Sziasztok!
Viki! Beni annyira kis édes! A féltesójával pedig le sem tagadhatják egymást! Biztos nem te vagy neki is az anyukája?
Zsu! Annyira cuki Emma! Nekem a motorozós kép tetszik, ott már olyan csajszis.
Zsófi! Melyik Tescoban lehet ilyen cuki gazdaságos kisfiút kapni? Nekem is kellene egy

Nagyon ügyes a szívószállal!!!
Mi volt a dokinál?
Anita! Annyira cuki Mirkó! Ahogy ott ül meghatottan az asztalfőn... Milyen ügyesen eszik!
Andi! Szia! Nagyon szép kislány Hanna! Szerintem ha van bőven tejed, akokr várd ki, míg betölti a 6. hónapot és utána lassan kezdhetsz neki 1-2 kanál almalét adni. Ilyenről én még nem is hallottam, h lisztezni kéne, ez szerintem marhaság! Nekem a védőnő megtiltotta, h a gyereknek 7 hónaposan bármilyen liszteset adjak. Pedig Petra főleg tápszeres.
Jósnő: igen érdekes doklog, én hiszek benne. Most is mennék a héten, ha végre sikerülne felhívni, de állandóan a rögzítő veszi fel. Arra meg mit mondhatnék??? Én régen voltam többnél is (3-nál). Ebből csak egy volt olyan aki tényleg jósolt is, a másik kettő ól kifaggatott, majd elismételte amiket mondtam, persze közben dobálta a kártyákat. Ezek után mentem el egy csoporttársammal és az anyukájával a harmadikhoz. Az egy nagyon szimpi nő volt, belenézett a tenyerembe, s közölte: ha az én lányom lennél, akkor boszorkánynak neveltelek volna, m olyan boszorkányos vonalaid vannak... De ő semmit nem faggatott és tényleg igazakat mondott. De ennek van már vagy 15 éve. Most egy barátnőm vett rá, m volt ennél a nőnél és annyira igazakat mondott neki, h gondoltam, kipróbálom. de úgy tűnik, h a jó isten nem akarja, h elmenjek hozzá. Majd kiderül. Ja, van egy jóskártyám, néha szoktam vele "jósolni", de természetesen az nekem semmi nem jön be, de jó szórakozás.
Én régen a szellemidézésben nem hittem, de aztán azt is kipróbáltam

És annyira furcsa volt, de mindenben igazat mondott. Bár lehet, h csak a tudatalatti... Nem tudom. Az biztos, h van egy felettünk álló erő, ami irányít minket.