik, de olyan lassan jönnek! Csak a sok nyál van. Már 2 kendővel indulunk el ha megyünk valahova, mert le kell cserélni egy idő után csöpög szegénykémnek!
De Flórka így is bűbájos! :D

Veronikusz
Nagyon édesek a képek! Vajon Peti is ilyen kis göndör lesz? :wink:

Gabi
Anyu mondta tegnap, hogy megérkezett az utcába a gólya!!! Mármint rendesen a fészkére... :D Mivel mi az ország déli részén lakunk nálunk mindíg melegebb van picit, hamarabb jön vissza a gólyánk is, de mostmár csak idő kérdése, hogy erre vegye az irányt!!!!! :wink: (illetve arra.. :lol: )

Tünde
Utólag is boldog szülinapot Nagyidnak!
Mi Nagyinknak is hétvégén lesz a 80. szülinapja és nagyon hamar kimerül Ő is. Hiába nem fiatalok már. :D
Ügyes vagy, hogy a gyerekek mellett még erre is szakítasz időt!

Linocs
Mekkorát nőt ez a leányzó!!!! :D

Hiába képtelenség mindenkire reagálni, de kíváncsi lennék pl. Enire, hogy hogy vagytok és Vicára mi újság és a többiek, mert ha írni nem is, de olvasni bekukkantok és nagyon jó látni hogyan nőnek, fejlődnek a gyerekek! :D

Mi jól vagyunk, csak a fogzás és a hirtelen meleg kicsit fejbe ütött bennünket. Volt egy pár álmatlan éjszakánk mostanában, de kezdünk visszarázódni a régi kerékvágásba. Bár nappal max fél órát alszik délelőtt és délután, ami nem hagy sok időt Nekem.
Kúszás még csak hátrafele megy és nem is nagy távokon, de tegnap este felnyomta magát mászó pozicióba és nagyon serényen próbálgatja a felülést is. Ma reggel már majdnem sikerült, de elnevette magát... hétvégén le kell tennünk a kiságyat, nehogy meglepetés érjen bennünket :D

Hanna

Kép
hanna09

Kép Áron képek

Kép

Kép
hanna09

Veronikusz!
Ilyenkor hol a fényképezőgép?

Fincsiket főzöl. Én tegnap csináltam ilyen Knorrosból először gombás tepsis izét. Kíváncsi vagyok, milyen lett, csak ma tesztelik a fiúk...

Hanna! Áron nagyon édi, főleg az elsőn...

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Hanna!
szegény nagyfiú! kínozzák a fogacskák! De olyan cukkancs!!! :D :D :D nekem is az elő tetszik jobban. Ezek a szemek!!! Az ágy leeresztése tényleg aktuális. :lol:
Peti???? hát?? Szerintem Barbi lesz a Petiből. :lol: és nem is lesz az se baj! HÁROM A KISLÁNY! :lol: Egyre jobban el tudom ezt a verziót is már képzelni. :D :D :D

Ja! Kata tegnap kérdezte, hogy "mért lett Szofi????" :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Kicsit ledöbbentünk a férjemmel, de végül kivágtuk magunkat :D "hogy te tudjál vele játszani" :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszta!
WOW! ez a gombás se hangzik rosszul. Nyamííííí! :wink:
A fényképezőgép meg a kezemben volt. :D Majd ha letöltöm, fel is rakom. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
A gombás jól nézett ki a reklámban. Már régóta gondolkodom rajta. Ma dolgoznak otthon a fiúk a kertben, gondoltam jók lesznek kísérleti alanynak.

Fényképező: Na azért!!!

Ne már, hogy egyedül hagysz fiús mamiként? :lol: Egyébként miből gondolod?

Panka meg azt kérdezte a múltkor: Ha meglesz a kistesóm, akkor én még Panka leszek? Kombinál a csaj....

Kép
Kép
kriszta36

Pankának, Balázsnak, Zsombinak, Heni-Beninek és Kisjankónak boldog boldog hófordulót kívánunk!!!

Kriszta,
de cuki!!!! meg kell zabálni, amikor ilyeneket mondanak!!!! :lol:

Veronikusz,
nyamnyam, maradékra repülhetünk?? :lol: :lol:
ha Peti, ha barbi, lesz 2 terrorista tesója :lol: :lol: , most Szofinak mondhatod, hogy neki lesz a játszótársa, hisz kata már szofit "megkapta" :wink:

Bori,
ide nekem a mákosguba receptet, már hónapok óta oda lennék érte!!!
Én 83 kg-mal fejeztem be és kisebb vagyok Nálad, nyuggggi!!!
sétáért külön gratulaaa!!!

Linocs,
nagyot nőtt ez a Fruzska baba, nagyon szép! Anyukájára hasonlít mintha...

Memme,
nem csoda, hogy szereted ezt a képet! :lol: érdekes, hjogy nem veszik fel 2 év alatt, az akkor inkább 2miniovi", hisz a bölcsi 8 hótól van... Mi szívesen segítenénk, csak az a fránya távolság.. :roll:

Orsi,
hát gratulálunk!! és szép ám az a súly!! ahhoz képest, hogy állandóan teper!! l
assan behozza Micut, ő tényleg leállt a súlyban, meg ugye hányt is.. :lol: ami nagy szó, mert 1,3 volt általában a 2 manó közt!

