A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Nemone!
Pihizz, és küldöm a pozitív energiákat!

Noki!
De szuper! Jó készülődést az esküvőhöz! Most erre koncenrtálj, igazad van!
Vendég

Sziasztok!

Gabicsibe, :lol: Megnéztem a pofikáját és Téged is! :wink: Nagyon szépek vagytok, csini kismami vagy! :D

Zsókuci, gratulálok az új munkahelyhez! Kitartást erre a pár napra!

Csibe, már csak 3 nap! :shock: Drukk, drukk, drukk!

Bessy, gratulálok a fagyibabákhoz (is)! Ez is nagyon szép eredmény! :wink:

Vucuska, egy kedves ismerősömnek az első metforminos (Adimet) hónapban, spontán sikerült a baba! :wink: Sok sikert! A diétához meg kitartást!

Juzsika, Noki :cry: :cry: :cry:

Kira, már kezdtem örülni Veled kapcsolatban.... de a végén láttam :( Annak örülök, hogy pozitív vagy továbbra is! :wink:

Bonya :D

Törpe, mizújs? Mi volt a mai uh-n?

Nika, az ilyenekkel nem kell foglalkozni! Nem magyarázkodhatsz mindenhol! :evil:

Vic, üdv itthon! Tényleg kalandos napjaid voltak! :roll: Hajrá inszem!

Madrin, mikor lesz eredmény? Mi volt ma Lintnernél? Sikerült időpontot egyeztetnetek?

Baby, holnapra ++++++++++++++++++++++++++++!

Nemone, nagyon szorítok!

Adri, bízzunk abban a két szép petesejtben! :D Telefonáltál? Minden rendben, ugye?

Tubikriszta, Orsi, holnap jó hírekkel gyertek ám! :wink:

Velem semmi különös. Pénteken még volt egy pajzsmirigy uh-m (egy hónapja kaptam rá időpontot), ott is minden rendben volt. A dokinő behívott egy másik doktort is, hogy nézze meg milyen gyönyörű :oops: a pajzsmirigyem, és hogy kész felüdülés ilyet nézegetni..... ott volt még két asszisztens is... négyen bámulták a monitort. A végén már teljesen zavarba jöttem :lol: :lol: :lol:
Megrendeltem a progi szurikat is. Ott egy kicsit elérzékenyültem. A hölgy megmutatta, hol a helye a tablójukon a babánk fotójának.... Itthon mondtam is a páromnak, hogy de jó lenne már azzal foglalkozni, hogy a sok fotó közül melyiket küldjük el a BMC-nek és melyiket a Pharmafutárnak.

Kép

KépKép
anett_1

Itt vagyok! :)
Az első petesejt gyönyörűen megtermékenyült, a másikat még érlelik, de nagy esélye van neki is! Szorítsatok légyszi!!!
Csütörtök 10 óra beültetés.

Vic :)
Nem semmi milyen kalandos útad volt, de a lényeg, hogy azért jól sikerült! Emésztgesd az élményeket! :)

Nemone :)
Reméljük ez az inszem sikerül, hajrá-hajrá!

Brumi :)
Ügyes vagy, hogy így megtaláltad az örömödet a tanításban!!
Használd is ki minden percét és minden sikerélményt!

Anet :)
Örülök a pajzsmirigy eredményednek, ez szupr!
Fogunk mi még képeket aggatni a parafatáblájukra! :)
adri1983

Anett, nem Anet bocsi! :oops:
adri1983

Kira :)
Nem akarsz rögtön lombikra menni? Vagy még nem lehet?
adri1983

Adri!

Gratula az elsőhöz, remélem a másik is hamar követi! Drukk csütörtökre!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Adri, gratula az első picúrnak! A másik pöttöm is követi majd! :wink: Jó nap lesz az a csütörtök!
Köszi! Alig várom! :D

Kép

KépKép
anett_1

Adri!

Gratula, már szét aggódtam magam, hogy mi van a "kicsikkel" :)
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok,

voltam ma Jánosban, benéztem a BMC-be is de nem láttam senkit :(
HIhetelen de semmi sor nem volt tök kevesen voltak... :shock:
Bezzeg amikor én megyek...

LÉnyeg csütörtök reggelre kaptam hystero időpontot.
Ha azon túl leszek,azt hittem vége, de nem mert felhívtam a pajzsmirigyes doki nénimet (annyira aranyos - Kútvölgyis ) hogy a pajzsmirigy funkcióm szuper rendben volt de most az immunológián a pajzsmirigy antitest meg nem.
NAhát ő se értette, menjek be kontroll vizsgálatra pénteken :evil: :evil:
Szal lassan beleőrülök az egészbe...
Mindegy ez van...

Anett mennyire voltál szarul hystero után?

Vic jó lehetett nagyon kint , reméljük most energiával tele kezded a dolgokat :)

Adri ne keseregj nekem össz vissz kettő volt a másodiknál, de volt akinek leszívás után egy sem :( Szegény úgy sajnáltam.
Én is el voltam keseredve hoyg csak kettő lett, de mindig arra kell gondolni hogy a semminél több. :)
Brumi ne viccelj,Te nem bírnál ki 8 szúrást, sztem amin keresztül mentél az több mint 8 szúrás :(
madrin

Madrin, valami hasonló volt, mint HSG után. Tompa fájdogálás, vérezgetés. Drukkolok csütörtökre, és péntekre is! :wink:

Kép

KépKép
anett_1

Adri
Nagyon szorítok a második picurkának is!!!Nem is fog kelleni neked fagyiovis,mert ikreid lesznek :D

Kira
Sajnálom,hogy neked sem sikerült,de jó hogy pozitív vagy!!csak így tovább!!!!

Nemone
Millió babatapi neked :D

Anett
Köszi a dicséretet :D Örülök,hogy a pajzsmirigy is rendben van!és reméljük most már lassan válogathatod a képeket is!

Madrin
Hát ez nem jó,de hátha csak valami félre értékelés és a következő már jó lesz!A cukorterhelést a várandósság alatt egész jól fogod ezekután tűrni :D megsem fog kottyani :D

Vic
Ezek szerint nem unatkoztál!Azt hiszem ilyen mh-i légkörben és vágyakoznék bárhová!
gabicsibe

Sziasztok!

Nagyon várom már a holnapot, csak kicsit fura, hogy nem is érzek semmit sem. Legalább valamit érezhetnék :)

Mondjuk az is fura, hogy nem jött meg, mondjuk soha nem szokott időben.

Reggel 9-re megyek a BMC-be, jön még holnap valaki?
Azt tudom, hogy Orsi csak csütörtökön jön, de ha jönne valaki akkor szívesen összefutnék vele.

Vic,
Nagyon jó lehetett kint Neked! Legalább egy kicsit elvonták a figyelmedet a babatémáról :) és most újjult erővel vághattok neki! Kitartást és nagyon szorítok!!!!

Zsókuci,
Neked kitartást erre a másfél hétre még, nem lesz könnyű, de utána sokkal jobb körülmények között dolgozhatsz és nyugodtabban, ami nem mindegy!!! Szóval addig is kitartást!

Lányok,
Az IR-t akkor is meg lehet csináltatni, ha már valaki szed merkformint, mert szeirntem úgy nem. Nekem a hasnyálmirigyi inzulin szintem volt nagyon magas és azért írták fel, de külön nem néztek mást. De így gondolom hogy az ilyen vizsgálat felesleges, nem?

Adri,
Nagyon szorítok! Remélem, hogy minden rendben lesz! Hajrá és bízz TE is! Én is nagyon izgulok érted!

Kira
Sajnálom :( de fel a fejjel és a következő inszem már sikerülni fog :)

Puszi
Kriszta
tubikriszta

GAbicsibe egy kis könny szökött a szemembe,olyan édes kis csókos szájú babád van :)
Tündéri :)
madrin

Nemone :) , Anett :) ,Witch :) , Madrin :) , Gabicsibe :) , Kriszta :)
köszönöm a drukkokot, nagyon jól esnek és sok erőt adnak!!

Madrin :)
Jól emlékszem, hogy te is endós vagy?

Lányok, borzalmas ez a túró evés, sose tudtam magában megenni.
Nincs valami ötletetek, ami ugyanolyan hatékony? A sajt, joghurt lecsúszik :oops:
adri1983

Adri igen sajna endós vagyok :( vagyis remélem csak voltam...
Most már lassan szeptember óta nem kapok semmit és még nem jött vissza, nagyon reménykedem hogy így is maradok :)

A körözöttet nem szereted? Turó-Rudi? Krémtúrók? az édes fajták?
én csináltam túrús csúszát édeset meg sósat (sok szalonnával :) )
De nec sak növényi fehérjét egyél ,hanem állatit is ( husikat is !)
madrin

Adri,
Én úgy ettem a túrót, hogy tejföllel összekevertem és úgy jobb volt, vagy joghurt-ba belekevertem. Szerintem próbáld ki és úgy könnyebb lesz. :)
tubikriszta

Sziasztok,

már rég jártam errefelé, de ezt be kell jelentenem: ma voltam fagyis ET után vérvételen és 121-es lett a HCG-m!!!
Külön érdekessége a dolognak, hogy a kislányomat pont ma 3 éve tudtam meg, hogy lesz (mármint hogy sikerült a lombik), úgyhogyaz április 8. nekem nagyon bejött :)

Kép
Kép
pannati

Pannati gratulálok :) de jó végre egy jó hír :) :)

Azt megkérdezhetem hány db fagyisat kaptál vissza?
madrin

Sziasztok!

Pannati, végre egy jó hír!! Gratulálok!!!! :D Ez nekem külön nagy lökés a fagyis transzferem előtt :wink:

Gabicsibe, megkuksiztalak a másik topikon. Nagyon csini vagy Te is és a nagyfiú is!!! Én holnap megyek uh-ra.
Addig meg kúrálom magam, mert valami nyavaja elkapott. Szerintem csak a vasárnapi bringázás következménye...

Baby, drukk holnapra. Én kb. 1/2 10-re megyek. Majd figyellek!

Puszi mindenkinek!
süni76

Gabicsibe

Egy kicsit Én is elérzékenyültem a kép láttán!
Nagyon szép Babód van és Te is nagyon szép kismami vagy!

Gratulálok!

Kép
noki&potyi

Sziasztok!
Már tiszta elvonási tüneteim voltak... Elszállt az ADSL, most csinálták meg. Visszaolvasok és jövök. :D
bessy76

Nemone
Drukkolok a sikeres talihoz a pocódban! :wink:

Kira,Noki
Nagyon sajnálom! :cry: :cry:

Kira
Ez ám a hozzáállás :wink: így is kell ezt csak pozitívan :wink: :D

Kriszta, Orsi
Drukk-drukk holnapra!!

Adri
Gratulálok a babóhoz. A másikkal mi újság? Ne légy szomorú, sikerülni fog. :wink:
Amikor csinálták nekem a beültit, két szobatársam beszélgetett egy lányról. Neki 6 petesejtje lett, de a férjének 0 kiskatonája. Így az egész stimu felesleges pénzkidobás volt, mert ugye petesejtet nem fagyasztanak. Úgyhogy sajnos van, aki tényleg eredménytelen. Mondjuk nem igazán értem, a férjet előtte hogyan nézhették...
A lényeg a lényeg, Adri fel a fejjel! :wink: :wink: :wink:
Én a túrót krémtúrónak csinálom meg mindennap. Kis cukor, kis tejföl és két napja feldobom egy kis konzerv barackkal. Nagyon fini.

Gabicsibe
Én is meglestelek... :oops: Nagyon szép kismami vagy és nagyon édi pofikája van a kisfiadnak.

Dnorsi
Örülök, hogy sikerült átrakni apát holnapra. Szerencsétek volt. :wink:

Vic
Örömmel olvastam az élménybeszámolód. Nagyon jól telhettek a napjaid 8) 8) Elhiszem, hogy visszavágysz, ilyenkor nehéz visszarázódni a megszokott mederbe. De most hajrá 4. és egyben uccsó inszem. :wink: :D

Baby
Drukk holnapra és sok-sok babatapi++++++++++++++++++++++

Madrin
Ez a nyolcszor megszúrós sztori..... :shock:
Csütörtökön gondolok rád! :wink: Ja, és pénteken is :)

Anett
Ez szupi, hogy a pajzsmirigyed is rendben!
Köszi a babó dícséretet :wink:

Pannati
Hatalmas gratula neked!!!! Boldogságos babavárást kívánok!

Képzeljétek,tegnap óta már nem fáj úgy a hasam. Ritkán és csak rövid időre fájdul már csak meg. De ha megsimizem, el is múlik.
bessy76

Madrin :) , Kriszta :)
köszi az ötleteket, megfogadom!

Pannait :)
Teljes szívemből gratulálok, végre itt a várva várt jó hír!!!

Sikertelen lombik után az endósoknak is 3 hónapot kell várni a következő stimulációval? Tudja valaki? Négyes fokú endónál is?
Fontos lenne tudnom!!
adri1983

Mindenkinek köszi a drukkot!! Rámfér nagyon:)
Kicsit izgulok, hogy minden rendben menjen!!
Majd jelentkezem utánna, hogy mizu!
Süni,
ok, akkor majd nézlek, remélem meglátlak és váltunk pár szót!
Pannati,
én is csatlakozom az előttem szólókhoz, gratulálok a babához!!! Nekem is, ez egy nagyon pozitív hír a holnapi fagyis transzferem előtt!!Én is megelégednék egy 121-es hcg-vel:) Vigyázz magadra!
Gabi,
csini vagy és a babuci pofija is édes:)
Aki holnap megy eredményért nagyon szorítok nekik!!!!! Hozzanak jó hírt!!!!!
baby.81

Pannati
Gratulálok!!!Végre valaki megtörte a rossz szériát!! :D

Köszi lányok a dicséreteket :D :D

A holnapi Bmc-s járatnak pedig egy nagy kalappal!

Kriszta
gabicsibe

Bessy :)
Már hiányoltalak! :) Örülök, hogy nem fáj a pocid!
A másikról majd csak csütörtökön a beültikor lesz hír! (addig szorítunk neki)
Tényleg durva, hogy egy csomó pénzt kidobtak a semmire szegények!
Képzeld, a múltkor hallottam hogy Amerikában a "sztárok" már lefagyasztatják a petesejtjeiket!

Baby :)
Én is drukkolok holnapra!

Süni :)
Hajrá fagyisok!!!
adri1983

Kriszta
Ez lemaradt :oops: :oops:

Kép

Babyke
Köszi és neked is küldöm a fentit :wink:
gabicsibe

Kép Kép
gabicsibe

Gabi drága :)
Átkukkantottam én is a másik topicba! Gyönyörű és nagyon csinos kismami vagy!! És hát a picikéd, rettentő aranyos!!!
Gratulálok Hozzá!!!
adri1983

adri!

IV. fokú endóm van, és igen, nekünk is. De szerencsére nekem van 4 fagyi babám, ezért ha kifizetem a beültit jöhet a kövi, erre készülök most...
witch26
Budapest X. kerület

Kriszta :)
Sok-sok drukk holnapra!
adri1983

Sziasztok!

Pannati
Gratulálok!!!! Nem is számítottunk rád! Nagy meglepetés!

Orsi, Kriszta
Tessék Pannati példáját követni!!!!!!!! Hajráááááá!

Baby
Nagyon drukkolok Neked holnapra!!! Remélem, minden rendben lesz! Hányat kapsz vissza??

Süni
De jó, hogy már érted is lehet izgulni!!!

Vic
Nem semmi kalandok!! De a lányeg az, hogy jó hangulatban telt az út.

Adri
De jó, hogy egy már tuti van! És hát nagyon szorítok a másikért is!!!

Brumi
Nyelviskolában vagy közoktatásban tanítasz, hogy sikerélményed van????

Madrin
Nem igaz, hogy mindig van valami, és pénteken megint kell menned! :(

Anett
Gratula a szép pajzsmirigyekhez! :lol: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gabi
Hát tényleg elbűvölőek vagytok mindketten! Már nagyon közeleg a nagy nap!!! Akkora pocid van, hogy csak na!!! Szuper! Nagyon jól áll!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Szép estét mindenkinek!

Pannati
Gratula! Neked biztosan gyönyörű estéd van!

