Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Örülök, hogy meghozta a kedveteket a spenótos finomság, a receptet Niki tette fel a receptes oldalunkra, én annyit változtattam, hogy leveles tészta helyett réteslapot használtam, sima tortaformába nyomkodtam csak bele és a spenótot nem kevertem össze a sajtos masszával, hanem csak ráöntöttem, mert friss spenót volt és a leveleket nem tudtam volna jól elkeverni, így kb 5 perc alatt sikerült vacsit csinálnom belőle, mert az uram már az éhhalál szélén állt
Csenge, gratula az újabb kukacoshoz, remélem ma találkozunk a tornán és mesélsz még, hogy milyen volt. Örülök nektek, hogy minden rendben van!
Megvolt a védőnői látogatás is, hát nagyon jól tettem, hogy nem készültem neki semmivel, mert az első percben kiakasztott. Teljesen felháborodott a macskán és közölte, hogy ő nem viseli el az állatot a lakásban és hogy a ruhájára tapad a szőr és hetekig majd mindenhova hurcolja, hiába mossa ki. Majdnem mondtam, neki valami szépet, de aztán már csak röhögtem rajta. Kérdezte, hogy nincs e a közelben fa, mert ha kiviszem a gyereket az udvarra, rápotyoghatnak a bogarak

Csak a vicc kedvéért elmesélem, hogy Buda közepén lakunk, öt emeletes házak között, ahol minden beton. Jaa, és az még megemlítette kifelé menet, hogy ő odavan a virágokért. Tehát, ha meg akarom majd ajándékozni, valami virágot vegyek neki... siralmas.