Ancsa,
mi tudjuk persze a választ a képrejtvényre, de ugye csalunk! :wink: mekkorát nőtt Lara megint!! vagyis nekem úgy tűnik! :wink:

Valentina,
édesek a fotók!! kis szemüveges vagány srác!!!!

Hanna,
mennyire gyönyörű lett ez az Áronpajti! Flórka jól jár, ha Őt választja!!

MSE,
micsoda versike! hát hadd gratuláljak!! látom, nem lepett el a házimunka, hogy volt időd összehozni!!
persze Flórka gyönyörűűű!!

Lilluska, szépek vagytok!! végre egy kép Rólad is!!! :lol:

Andi,
drukk a banki ügyintézéshez!!!

Zsófi, Györgyi, Vica, Dóri, Cukorfalat, Kati????

Nálunk tegnap a nagyi hányt, ma már Istvánnak is fájt a gyomra, így előléptem főkuruzslóvá...két friss versenyző érkezik ma (Apum, Tesóm), remélem vasárnapra nem 4-re emelkedik a gyengélkedők száma... :oops:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Mi is a fogzók táborát gyarapítjuk. Lassan-lassan alakul a megfelelő fogszám is. Most úgy látom egyszerre 3 készülődik kibújni.
Nagyon sok képet raktatok fel, mindegyik nagyon jó, édesek a gyerkőcök. :D :D :D
Pocakosoktól azért a pocakfotókat hiányolom. :D

Veronikusz
Már nekem is csorog a nyálam, miközben a soraidat olvasom. Nagyon fincsi lehetett a tegnapi ebéd, hát még a mai! :D :D :D

Kriszta
Panka meddig lesz a bölcsiben? Szeptembertől óvodás lesz?

Hanna
Ilyenkor kell előkapni a kamerát, és megörökíteni ezeket a pillanatokat. Annyira édesek az első próbálkozásoknál. :lol:

Borsa
Nagy gratula Emmusnak a lépegetéshez és a méreteihez is. Mostmár te is szaladhatsz utána....... :lol:

Paklincs
Nem lehetsz annyira fáradt, ha ilyen verseket dobsz fel csak úgy! :wink:

Ancsa
Én Áronra tippelek. :lol: (ugye jól látom?)

Borsika
Akkor kell szólni, ha a baba elmozdul az érzékelő alól. Szólj nyugodtan és kérdezz bátran! A szülésznők segítenek.

Szép napot nektek!
Most mennem kell.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Gyuzsó
Jó rólatok is hallani. Jobbulást a betegeskedőidnek és kitartást a kuruzsláshoz!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Jaj Vali elfelejtettelek, pedig gondolok Rátok!
Van valami hír? Ne aggódj biztosan minden rendben lesz!!!
Persze ezt csak bátorításként mondom, mert tudom, hogy aggódsz, de olyan szépen fejlődik a kis betyár biztos hamar kilábaltok ebből az egészből!

Steffi
Mi újság Veletek? Martin kép nagyon édes, mint mindíg! :D

Kriszta
Köszönjük! A másodikon már nagyon álmos volt, hiába, aki bulizik...
Te jól vagy?

Veronikusz
Hogy van időd ilyeneket főzni??? Ügyi vagy!!!
Nem tom én nagyon Petit érzek :roll:

Ancsa
Jól aludtatok vagy Lara megint bulizott hajnalban?

Adri
Fényképezőgép, ááááá valahogy mindíg elmarad és mire odaérek érte... :roll: tényleg a nyakamban kellene hordanom! :lol:
Hétvégén kertet rendezgetüng, gondolok Rátok!!! Ti már készen?

Borsa
Merre jártok???

Hanna

Kép
hanna09

Cukorfalat
Igérem ha kapunk egy képet Petiről, megy a levél!!! :wink: :lol:

Dóri
Tündérről is régen láttunk, mi újság Veletek?

Kép
hanna09

Gratula Emmusnak!!!! nnagyon ügyes kiscsajszi....

Veronikusz azt kell mondjam egyre több hasonlóságot fedezek fel kettőnk közt.A terhességi súlygyarapodás nálam kis kardinális kérdés!!!Odafigylek ha lehet ígymondani.Minden nap tornázok, vagy elmegyeünk biciklizni vagy valamit aktívkodok!!!Te mennyit híztál a lányokkal????Különbözött nagyon a két adat????Most mennyinél jársz????A menű nagyon jól hangzik :lol:

Ancsaboszi ha lehet azt állítani, hogy hozzászoktam Berke mutatványaihoz akkor azt mondom.Nagyon sokat esik és szinte sohasem sír ha elesik.Annyira jól kezeli az ilyen helyzeteket, hogy már úgymond megszoktam, hogy nem pánikolok, mert úgy látszik a Berkén, hogy nincs is miért :) Akkor viszont ordít ha nem az van amit ő akar vagy nem kaphat meg valamit a polcról amit ő kigondolt.....de szerencsére az sem tart sokáig.Egyébként a múltkori nagy esést korilgálva kifejleszette a pultról lemászós technológiát is, úgyhogy mostmár le is jön egyedül.

A fogzóknak kitartást!

KépKépKépKép
vdorka3

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: