Linocs: (286 oldra válasz) 1. fanyar humor?

- lebuktam! írás előtt somot eszem!
2. Nimi lélegzete néha felgyorsul -6-10 lélegzetvétel rendkívűl gyors (mint amikor megijed valamitől), majd lelassul magától. Ez annak a háttérinfonak ismererében aggaszt, hogy voltak adaptációs problémák a születése után, ami szapora lélegtezvételben is megnyilvánult - szerintem e nélkül nem problémáznék rajta.
3. szopizás után hosszú játék a kölökkel -ének, simi, orrdorgölőzés, furulya és egyéb hangszerek -és csak akkor hagyod aludni, amikor már úgy látod, hogy akkorákat ásít, hogy majd kiesik a száján. Ezt minden szopizás után eljátszani egy pár nap -utána tutira nem lesz vele gond éjszaka. Nem kell végletekben gondolkodni - tűvel szurkálni azért kell!!!
MIKO LESZ A TALI???? MI UGRÁSRA KÉSZEN VÁRJUK!!!
kiszazsu: mindenkinél más a helyzet. Én pl. mindefélét eszek-tejterméket is beleértve, és nincs semmi gondunk. Tejecskét naponta kb. 1 litert iszok -vagy többet. Ezt szerintem a legjobb ha kitapasztalja az ember(nek leánya).
szilvánusz: Góbéland fővárosából származom, amit egyesek (tévesen!) a kincses városnak tudnak (Kolozsvár), de valójában Székelyudvarhely az.
feri: tömitek a kölköt mi??? Szóval mégis csak hízik az ebadta!!!
Szipi-szupik a képok!!! Profi fotós, profi modellek!!! Így könnyű!!!
pénz: nem adtam sem a gyerekdokinak sem a védőnőnek -csak egy - egy kis marcipánt az első alkalommal. Csak egyszer jöttek ki - második héttől már mi mentünk, két sarokkal odébb van a rendelés + ott szoktuk a súlyunkat is mérni (UTÁLOK PÉNZT ADNI !!!)
Juditkecskemét: az én Nimim is 50 körül hízik hetene!!! Szépen dagad is a drágám!!! Valószínüleg én adnék neki kajcsit amennyit kér!!! Párszor megpróbálnám elmagyarázni a dokinak, hogy miért nem megy az amit ő akar, utána meg azt mondanám amit hallani akar - én meg azt csinálnám, amit én akarok!!!
(pl. bébiőrt ajánlott a doki - már vagy 3x is elmondta - de egyrészt én nem tartom fontosnak, másrészt meg nem mellékelte hozzá a csekket - szóval ha negyedszer is rákérdez, akko má úgy fogom rázni a fejem, mint Bólógató János, és elmondom neki, hogy nemcsak hogy vettem, de má ettem is olyant!!! )
biribon: bárhogy döntesz, az a legjobb döntés az aktuális helyzetben, időben!!!!!
judit18: én is kb. 2 hetes kora óta fürdöm. Vagy lehet, hogy még hamarabb???
A hányós sztori az addigi rendszerünk fiam általi seggberúgásának ékes példája - szó nem volt lazaságról induláskor. 3 utcányira sétáltunk (10 perc!!!!) csupán, ahol a férjem nagylánya valami humanitárius mozgalomban segített használt ruhák eladásánál. Nimród indulás előtt evett -de rá egy órára majdnem felfalta a férjem exét - és hát nem hagyott nekem sok választást!!!
kedves Pati: ha valamit megemlítesz (tök mindegy, hogy van-e előtte tagadószó, vagy sem) az rögzül az agyban (a tagadószóval vagy nélküle) !!!! Szóval: ha azt mondod, hogy Liberot szeretnél ( a bármit csak Pamperst ne helyett), akko az mászik be az emberek agyába!!! Vigyázat: kölköknél különösen működik ez!!!
nanó: azt hogy mosolyog a gyerek, még csak elhiszem, na de hogy már olvasni is tud naaaaaa!!!!!!!!
eszterxx: úgy látom, a hasadon kívül az agyad is zsibbad (nem is) néha!!! különben hogy tudna egy ember ennyi hülyeséget összehordani???

Mindig jókedvre derülök, téged olvasva!!
mzx: Fanninál, a 6 hetes kontrollnál a doki feltette a szokásos kérdeés: hogyan kívánnak védekezni? A párom rezzenéstelen arccal mondta neki: ésszel.

. Kifele jövet, modtam neki, hogy nagy égés lesz, ha pár hét múlva felkeressük, hogy útban van a tesó. Egy évig védett a szoptatás. Oszt az eszünk, má' csak 3 hónapig élt!
Asszem most megkérdem a dokit az alternatívákról - bár még egy tesót mindenképpen szeretnénk.
Nanó:szöget vertél a fejembe!!! Nyoma sincs testvérféltékenységnek, "szeretjük picibabát" annyira sokszor elhangzik Fannitól, hogy tudatosan ellensúlyozom a "Fannit is szeretjük"-el. Szükségét érzem!!!
DE AKKOR: mi volt ma a "pisilni kell " 5x megismétlése sétálni indulás után rögtön, miközben Nimródot a boltosnéninél hagyjuk, pisi persze nincs

És ma a folyamatos "hátani kell" (hányni kell), miközben szó nincs róla???? miért érzem úgy, hogy provokál a kiscsaj, és azt akarja elérni, hogy megszidjam???
Tojást vettünk, egyet a kezében hozott haza, ami pont a hűtő előtt "kicsúszott" a kezéből. TUDTAM VÉGIG, HOGY ÍGY LESZ!!!
De kiszúrtam vele!!!!!!! Azt mondtam, hogy semmi baj!!!-hihi. Szóval nem sikerült ma összebalhéznunk. De nem hiszitek el, folyamatosan érzem, hogy provokál, feszíti a húrt!!!
Csaknem????? De hogy tudja kiadni magából egy 2 éves a testvérféltékenységnek nevezett érzéseket???? Rajz, beszéd, szerepjáték még nem megy. Mi más maradt????????????
Azé vagyok ilyen hosszú, mert rövidebb nem tudtam lenni.