Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap voltam egy előadáson, amit egy szülésznő tartott arról, hogy mi is vár ránk pontosan a szülés előtt, közben és utána. Nagyon tetszett, bár van egy-két ijesztő dolog, de legalább tudjuk mi vár ránk. Ha nektek is van ilyenre lehetőségetek, akkor szerintem menjetek el.
Szekszárdon szülők, ha minden rendben van a babával, akkor nem veszik el rögtön szülés után, hanem ráteszik a pocakunkra, és ha a babának van kedve akkor szopizhat is, és csak akkor viszik el fürdetni, és megmérni, ha már nem pulzál a köldökzsinór-az utóbbit elvághatja az apuka ha van kedve:) Ez tetszett legjobban az előadáson, mert a Jóga oktató mindig arról beszél, hogy mennyire fontos a babának, hogy ott maradhasson velünk a szülés után, mert neki trauma maga szülés, és csak mi vagyunk a biztos pont az életében, a sok újdonság között:)
Barbi! Biztos minden rendben lesz, de próbálj meg megnyugodni, mert ez a babának biztos nem tesz jót!!!! Sokat gondolok rád, írd majd meg, ha van valami változás!
Yuyu: Milánt trabantos koromból ismerem, rengeteg nyarat töltöttünk egy bandában, nagyon bírom, bár mi azóta eladtuk a trabit, de a barátság megmaradt
Binyek! Hányra jöttök ma? Gondolni fogok ám rád, mesélj, ha hazaértél, kíváncsi vagyok te is ennyire elégedett leszel-e
Csajok, jelölgettem az iwiw-en, de Beus nálad én is elakadtam! Én Tegzes Szilvia néven vagyok fellelhető
Szép napot mindenkinek!
Szilvi