Gabicsibe!
Csatlakoznék! Fantasztikus pocid van, és a gyermek gyönyörű! :wink:
UH=04.11

Adri!
Drukk másik picinek is, és a csütörtöki beültetésre is!

Noki
A lányoknak igaza van! Koncentrálj a nagy napra! Nem is baj,ha időnként valami másra is tudunk koncentrálni,pláne, ha ilyen izgalmas és gyönyörű dolog az!

Madrin
8 szúrás az egészen horrornak hangzik! Igazi hős vagy! :lol:
Én ma ott voltam, de én sem láttalak :(
Tényleg kevesen voltak reggel, viszont 12-re tömeg lett :lol:

Anett,
Emeltek az adagomon :shock: :lol: Pénteken megyek újra! Neked is már csak kettőt kell aludni!Hajrá szurik!

Vic
Fantasztikus lehetett! Igaz elég strapásnak tűnik,de legalább eseménydús :wink: :lol:

Gil
Pénteken találkozunk :lol: :lol: :lol: Neked pedig rém izgi napod lesz! :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Köszi csajok
Valóban igazatok van és csak az esküvővel fogok foglalkozni.
Holnap megyek be a BMC-be, Kira is jön!
Kíváncsi vagyok mire jutunk Wiegandt dokival?!
Gond nem lesz,attól nem félek :lol:

Adri
Drukkolok Neked nagyon!

Tubikriszta
Drukkolok nagyon Neked is holnap!
Jó lenne találkozni,amint írtam Kira is jön BMC-be és Én is!

Orsi
Neked is drukk!

És mindenkinek!

Puszi

Kép
noki&potyi

Köszi, lányok! Azért én szoktalak titeket olvasgatni, csak Bori miatt elég kevés időm van a gép előtt ülni, bocs, hogy ritkán vagyok.

Madrin,

2 fagyibébit kaptam vissza, ahogy felengedték üket, már el is kezdtek tovább osztódni, így 7 és 9 sejtesen ültették be őket. Ja! és tegnapelőtt teszteltem egy negatívat! Ennyire beszámíthatóak a tesztek!

És az endósoknak mondom, hogy ugye nekem is van endóm, sajnos elég sok keserű pillanatot okozott már nekem és most tessék! Semmi nem lehetetlen! Csak fel a fejjel és előre az úton! :wink:

Kép
Kép
pannati

Sziasztok,

Itt a késői látogató :) Hát igen, újra dolgozom – ez erősen látszik az intenzitásomon megint :evil: :oops:
Előre is elnézést, ha valakire nem reagálok, de már nagyon késő van, és álmos is vagyok rendesen.

Vucuska,
Ügyes vagy a diétával, csak így tovább! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Dnorsi,
Sajnálom, hogy a hétfői sztájk bezavart, de természetesen ezek hosszantartó drukkok :wink:

Vic,
Szuper, hogy már kezdtek! :D És nagyon örülök, hogy kellemes élmények is értek Franciaországban, még ha voltak kellemetlen részek is :D
Nem kapunk 1-2 képet? :wink:

Noki,
Őszintén sajnálom, hogy nem sikerült :cry: cry: Szerintem is várj az esküvőig…

Bodza,

Nagyon aranyos vagy, köszönjük szépen az infót! :D

Kriszta drága,

Giga-mega drukkok mennek holnapra, remélem, küldesz majd sms-t, és csupa jó híreket írsz! Csuriban lesz érted kezem-lábam :wink:

Kép

Meló:
hagyjuk… kivagyok. Komolyan ezek nem százasak… :evil: Mindegy, már csak 8 nap… :wink:

Madrin,

Örülök, hogy sikeresen túl vagy a vizsgálaton.
Thyroidmikrosoma ügyben nem tudok segíteni, neten nem tudtál utánaolvasni, hogy mit jelenthet ez a megemelkedett érték?

Gil,
Igen, szerencsére nagyon jó alvó vagyok, sőt, stressz helyzetben még többet alszom… :roll: Én így reagálok… De nem bánom, megőrülnék, ha nem tudnék jól aludni… :wink: :lol:

Baby,
Drukkolok holnapra a jégovisoknak! Jelentkezz majd! :D

Adri drága,

Olvastam, hogy milyen bánatos voltál, de hidd el nekem, hogy nem a mennyiség számít. Abból az 1-2 embrikéből is simán sikerülhet.
Amúgy iszonyat el voltam én is keseredve, amikor „csak” 3 petikém lett. Abból 2 beindult, és aztán ugye volt siker is. A többi pedig már nem ezen múlt. Szóval fel a fejjel, miért ne pont Ők lennének a nyerők? Fehérjének jó még a csirkehús is :wink: Puszi!

Kira,

A francba… :evil: Nagyon sajnálom :cry: :cry: Hajrá, örülök, hogy így állsz hozzá :wink:

Nemone,
Mennek a gigadrukkok! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Brumi,
21.-én kezdek az új helyen… már várom. Főleg azt, hogy ennek vége legyen :roll:

Anett,
Köszönöm, aranyos vagy! :D
Örülök, hogy ilyen szép pajzsmirigyed van :D:D Az ilyen sztorikról mindig az jut eszembe, amikor drága Wiegandt doki régen nézte a méhszájamat, és ezt mondta: „Hm, nagyon szép a méhszája. Mondták már?” :lol: :lol: :lol:

Pannati,
SZÍVBŐL GRATULÁLOK! :D:D:D:D:D Ez aztán nagyon jó hír! :D:D:D:D HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :D

Kép

Sok-sok puszi mindenkinek, és jó éjt! :D

Kép

Kép
zsókuci

Kriszta drága,

Mennek a drukkok ezerrel.Nagyon szorítok Neked.
Sokat gondoltam Rád!
Várlak a jó hírekkel.
Én már a holnapra készülök.Most a párom is elkísér az eredményre,amit sosem tett eddig.

Puszi
Orsi
orsiborsi

Kedves Zsókuci, Madrin, Vucuska és Gil!
Visszatértem, hogy van-e valamilyen kérdésetek és láttam, hogy írtatok nekem. Nagyon-nagyon szívesen, remélem, beválik!!! Tegnap megtudtam még valamit, azt, hogy április végétől lesz csak elérhető ez a kapszula, az eredeti neve és leírása pedig itt található: http://www.fertilityblend.com/
Bocsánat, ha belekontárkodom, de a stimu alatt nagyon fontos, hogy vörös húsokat (elsősorban marha, sertés, vad), valamint halat (ezek közül pisztráng és lazac) egyetek, napi 3x legalább, 1-1szeletet, mert ez a típusú fehérje segít a hormonok szállításában és megfelelő mennyiségű vízzel kombinálva megelőzheti a túlstimulációt. Tudom, hogy nem leszek népszerű, ha leírom, de sajnos a túró és társai ez esetben nem a legmegfelelőbbek... :oops: Bevallom, reggelire azért én sem tudtam húst enni, ezt kiváltottam 100%-os, tiszta fehérjeporral, de a többit mindig betartottam, soha nem is lett túlstimum. Le is kopogom gyorsan... Amit még tapasztaltam, hogy abban az esetben, ha nehezen indulnak be a tüszők, 3x15perc futás, biciklizés stb. rengeteget lendíthet a dolgon. Méhnyálkahártyára pedig a méhpempő vált be többünknél is. Elnézést, ha tudtátok ezeket, csak szerettem volna megosztani a tapasztalatokat, ha ez segíthet bárkinek is.
Pannátoknak szívből gratulálok a pozitív teszthez és Mindenkinek drukkolok, hogy mihamarabb a karjában tarthassa az egészséges Babáját!
bodza2005

Sziasztok,,

Adri, sajnos nem a betegség milyensége miatt kell a 3 hónapot kívárni hanem csak így támogatja a TB.

Addig pl szoktak petefészek leállító gyógyszert adni én Orgametrillt kaptam.
madrin

Zsókuci! Az ugráló csirkéd nagyon édes! :D :D
bodza2005

LÁnyok segítsünk mi is :)

Hogyan segíthetek én?
Most Önnek is lehetősége van támogatni az akciót, honlapunkon minden egyes új látogatás 1 forintot ér!

Adakozzon egy kattintással, látogatásával járuljon hozzá gyűjtésünkhöz, hiszen ez semmibe sem kerül Önnek, de nagy segítség a rászorulóknak!

http://www.accorservices.hu/HU/Pages/default.aspx
madrin

JA gyermekotthon lakóinak gyűjtenek az egészséges táplálkozásért.

Bocsi ez lemaradt :oops:

Törpe tényleg ott voltál?
Merre? Kicsit nézelődtem aztán kimentem, zavarban voltam hoyg ilyen kevesen vannak :)
madrin

Madrin!

Én kattintok, de sztem nem jó a link, nem hoz be semmit :shock:
witch26
Budapest X. kerület

Igazad van, a végére rakta azt a url bejegyzést :evil:

http://www.accorservices.hu/HU/Pages/default.aspx
[/url]
madrin

Bodza
köszönjük a jó ötleteket, a túrót máris lecseréltem lazacra :wink:
A méhpempő nekem is bejött!

Futás? Biciklizés? Nekem már séta közben is feszül és fáj a hasam, nemtom hogy menne a futás, meg a bicikli! Bár beindultak a tüszők, csak épp nem elég gyors ütemben fejlődnk :? Ilyenkor is jó a futás? :roll:

Madrin,
sikerült rákattannom, de meghalt tőle a gépem :( remélem azért behúzták a strigulát:)

Törpe

Kép
törpehzs

Kedves Törpe!
Ez kész! Annyira vicces, hogy egy macsek vagy a képen és felcserélted azonnal a túrót lazacra!!! :lol: :lol: Itt vihogok, mert igen vizuális vagyok.
A rövid verziós stimu alatt (10-14 nap ált.), jót tenne a mozgás, de a végén persze már nem, szét ne pukkadjanak!
Pisztrángot a Match-ban is lehet kapni és nagyon finom, nem is drága.
Igen, a lazac fincsi! :D Én olyat is szoktam, ha már unom a variálást, hogy kis olajon egy fél tyúkhúsleves kocka elolvaszt, ebben sütni a halat, isteni!!! A húsokkal pedig van, hogy ledarálom vagy turmix és pástétomként még lecsúszik, ha már a vízzel sem megy le... :wink: A 2 stimu alatt így éltem túl a nagy húsevést. Szerettem a húst... Addig.:roll:
bodza2005

Ha ellátogattok a Dévais topikba, megláthatjátok Ágink 3tündérkéjét!!!
Pár napja születtek!!! :D :D

Szép Napot Nektek és mindent, ami jó!!!! :D
bodza2005

Bodza,

én láttam és innnen kívánunk Nekik sok örömet és boldogságot. :D
Hihetetlen milyen bátor volt hoyg végig merte csinálni.
NAgyon édesek a babák és az is jó hogy egész jó súllyal születtek.

Mikor engedik őket haza?
madrin

Sziasztok!

Megjöttem. Sajnos nem jó hírekkel :( nem sikerült. Wiegandt doki megnézte, hogy van e cisztám, de nem volt. Felírt gyógyszert és ha megjön, akkor a harmadik napon kezdjük a 2. inszemet. Remélem, hogy nagy sikerrel :) Furcsa, mert azt hittem, hogy nagyon ki leszek borulva, de most nem úgy érzem. Inkább a férjem miatt izgulok, mert ő máshogy fogja fel, mint én, nagyon beleélte magát és amikor hívtam nagyon szomorú volt :( őt majd megvigasztalom este :)

Gabicsibe,
Ha már tudom, hogy mikor kezdem a merionált szúrni, akkor írok, hogy milyen dátumot írj a nevem mellé.

Lányok,
Nagyon szépen köszönöm a drukkokat! Eltettem a következő inszemre őket :)

Amikor én voltam inszemen akkor még volt három lány - Orsit ismeritek innen - a másik két lányt nem. Mindkét lánnyal találkoztam ma az egyiknek sikerült :) a 2. inszeme volt. A másik lánynak sem sikerült. REmélem, hogy Orsiborsi jó hírekkel jön vissza, már csak benne bizakodom.

Gil, Edóra,
Nektek megy a drukk! Sokkal jobb hírrel gyertek ám vissza, mint én!

Puszi Mindenkinek!
Kriszta
tubikriszta

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: