A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Mindenről!!!
Babakocsi babaruha babalak
Vendég

Kép

Anyu 2. műve retro 2
Vendég

Na ebéd odarakva...bakker majdnem levágtam a mutatóujjam a nagykéssel...mst így a gépelés is alig megy...csessze meg...bari erről rkajak képet...:D

Folyt a vér...és zöldséges koszos kézzel kellett elsősegélyben részesítenem fél kézzel saját magam...francba...és még fokozhatnám a cifrábbakkal...

és akkor beállít két muksó hogy álló mérő van nálunk, jöttek ellenőrizni :twisted: merthogy mi gázbojlert használunk de régen az előző tulaj valszeg villanybojlert használt és ahhoz van egy külön óra...na hát jöttek vazzeg ebédidő táján megnézni nem lopjuk-é éppen az áramot...én nem unatkozom ma... :twisted:

Megnézték még azt is hogy tényleg gázbojlerünk van-e...

Na és közben a fiam beterítette a lakást hungarocell forgáccsal...valahonnan szerzett egy darabot... :twisted:

amúgy jól vagyok, még kéne most anyósom...és akkor teljes lenne az idill :twisted:

:lol: na amúgy csak pozitívan..ki is írta?

Dana

Kép
danaaia

rkajak=rakjak :lol:

Bari nekem naon tetszik ez a csíks kardi a sapival ééédiii

Kép
danaaia

SZIASZTOK!

ibm én is gondolkodom a mellszívón, mert, ha sok a tejed, akkor is jó, ha nem akkor meg pláne.szerintem.
meg egyébként is megjósoltam magamnak, hogy 4 gyerekem lesz :lol: :lol: :lol:

Dana:én szedem a d vitamint olaj formájában(minden nap 1 csepp) A nődoki írta fel és azt mondta, hogy hogy nem mondta a védőnő, hogy a 27. héttől kell szedni+ a vas mellé is ajánlatos.egyik fosat, másiktól szorulása van az embernek, így a kettő kiegészíti egymást, persze ez csak az én véleményem

Én nem tudom pontosan milyen is a keményedés, mert nekem fájni még nem fájt tőle semmim.kellene?
szoktam érezni, ha sokat megyek, keményebb a hasam meg ahogy írtam, szex után. Dehát mindenhol azt írják hogy ami jó a mamának, az jó a babának is, ez akkor mégsem lehet olyan jó neki, nem? a keményedés. én nem szedek magne b 6ot, de gondoltam rá, hogy veszek.azt nem kell feliratni, ugye?

csiri hajrá, így tovább :lol:

Kép
Kép
eyi

Na hát új szelek fújnak...Eyi. Én már a 4. babánál tartk és csak most szembesültem ezzel a d-vitaminosdival először...védőnőm is ugyanaz mint előző gyereknél...ott se mondta...

Ha a keményedés nem okozott neked eddig gondot, ne szedjél Magneb6-ot...a keményedés ttál normális...készül a méh és egyben serkenti a vérkeringést..a babának semmi baja nem lesz a keményedéstől...jó ha hozzászokik...aztán jön a szülés...az sokkal keményebb lesz és ki kell bírnia... :!:
nem kell felíratni a magneb6-t egyébként.

dana

Kép
danaaia

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én majd szülés után nyilatkozom,hogy hány lesz!
Kettőt mindenképp szeretnénk!
Apa azt mondta a következőt ő szüli,mert nekem milyen jó,hogy egész nap netezhetek! :lol:
Aztán persze rájött,hogy mégsem lenne annyira jó!

Most néztem bordüröket,olyan szépek vannak!
Kéne valami jót vennem,lehet holnap körbenézek,úgyis kell mennem uh-ra!
Jövőhéten elvileg festés lesz!
Nemtudtok valami jó helyet ágynemű ügyben?

Kinek hogy áll a babaszoba?
Dobhatnátok képeket!
Az sem baj ha már láttuk,szívesen nézegetjük!
Ugye Bari???
El kéne mennem legalább kenyeret venni!
Azért egész gyorsan megy az idő így is,hogy csak itt ülök!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 12:44-kor.
Vendég

Melike
Jó a babakocsi :lol:

Szilva
Kitartást!

Magnézium
A Magne-B6 q... drága... és elég kevés benne a Mg... Béres Magnézium, DM magnézium sokkal kifizetődőbb... :wink:

Kínaiban én is szoktam vásárolni, neten még nem vettem semmit... használtat meg főleg nem veszek...

Mellszívó
Én kinéztem, és mikor kellett, apa megvette...
Muszáj volt fejnem, mert nagyon sok tejem lett... igaz, az első napokban Peti bébi mást se csinált csak stimulálta a cicimet... 24 órából 40-et volt cicin... :wink:
Vendég

kérünk fotót Csiri a szőnyegről is!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Csiri!!!

Köszi-köszi-köszi!!

Naná,hogy fotózz! Mindent látni akarunk!
Tök jó,remélem jövőre tényleg megtudjátok venni!
Én kicsit kútfejű lettem mióta terhes vagyok,úgyhogy jöhet a babszoba is ha nem gond!

Kép

Kép
ibm

Csiri:nagyon jó a lakás!Én is szeretek képeket nézegetni.

Bari:nagyon tetszik a kötött cucc!

Örülök,hogy azt mondjátok jó a babakocsi!Bár az a lényeg,hogy nekem tetszen! :lol:

Kép
melike

Na kkor folyt köv....közkívánatra...
(ti akartátok :lol: )

Zoé szoba:
Kép
Új szőnyeg!!!
Kép
Csiribiri szopiságy!!!Kicsit nekem gej ez a rózsás ágytakaró,de most ez van....
Kép
Kimosott ruhák:
Kép
Kép

Tudom , tudom...RÓZSASZÍN...de legalább minden megy mindenhez :shock: :lol:

Ha ez megszáradt,még van az ágynemű,tetrapelusok,fürdőlepedők,pokrócok és a még ki nem mosott plüssök...
Mostmár csak egy vasalónő kellene... :evil: :roll:
Vendég

szőnyeg nagyon jól megy a függönyhöz...klassz. :D

fáj a bibis ujjam...sajnáljatok már egy kicsit :cry:

na Csiri mostál jó sokat, vasalást hagyd másnapra vagy másra :D esetleg anyós? :P

Nekem nincs és nem is lesz mellszívóm...nem akarok rászokni...

Dana

Kép
danaaia

csiri szép gyűjtemény..én is kb így állok.de mégegyszer mosod őket majd?

Kép
Kép
eyi

Anyós itt volt az előbb,mert hoztak még egy kisebb ugyanolyan szőnyeget is...
Tudjátok mit mondott???? :shock:
Jaj de sokat mostál....lesz mit vasalni...és további jó munkát kívánt...biztos sietett a fodrászhoz....(heti 2szer jár...)Mondjuk azt a tupirfejet ami neki van,énse tudnám egyedül kifésülni... :shock:
Vendég

Csiri:jó lett a szőnyeg!Imádom az ilyen összhangot színben.

Danaaia:úgy sajnállak... :wink:

Kép
melike

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csiri! Nagyon szép lett minden!
De szeretnék már itt tartani!

Kép

Kép
ibm

Csiri ez a lakás egyszerűen gyönyörűűű!
És már megvan a szőnyeg is,nagyon tetszik a szoba,mármint a kicsié!!Ilyenkor van bennem,hogy csak nehogy fiú legyen :D :D
Mert azért előfordult már ilyesmi :D :D :D :D :D

Mellszivó:elöbb mellet kéne beszereznem :D :D :D :D

Ruhák:ennyi rózsaszín egy szárítón :shock: :lol:
Azt mondták ma a reggeliben,hogy akismamáknak rózsaszín a lelke!Hát a tiéd biztos az Csiri :wink:
Vendég

Eyi!
Első körben így terveztem,hogy most csak mosok ésmajd valamikor szülés elötti hetekben csak öblítek és vasalok!!!
Úgy döntöttem,hogy nem!!!
Most mindent kimosok...(ujjat,turist egyaránt...)(kimostam egy 30 perces 30 fokos mosással és aztán raktam bele öblítőt és rányomtam egy öblítőprogit....szerintem holnapra megszárad,tudom vasalni,mosom a köv adagot és én befejeztem....nem mosom mégegyszer...naon sok...a szekrényben nemhiszem,hogy annyira porosodna....esetleg csak azt mosom újra amiben hazahozzuk....
vagy ne így csináljam??? :?: :?:
Vendég

Menő az új vonalzó IBM :wink:
Vendég

hát én sem mosnám újra, megint kiteregetni, stb. azért mosom kicsit később, de lehet, h . még ebben a hónapban.a végén.
tényleg semmi bajuk nem lesz a szekrényben

Kép
Kép
eyi

Bari! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyre menőbb!
Már szétb.sz tőle az ideg!
Össze vissza illeszti be!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Még egy próba!

Kép

Kép
ibm

Eyi!
Kittim a 35.héten született ,elötte 1 héttel már kórházban voltam és semmi nem volt rendbe...ráadásul akkor exanyósomnak és anyumnak sem tetszett az izlése....minden nap azon görcsöltem a kórházba,hogy milyen szedett vedett retrószobát (olyan woodstock-osat) rendeznek be és ha hazamegyek nem pihizhetek hanem pakolhatom át az egészet....így is történt....
namost ezt megpróbálom megelőzni...(bár ennek az anyósnak kifejezetten jó izlése van....anyum meg.... :? )
UGYE MOST NEM ÍGY LESZ,deha az élet ismételné önmagát,akkor ugye 2-3 hetem van itthon...az nem sok...sőőőőőőőt!!!!
DE NEM ÍGY LESZ!!!! 8) :wink:
Vendég

Ibm!!!!
Naon jó a vonalzó!!!!
Énis-akarok ujjat!!!!!!!!
Vendég

Sikerült!!!
Jupijéééééééééé!

Csiri! Én is mosnám már ha tudnám hova rakni,de mivel most kedünk festeni és még a bútora sincs meg,ezért halogatom!
De amint lesz hova rakni,meg sem fog állni a mosógép!!! :lol:
Én szeretném megcsinálni,mert ha véletlenül menni kell!
jaj! Még azon is idegeskedni,hogy mire jövünk haza!
Persze Apa is megtudná csinálni,de azért Anya csinálta fészek mégiscsak más!
Na most elhúzok kenyérért,aztán lassan jön haza Apa,úgyhogy szerintem már csak este leszek!

Csináljatok új vonalzókat ha uncsiztok,annyira cukik vannak a nagyonbaba.hu-n!

Szép napot!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Csiri:
Milyen egy 35 hétre született baba?Nagyon remélem hogy az enyém37 lesz de mégis!!
Kiló
Centi
Apgar
Hány napot volt bent?
Ebből mennyit koraszülöttosztályon(ami a rémálmom)?
És a záróra mi van írva érett vagy kora ???
Vendég

És még valami:kelett e visszavinni vizsgálatra,kelet e rá jobban vigyázni..légzésfigyelő stb..
Betegesebb volt e?
Vendég

Ibm én hülye vagyok hozzá...
Vendég

Ibm!
Csináltam én is...bocs az utánzásért.... :oops: de annyira jók vannak!!!
(rózsaszínű babakocsi volt a jelem az oviban...most Zoé jele a vonalzómon... :lol:
(kezdek kicsit átmenni szentimentálisba... :shock: :? )

Bari!
Csak akkor írok ha nem parázol be!!!Nem volt egyszerű,de mára már élsportoló,hiperaktív,egészséges és gyönyörű....!!!!
Vendég

Na basszus ez rosszul kezdődik de mostmár mondjad!!!
Vendég

Összekapartam egy kicsit magamat :D :oops:

ibm: nagyon meg tetszett a tickered, ha nem zavar, lekoppintottam :D
Próbáld meg elfoglalni magad, pl. olvasgass :wink:

csiri: nyugodtan ki lehet már mosni, vasalni. A szekrényben kevésbé porolódik, de a biztonság kedvéért letakarhatod egy lepedővel a rucikat a baba érkezéséig. :D

gigi: itt a kínaiban (ami a Domus helyén van) nagyon jó babacuccok vannak, már vettem onnan egy párat.

bari: nekem állva vagy ülve betonkemény a pocakom (ehhez mindkét babánál lévő több magzatvíz is hozzájárul), felfekszek a vizsgálószékbe, olyan puha lesz. :?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

nagy sikere lett ibm tickerének :lol:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

csiri: én kíváncsi lennék rá ...

Szilvi

szilvaqueen

Szilva én ilyet nem figyeltem meg...talán fekve keményedek a legjobban és ha járkálok akkor a legkevésbé....
De én a vizsgálószékben is éreztem,hogy keményedek ugyan úgy mint máskor,csak ők nem érezték!!
Sőt a széken ülve is éreztem,hogy keményedek és ők ott sem :shock:
Vendég

Jók a vonalzók csajok!
Én is úgy kaptam a tippet,de nagyon cukik!
Mostmár tényleg mennem kell!
Megettem 4 kindercsokit! :oops:
Ja! És most iszom egy nagy pohát light colat!!!!

Hallod Wera????????????????

Pápá

Este jövök!

Kép

Kép
ibm

Na jó akkor had nem mondjam,hogy 10 lekváros derejét ettem meg :oops: :oops: :oops: :oops:
Csiri akkor írod???
Vendég

Kép

Jajj nekem is nagyon tetszik ez a vonalzó.

Csiri-birivel ellentétben nekem minden kék. Kép
schopin

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 12:45-kor.
Vendég

Csiri! Nagyon jól néz ki a lakásotok! :D

Itt is szupik a vonalzók! :D
Vendég

SCHOPIN!!!
Nekem tetszik a kiságy kékben is :lol:
Vendég

Schopin:gyönyörű!Az nem zavar,hogy nem látsz be oldalt egyáltalán a babához?

Kép
melike

Megrendeltem a babkocsit a táskával!Remélem minden rendben lesz vele,mert annyira örülök neki.
Csütörtökön meg még elmegyünk Apával egy boltba és megvesszük a kiságyat,pelenkázót,ágyneműt.Majdnem MINDEN meglesz.

Kép
melike

Csiri basszus ez iszonyú főleg nekem aki ezt végig jártam csak a végén nem haza jött a baba hanem a temetőbe...és nem 20 voltam csak 19...
Amúgy nem paráztam be jobban mint eddig csak még jobban imátkozok,hogy időre szülhessek...
Egyébként reméltem,hogy pozitív a történeted és azért kérdeztem rá!!!
Nagyon szép csaj lett belőle!!
Vendég

Kié a két lesszi?
Vendég

Apuméké,de 3 (volt....)
elszöktek egyszerre és mire apumnak szóltak,hogy sétálnak az út szélén Eger felé...(Felsőtárkányban laknak...,szinte Eger külvárosa,demár hegyek...)tehát amikorra utánuk ment,már nem voltak sehol....gondolhatjátok....fajtiszták voltak.... :?
Vendég

Csiri:ez elég megrázó történet volt,de az a lényeg,ami a képen is látszik:gyönyörű lányod van!

Kép
melike

Basszus!
azóta csak felszinesen jutottak ezek a dolgok az eszembe,mert ugye nem volt miért,semmi nem emlékeztetett rá....Hála Istennek!!!!
Viszont most szinte újra átéltem és TÉNYLEG VIGYÁZZON MINDENKI MAGÁRA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem most fogtam fel az egészet így 11 év után... :shock:

Na de vidámság!!!!

Csajok!!!!Csak én fotózok????
Na nemááááááááááá!!!!

Én is akarok nézelődni!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

csiri: ez tényleg eléggé megrázó és szomorú történet, de a lényeg, hogy minden rendbe jött.

Szilvi

szilvaqueen

Csiri: Szerencse, hogy jól végződött...

Andóca: Péntek 9 óra, nem kell lejelenteni, hogy mennél... Én ott leszek, ha gondolod összefuthatunk ;)

Szépek ezek a tickerek :)

Fejő: Én egyenlőre nem veszek.Áállítólag ki lehet próbálni egy pár fajtát a kórházban, ha valamelyik bejön, akkor ott helyben meg lehet venni (vagy apát elküldeni érte). De ez gondolom kórházanként változó.

No megyek egy kis hasznos dolgot is csinálok... Rácsoslinzer és vmi husika van tervben... Meg egy kis redőny vakarás :| Annyira dzsudztás, hogy muszáj kezdeni vele valamit (Apósomé volt a szoba és hát dohányzott rendesen, képzelhetitek hogy néz ki a redőny...)

Kép

Kép
bettica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: